swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Viimeistä kertaa tänään. Hokki saanut pelinsä parempaan kuosiin ja tullut kahden pelin takamatkalta tasoihin ja ratkaisupelin kotimaisemiin.
Lepoaika molemmilla vähissä, väsy varmaan painaa illalla molempia. Hokki on yöpynyt Jyväskylässä ja rantautuu Kajaaniin tänään, eli jotain on takavuosista opittu.
Korvien välissähän tämä ratkeaa, tasainen taisto on luvassa ja voittajaa turha ennustaa, parempi ja virkeämpi menee jatkoon. Erikoistilanne pelaaminen vain korostuu.
Hokin kokoonpano ennallaan, Jonne Hattunen puuttuu, Seppänen maalissa.
Tuomareina, yllätys yllätys, Hämäläinen-Lahti kaksikko, eli Jere Lahti viheltää jo kolmannen kerran peräkkäin samaa otteluparia. No katsotaan miten homma tänään luistaa, keskiviikkona tämä kaksikko oli epävarma.
 

Afan

Jäsen
Flunssapotilaana seurailen peiton alta tätä...

Kyllähän tässä sellaiset enteet on, että Hokille sarja kääntyy. Kajaanilaisten materiaali on luokkaa parempi, ja nyt kun Hokin pelin intensiteetti on noussut ensimmäisten matsien tasapaksujen esitysten jälkeen samalle tasolle kuin KiValla, on Hokki ollut pelillisestikin hivenen niskan päällä. Siihen päälle henkinen etu 0-2-tappioasemasta nousemista ja pieni fyysinen etu pelipäivän vähemmistä maileista bussissa, niin kovin kotivoittoiselta näyttää.

Vaan pienten marginaalien matsi se on tämäkin, kuten neljä ensimmäistä tässä sarjassa. Vantaan nuori joukkue on osoittanut, ettei se ole luovuttajatyyppiä, vaan varmasti lähtee ihan tosissaan vielä haastamaan. Ylivoimapeli voi hyvinkin olla se ase, joka sarjan vielä KiValle kääntää, sillä pakkopeli pyöri melkoisen nätisti perjantai-iltana. Sitä ei Vantaa vaan loppua kohden juuri päässyt pelaamaan, mutta ehkä tänään nähtäisiin rikkonaisempi peli...

Jos Hokki karkaa ekan kympin aikana, homma on selvä. Jos ei, nähdään tiukka vääntö jatkopaikasta. Vantaan kannalta teesit ovat selvät. Joukkueen perjantaina pettänyt vahvuus - karvauspelaaminen - on saatava kuntoon ja siihen ketjumuutoksilla varmasti tähdätäänkin. Ja toisena yhä edelleen se, että Rynnäksen on pärjättävä maalivahtitaistossa Seppäselle. Kolme kertaa Rynnäs on pärjännytkin, vain edellisellä Kajaanin-vierailulla jäi maalivahtipeliin parantamiseen varaa. Toista kertaa ei olisi varaa niin käydä.

Ja nyt Talajalle se ensimmäinen pleijarimaali!

Vantaan kentälliset

Talaja - Haapasaari - Ranta; Dowhayko - Mäntylä
Perkkiö - Mustaniemi - Kopecky; Purolinna - Mikonsaari
Jaros - Jeskanen - Siren; Vuorisaari - Koskela
Manninen - Pättiniemi - Nikoskelainen; Suomalainen, Palmen (h)

Rynnäs (Kaisla)

EDIT: Pannaas numeraalinen arviokin näkyville: Hokki välieriin 66 % todennäköisyydellä, K-Vantaa 34 prosentin.
 
Viimeksi muokattu:

Zor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Kärpät ja SuPS
Olipahan ottelu ja ihan hyvä vauhtinen sellainen! Ja täytyy sanoa, että oli hyvää maalivahtipeliä molemmissa päissä. Maaleja olisi voinut tulla helposti 4-5 puoleen... Eipä siinä.

Punavalkoisten lasien takaa katottuna Hokilla oli kuitenkin puolenkymmentä paikkaa enempi, mutta viimeistely oli (totutusti) vaikeaa. Kolmannessa erässä Memosella ja Wedmanilla oli läpiajotkin! Lopussa kiekko pyöri Hokki maalin edessä, mutta hyvin äijät uhrautui. Hieno oli tunnelma hallissa ja voitto tuli, kyllä nyt kelpaa hymyillä!

Mutta saatiinhan sitä kunnon draamaa, kun toisessa erässä KiVa pisti limpun (ainakin) maaliviivalle... kiekko osui maalinedusta hässäkän päätteeksi ylärimaan ja tippui alaspäin maaliviivalle. Sitten ei meikän paikalta nähnyt enää mitään muuta kuin valtava ukkomeri Seppäsen alueella. Maalituomari sytytti punaisen lampun, KiVa-pelaajat juhlivat maalia ja Hokki-pelaajat viittoivat, ettei ollut maali!!! Siinä sitä sitten olikin soppaa kerrakseen! Päätuomari jututti maalituomaria ja maalia ei syntynyt, kyllä me hurrattiin!!! =)

Tästä joka tapauksessa puhutaan vielä! Oliko joku paremmalla linjalla, kävikö kiekko oikeasti maalissa???
 
Pohjoisesta tuulee...

ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pienestä kii. Niin se vaan oli loppuun asti. Jomman kumman oli voitettava, ja Hokilla oli enemmän rutiinia hoitaa homma kotiin. Toki spekuloitavaakin jäi, mutta paikalta poissa olleena parempi kuulla muita. Lohinuorukaisille tuli oppia kantapään kautta, mutta jos puoletkin jatkaa ensi kaudella, joukkue on entistä vahvempi. Niin ja uudet sainaukset osuvat kohdilleen.

Onnittelut Hokille ja tsemppiä jatkoon!
 
Tanskan kruununprinssi leikkauksessa - hovin mukaan ensi viikolla Suomeen tulee kruununprinsessa. Yle.fi 4.9.2018.

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Tasaistahan se oli, taas. Kyllä Hokki pyrki peliä viemään ja hyökkäsi ehkä hieman aktiivisemmin ja pyrki maalipaikkoihin hanakammin. K-Vantaa kyttäsi enemän niitä vastaiskuja ja ajautui usein kulmiin.
Hokki puolusti tänään hyvin ja alivoimapeli oli loistavaa. Yksi oli kentän kunkku ja se oli Teemu Seppänen, upeita torjuntoja. Samoin Rynnäs onnistui erinomaisesti.
K-Vantaan etsikkoaika oli toisen erän lopussa. 31min kohdalla tuli Hokille jäähy ja siitä eteenpäin K-Vantaa painoi päälle hullun lailla koko erän loppun. Hokki oli ihan nesteessä, liike loppui ja sen myötä ongelmia kasaantui. Painostus huipentui siihen hässäkkään jossa Vantaalaiset jo tuulettivat. Itse en kiekkoa nähnyt missä se oli mutta sen huomasin, että toinen päätuomari oli koko tilanteen ajan maalin takana ja kun peli puhallettiin poikki tuomari levitti heti kätensä. Maalituomari kuitenkin sytytti sen punalampun ja torikokous oli valmis. Tuomari jututti maalituomaria mutta ei muuttanut päätöstään.Toinen tuomari oli siis koko ajan kyllä niin hyvin sijoittuneena että olisi hanen kyllä pitänyt nähdä jos kiekko maalissa oli. En tiedä, turha kai näitä on jossitella, puhetta ja valitusta tästä varmasti riittää. Mutta se siitä, näin kävi nyt ja Hokki on nyt neljän joukossa ja K-Vantaa lomilla ja sillä siisti.
 

Ice-Cold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Suomen maajoukkue
Kummassakin päässä loistavat maalivahdit. Rynnäs otti kolmannessa erässä kaksi läpiajoakin ja muutenkin oli erittäin vaikea ohitettava, paras peli häneltä Kajaanissa pelatuista peleissä. Seppänen oli erinomainen myöskin. Hokki voitti ansaitusti ja pelasi hyvän pelin, joukkueista näkyi että eilen oli pelattu, varsinkin ensimmäisessä erässä luistin painoi vähän kummallakin joukkueella. Maalipaikkoja kotijoukkueella oli enemmän mutta Vantaa taisteli ja puolusti hienosti.

Hokilla oli ensimmäisessä erässä lukuisia tuhannen taalan paikkoja ja toisen erän alussa samoten. Maalin jälkeen vantaa painoi toisen erän lopun pelin hokin päätyyn ja loi siinä parhaat paikkansa, Hokki kesti. Tuo mahdollisen maalin selvittely on tässä ketjussa jo kerrottukin kerran, itse en omalta paikaltani voinut näkeä tilannetta tarkkaan. Kolmannen lopussa puolustettiin hienosti kun Vantaa otti maalivahdin pois ja näytti että Vantaa ei saa kiekkoa alueelle edes, mutta melkein trilleriksi se lopussa meni kun aloitus oli Hokin päässä ja Vantaa saikin hyvän tilanteen aikaiseksi.

Ehdottomasti paras tunnelma hallissa tän kauden peleistä ja yleisö kannusti tälle kaudelle parhaiten. Pelaajista pakko mainita vielä Jokilan Janne joka oli aivan erinomainen, hienoja nousuja taas mutta ei maalia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy