La 3.2.2007 Ilves-SaiPa

  • 12 057
  • 90

apo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Wild
Murmeli kirjoitti:
Se muuten on tummissa peli / fanipaidoissa huonoa, ettei kyllä Ilveksen fanikatsomo väreillä juuri erotu katsomossa.
Keltainen tai vaikka punainen näkyy toki paremmin, mutta nähdäkseni suurempi ongelma Ilveksen kohdalla on se, että viimeisen kymmenen vuoden aikana peli- ja fanipaitojen pohjavärinä on ollut milloin valkoinen, milloin musta tai vihreä ja vielä keltainenkin joskus. Väkisinkin tulee kirjava katsomo. Kyllä johdonmukaisen vihreä joukko sieltä erottuisikin, mutta näillä mennään.
 

Kercs

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa & taskuraketit
#28 kirjoitti:
Ihan oikein että Duda rangaistuksen sai mutta menee vähän pohja tuolta nelosketjun suhari jutulta, siinähän olisi näet helposti saanut yhden syömähampaan pois?
Mikäs se semmonen syömähammas on, joka koohottaa kenttää ympäri räksyttäen slaavia saamatta sen kummempaa aikaan?

Tosiaan, ainut huono puoli tuossa Anttila-Levokari oli, että ne hanskat tosiaan tipahtivat ja lensivät siinä kypärätkin, jotenka silloin kanssa matsataan. Tilanne oli tuona hetkenä SaiPalle 1-0 ja Pauli oli pelannut mielestäni hyvin. Jossittelu on yhtä turhan kanssa, mutta mikäli peli olisi ollut selvä, suuntaan tai toiseen, olisi Pauli ehkä saattanutkin lähteä mukaan. Jumala tietää, mutta ei kerro.

Joka tapauksessa, Pauli hoiti tilanteen tällä kertaa huonosti.
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Levokarihan pelasi eilen ensimmäisen liigapelin olkapääleikkauksen jälkeen eli en tiedä olisiko sillä olkapäällä ollut edes viisasta lähteä riipimään valssia Anttilan kanssa, vaikka olkapää pelikuntoinen nyt olikin. No saipahan Ilves-leiri Anttilasta ison sankarin.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Tampereella ilmestyvässä aamulehdessä Marko Anttila kertoo tehneensä tietoisen valinnan yrittämällä hakea Levokari pois ottelusta, koska Levokari oli kohdellut Dudaa jo monesti rottamaisesti. Dudan energia kului toisarvoisiin asioihin, joten Anttila päätti ottaa Levokarin pois pelistä. Levokari lähti hanskat ja kypärän tiputettuaan sitten peruuttelemaan pakoon. Syystä voi vain arvailla. Ehkä tajusi miksi Anttila hänet haastoi, tai sitten ajatteli loukkaantumista tai ehkä yritti välttää jäähyvä? Mene ja tiedä. Mälkiä totesi, että Saipan peli meni sekaisin tapahtuman johdosta, koska kokematon joukkue ei oikein tiennyt miten suhtautua tapahtumaan. Anttilahan kävi, Levokarin peruutettua linjamiehen taakse, huutelemassa Saipan vaihtoaitioon. Aamulehden "siistityn" version mukaan "oliko tää teijän kovin jätkä vai?". Anttila levitteli käsiään Saipan vaihtoaitiolle ja viittasi kintaalla Paulille, siis heilautteli laajalla kädellä kohti Levokarille , että ”mee sitten nössö” . Tästä Levokarikin innostui ja jäähyaitioiden välillä miehet sitten näyttelivät käsimerkkejä ja huutelivat seisaaltaan toisilleen. Aamulehdessä Paulin kuva jossa keskisormi pystyssä. No, Anttila pääsi tavoitteeseensa ja Saipan pelin sekaisin. Tästä Pietilä kehui Markoa ja antoi arvostusta oman joukkueen eteen uhrautumisesta. Näin se muuttuu, Pirin aikana oltaisiin todennäköisesti haukuttu…
 

ahal

Jäsen
Tehkää vaan Anttilasta sankari, jos sitä kaipaatte. 2+2-tehoilla on hyökkääjän vaikea muuten päteäkään. Mutta onhan teillä paljon kovempiakin jätkiä joukossa, kuten vaikkapa Lumme ja Helminen. Ja miksei Duda, teidän ylivertainen räksyttävä snaipperinne, puolusta itse itseään? Ei se mikään mikkihiiri ole itsekään. Tällaisia kavereita on totuttu sanomaan rotiksi. Itse luulen, että fiksumpi kaveri tällä kertaa jätti hanskaamatta mm. siksi, että alla on kahden kuukauden huili olkaleikkauksen jälkeen ja pelihinku kova. Siihen OR + mahdolliset lisät ei oikein istu, kun pelejä on vähän jäljellä. SaiPan puolustus kaipaa kipeästi Levokaria jäällä, ei katsomossa, vaikkei mikään maailmanpakki olekaan.

Nauttikaa nyt viime hetket kultakimpaleestanne Lindgrenistä, ennen kuin häipyy isonveden taakse. Ja Raskista kans.
 

#28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves (Ässät & Hifk)
ahal kirjoitti:
Tehkää vaan Anttilasta sankari, jos sitä kaipaatte. 2+2-tehoilla on hyökkääjän vaikea muuten päteäkään. Mutta onhan teillä paljon kovempiakin jätkiä joukossa, kuten vaikkapa Lumme ja Helminen.
Eihän tässä Anttilasta sankaria tehdä vaan nauretaan Levokarin toimille.
Ja miksei Duda, teidän ylivertainen räksyttävä snaipperinne, puolusta itse itseään? Ei se mikään mikkihiiri ole itsekään. Tällaisia kavereita on totuttu sanomaan rotiksi.
Hei älypää, kuten sanottua Duda kävi Paulan kimppuun. Paula vastasi miehekkäästi jäämällä jäähän ilmeilemään. Tällaisia kavereita on totuttu sanomaan ämmiksi.
Itse luulen, että fiksumpi kaveri tällä kertaa jätti hanskaamatta mm. siksi, että alla on kahden kuukauden huili olkaleikkauksen jälkeen ja pelihinku kova. Siihen OR + mahdolliset lisät ei oikein istu, kun pelejä on vähän jäljellä. SaiPan puolustus kaipaa kipeästi Levokaria jäällä, ei katsomossa, vaikkei mikään maailmanpakki olekaan.
Toki, jumbosijan välttämisestä käytävä taistelu vain juolahti juuri silloin mieleen kun kypärät ja hanskat olivat lähteneet ja lyöntienvaihto valmis alkamaan.
 

Andrej

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
ahal kirjoitti:
Ja miksei Duda, teidän ylivertainen räksyttävä snaipperinne, puolusta itse itseään? Ei se mikään mikkihiiri ole itsekään. Tällaisia kavereita on totuttu sanomaan rotiksi.
Olehan nyt, varsinkin kun muistetaan miten kovasti se Levokari itseään puolusti. Eipä Paulikaan ihan siisteintä mahdollista peliä ymmärtääkseni pelaa. Tuossa vaiheessa peliä vielä oli mahdollisuudet kolmeen pisteeseen ja sitä myötä playoff-viivan tavoitteluun, niin jotenkin pystyn peruuttelun ymmärtämään. Mutta olisi sitten pitänyt lapaset kourissa.
 

ahal

Jäsen
HN kirjoitti:
Oho! Siinä tuli täyslaidallinen niin kitkerää tilitystä, että voisi melkein kuvitella SaiPan kauden päättyneen...
No kyllä se käytännössä taisi päättyäkin... ihmeitä tarvitaan, jotta edes sääläreihin mennään. Toisaalta, voihan sitä maaliskuussa pelata jonkun harkkapelin ajanvietteeksi :-)

Levokari on sikäli ongelmallinen tapaus, että isona miehenä joutuu aina silmätikuksi, vaikka miten pelaisi ja taklaisi. Viime kaudella Kudroc oli helisemässä, kun jäähyjä ropisi mitä ihmeellisimmistä syistä. Toistan vielä faktan, että PL oli marraskuusta asti pelaamatta ja paineet debyytissään kovat. Toki pelasi ihan ok-pelin KooKoossa viikolla. Kaveri ei ole siinä määrin ammattilainen kuin joku Lumme, että pitää päänsä kylmänä kiperissäkin tilanteissa. Eilisessä matsissa ymmärrän hyvin, että päätti peruutella. Se voi olla arvokkaampi vaihtoehto kuin istua taas katsomossa muutama matsi. Saattoi olkapääkin säästyä. Se olisi voinut mennä pelkästään siinä, että jää Anttilan ruhon alle vaikeaan asentoon. Anttilan 100-0-voitto ei olisi auttanut SaiPaa pätkääkään.

PL osaa pelata likaisesti siinä kuin muutkin liigapelaajat. Pohkeille koputtelu on aika yleistä, samoin käsille hakkaaminen (kiitos Niemen Ryhäseltä murtui sormi). Myös maalin edessä tulee keppiä kainaloon että kutittaa. Dudaa nyt enempää mollaamatta Mälkiä vaan totesi, että "Kyllähän tää Duda siellä provosoi ja temppuili...".

Siitä että peli menetettiin tässä, olen toista mieltä. Se menetettiin taas jäätyneisiin käsiin ja viimeistään Raskiin. Olis pitänyt rahdata Jokila Turusta peliin: se olis voinu vaikka pyllistää sopivasti kiekon maaliin...
 
F

Flonaldo

#28 kirjoitti:
Toki olit paikanpäällä ja näit muunmuassa tilanteen jossa Duda kävi Paulan kimppuun. Mitenkö Paula vastasi? Lyllähti tyylikkäästi jään pintaan ja nosti vielä suloisesti kaikki raajat kattoa kohti. Ihan oikein että Duda rangaistuksen sai mutta menee vähän pohja tuolta nelosketjun suhari jutulta, siinähän olisi näet helposti saanut yhden syömähampaan pois? Hanskoista puhut ihan viisaita, tosin tässä tapauksessa kun kypärätkin riisuttiin oli Levokarin toiminta vielä tuplasti surkuhupaisampaa.
#28 kirjoitti:
Hei älypää, kuten sanottua Duda kävi Paulan kimppuun. Paula vastasi miehekkäästi jäämällä jäähän ilmeilemään. Tällaisia kavereita on totuttu sanomaan ämmiksi.
Toki olin paikan päällä. Näin myös tuon tilanteen (jos nyt samasta puhutaan), enkä nyt puhuisi päälle käymisestä. Duda taklasi Levokaria selvästi tilanteen ulkopuolella. Pauli oli kumollaan ja linjuri saman tien välissä. Tässä vaiheessa Radek miehekkäästi iski mailallaan jäässä makavaa Levokaria rintaan.

Ja jos joku harmistuu Anttilan kutsumisesta nelosketjun suhariksi, kannattanee vetää fanitusta n. 84 astetta vähemmälle.
 
Levokari teki ihan oikein, kun ei siinä tilanteessa lähtenyt Anttilan kanssa tanssiin. SaiPalla oli kautta vielä jäljellä ja olisi ollut typerää hankkia ottelurangaistus seuraavaan peliin.

Tässä tulee juuri esiin tämä SM-liigan sääntöjen idioottimaisuus. Pelissä oli paljon tunnelatausta ja pienet myllyt olisivat tuoneet peliin lisää ekstraa ja niitä olisi varmasti nähty useampia NHL-tappelu säännöillä.

Anttila kertoo yrittävänsä otta Levokarin pois pelistä. Hyvin kaveri onnistu. Tietääkseni Pauli pelasi kymmenen minuuttia myöhemmin... ai niin, loppupelin koko SaiPan joukkue pelasi paskat housuissa, kun pelkäsivät että "Marko tulee" jos ei olla kiltisti.

Anttila jätti itsestään semmoisen kuvan näillä "Eikö teiltä löydy kovempia jätkiä..." -lausunnoillaan, että eiköhän pääse seuraavissa peleissä näyttämään kovuuttaan. Odotan innolla muiden joukkueiden nielikäisten haasteita Anttilalle niin nähdään mikä mies Marko on. Onko kyseessä muuten sama mies, joka viime kauden pre-seasonilla Lappeenrannassa lähti luikertelemaan Kudrocia karkuun kun Kristian olisi ollut halukas pieneen välienselvittelyyn.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
The Hockey Handbook kirjoitti:
Anttila kertoo yrittävänsä otta Levokarin pois pelistä. Hyvin kaveri onnistu. Tietääkseni Pauli pelasi kymmenen minuuttia myöhemmin...

Jep, pääsivät pois jäähyltä voittomaalia seuranneella katkolla. Olisi nyt vain vetänyt honkkelia lättyyn, kun kerran siihen täysin saletisti olisi pystynyt ja sillä selvä.
 

emz1

Jäsen
The Hockey Handbook kirjoitti:
Onko kyseessä muuten sama mies, joka viime kauden pre-seasonilla Lappeenrannassa lähti luikertelemaan Kudrocia karkuun kun Kristian olisi ollut halukas pieneen välienselvittelyyn.
Ei ollut, kyseessä oli silloin toinen iso mies, Miikka Luodes.

http://www.youtube.com/watch?v=5HDrjJvljk0
 
Mane kirjoitti:
Jep, pääsivät pois jäähyltä voittomaalia seuranneella katkolla. Olisi nyt vain vetänyt honkkelia lättyyn, kun kerran siihen täysin saletisti olisi pystynyt ja sillä selvä.

Nimenomaan näin. Kunnon mylly tuosta pelistä puuttui... olisi ollut kiekkoilta lähes täydellinen.

Valtettavasti SaiPa olisi tarvinnut jopa Levokarin tasoista pelaajaa jatko-otteluissa (jos olisi voitettu), joten ymmärrän, en hyväksy, kun ei lähtenyt (noloa sanoa näin, mutta kun ei parempaakaan materiaalia ole).

Säälipleijaripaikka olisi ollut jatkossa vielä mahdollinen Ilves-voiton myötä. Mutta nyt on kausi ohi, ellei tule sitä 7 ottelun voittoputkea. Ennemmin uskon Skriko-kauden toistuvan jolloin play-off paikka menetettiin häviämällä runkosarjan kahdeksan viimeistä peliä putkeen..
 

Kaaleppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
The Hockey Handbook kirjoitti:
Levokari teki ihan oikein, kun ei siinä tilanteessa lähtenyt Anttilan kanssa tanssiin.

Ei se kyllä tehnyt oikein, jos rehellisiä ollaan. Ja Mälkiän haastattelustakin saattoi lukea rivien välistä, että toisella tavalla olisi hänkin tämän halunnut menevän. SaiPan pelaajiin varmasti iski alitajuntaan joku... voiko sanoa pelko, ja peli yksinkertaisesti kääntyi Ilvekselle sen jälkeen. Levokarin olisi pitänyt laittaa kaikki peliin ja tapella minkä pystyy. Mutta kun ei niin ei. Siitä miehestä ei vaan löydy tappelijaa vaikka kokoa onkin. Se on nähty vuosien varrella hänen muidenkin seurojen ajalta. Ja nyt vielä olisi ollut hyvä tilaisuus, kun en usko tuon Anttilan olevan mikään ylitsepääsemätön vastus.

SaiPa pelasi tämän kevään kohtalon pelin lauantaina, ja olisi luullut että kaikki keinot olisi käytetty. Varoi muka pelikieltoa... paskat, hyvin olisi joutanut yhden ottelun istumaan.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
ahal kirjoitti:
. Dudaa nyt enempää mollaamatta Mälkiä vaan totesi, että "Kyllähän tää Duda siellä provosoi ja temppuili...".
QUOTE]

Ei kahta sanaa, etteikö duda heittänyt ”rotta” vaihdetta päälle. Ja nimenomaan Levokarin kanssa oli monestikin nuottasilla. Levokari kun on iso jätkä, ja Duda lenteli muutaman kerran kuin märkä rätti. Tuomarilinjahan oli sellainen playoff linja, jossa miestä sai surutta heitellä. Duda saatiinkin Saipan toimesta kuumennettua, ja mies otti jo yhden tyhmän kostojäähyn, joten voisin siksi uskoa Anttilan oikeastikin harkinneen asian kertomallaan tavalla. Ja totta kai, kun kävi niin, että Levokari peruutteli pois, käytti tilannetta hyödykseen aukomalla päätä vaihtoaitioon. Kyllähän näillä tempauksilla on aina vaikutusta tiukoissa peleissä, kuten eilinen oli.

Tuomarihan antoi molemmille 10 min, ja Saipahan tästä kärisi enemmän, sillä Anttilaa Ilves ei kaivannut, mutta Saipan maalin edessä oli paremmin tilaa kun Pauli(ina) ei siellä häärännyt.
 
Lopputulos eilisestä pelistä on kuitenkin se, että Pauli ja Marko eivät tapelleet, mutta kuitenkin saivat täysin idioottimaiset 10 min jäähyt (hanskojen pudottelusta).

Tarkoitan tällä taas tätä SM-liigan typerää käytäntöä jossa pelin sisällä ei voida puuttua rottailuun, mutta jatkossa se poikii isojen rangaistusten kumuloitumina pelikieltoja. Tähän kun lisätään puhtaista taklauksista jaetut isot rangaistukset ja käytöskympit niin aina voi käydä kuten Kudrocille viime kaudella (oli lähellä kertyä jo isoista rangaistuksista 8 ottelun pelikielto, ilman tappeluja).

Tappelut ja pienet rottailut kuuluvat lätkään, mutta niitä ei nykysäännöillä pääse pelin/ottelun sisältä oikeaoppisesti säätelemään vaan nähdään sitten näitä naurettavia episodeja kuten eilen. Yleisökin turhautuu, kun enää ei tapella eikä taklata vaan tökitää ja filmaillaan.

Onneksi tuolla rapakon takana kuitenkin Ankat vielä viihdyttävät kiekkokansaa hienoilla otteillaan.

Kausi alkaa siis SaiPan osalta olla ohi ja voidaan keskittyä jatkossa oman jalkapallojoukkueemme otteisiin. Ilveksellä kun ei enää futisjengiä ole : )

http://www.youtube.com/watch?v=fCxzLzRULik&NR
 

ahal

Jäsen
Tuomarihan antoi molemmille 10 min, ja Saipahan tästä kärisi enemmän, sillä Anttilaa Ilves ei kaivannut, mutta Saipan maalin edessä oli paremmin tilaa kun Pauli(ina) ei siellä häärännyt.
Juuri näin. Viime kaudella siellä oli kaksi tornia, joista toinen nyt pelaa teillä, eikä maalin eteen ollut asiaa. Nyt vain Pauke pystyy samaan, nämä muut ovat astetta pehmeämpiä ja pienempiä. Ei sitä Tikkasen raameilla paljoa edustaa siivota, vaikka muuten hyvin pelaisi. Lindgrenin maalissa kaikki olivat lähinnä muovitötteröitä.

Pelaakohan tuo Anttila tupsukorvissa ensi kaudella?
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
The Hockey Handbook kirjoitti:
Levokari teki ihan oikein, kun ei siinä tilanteessa lähtenyt Anttilan kanssa tanssiin. SaiPalla oli kautta vielä jäljellä ja olisi ollut typerää hankkia ottelurangaistus seuraavaan peliin.

Itse en ollut pelissä, enkä tilannetta nähnyt, mutta pelissä olleen kaverini tulkinta tästä Levokarin perääntymisestä oli se, että hän olisi halunnut tapella, mutta peruutti vain kauemmas tuomareista, jotta ne eivät olisi ehtineet väliin ennen hanskaamista. Ehtivät silti ja tilanne kuivui siihen ja se sitten näytti "säälittävältä karkuunluikkimiselta". En tiedä mikä oli totuus, mutta ehkäpä asiaa voi tarkastella myös muilta kanteilta. Kaikki ei aina saata olla sitä miltä näyttää.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Henkka kirjoitti:
Itse en ollut pelissä, enkä tilannetta nähnyt, mutta pelissä olleen kaverini tulkinta tästä Levokarin perääntymisestä oli se, että hän olisi halunnut tapella, mutta peruutti vain kauemmas tuomareista, jotta ne eivät olisi ehtineet väliin ennen hanskaamista. Ehtivät silti ja tilanne kuivui siihen ja se sitten näytti "säälittävältä karkuunluikkimiselta". En tiedä mikä oli totuus, mutta ehkäpä asiaa voi tarkastella myös muilta kanteilta. Kaikki ei aina saata olla sitä miltä näyttää.
Sanotaan niin, että se joka luulee Levokarin pelänneen tappelua jotain Anttilaa vastaan on todella kaukana totuudesta ja valehtelee itselleen törkeästi.

Levokari kuitenkin hoiti tilanteen hölmösti, sillä jokainen liigapelaaja tietää tuomarien tulevan tuollaisessa square off -tilanteessa väliin salamana, joten kun hanska tippuvat niin sitten mennään nopeasti.
 
Pirkanmaan joka-aamuisen Ilves-fanijulkaisun reportaasi Saipa-ottelusta ja tuosta episodista oli kyllä suorastaan hupaisa. Pauli nököttää vaihtoaitiossa sene pystyssä ja Anttila elvistelee isossa kuvassa SaiPan vaihtoaitolle. Ja Aamulehti hehkuttaa, kuinka Anttila on kova jätkä - kyseessä on kuitenkin sama kaveri joka itsekkin varsin mielellään peruuttaa pari askelta ja huutelee sitten raitapaitojen suojeluksen turvin.

No, ehkä Ilveksen pelistä ei vaan ollut muuta kerrottavaa kuin kadonneet hanskat.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
HN kirjoitti:
Hyvää pelisilmää Aamulehden kiekkotoimitukselta. Anttila-show nimittäin oli kiistatta ottelun käännekohta ja yksi ratkaisuhetkistä. Tämä episodi sytytti yleisön ja Ilveksen, joka käänsi pelin itselleen. Levokari, SaiPan tärkein puolustava pakki, näki kymppinsä aikana kotijoukkueen molemmat maalit jäähyaitiosta.
Kun tämä episodi "kiistatta" käänsi ottelun, kuinka selität ne lukuisat SaiPan hyvät maalintekopaikat kolmannen erän lopulla? Jos SaiPa olisi ollut hieman terävämpi / onnekkaampi, olisi peli mennyt jatkoajalle tai mahdollisesti jopa päättynyt SaiPan voittoon jo varsinaisen peliajan puitteissa.

Et kai tosissasi väitä, että Anttilan pikku pullistelu vielä näissä tilanteissa jyskytti SaiPan pelaajien takaraivossa?
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Täytyy toivoa, että joku palauttaa tän säälittävän kukkakepin maan pinnalle. Jotenki todella naurettavaa että tommonen 2 metriä täyttä luuta ja nahkaa tyyppi käy vaihtoaition edessä näyttämässä "habaansa" ja uhittelemassa. Vaikka Levokari ei mikään huippu tappelija ole, niin varmasti kyllä pystyisi tollaisen kukkakepin niputtamaan.
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Saku #11 kirjoitti:
Pauli Levokaria nöyryytettiin ihan tosissaan. Voi raukkaa, saattaa olla melko kova koettelemus kun koko fanikatsomo huutaa Paulinaa aina kun kosket kiekkoon.

Höpö, höpö. Ammattiurheilijalla saattaa olla muutakin tekemistä kaukalossa kuin kuunnella mitä teinit vikisee katsomossa. Ihan järkevää olla tappelematta itseään suihkuun jonkun nelosketjun kukkakepin kanssa. Harmi ettei jäljellä ole merkityksetöntä ottelua Ipaa vastaan. Voisi kukkakeppi käydä ihan huvikseen uudelleen kysymässä Paulilta kiinnostaako tanssi.
 

#28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves (Ässät & Hifk)
Dieppe kirjoitti:
Höpö, höpö. Ammattiurheilijalla saattaa olla muutakin tekemistä kaukalossa kuin kuunnella mitä teinit vikisee katsomossa. Ihan järkevää olla tappelematta itseään suihkuun jonkun nelosketjun kukkakepin kanssa. Harmi ettei jäljellä ole merkityksetöntä ottelua Ipaa vastaan. Voisi kukkakeppi käydä ihan huvikseen uudelleen kysymässä Paulilta kiinnostaako tanssi.

Älä nyt viitsi. Kirjoituksestasi saa sellaisen kuvan että Paula Levokari olisi hyvä jääkiekkoilija Sm-liigatasolla. Ymmärtäisin jos puhuttaisiin edes kohtuullisesta pelaajasta mutta 1+1 koko kaudella takoneen huitojan kohdalla ei voi kuin ihmetellä näitä Marko Anttilan vähättelyjä, eri asia jos Anttila olisi jotain profiilipakkia mennyt noutamaan. Eikä tässä kukaan ole kiistänyt sitä että Anttila ei osaa tapella, itse sitä ihan korostinkin. Ja miksi Anttila menisi merkityksettömässä ottelussa mitään kyselemään? Mies hoiti hommansa hienosti ja käänsi henkisen edun ipalle tärkeääkin tärkeämmässä pelissä. Muuten, tuossa sinun fantasiaottelussa Paula voisi huvikseen käydä ottamassa KK:lta pataan.
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
#28 kirjoitti:
Muuten, tuossa sinun fantasiaottelussa Paula voisi huvikseen käydä ottamassa KK:lta pataan.
Anteeksi, puutun tähän sen verran että koosta ja pelikovuudesta huolimatta Krisin näytöt tuolla hanskausosastolla ovat vahvasti alavireisiä joten tässä valossa ei vielä kannata ennakkoon arvailla ottaisiko kukaan KK.lta pataan.

Minun SaiPaani kaveri kuitenkin kelpaisi hyvin takaisin pelaamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös