Blondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Tepsi tänään:

#41 Siiki - #82 Ruuttu - #59 Simek
#84 Pikkarainen - #71 Vainiola -#96 Rantanen
#10 Karvinen - #18 Vähätalo - #78 Moisio
XX XX - #42 Karvonen - #53 Nieminen

#4 Mojzis - #33 Eronen
#16 Seigo - #87 Nakladal
#54 Lehtonen - #20 Friman

#30 Georgiev
#1 Kaarlehto

Espoo Blues tänään:

Korhonen - Hirschovits (C) - Aaltonen
Makkonen - Kearns - Giliati
Sailio - Liivik (A) - Pitkänen
Lahtinen - Tiivola - Rooba

Malmivaara (A) - Rantakari
Tikkinen - Kaijomaa
O'Connor - Kuukka
Seppälä

Laurikainen (Nieminen)

Veikkaan että tulee erittäin jännittävä ottelu molempien joukkueiden kannattajille. Tepsi ilmeisesti taistellut eilen taas kerran tosissaan voitosta, mutta musta minuutti ottelun loppuhetkillä Pelsuja vastaan pilasi unelman kolmesta pisteestä. Tepsillä kokoonpanossa paljon nuoria, ja eilisestä kokoonpanosta on vielä tiivistetty ilmeisesti Jesper Lindsten ja Miro Keskitalo, eli Tepsi pelaa reilulla kolmella kentällä. Nämä nuoret pelaavat kuitenkin ensikauden sopimuksista ja rakkaudesta logoon, mikä tekee TPS:stä erittäin vaarallisen vastuksen tänään. Joskushan putkienkin on päätyttävä.

Bluesilla toisaalta on jalkeilla paras mahdollinen kokoonpano loukkaantuneita Talajaa ja Kantolaa lukuunottamatta. Zamorsky myytiin aamulla ruotsiin. Bluesin viimeaikaisen vireen turvin toivon hartaasti että Blegi pytyisi ottamaan todella tärkeät kolme pistettä, jolloin toivo paikasta auringossa pysyisi vielä elossa.
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Jaha, näkökjään Veikkaus antaa Bluesille vieraissa kertoimen 1,58. En muista vastaavaa, joten siihen täytyy olla syynsä. Mietitäänpä:
-TPS on käynnistänyt tyhjennysmyynnin, korvaajia ei ole näkynyt.
-Elomo ei jatka Tepsin peräsimessä, ei mitään auktoriteettia siis.
-Isännät saavat jalkeille kolme ketjua + pari ukkoa.
-Tepsin tappioputkia alkaa olla ennätyksellinen.

-Blues on huikeassa vireessä, voittoja on tullut kovaa tahtia.
-Suorittaminen on ollut varsin tasaista.
-Moni pelaaja on nostanut tasoaan.

Bluesilta Zámorský lähti Ruotsiin, mutta se tuskin järkyttää muuta joukkuetta. Kaikki viittaa Bluesin suurinumeroiseen voittoon. Jos me jossain on oltu huonoja, niin pelaamaan ennakkosuosikkina ja johtoasemassa. Tänään tuo taas punnitaan.
 
“Everyone has a plan until they get punched in the mouth”
Mike Tyson

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
Minusta TPS ei ole ollut läheskään niin huono kuin sarjatilanne näyttää eikä vastaavasti Blues niin hyvä. Tepsukalla on ollut päällä ns. huono karma ja Bluesille taas lähes kaikki on viime aikoina onnistunut, varsinkin maalinteko vähistäkin paikoista. Blues on kuitenkin kerrankin, onko peräti ensimmäistä kertaa, ennakkosuosikki Turussa. Voipi tulla vauhdikas ja osin sekavakin maalintekokilpailu. Vedonlyöjää houkuttelee TPS'n kerroin.
 

Jääkuutio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins + ex-Kiekko-Espoo
Matsi näyttää muuten alkavan jo neljältä vaikka esim. Jatkoaika väittää alkamisajaksi 17:00.

Itse huomasin tämän vahingossa teksti-tv:stä ja olisi mennyt muuten alku ohi...
 
Olen ameeba

Mapleton

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago
Outoa kun missään ei sanota syytä miksi ottelu alkoi klo 16.00 . Ehdin pelata Tps.ä 5.00 @ pinnacle. ylikerroin kyseessä.

__________________________________________________________________________________________________________________________
nhlvihjeet.com -päivittäin 2 kohdetta.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Nyt jaksoi peliä katsoakin. TPS taisteli ihan eri tavalla kuin noiden Gysbersien, Laschien ja Paskarantojen aikana. Hyvä asenne, ja olisi ehkä jopa ansainnut tuolla yrityksellä enemmän kuin 0p. Rantanen tietysti ihan timanttinen jälleen, ja Vainiolassa pitkästä aikaa pelaaja, joka voittaa aloituksia.
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Pakko pyytää anteeksi turkulaisilta. Olisitte ansainneet tänään paljon enemmän.

Tuomaritkin jättivät pari rankkaria viheltämättä, ainakin toinen olisi pitänyt tuomita.

Pelihän oli TPS:ltä hyvä, se vei peliä hyvällä liikkeellään ja sai vallan tarpeeksi paikkoja. Mistään ei vain mennyt sisään.

Bluesin peliä nyt en aio edes kommentoida.
 
Ceterum censeo Matikainen terminatur.

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
Voittavaan joukkueeseen tarvitaan hyvä maalivahti ja Hirschowits. Niin taas tänäänkin. 'Turha koittaa, Hirso voittaa'.
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Hyvä joukkue voittaa välillä huonollakin pelillä. Tepsi vei matsia mielin määrin. Mutta ehkä hyvä näin, helpompi valmistautua Kärpät-matsiin. Ei ainakaan leijuta.
 
“Everyone has a plan until they get punched in the mouth”
Mike Tyson

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Yleensä Aho penkittää tiukoissa matseissa vikan 10 minsa ajaksi yhden ketjun mutta Tepsiä vastaan taidettiin vika erä pelata lähes kokonaan 7 hyökkääjällä. Pelottaa kun ilman Hirschovitsia, Laurikaista ja Kuukkaa toi jengi olisi aivan kusessa.
 
Requiescat in pace. Kiekko-Espoo 1984 - 2016 Espoo Blues

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei riittänyt puristus kolmeen pisteeseen koska maalinteko oli taas hankalaa. Hyvää tekemistä silti junioreilta, nehän kaivoi Juuso Niemisen viivelähdötkin pelikirjastaan ja pyllisti Elomon coast-to-coastille. Tuloksena helvetisti hyviä rintamahyökkäyksiä ja maalipaikkoja näistä suoristakin hyökkäyksistä.

Vainiola on mielenkiintoinen pelaaja. Käytännössä kahdessa ottelussa ollut ykkössentteri-tasoa. Liike riittää, kädet riittää, maltti kiekossa riittää, osaa aloittaa ja puolustaa. Miten helvetissä tätä jätkää ei saatu tänne aikaisemmin? Jos jatkaa samalla tasolla niin tulisi kiinnittää ensi kaudeksikin.

Mukava oli katsoa ottelua, pitkästä aikaa. En tosin kausikorttipaikalleni raahautunut, vaan katselin telkkarista. Ainoa miinus matsista tuomareille ja yllätysyllätys Elomolle joka taas kerran nolasi itsensä ja organisaation aivan täysin. Kovaa touhua. Aivan uskomaton ressukka kyllä, ei voi kuin ihmetellä miten joka kerta saa paheksua tuon pellen tekemisiä ja sanomisia.

Pakko muuten yhtyä espoolaisveljien Hirso-ylistyksiin. Yksi sarjan parhaita pelaajia, aivan ehdottomasti.
 
The more I see, the less I know for sure. -John Lennon

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Hyvä taistelu läpi ottelun, olkoonkin että vastustaja oletti voittavansa pelkästään ilmaantumalla paikalle. No se ei ole TPS:n murheita, mutta saalina oli jälleen kerran kuitenkin 0 pistettä ja oma maalisarake näytti yhtä, joka toki nollaa parempi on.
VVV kokoonpanossa olevista senttereistä paras, vaikka hänenkäään aloitus% ei ollut kuin 48. Toki luokkaa parempi kuitenkin kuin Ruutun ja Karvosen 36.
Ruutusta poiketen Vainiola syötti myös ketjukavereille, joka varmasti samassa ketjussa olevia miellyttää.

En itsekään enää paikalle vaivaudu, vaan kotosalla tulee nämä pelit katsottua jos ja kun muuta mielenkiintoista ei tule eteen. Hirson kehuihin on yhdyttävä minunkin, sillä miehestä on vuosien saatossa tullut todella luotettava laatupelaaja, josta on hävinnyt kaikki kiukuttelevan mielialapelaajan piirteet (reilusti yleistämällä kun piirtää).

Elomon höpinät pelin jälkeen taattua tavaraa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy