Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
selviytyminen
SM-Liigan kärkiotteluun on aikaa vajaat 6 tuntia ja tämä viestiketju melkein pullistelee viesteistä [vino hymiö].

Onkohan Tuomas Tarkillakin nyt huonompi jakso meneillään oman maaottelupestinsä jälkeen?
Torjunta% hänellä on pudonnut 92,47:ään.
KÄR - JYP matsissa Tarkki on otettu vaihtoon tokassa erässä:
Tuomas Tarkki 3+1+0=4 (vaihto 25.16)
Jaakko Suomalainen 0+4+5+5=14

Mun puolesta Tarkki saa jatkaa maalilla, sopii varmasti Pelsulle!
Tässä ottelussa tarvittais Pelicansilta se onnistunut puolustuspeli ja ylivoimalla ainakin yksi maali.
Liikettä kinttuihin, virheet minimiin ja huolellisuutta purkukiekoissa ja kun on paikka niin puretaan se kiekko pian pois omasta päädystä pyörimästä. Pelicans kyllä mieluusti toimittaa kiekkoa pelaamalla pois omista, eikä roiski mutta vastustajasta riippuen se kiekko on kyllä toisinaan menetettykin ennen keskialueelle pääsyä ja myllytys jatkuu...

Kärpät on myös hyvä YV-pelissä, joten jäähyaitiossa on turha kenenkään Pelsun istuksia.
Pelistä sivussa on kotijoukkueelta Karo Koivunen vatsataudin vuoksi, ei muita loukkaantuneita.
Vierasjoukkueelta sivussa ovat Normio ja Viuhkola.

Tämän pelin jälkeen oululaiset suuntaavat Venäjälle Super Sex (huom. ruotsiksi sanottuna) - turnaukseen.
 
Viimeksi muokattu:
Pieniä ovat joulukalat silakoiksi.

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Mitä Tarkin otteisiin JYPpipelissä tulee, lainaanpa vaikkapa nimim. Makista otteluketjusta:
Makis sanoi:
Tarkkia näemmä mollataan vaihteeksi. En vain oikein ymmärrä, että miksi. Yksi maali suoraan syötöstä maalin edestä, yksi paha veto pakin jalkojen välistä B-pisteeltä ja yksi mailan varrella metrin päästä ohjattu.
Toki Nokka otti Tarkin (kaiketi ensimmäistä kertaa ainakin tällä kaudella) kesken pelin pois maalista, mutta varmaankin enemmän joukkuetta herätelläkseen. Tästäkin huolimatta, Tarkin tulee kyllä ehdottomasti olla tänään maalilla. Itseluottamus ei saa horjua, kun siirrytään ensi viikolla kauden tärkeimpiin peleihin.

Pelistä on taas kyllä paha sanoa mitään. Tuntuu vähän siltä, että Kärppien keskittyminen tulee olemaan jo Pietarissa. Kun JYPpiä vastaan venyttiin uskomattomaan nousuun, voi tänään sitten hyvällä omallatunnolla surffailla. Toisaalta kun puhutaan jengistä jonka pisteputki on sen 17 peliä, on paha luvata sitä tappiotakaan.
 
Viimeksi muokattu:
\o_ EtaKarpat.net _o/
SM-Liigan kärkiotteluun on aikaa vajaat 6 tuntia ja tämä viestiketju melkein pullistelee viesteistä [vino hymiö].
Johtunee siitä, että kaikki ovat asennoituneet valmiiksi ajatukseen "taas tulee pataan". Yllättävää myös, näyttäisi pelikaanikirjoittajatkin olevan, kun heitä ei vielä löydy :D

Leikki sikseen. Kärpillä on ollut viimepeleissä alivoima tehokkaampaa kuin ylivoima enkä keksi mistä tulee kuva, että Kärpät olisi hyvä ylivoima joukkue. Aika paljon joutuvat niitä käyttämään hukkaan ja 2 yv maalia per peli tuntuu aika kaukaiselta ajatukselta. Onneksi en kuitenkaan tarkistanut tätä tilastoista, joten se voi olla vain musta tuntuu juttuja.

Pelikaaneilla on maalivahtiasiat paremmassa kuosissa kuin Kärpillä, mutta niinhän heillä on ollut jo pari vuotta. Eikä kyllä Nurminenkaan jättänyt ketään kylmäksi aiemmin. Hyökkäys on aika tasan, koska Pelikaanit tulevat monesti yhdessä rintamassa ja aalloissa suoriin hyökkäyksiin, kun taas Kärpillä huikea yksilötaito tuottaa tilanteita. Parhaimmillaan Kärpätkin tulevat hyökkäyksiin rintamina, jolloin yksilötaito saa aivan uuden merkityksen. Saapa nähä miten tänään?

Joka tapauksessa parempi voittaa.

Game on!
 
Maalivahdit usein sanovat, että tyhjään paikkaan pitää osua, jotta maali tulee. - Pasi Nurminen -

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree!
Eipä tämä peli olisi voinut tulla parempaan saumaan ajatellen Super Six-turnausta. Tiukka kärkikamppailu vieraskentällä on varmasti parasta valmistautumista Pietarin koitoksiin ! Pelicans on todella tulivoimainen joukkue ja koko ajan on oltava hereillä. Kentältä kuin kentältä voi odottaa ratkaisuja.

Kieltämättä tuo maalivahtitilanne hieman arveluttaa mutta näillä mennään. Korvien välistähän tämä on monesti kiinni ja kuten Nurminenkin tuossa JA:n ennakossa toteaa ettei maalivahdit mitään koneita ole. Pahaan saumaan tosin Tarkin huono jakso on tullut. No yksi hyvä peli voi tuoda itseluottamusken takaisin ja toivottavasti se on tänään !

Kärpät tonight:

Pesonen - Bros - Hyvönen
Kuusela - Paakkolanvaara - Kratena
Mustonen - Sahlstedt - Aaltonen
Alikoski - Karppinen - Aarnio

Lehtonen - Laamanen
Jaakola - Novak
Mikkola - Korpikari
Ylönen - Kiren

Tarkki (Suomalainen)
 

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
Kun eii ole omiin korviini kantautunut tietoa Normion loukkaantumisesta niin mahtaisiko joku palstaveli tietää Normion tilanteesta enemmän? Tärkeä palanen olisi Superiin joten toivottavasti Superin aikaan on jo kamat päällä kaukalossa.

Illan pelistä sen sijaan tulee varmasti mielenkiintoinen koitos. Kummankaan joukkueen voitto ei ole yllätys, sillä sen verran vaikeaa on lopputulosta veikkailla. Toivotaan ettei Kärpät tänään kuitenkaan anna vastustajalle kovin montaa maalia eteen, sillä Pelikanoja vastaan ottelun tasoittaminen useamman maalin takaa voi olla jo liian vaikeaa.

Tarkki näköjään palaa maalille ja tämä olikin ainoa ratkaisu. Ennen Venäjän reissua olisi Tarkille hyvä saada onnistunut peli alle, koska ei näin lähellä turnausta kannata lähteä pelaavaa maalivahtia vaihtamaan.

Ihme jos tänään ei Lahden halli ole täynnä, sen verran yleisöystävällistä kiekkoa on vastustajakin tarjonnut jo pidemmän aikaa. Kaaneille myös tärkeä ottelu mikäli aikovat runkosarjan voitosta tapella tosissaan.
 
Kun eii ole omiin korviini kantautunut tietoa Normion loukkaantumisesta niin mahtaisiko joku palstaveli tietää Normion tilanteesta enemmän? Tärkeä palanen olisi Superiin joten toivottavasti Superin aikaan on jo kamat päällä kaukalossa.
Sai treeneissä kiekosta tuossa viikon alussa ja on mukana jo ensi viikolla. Ei hätää vissiin, mutta ei riskejäkään oteta.
 
Maalivahdit usein sanovat, että tyhjään paikkaan pitää osua, jotta maali tulee. - Pasi Nurminen -

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viimeksi kun nämä joukkueet kohtasivat Lahdessa, niin kyseessä oli tosissaan paras peli mitä meikäläinen on nähnyt runkosarjassa pariin vuoteen. Ehkä ei kannata odottaa samaa toista kertaa peräkkäin, mutta vaikea on keksiä keskivertolahtelaiselle tänään parempaakaan tekemistä kuin suunnata Isku-Areenalle. Eilen klo 20 oli ainakin vielä lippuja jäljellä.

Jotenkin odottelisin Pelsuille sellaista jämäkämpää otetta peliin kuin mitä on pariin kuukauteen nähty. Omassa päässä pitää olla aika paljon tarkempi Kärppiä kuin Ilvestä vastaan, sehän on selvää. Harmi, että Karo Koivunen on sivussa ottelusta, kun on vaikuttanut hiljalleen pääsevän tuttuun iskuun.

All in for Pelicans Lahti.

Toivottavasti Jesse pääsisi taas pyörittelemään ranteitaan. Siitä on pitkä aika.
 

jonsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans kokoonpanot

1.Kenttä
Julkunen-Schwabe-Saarinen, Ju
Uusitalo-Kakko

2.Kenttä
Komarov-Heino-Sihvonen
Mäkelä-Laurila

3.Kenttä
Jantunen-Loppi-Sopanen
Suhonen-Forsström

4.Kenttä
Santavuori-Koivunen-Saarinen, Je
Latvala-Pöyhönen (h)

Maalivahdit:
Niemi
(Satosaari)

EDIT: Kiitos Rademoottori, laitoin aluksi kokoonpanon tänne ja vasta sitten aloin lukemaan viestejä, jatkossa pitäneekin tehdä toisinpäin =)
 
Viimeksi muokattu:

lihaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kummallakin joukkueella on neljä taitavaa ja ratkaisuihin pystyvää kenttää. Joten pienet marginaalit ratkaisevat.

Kärppien puolustsus on selkeästi Pelsujen vastaavaa parempi. Sitä kompensoi taas Pelsujen huippuveska Niemi.

Hyökkäyshän taidoiltaan ja juonikkuudeltaan on kummallakin liigan ehdotonta huippua, sanovat Helsingin fanit mitä hyvänsä.

Valmennuksssa Nenä Jalosen ja Aran "pelikirjat" ovat hyvin samanlaisia joten kotijoukkueen viimeinen vaihto-oikeus vie tämän osa-alueen niukasti Pelsuille.

Materiaalietu on Kärpillä selvästi, mutta voittaja on selvillä vasta sitten kun summeri soi.

Voi vittu! Tämmoista unelmapeliä on täällä odotettu!!
 
Hevosjalostus on työtä sangen suuriarvoista.
Nonni..

Radiosta kuultuna ja hieman tilastoista vilkaisemalla Kärpät oli aika täydellisesti Pelikaanien pyörityksessä 3 erää. Voitto tuli maalin erolla. Huhhuh. Näin päin sitten välillä. Tarkki näytti heti hauista takaisin torjumalla 39 kertaa eli pikaisella matikalla torjunta% olisi 97,5 tuohon peliin. Ei ihan noin hyvä tartte tuon prosentin olla, että joukkue pystyisi voittamaan, mutta tässä pelissä oli pakko. Hieno homma. Tietenkään ei voi radiosta tietää miten homma meni, mutta sillä ei ole juurikaan väliä. Jos nimittäin nuppi olisi solmussa, olisi kolissut enemmän.

Tästä on hyvä lähteä Pietariin. Ollaan nyt harjoiteltu jyrän alla oloa ja on vähän sellainen kutina, että sielläkin saatetaan joissain peleissä tai jossain pelissä olla. Erittäin tärkeät 3 pistettä, sillä Blues tulee takaa kuin höyryjuna.
 
Maalivahdit usein sanovat, että tyhjään paikkaan pitää osua, jotta maali tulee. - Pasi Nurminen -

ahee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Niinkuin Ara sanoi, niin onko koskaan Kärpät laukoneet noin vähän? Tänään Kärpillä oli yksi maalipaikka(Hyvösen läpiajo) ja silti tuli voitto. Se eka maali pomppi kahden pelaajan kautta. Tuntuu epäreilulta, mutta näin se vaan joskus on... Pelicansilla oli tuhottomasti paikkoja ja kiekko lipui vaikka missä sekä kävi tolpassakin. Tälläistä dominointia en ole edes KalPaa vastaan nähnyt.

No varmasti jäi paljon hampaan koloon tästä, joten eiköhän tulevista peleistä ole voittoja luvassa.
 
"He hymyilivät meitä kohti kuin kasa kaksivuotiaita. Miksi he katsoivat meitä, kun he tekivät maalin?” Shedden 1.11.07 Pelicans-Jokerit

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Niinkuin Ara sanoi, niin onko koskaan Kärpät laukoneet noin vähän? Tänään Kärpillä oli yksi maalipaikka(Hyvösen läpiajo) ja silti tuli voitto. Se eka maali pomppi kahden pelaajan kautta. Tuntuu epäreilulta, mutta näin se vaan joskus on... Pelicansilla oli tuhottomasti paikkoja ja kiekko lipui vaikka missä sekä kävi tolpassakin. Tälläistä dominointia en ole edes KalPaa vastaan nähnyt.

No varmasti jäi paljon hampaan koloon tästä, joten eiköhän tulevista peleistä ole voittoja luvassa.
Taitaa olla kuten laulussa sanotaan, että onni täällä vaihtelee. Oliko tämä nyt sitten kuitti kauden 1. pelille, jossa kävi toisinpäin? Silloin oli Tarkin onnenpyörä rosvosektorissa, nyt taas palkinnot kerättiin tyylikkäästi. Hauska nähdä että viimeinkin Tarkki löysi huippuiskunsa, suurin piirtein kuudetta kertaa tälle kaudelle pitää näin todeta. Jokohan löytyi pysyvästi?
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans kontrolloi kiekkoa lähes 60 minuuttia, turhaan. Kärppiä ei hyökkääminen kiinnostanut sen jälkeen, kun pääsivät onnekkaasti johtoon. Miten se voikin olla niin, että ainoa jonkinlainen sutaisu maalia päin pomppii useamman pelaajan kautta verkkoon? Toiseen suuntaan ei sitten pomppinut tänään ollenkaan, valitettavasti.

Kärpille kaikkia kunnia hienosta puolustustaistelusta. Joukkue sumputti keskustan todella hyvin ja Pelicansin todelliset maalipaikat olivat vähissä. Tarkki pääsi maalillaan aika helpolla ja sai jatkuvasti torjua helpohkoja vetoja. Muutama hienompi ja onnekkaampikin torjunta toki sekaan mahtui. Ei voi mitään, tällaista on jääkiekko. Olisihan työvoitto tuntunut ansaitulta, niin hyvä Pelicans tänään oli. Ei voi syyttää omia ainakaan yrityksen puutteesta. Hieno peli, Kärpät pelasi vain todella fiksusti.

Voittomaalin lähtötilannetta kritisoisin kyllä jonkin verran. Jantunen koukittiin selkeästi nurin hyökkäyspäässä ja tämän jatkotilanteesta Hyvönen tähän läpiajoon pääsi. Selkeä rike, mikä olisi pitänyt viheltää. Ei ollut muuten Kruusin ainoa virhe tänään. Lopussa tuli Forsströmille todella helposti huitomisjäähy. Minun silmieni mukaan kiekko oli pelattavissa, eikä maila missään vaiheessa osunut Tarkin hanskaan.

Ja mikä hiton nollatolenrassi? Ei tietoakaan sellaista Ilves -ja Kärpät-pelien perusteella. Tänäänkin sai roikkua niin paljon kuin jaksoi, eikä pilliin vihelletty. Itkemistä tai ei, Kärpät tästä linjasta enemmän hyötyi. Puolustustaistelussa on aika paljon helpompi vain roikkua vastustajassa kiinni, kuin pelata puhtaasti. Ei se tietenkään Kärppien vika ole, jos linja on liian salliva. Peli näytti muutama vuosi sitten aivan samalta, ennen kuin näistä alettiin tarkemmin puhallella.

Kaiken kaikkiaan kuitenkin hyvä peli. Pelicansin liike oli todella hyvää ja varsinkin Heinon ketju oli mahtava. Pesoset eivät saaneet mitään aikaan tätä ketjua vastaan, mutta Tarkin maalilla nähtiin useita tilanteita. Ainut mikä vähän huolestuttaa on Bobin ketjun ylivoimapelaaminen. Se ei toimi, ei toiminut Ilvestäkään vastaan. Tänään tosin Kärpät pelasi erinomaista alivoimaa (osin mailahäirinnän ansiosta), mutta jotain tuosta nyt puuttuu.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Vaikka tappio harmittaa, niin hirveän pettynyt illan pelilliseen antiin ei voi olla. Kun sarjajohtajaa ja ylivoimaista mestarisuosikkia vastaan pelataan kolme erää yhtä maalia, niin se kertoo jotain myös Pelicansin tasosta. Tämän iltainen pelillinen yleisilme ja imagollinen laatutekeminen on taas kaukana siitä mitä se oli pari viikkoa sitten. Hyvä niin, sillä se kertoo hyvää myös kevättä ajatellen. Ehkä täältä taas ollaan nousemassa pienen laman jälkeen.

Vain maalit jäi tekemättä. Pari maalia noista paikoista, niin ilta olisi ollut lähes täydellinen. Onnea vaan Tarkille ja Kärpille! Hienosti puolustettu.
 
“If you want to be safe, then don’t play". - Shane Doan
Oli kyllä kelpolailla ihan voitettavissa oleva peli. Eniten tässä vituttaa se, että kärpillä kävi voiton eteen järjetön munkki, jota he eivät kyllä missään vaiheessa ansainneet.

Tänään kärpät olisi voitu voittaa, mutta kärpät+kruus oli liikaa voitettavaksi. Pellekruusin kyvyt eivät riittäneet tuomioimaan ottelua sen vaatimalla tasolla, ja about 10 rikettä pelleltä jäi viheltämättä, joissa pelikaanipelaajaa rikottiin sääntöjen vastaisesti. Esimerkiksi Sopasta koukattiin 4 kertaa kunnon jykevällä koukulla ja vilillä karkasi kiekko tavoittamattomiin.

Viimeksi kun joukkueet Lahdessa kohtasivat, kärppäpelaajat mussuttivat tuomareille aivan älyttömästi jokaisen jäähyn jälkeen. Sama jatkui tänään. Säälittävää touhua. Se olisi pitänyt riittää, että kruus jätti monta kärppärikettä viheltämättä.

Ei Kruusia enään koskaan lahteen. Tarkki ja KRUUS kärppävoiton avaimet.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tarkki ja KRUUS kärppävoiton avaimet.
Ei nyt ihan näinkään. Vaikka Kruus ei loistanutkaan, linja oli koko illan sama. Roikkua sai ja sen Kärpät käytti hyväkseen. Oli Pelicansilla ylivoima-aikaakin ihan riittämiin, mutta tänään ei saatu sitä pyörimään parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarkkia ylemmäs korottaisin kyllä Kärppien viisikkopuolustamisen. Pelicansille tuotti todellisia vaikeuksia ylittää hyökkäyssinistä ja Kärppien alueella ei kunnon vetosektoreille päästy. Tuon Kärpät todella osaa ja onnekkaasti kun saivat johdon, ei hyökkäämiseen ollut enää tarvetta.
 

Kaberle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Maple Leafs, Chelsea
Turha tappiosta nyt on tuomaria lähteä syyttämään vaikka huono olikin. Ylivoimaa oli silti aivan riittävästi maalin tekoon. On kyllä linja (jälleen) kauden edetessä muutunut järkyttävän paljon. Ja väärään suuntaan.

Kärpät pelasi kyllä mahtavaa puolustuspeliä. Etenkin oman maalin edessä. Siellä ei ollut Pelicans pelaajilla mitään jakoa. Vaikka Pelicans ottelua veikin aivan suvereenisti niin ei niitä huippupaikkoja kauheasti kuitenkaan ollut.

Ylivoima oli kyllä huonoa tänään. Tämäkin tosin myös Kärppien hyvän av:n ansiota. Sitten kun se kuvio pari kertaa saadaan kuntoon niin ei vedon vetoa tule. Tai sitten hierotaan puoliminuuttia ja sen päätteeksi joku täysin paska rannevippi maalille minkä maalivahti koppaa tai vaihtoehtoisesti kiekko jää matkalla johonkin vastustajan kenttäpelaajan varusteisiin=purkukiekko. Jumalauta kiekkoa vaan viivaan, poikkisyöttö josta one-timeri ja irtokiekot sisään jos sellaisia tulee eikä mitään turhaa hieromista ja kulmissa pyörimistä. Ehkä ensipelissä tämä osa-alue taas toimii paremmin.

Muuten hyvää peliä kotijoukkueelta. Varmasti muut jengit kaatuvat jos näin jatketaan.
 
Radiosta nähtynä jäi jonkin verran myös pelicans rikkeitä viheltämättä. Voisiko olla sittenkin niin, että tuomari ei ehken niin paska ollut tai ainakaan suosinut erityisemmin vierasjoukkuetta? Kyllä ylivoimilla pitää rokottaa, etenkin jos tuplaten pääsee pelaamaan. Tuomaroinnissa suomessa on kyllä sellainen piirre, että jos toiselle tulee jäähyjä yhteen soittoon useampi niin toleranssi viheltää seuraavaa jäähyä nousee. Sama päinvastoin, mutta siinä ei loista kukaan tuomari erikoisesti.

Jos peli on liki 60 min Kärppien alueella niin kuulostaa aika uskomattomalta, että tuomari olisi voiton vienyt Pelicansseilta.

EDIT: Ehkä ylivoiman tehottomuuteen liittyy se, että tasaviisikoin vie peliä. Silloin monesti yritetään liian hienoa maalia. Tässä pitkin kautta olen ihaillut tyyliä, jolla pelikaanit on ylivoimaa pelannut, koska näkemissäni peleissä kiekko on toimitettu viivaan ja sieltä maalille. Vaihtoehtoisesti sahattu b-pisteen kaarelle poikittaissyötöllä ja onetimeri.
 
Maalivahdit usein sanovat, että tyhjään paikkaan pitää osua, jotta maali tulee. - Pasi Nurminen -

manemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
No huhhuh, mitä ihmettä te oikein itkette Kruusista ?
Jäähyt:
Pelicans 4 kpl/8 minuuttia
Kärpät 8 kpl/16 minuuttia

Itse kuuntelin Radiosta peliä ja myönnän että kovasti kuulosti siltä että Pelicans hallitsi ottelua mutta eikai se nyt perkele Kruusin vika ole ettette osaa ylivoimaa pelata ? Jos pelikaaneilla on kaksi kertaa enemmän ylivoimaa kuin vastustajalla ja muutenkin Kärppiä viedään kuin pässiä narussa ja SILTI hävitätte niin missäkö se vika silloin on ?
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Miksei voi ryhtyä asialliseen keskusteluun tuomaroinnista? Pitääkö provosoitua, jos yksi harmistuneena pitää tuomarin ratkaisuja ottelun kulminaatiopisteenä? Ehkä siitäkin saa jotain tyydytystä.

Linja oli perseestä ja Kärpät siitä enemmän hyötyi. Totta kai altavastaajana oleva joukkue hyötyy, jos roikkua saa miten tahtoo. Pelicansille vihellettiin toki vähemmän jäähyjä ja ihan ansaitusti. Hyökätessä harvemmin joutuu samalla tavalla rikkomaan.

Pelicansilla oli siis tarpeeksi yv-aikaa, mutta tänään ei natsannut. Ei mikään kuitenkaan tee Kruusin iltapuhteesta hyvää. Ei se peliä ratkaissut, mutta ei ainakaan tehnyt maalinteosta helpompaakaan.
 

Tyrannos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rohkeat maljannostajat
Puolueettomin silmin nähtynä oli viihdyttävä matsi. Intensiteettiä riitti. Tuomarilinja heittelehti, jäähyjä jäi viheltämättä molemmin puolin, mutta ei voi laittaa mitenkään Kruusin piikkiin tätä peliä. Forsströmin jäähy ajassa 55.41 oli selvä jäähy, kiekko oli jo Tarkin räpylän alla ja Forsström lähti sorkkimaan sinne ihan turhaan. Miehestä näki jo ennen vihellystä että tiesi mokanneensa, se loisti kauas katsomoon asti. Niin kuin koiranpentu joka on jäänyt kiinni syömästä joulukinkkua.

Kärppien maalin jälkeen peli oli Pelicansin. Toisaalta Kärpät pelasivat fiksua vieraspeliä, eikä Pelicans päässyt oikeastaan testaamaan Tarkkia kunnolla. Vetoja tuli paljon, mutta ei vaarallisista paikoista. Melkein aina kun pelikaani sai kiekon pisteiden välissä tai muualla parhaalla maalintekosektorilla, hän pelasi sen jollekin muulle. Tämän henkilöitymänä oli yllättäen Jantunen. YV:llä näytti hassulta, kun pelikaanit jauhoivat näyttävästi ja saivat kiekon hyviin vetopaikkoihin, ilmeisesti vain syöttääkseen sen siniviivalle. Vedot lähtivät lähinnä siniviivalta, eikä sielläkään one-timereistä vaan paikaltaan. Tarkilla oli helppo työ poimia vedot, varsinkin kun ne tulivat aika keskelle. Huipputorjuntoja ei tänään häneltä juuri nähty.

Muuten Pelicansin kiekollinen peli oli komeaa ja nopeaa. Tehokkuus vain puuttui, kuviot pitäisi lopettaa vetoihin.

Kärpät pelasivat muuten fiksusti, mutta omalta alueelta kiekon pois saaminen oli välillä huvittavan heikkoa. Varsinkin kolmannessa erässä Kärpät jäi omalle alueelleen todella helposti. Pelicans löi toki painetta pakeille hyvin, mutta silti, heikkoa oli tämä puoli tänään Kärpiltä.

Flying Pelicanseille vielä kahdenlaisia terveisiä: pisteet kotiin "näin heiluu linja, ja linja heiluu näin"-laulusta. Hienoa työtä. Pyyhkeitä taas "haista **ttu"-huudoista.
 
"Se mitä me olemme hänen kanssaan sopineet ei mielestäni kuulu kenellekään muulle, jos molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä sopimukseen."

Miguel

Jäsen
Tarkille täysin tilastovoitto. Kärpät puolusti kriittisillä sektoreilla niin hyvin, että oikeasti vaarallisia maalipaikkoja Pelicansilla oli hyvin vähän. Suurin osa torjunnoista oli sellaisia, jotka kenen tahansa liigavahdin pitääkin ottaa.

Tarkilta kiekot pomppivat useampaan kertaan, ja pää tahtoi kääntyillä laukausten jälkeen oman selän taakse. Ei ollut itseluottamus kohdillaan, mutta ehkä näin makean lopputuloksen myötä tulee taas vähän puhtia mielialaan.
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tarkille täysin tilastovoitto. Kärpät puolusti kriittisillä sektoreilla niin hyvin, että oikeasti vaarallisia maalipaikkoja Pelicansilla oli hyvin vähän...
Joo... saman totesin tuosta Etlarin kiekkovideosta. Tekstitv:n ja jatkoajan kommenttien perusteella tuli fiilis, että Pelicansin voitto olisi ollut oikeutettu. Videokoosteen katsottua näki ettei ykkössektorille oikein ollut asiaa ja maskipelaaminen puuttui kokonaan, niin kuin poikittaisyötötkin.

Loistohomma, että Tarkki sai normi pelin alle ennen ulkomaanreissua.

Ja Lehtoselta ja Pesoselta hyvä alustus Hyvösen maaliin. Viimeistely todella jäätävä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy