La 4.2.2023 Otteluseuranta (Liiga)

  • 17 200
  • 481

Löppönen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,AcOulu,Frölunda,LuleåHF
Muutama selvä KooKoo-jäähy meni ohi niin piti sitten keksiä Kärpille ylivoima :D
Ei kuitenkaan ole kovin fiksua heitellä jäälle tavaraa. Siinä voi loukkaantua joku teidän omistakin roskaan luistellessa. Revennyttä ristisidettä on v-mäinen kuntoutella viikkotolkulla jonkun fanin aivopierun takia.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Onneksi sun ei tarvitse, videotuomarit kelpasi joka kulmasta ja sinä vielä vänkäät vastaan. :D
Joo, no mut tossa näit jo ekan osuman. Porilaisetkin myöntäis tuon jos menisi toisinpäin, mutta ei näköjään monikaan teistä hämäläisistä. Te siis väitätte, että ette nää osumaa, vaikka niitä oli jopa kaksi. Juuri sanoit, ettei osunut, mutta nyt näit että osui.

Jatkakaa.
 

Kivitasku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joo, no mut tossa näit jo ekan osuman. Porilaisetkin myöntäis tuon jos menisi toisinpäin, mutta ei näköjään monikaan teistä hämäläisistä. Te siis väitätte, että ette nää osumaa, vaikka niitä oli jopa kaksi.

Jatkakaa.
Eka video minkä nään missä tosiaan näyttäisi olevan osuma. Nyt on pakko nostaa käsi ylös mahdollisen virheen vuoksi. En voi kun olettaa että on joku kulma minkä videotuomarit yksinään näkevät, tai tämä kulma ei heillä nähtävissä. Jääpala tms. Mutta tuossa kyllä muistakin osuma on...
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jyyd
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös