La 3.4.2010 Kärpät-JYP (4. puolivälierä)

  • 20 481
  • 103

Sannoittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Dufva on kertonut neljännen ottelun lehdistötilaisuudessa, että 'seuraavaan otteluun voi lähteä hyvillä mielin, kun kaikki ovat terveenä'. Jos nyt miettisi, millaista loogista kategoriaa Dufva hakee 'kaikkiin (pelaajiin)', ei kyseessä varmaankaan ole kaikki pelaajat ennen, nyt ja tulevaisuudessa, vaan rajaus koskee tämän kauden JYPin sopimuspelaajia. Lisäksi radiossa haastateltiin Tuomas Pihlmania, joka piti mahdollisena pelaamista tällä kaudella. Pihlman ei täysin kyennyt peittelemään iloisuuttaan asiaa kysyttäessä.

* * * *

Jos JYP selviytyy välieriin, pelaa se kolmesta muusta jatkoon selvinneestä joukkueesta heikoiten runkosarjassa sijoittunutta vastaan. Vain Tapparalla on yhä mahdollisuus TPS:aa heikommin sijoittuneista joukkueista yltää välierävaiheeseen. Mikäli KalPa pudottaa Tapparan jatkosta, on välierävastustaja TPS.
 

Defense

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jypistä ei mitään pahaa sanottavaa. Tosi tiivis paketti ja huikea maalivahti. Pelaa just sellaista kiekkoa kuin pleijareissa pitääkin. (...)
Tuomarit oli hyviä.

Jupi, olet hieno kärppäfani: toisin kuin monet kollegasi osaat antaa arvoa vastustajalle.
Tänään keskityttiin pelaamiseen, mutta siitä huolimatta JYP voitti. ;)
Kiitos JYP!
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Bobi - et kai sinä ole se mölyapina sieltä K-katsomosta? No joo, kaikilla saa olla mielipiteensä. Tuomarikaksikko oli mielestäni suht hyvin hereillä tänään, eikä mitään oikeusmurhaa kumpaankaan suuntaan tapahtunut. Verta jäällä - totta kai siitä pitäisi jäähy tulla, mutta jos menee tapahtuma tuomareilta ohi niin sitten menee. Ja totta kai sellaisesta valitetaan. Pääasia on kuitenkin, ettei tänään tuomarit varastaneet showta (kuten Favorinilla on usein tapana).

Kuten joku jo mainitsi, Koskinen pelaa tällä hetkellä tosi hyvää peliä, kun taas Kaijomaa on alkanut hieman säheltämään kiekon kanssa. Onneksi on Viitanen kaverina, joka myös pelaa todella hyvää perusvarmaa ja riittävän äijämäistä peliä (ei kuitenkaan mitään "hakataan poikkarilla selkään aina kun ehtii a la Lelu" -peliä). Kariyaa moititaan, mutta itse antaisin isoimmat miinukset tänään Vänttiselle. Taitaa olla jo ajatukset Näsijärven hiekkarannoilla. Faniryhmän touhuihin olin tyytyväinen - rummut paukku ja meteliä lähti. Hienoa. Kaverille laitoin tekstiviestin, että ottelu päättyy aikaan 60:48, maalintekijä Vatanen. Pieleen meni, mutta oikeilla jäljillä oltiin. Jyväskylässä jatkuu ja eiköhän pelit Raksilassa olla tältä keväältä pelattu.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kuten joku jo mainitsi, Koskinen pelaa tällä hetkellä tosi hyvää peliä, kun taas Kaijomaa on alkanut hieman säheltämään kiekon kanssa.

Koskinen tosiaan on parantanut peliä melkoisesti ja hyvä näin sillä muuten tuo pakkipari olisi omassa päässä melko pulassa. Kaijomaakin pelaa kyllä ihan ok, mutta välillä tulee noita käsittämättömiä pitkiä kiekkoja heitettyä melko paineettomassa tilassakin. Jos lähdetään näitä puolustajia viellä arviomaan niin taitaa olla Malmivaaralla jotain pientä vammaa kun niin varovasti pelailee, tosin syy voi myös olla jäähyjen vältelykin, mutta tuntuu että aika pehmoisesti pelaa eikä liikekään paras. Vänttisestä ja kariyasta on aikasemminkin tullut puhuttua ja jatketaan eli kummankin pelistä puuttuu edelleen se viimeisin taistelutahto jota vaadittaisiin, vänttinen pelaa edelleen alivoimallakin ihan ok, mutta puuttuu se vaihde mitä välillä nähty että melkein syö kiekon jos tarve on
 

weee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ottava
Olipa hyvää pleijari viihdettä ! Kärpät on tosiaan nostanut tasoa roimasti näissä pleijareissa ja olisi kyllä ansainnut voiton tänään. Mutta Jyp oli tyly vieras ja sen puolustus peli on jotain aivan käsittämätöntä

Täällä paljon vaahdotaan noista rotta / uimahyppy jutuista, minusta niitä on loppujen lopuksi ollut aika vähän tässä sarjassa ja mitä ollut niin aika tasan mennyt. Tämähän on selvä kevään merkki kun noista uimahypyistä aletaan keskutella ja se näyttää kuuluvan täkäläiseen play off henkeen.

Rosan kenttä on ollut täysin pimenossa ja oli sitä jo Blues sarjassa, oliskohan aika kokeilla jotain uusia tuulia tuossa ketjussa? Mutta onhan Pavel tuonut ainakin väriä tähän sarjaan ja toisaalta noita persoonia tarvitaan, että saadaan tunnetta. Tosin Rosa on taidettu hankkia Kärppiin johonkin muuhun rooliin.

Maanantaina on varmasti kovat väännöt Hippoksella ja tämä katkaisu otteluhan on tunnetusti se vaikein.
 

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
Sen kuitenkin Urhon klipistä näin, että Hytöstä sattui purukalustoon. Toivottavasti ei yksikään hammas halunnut jäädä Raksilaan vaan mies saadaan pelikuntoon maanantaiksi, vai pelasiko jatkoajalla?
Kapteeni säilyi ehjänä, sillä Hytönen kävi jututtamassa toista päätuomaria heti seuraavalla pelikatkolla ja pelasi kolmannen erän normaalisti loppuun. Jatkoerässäkin hän oli jäällä, kuten syöttöpisteestä voi päätellä.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sen kuitenkin Urhon klipistä näin, että Hytöstä sattui purukalustoon. Toivottavasti ei yksikään hammas halunnut jäädä Raksilaan vaan mies saadaan pelikuntoon maanantaiksi, vai pelasiko jatkoajalla?
Varmaan jo tilastoista huomasit, että Hytönen pelasi myös jatkoerässä. Mielestäni hampaita ei lähtenyt, mutta huuli aukesi ja muutama pisara verta tuli jäälle. Sitä J-P kävi sitten vielä tuomareille näyttämässä.
 

Tuzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvä että Juha-Pekka "Tuomarin Paras Kaveri" Hytöstä ei sattunut isommin. Tärkeä mies kuitenkin Jypille. Onnea voittajalle, parempi tästä sarjasta pääsee kuitenkin jatkoon.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Juu, kyllähän se sarja taitaa olla taputeltu. Hienosti Kärpät on kuitenkin lähtökohdat huomioonottaen taistellut, kaipa se hyvää lupaa tulevaa kautta ajatellen. Kaikki peliin Jyväskylässä niin voi tappiostakin huolimatta lähteä toiveikkaasti ensikauteen.
 

Al Bundy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
Tyylikäs voitto taas ja viimein niitti heti siihen jatko-erän alkuuu "mistä koskaan kukaan oo tehny". Kiitos JYP, ja maanantaina tämäkin pyristely on ohi.

Kuulitteko mitäs se Haapajärvi tällä kertaa sepitti tuomareista, vai tyytyikö siihen et JYP jyrää vakuuttavasti ja ei oo saumaa?
 

Al Bundy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
Rosa keskittyi pelaamiseen, mutta kun apuja ei tule niin vaikea se on yksinkään peliä rakentaa..

Olet ytimessä, eikös Rosa ole maalintekijä? Nyt se joutuu rakentaa peliä ja JYP käyttää hyväkseen. Zekki-pelle turhautu kun ei saa kiekkoo eikä enää hienot hypytkään toimi. Maanantaina sarja pannaan poikki.com! JYP jyrää taas vakuuttavastui maaliin ja morjestaa "poikaa"! ;).
 

ile

Jäsen
Suosikkijoukkue
Racing Club de Cannes
Asiaa ja asian vierestä

Amatöörikatsojan näkökulmasta peli oli varsin puuduttavaa katsottavaa. Painimista, vääntämistä, kääntämistä ja sohimista puolin ja toisin. Kaikki hienot syöttöketjut ja kuviot puuttuivat täysin puhumattakaan upeista maaleista. Siis kaikki upeat huippu-urheiluun kuuluvat elementit loistivat poissaolollaan. Jos taas vertaan kyseisen ottelun maaleja muihin puolivälieräotteluissa tehtyihin maaleihin, niin muissa peleissä maalit olivat tekemällä tehtyjä ja pääosin hienoja suorituksia joko yksilön tai koko ketjun toimesta. Tässä pelissä sellaisia ei nähty. Taaskaan.

Kuten sanoin, pidän itseäni amatöörinä ja voi olla, että en ehkä ymmärrä jääkiekon syvintä olemusta, koska en nähnyt peliä samalla tavalla hienona ja upeana kuin lähes kaikki muut kirjoittajat ja varsinkin Jyp-kannattajat.

Peli ei vain minun silmään näyttänyt ollenkaan niin hienolta, kuin sitä on hienoksi täällä hehkutettu. Onko vika minussa vai onko vika pelissä?

Mielenkiintoisin tapahtuma pelissä oli se, kun Jyp-pelaaja (kultainen kypärä) ilmeisesti saa jostain osuman kasvoihinsa usean pelaajan laitakahinassa. Mikä kasvoihin osui, sitä en osaa sanoa, mutta tämä pelaaja jaa makaamaan, kokeilee kasvojaan sormillaan, katsoen ilmeisesti, että tuleeko verta. Ikään kuin pieni haava olisi jollain tavalla oikeuttanut hänen ajattelemaan vain itseään muun joukkueen kustannuksella. Tilanne jatkui siten, että tämä pelaajaa menee jonkun ajan kuluttua tuomariston luokse puhumaan todennäköisesti tapahtuneesta. Ikään kuin kysymyksessä olisi ollut jonkunlainen rikosilmoituksen tekeminen. Miksi? Eikö tuollainen ole turhaa? Käsittääkseni missään palloilulajeissa ei ole annettu tuomiota enää jälkeenpäin pelkästään epäoikeudenmukaisuutta kohdanneen pelaajan omasta todistuksesta.

Minun mielestä hauska yksityiskohta sinänsä ja varmasti näitä tapahtuu ihan jokaisen joukkueen pelaajalle. Pointtini on vain se, että mielestäni tuollainen ei ole oikean asenteen omaavan huippu-urheilijan toimintamalli. En osoita tällä Jypin joukkuetta, vaan nimenomaan koko lajia. Tämä tapahtuma sattui vain silmääni.

Mielestäni tämä seuraava videoklippi osoittaa juuri sitä oikeaa asennetta huippu-urheiluun. Minun kategoriassa tämä kuuluu niiden hienojen yksilösuoritusten joukkoon, joita minä kaipaan huippu-urheilussa.

http://www.youtube.com/watch?v=_4Ps0EKfTfc

Ja toisessa klipissä

http://www.youtube.com/watch?v=LjW7qK2BiBo&feature=related

on taklaus, jossa taklattava pelaajaa ”kuolee”. Nyt sen käsityksen mukaan, jonka olen saanut tämän palstan keskusteluista, tulisi tuon taklatun pelaajan jäädä pois pelistä, koska hän jää makoilemaan taklauksen jälkeen. Jos hän jatkaa peliä, niin hän on suomalaisen käsityksen mukaan raukkamainen filmaaja. Eikö karkeasti ottaen juuri näin ole sen logiikan mukaan, joka näissä keskusteluissa on vallalla. En tiedä, jatkoiko tuo taklattu pelaaja pelaamista ollen raukkamainen filmaaja vai oliko hän urhea soturi ja lopetti pelaamisensa tyystin.
 

Tuzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos taas vertaan kyseisen ottelun maaleja muihin puolivälieräotteluissa tehtyihin maaleihin, niin muissa peleissä maalit olivat tekemällä tehtyjä ja pääosin hienoja suorituksia joko yksilön tai koko ketjun toimesta. Tässä pelissä sellaisia ei nähty. Taaskaan.
tyystin.

Siis itse katsoin äsken myös muiden otteluparien koosteet ja ajattelin täsmälleen samaa. Tilaa näyttäisi olevan muissa ottelupareissa huomattavasti enemmän. Ikäänkuin JYP-Kärpät sarjassa molemmilla olisi kuusi kenttäpelaajaa kaukalossa.

Peli ei vain minun silmään näyttänyt ollenkaan niin hienolta, kuin sitä on hienoksi täällä hehkutettu. Onko vika minussa vai onko vika pelissä?

Ehkä molemmissa. Muiden matsien fyysisyydestä en tiedä, mutta kyllä nämä kaksi viimeistä peliä sen puolesta tyydyttää. Komeita taklauksia, jatkuvaa nahistelua, "räjähdysherkkä" tilanne sopii aina hyvin jääkiekkoon. Vielä kun saataisiin niitä hienoja maaleja ja harhautuksia niin paketti olisi täydellinen.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Joo, ja täällä JYP:iläiset ihmettelee miksei tule kehuja. No, tottakai JYP on hyvä tuossa mitä harrastaa, ei siinä mitään. Mutta itse en vain pysty lämpenemään tuohon täydelliseen estopeliin ollenkaan ja kehut jää sitten vähemmälle.

Kyllä jääkiekkopeliin kuuluu olennaisena osana maalitilanteet ja maalit. Ei mitään järkeä ettei yhdessäkään pelissä tule yli 3 maalia enempää, ja nekin vähät tulevat melkeinpä A) joko jonkun hirveän munauksen seurauksena tai B) jollain tuuri pompulla ja C) loput sitten ylivoimalla. Sanoisin että tuo on jo jääkiekon pahaa raiskausta, mutta toki samalla myös tappavan tehokasta, ei mahda mitään.
 

Stam1na

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP! Vaajakosken Pelikaanit! Barcá!
Joo, ja täällä JYP:iläiset ihmettelee miksei tule kehuja. No, tottakai JYP on hyvä tuossa mitä harrastaa, ei siinä mitään. Mutta itse en vain pysty lämpenemään tuohon täydelliseen estopeliin ollenkaan ja kehut jää sitten vähemmälle.

Kyllä jääkiekkopeliin kuuluu olennaisena osana maalitilanteet ja maalit. Ei mitään järkeä ettei yhdessäkään pelissä tule yli 3 maalia enempää, ja nekin vähät tulevat melkeinpä A) joko jonkun hirveän munauksen seurauksena tai B) jollain tuuri pompulla ja C) loput sitten ylivoimalla. Sanoisin että tuo on jo jääkiekon pahaa raiskausta, mutta toki samalla myös tappavan tehokasta, ei mahda mitään.

Turha tästä pelkästään JYPiä on lähteä syyttämään. Melko samalla kaavalla nuo Kärppäset pelailee.

Omasta mielestäni nämä pelit ovat juurikin sitä mitä poffi peleiltä odotan, eli tiukkaa puolustus peliä, kovia taklauksia ja suuria tunteita.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Turha tästä pelkästään JYPiä on lähteä syyttämään. Melko samalla kaavalla nuo Kärppäset pelailee.

Ja tämä johtuu mistä?

Huvittavintahan tässä on se että kovastipa tuntuu tämä tämänkauden pelillisestikkin täysin rampa Kärppälauma pistävän kampoihin tällä samalla tyylillä. Herää kysymys...
 

Kramer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Joo, ja täällä JYP:iläiset ihmettelee miksei tule kehuja. No, tottakai JYP on hyvä tuossa mitä harrastaa, ei siinä mitään. Mutta itse en vain pysty lämpenemään tuohon täydelliseen estopeliin ollenkaan ja kehut jää sitten vähemmälle.

Kyllä jääkiekkopeliin kuuluu olennaisena osana maalitilanteet ja maalit. Ei mitään järkeä ettei yhdessäkään pelissä tule yli 3 maalia enempää, ja nekin vähät tulevat melkeinpä A) joko jonkun hirveän munauksen seurauksena tai B) jollain tuuri pompulla ja C) loput sitten ylivoimalla. Sanoisin että tuo on jo jääkiekon pahaa raiskausta, mutta toki samalla myös tappavan tehokasta, ei mahda mitään.

Tähän maalittomuuteen syynä on nykyinen tuomarilinja. Hypyt yms. vihelletään, muttei roikkumisia ja estämisiä. Tää maalinestopeli on oksettavan paskan näköistä. Nykyistä sm-liigaa parhaimmillaan. Pelit ratkeavat 3 tunnin tahkoamisen jälkeen (eilen) kukkakepin retkahtamiseen (käsi ylös) 6 sekuntia jatkoaikaan -> ei hyvää päivää. Onnetonta.. Tää ei oo joukkueiden vika vaan systeemin.
 

Crow23

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KooKoo, Detroit Red Wings
V*ttu tota dufvaa

Kyl oli taas nahkatukalta mauton kommentti kärppien maaliin liittyen: "Pitäähän ne kärppienkin maalit jonkun antaa." Kuvaa taas niin hyvin kulipään ylimielisyyttä. Lähtökohtaisesti täysin puolueettomasti tätä sarjaa katsastellen, olisin pelkästään tämän suomen ja varmaan koko maailman täydellisimmän kiekkovalmentajan maanpinnallepudottamisen takia sallinut näätien nöyryyttävän kaljupollan joukkoja. Ei mitään JYPiä vastaan, hieno joukkue/pelaajisto, mutta valmentajalla noussut niin pahasti hattuun, että pistänyt jo pidemmän aikaa ärsyttämään.

Se muuten vaatii jo paljon, että narrisydän on varovasti oulun ylpeyden puolella...
 
Viimeksi muokattu:

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Tähän maalittomuuteen syynä on nykyinen tuomarilinja.

No kyllä noissa muissa ottelupareissa tuntuu maaleja kuitenkin tulevan? JYP:n pelitapa vaan lähtee siitä että 5 miestä puollustaa. Ja sitten jossain välissä tehdään 1 tai jopa 2 maalia, yleensä ylivoimalla.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
No kyllä noissa muissa ottelupareissa tuntuu maaleja kuitenkin tulevan? JYP:n pelitapa vaan lähtee siitä että 5 miestä puollustaa. Ja sitten jossain välissä tehdään 1 tai jopa 2 maalia.
Puolustamistakos se onkin? Eiköhän kuitenkin sanotaan suoraan, että oksettavaa kahvaahan tuo on. Päälle vielä lukuisat filmit niin onhan tämä hienoa playoff-kevättä. Yllättävän hyvin Kärpät on pyristellyt mukana, vaikka kahta joukkuetta vastaan pitää koko ajan pelatakin.

Sivuhuomautukseni on pakko lisätä... Missä Jokerit on, kun sitä eniten kaipaa? Ennemmin seuraisin jonkun toisen jengin vähä-älyisten kannattajien paskanjauhamista kuin todellisuudesta vieraantuneiden pyh-kannattajien. Niin urpoa jauhantaa peleistä sun muusta, ettei tänne kehtaa juuri kirjoittaa.
 

Jupi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, ManU, Napoli
Kyl oli taas nahkatukalta mauton kommentti kärppien maaliin liittyen: "Pitäähän ne kärppienkin maalit jonkun antaa." Kuvaa taas niin hyvin kulipään ylimielisyyttä. Täysin puolueettomasti tätä sarjaa katsastellen, olisin pelkästään dufvan maanpinnallepudottamisen takia sallinut näätien nöyryyttävän kaljupollan joukkoja. Ei mitään JYPiä vastaan, hieno joukkue/pelaajisto, mutta valmentajalla noussut niin pahasti hattuun, että pistänyt jo pidemmän aikaa ärsyttämään.

Tästä täysin samaa mieltä. Tollaset kommentit kielii ettei vastustajaa kunnioiteta. Perhana vaikka oma joukkue voittais 10-0, niin toisen nöyryyttäminen on heikkouden merkki. Toivottavasti Haapakoski ei tälle linjalle jatkossa alennu.

Defenselle: kiitoksia vaan. Sen verran on tullut elettyä, että osaa jo vähän objektiivinen olla. Turha se on mustaa valkoiseksi yrittää vääntää. Kun toinen on parempi, niin se on parempi.
Asiaa auttaa myös se kun on hallilla selvin päin pojan kanssa ja eri puolella hallia jypin rumpuryhmän kanssa. :)
Jokainen provosoituu joskus, kuten myös näistä kommenteista nähdään.
 

Sannoittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä jääkiekkopeliin kuuluu olennaisena osana maalitilanteet ja maalit. Ei mitään järkeä ettei yhdessäkään pelissä tule yli 3 maalia enempää, ja nekin vähät tulevat melkeinpä A) joko jonkun hirveän munauksen seurauksena tai B) jollain tuuri pompulla ja C) loput sitten ylivoimalla. Sanoisin että tuo on jo jääkiekon pahaa raiskausta...

Haluaisin vielä palata tähän.

Esittämäsi ajatuksen mukaan jääkiekko pelinä raiskataan (pahasti), jos pelissä ei tehdä tarpeeksi maaleja (korkeintaan kolme tehtyä maalia yhtä peliä kohden on 'järjetöntä'). Pidät myös lajin substanssin (maalitilanteet ja maalit) kannalta epäsuotuisana, että vähät maalit tehdään vain vastustajan karkeista virheistä, tuuripompuista tai ylivoimalla.

Esität lähtökohdistasi riittävän ymmärrettävän pohjustuksen, muta ketä tai mitä pidät tässä tapauksessa jääkiekkopelin raiskaajana?
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Esität lähtökohdistasi riittävän ymmärrettävän pohjustuksen, muta ketä tai mitä pidät tässä tapauksessa jääkiekkopelin raiskaajana?

JYP:n pelitapaa, jonka perusidea on estää kaikkea mitä kentällä tapahtuu. Ei luoda mitään omaa.


Henkilökohtaisesti en ihmettele yhtään, ettei tule kehuja, mehän voitettiin peli.

Kyllä voisin kehuakkin jos tyyli olisi hieman eri. Ja olen kehunutkin muita joukkueita.


Puolustamistakos se onkin? Eiköhän kuitenkin sanotaan suoraan, että oksettavaa kahvaahan tuo on. Päälle vielä lukuisat filmit niin onhan tämä hienoa playoff-kevättä.

No ei täälläkään nyt viitti ihan kaikkea kirjoittaa ettei tule huonon häviäjän maine. Mutta kun kerran otit puheeksi niin, kyllä JYP:n pitäisi parempaan pystyä rynkosarjan 9 joukkuetta vastaan.
 

Migelo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Spurs, JJK
Perinteisesti väärin voitettu, niin kuin aina Raksilassa. Ei kotijoukkuekkaan mitenkään erottunut pelityyliltään rottailevista vieraistaan, vaan ihan samaa kahvaa ja kuolemaa sitä tuli mustapaitaisesta leiristäkin. Eihän tuo peli puolin tai toisin kaunista katseltavaa ole, mutta hei, tää on pleioff-hokia ja kevät on kiekkoilijan parasta aikaa! Oululaiset voivat odottaa maanantain jälkeen ensi syksyä ja muiden, oikein voittavien, vastusten esittämää jogabonito-kiekkoa aivan kaikessa rauhassa kesälaitumilla.

Terveisiä rumpuryhmän takana olleille "provoaville kärppäfaneille"! Kun tuutte Jyväskylään niin tarjoan oluet ja popcornit ;)
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Kyl oli taas nahkatukalta mauton kommentti kärppien maaliin liittyen: "Pitäähän ne kärppienkin maalit jonkun antaa." Kuvaa taas niin hyvin kulipään ylimielisyyttä. Lähtökohtaisesti täysin puolueettomasti tätä sarjaa katsastellen, olisin pelkästään tämän suomen ja varmaan koko maailman täydellisimmän kiekkovalmentajan maanpinnallepudottamisen takia sallinut näätien nöyryyttävän kaljupollan joukkoja. Ei mitään JYPiä vastaan, hieno joukkue/pelaajisto, mutta valmentajalla noussut niin pahasti hattuun, että pistänyt jo pidemmän aikaa ärsyttämään.

Jep, RD:n olisi pitäny haukkua Tuokkola syvimpään suohon eikä missään nimessä laskea leikkiä ettei vaan jatkoajan herkkähipiäiset kirjoittajat hermostu. Luonnollisesti myöskin kaikki psykologinen sodankäynti vastustajaa kohtaan kesken play-off sarjan on kielletty. Ettäs kehtaakin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös