Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Illan kuuma peruna: säilyykö Jokereiden mielenkiinto vai viekö Magnitka helpot pisteet? Tämä kaikki selviää V Sportilla ja Viaplay -palvelussa alkaen klo 18 studion kera! Itse ottelu alkaa luonnollisesti klo 18.30.

Kuumimpien pelaajien lista on myös Jokereiden puolelta melko koomista, mutta samalla hienoa katseltavaa. Viiden viime pelin tehokkaimmat Jokeripelaajat ovat siis järjestyksessä Antti Pihlström (3+1), Marko Anttila (2+2), Henri Ikonen (2+1) ja Julius Junttila (0+3). Magnitkan puolella vastaavaa tilastoa dominoi yllättäen setä-Sergei tehoilla 3+2.

Magnitka tulee Helsinkiin myös kevyessä kuuden ottelun voittoputkessa, tämä peli päättää heidän kolmen pelin vieraskiertueensa.

Sävelet ovat selvät oikeastaan kaikkiin peleihin loppukauden aikana Jokereiden osalta; vain voitto kelpaa.
 
Pöö

Randalf

Jäsen
Illan kuuma peruna: säilyykö Jokereiden mielenkiinto vai viekö Magnitka helpot pisteet?
Vähän jänskättää, että millainen krapula-arvo Torpedolla on... Valmiuden pitäisi olla ihan ok, sillä ihan Omsk- tai TsSKA-tason nippu ei ollut kyseessä ja Magnitka puolestaan on niitä ns. isoja seuroja. Marjamäki kommentoi keskiviikkona Sotshi-pelin jälkeen Ylelle, että oli vaikea lähteä päivään kun oli kohdattu Omskia ja TsSKAa, eli rivien välistä sai lukea ettei Sotshi ihan hirveästi kiihotellut, mutta Metallurgin luulisi innostavan ja tuskin joukkue nyt ns. kasseja täysin Torpedoon tyhjensi.

Toivotaan ainaki!

Siellä valuu jo hiki Kurrin ja Vuorisen otsalla, kun houkuttelevia, kesäksi vapautuvia vapaita hyökkääjiä on jo vesi kielellä scoutattu ja fantasiarosteria viritelty ja sitten Pillu & Kausari päättää alkaa tosissaan pelaamaan itselleen jatkopahvia.

Miettikää nyt jos Ikonen päästetään menemään ja ensi kaudella mättää Jokereita vastaan hatullisen jossain Kazanin kolmosketjussa. :)))))))

Ei vaiskaan.

Jokerit muuten voittaa tänään! Hännikäinen vois tehä ottelun avausmaalin, kun löin kiinni 20. kertoimella.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerien voitto -1 lyöty pitkäänvetoon tiilitalolla. Tänään on tilipäivä!
Ettei nyt vaan sattuisi mitään.

Pikkuisen leijailee ulospuhalluksen tuulahdus ilmassa. Kaksi voitto alla, rosteri kapea=ei rotaation pelkoa(no joo ihan niin kuin sitä olisi muutenkaan), tuplapeli -jaksaako syttyä...Toivotaan että sieltä kömpii terävä lauma jäälle tänään. Mutta kyllä tässä aineet on koomailuiltaankin.
 
No easy way out!
Jokerit - voittamisen vimmaa kaudella 21-22

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
1-4

Ykköshepat ruosteessa eikä tehoja ole tullut. Pihlström ja Ikonen kantaneet viime peleissä, mutta nyt ei ole vastassa mikään Sotsi tai Torpedo.
 

Ruutu8

Jäsen
Jos Pakarinen ei vielä tänään ole rosterissa ja Joensuu tipahti eilen pois, jännä nähdä kuka nostetaan kokoonpanoon. Mäenalainen ylempiin kenttiin ja Halme tilalle? Vaiko joku puolustaja hyökkäykseen?

Oi niitä KHL -aikoja, kun pakkeja tipahteli siihen malliin, että välillä Petteri Wirtanen ja Mäksä Mäki vetivät ihan ok -suorituksella peräpään ruudussa.
 

Eelie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereiden kokoonpano:

19 Veli-Matti Savinainen (A) – 21 Brian O’Neill (A) – 71 Nicklas Jensen
33 Markus Hännikäinen – 37 John Norman – 25 Henrik Haapala
13 Julius Junttila – 80 Saku Mäenalanen – 48 Henri Ikonen
72 Aleksi Halme – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila (C)

50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö
4 Tommi Kivistö – 90 David Sklenicka
3 Niklas Friman – 51 Alex Grant

98 Janis Kalnins (35 Samuel Jukuri)
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Joensuu siis tippui pois. Alkaa taas poissaololista näyttämään vakuuttavalta.
Hyökkäyksestä puuttuu tosiaan muutama nimi nyt, mutta vastavuoroisesti puolustuksessa ei ole tällä kaudella ollut ”yhtään” loukkaantumista (yli 1-2 viikon poissaoloa)muistikuvien mukaan missään välissä. Kun siis puhutaan tuosta varsinaisesta yhdeksiköstä eli nykyiset 8 + Lehtonen.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voi pojat... tänään on hiihdetty, pyöritetty nuorisoa ulkojäillä, käyty saunassa, laitettu juomat kylmään... ja nyt odotellaan illan peliä.

This is Saturday!

Mitäs vetoja pistetään illan peliin? Mulla ei oikein mitään ajatuksia...
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Kiitos @Giroux ,että avausviestin oli jo ekaan kappaleeseen laittanut alkamisajan ja silti oman ymmärryksen puute ensimmäisellä lukukerralla avasi viaplayn puoli neljältä.

Sai kerrankin lauantaina rauhassa saunassa käydä ja tänään on hienoa nähdä Halme kehissä.
 
Jokerit: "Ne, jotka eivät asioista tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta - heille vain hymyilen"
11.12.2011 Taurun mielipide Jokereista Jokerit - Saipa pelissä tilanteessä 5-2:
"Jokerit on kovanluokan jengi. Siellä ei pienipalkkaisia kentälle päästetäkään"

Jenn4

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Nää lauantain pelit voisi useamminkin alkaa 18:30.
Mikä tänään muuten tälle poikkeusajalle syy?
Mietin, että voisiko syy olla Jokereiden eilinen peli. Saavat siis 1,5 tuntia lisää palautumisaikaa eilisestä kun Magnitka ei eilen pelannut.

Viime kaudella tuli Helsingissä kerran käytyä katsomassa Jokereita ja silloin vastassa oli juuri Metallurg. Hyvä joukkue vaikka viime kaudella ei oikein lähtenyt yhtä vahvasti kuin muina vuosina. Jos pitäisi jollekin suoda Gagarin cup niin olkoot se Magnitka tai sitten Kazan. Olettaen siis ettei Jokerit sitä voita.
 

Jenn4

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Harmi että Antti Mäkinen selostaa tämän ottelun eikä iltaista Buffalo - New Jersey ottelua. Mä kävin ostamassa alkoholia ihan vaan sitä varten että voin ottaa juomapelin Mäkisen kanssa. Joka kerta kun hän sanoo Subbanista "PiiKei" niin otan paukun. Onko ideoita miten voisin korvata tuon pelin tähän otteluun?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy