Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Lukon ja TPS:n välinen back to back-viikonloppu on puolivälissä ja minisarjan jälkimmäinen osa pelataan tänään Äijänsuolla. Eilen Lukko kävi hakemassa Turusta makiat kolme pistettä 3-1-vierasvoitollaan.

Kaunista jääkiekkoa ei eilinen pelikään ollut, TPS oli alussa niskan päällä ja vielä toisessakin erässä mutta kolmannessa erässä Lukko meni menojaan. Tässä vaiheessa kautta ei tietysti minkään joukkueen pelin kuulu parhaalla tavalla kulkeakaan, mutta erityisen mielissäni olen jo nyt siitä että Lukko on saanut ylivoimansa toimimaan. Viime kaudella se ei oikeastaan missään vaiheessa kunnolla sujunut. Niinikään alivoima ja maalivahtipeli ovat Lukolla olleet kunnossa, hyökkäyspäässä kaivataan varsinkin isoilta tykeiltä eli Eero Elolta ja Vili Sopaselta onnistumisia.

Pekka Virta sanoi päivän Länsi-Suomessa, että näissä tuplapeleissä harvoin sama joukkue molempia pelejä voittaa ja on varmaan oikeassa, en ole tarkistanut asiaa. Ja kun huomioidaan että TPS on pelannut alkaneen kauden paremmin vieraskaukalossa kuin kotonaan, niin ei Lukko minun mielestäni kovin suuri voittajasuosikki ole.

Lukko lähtee peliin seuraavilla kentällisillä:

Mv: Lehtinen (Setänen)

I: Sevänen - Press; Nyman - Danforth - Koivisto
II: Klok - Vainio; Tammela - Pathrik Westerholm - Ponthus Westerholm
III: Reunanen - Kukkonen; Pospisil - Koivistoinen - Elo
IV: Liedes - Laakso - Sopanen
(13. hyökkääjä: M. Petman)

Lassi Lehtinen on siis torjuntavuorossa ja eilen hyvin pelannut Setänen on kakkosvahtina. Ketjut lienevät ne millä eilinen peli lopetettiin, paitsi että eilen kokonaan sivussa ollut Kristian Pospisil saa nyt mahdollisuuden kolmosketjun laidassa ja Mikko Petman siirtyy vilttiin.

TPS:

Mv: Tirronen (Pohjanoksa)

I: Sund-Salonen; Korpikoski-Filppula-Pajuniemi
II: Piskula-Larsson; Holm-Wirtanen-Budish
III: Anttalainen-Windlert; Väyrynen-Intonen-Nurmi
IV: Kuru-Karvonen-Lehtinen
(7. puolustaja: Kaskinen)

Ihan samoilla ketjuilla ja pakkipareilla näyttää Tepsikin pelaavan.

Saas nähdä joko yleisö olisi herännyt? Lukon alkukausi on ollut tuloksellisesti yllättävän hyvä ja nyt kun vielä saatiin Reunanenkin takaisin niin luulisi kiinnostavan. Vieläkin hämmästyttää viime viikon perjantainen HIFK-peli jossa oli katsojia noin 2800.
 
Lihava ei ole kenkään ihminen, vain toinen on laihempi toista.

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Ihan samoilla ketjuilla ja pakkipareilla näyttää Tepsikin pelaavan.
Onkohan TPS ilmoittanut mitään poissaolojen syitä?

Poissa ovat ainakin Jani Forsström, Santeri Lukka ja Simon Suoranta. Multa on ainakin mennyt täysin ohi.
 
Awaju ha topotop topotop miha hu Wells Fargo & co. Whishiha owa owa!
Aga!
BOMM!

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Lukko jatkoi siitä mihin eilen lopetti eli oli ensimmäisessä erässä vahvasti niskan päällä. Pelin ollessa 2-0, Elon ja Tammelan viimeistellessä, tilanne olisi hyvin voinut olla myös 4-0 mikäli Pospisil ja Westerholm olisivat paikoistaan tehneet. Erän lopulla TPS kumminkin sai kavennuksen, kun Reunasen kikkailu kostautui kiekonmenetyksenä ja lopulta Lehtisen imaisuna.

Hiukan sitä epäilin että mitenkähän Lukko toisen erän nyt sitten kääntää edukseen, kun TPS sen halvan kavennuksen sai ja sillä onnistui myös tappamaan Äijänsuon hyvän tunnelman. Mielestäni toinen erä olikin lievästi Tepsin hallintaa, kunnes sitten Westerholmin weljekset iskivät Tepsin kiekonmenetyksen jälkeen 3-1. Ja lopullinen niitti pelille oli se Pospisilin tekemä 4-1 reilut puoli minuuttia ennen toisen erän loppua.

Kyllähän TPS kolmannessakin erässä yritti. Torjuntojakin Lehtiselle kertyi ihan riittävästi, yhteensä taisi tulla enemmän kuin Tirroselle toisessa päässä mutta ei Lukolla mitään hätää enää viimeisen 20-minuuttisen aikana ollut. Viimeisen naulan iski Ponthus Westerholm päästessään Tepsin pelaajan menettämään irtokiekkoon maalin edessä.

Hyvä peli mielestäni Lukolta, joskin TPS oli kyllä erinomaisen surkea tänään. Mutta ei se Lukon voittoa mitenkään himmennä.

Erityisen mielissäni olen Kristian Pospisilin onnistumisesta, 1+1 tänään. Näytti yhden pelin totaalinen huili tehneen terää, eipä hän juuri kauden 1. ja 2. pelin jälkeen ole mitään esittänytkään mutta nyt oli hyvä. Westerholmin veljekset on jo kehuttu ennenkin maasta taivaaseen, mutta kehutaan nyt vielä lisää: voi tavaton miten hyviä poikia.

Jonne Tammela oli hyvä, miksei myös Eero Elo. Puolustajista ykkönen oli mielestäni Lukas Klok, sen sijaan Tarmo Reunasella on vielä totutteluvaihe meneillään. Lassi Lehtinen maalilla oli niinikään hyvä, vaikka sen Tepsin ainokaisen hörppäsikin.

Semmoista. Viiden pelin voittoputkessa on mukava rallatella ja odotella torstaita, jolloin SaiPa tulee kylään.
 
Lihava ei ole kenkään ihminen, vain toinen on laihempi toista.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy