La 28.9.2019 Jokerit - Avtomobilist Jekaterinburg

  • 9 912
  • 131

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Terve taas. Unohdetaan alisuorittajat hetkiseksi ja laitetaan pari tilastoa vastakkain. Loko voiton jälkeen Jokerit on KHL aikana voittanut 34/44 kertaa, kun on edellisen pelin hävinnyt vähintään kolmella maalilla. Taika piti siis siinä(kin) pelissä. Jokereiden ja Avton keskinäiset ovat taas päättyneet 6/9 kertaa vierasvoittoon ja Avto voittanut Jaffalassa 3/4 kertaa. Eli kun tilastot pelaavat toisiaan vastaan näin voimakkaasti, niin siitä ei juuri apua heru arvioitaessa illan voittajaa. Palataan joukkueisiin.

Jokereiden tilanteen tietää kaikki. Mikään ei suju, ei pelitapahtuma eikä itse peli. Ja paidatkin monen mielestä syvältä. Ainakin se kotipaita. Väritykset väärin. Mutta ei se Avtollakaan ole ollut ruusuilla tanssimista, eikä ole tehnyt kahteen viime peliin maalin maalia. Ja kolme peliä hävinnyt putkeen. Ei kuitenkaan voida puhua kriisijoukkueiden kohtaamisesta, sillä siinä missä Jokereiden pelimoraali on ollut heikkoa tai sitä ei ole ollut ollenkaan, niin Avtolla on se puoli ollut kunnossa. Ja etenkin joukkueiden puolustuspelaamisessa on valtaisa ero tällä hetkellä Avton hyväksi. Lisäksi Lauridsenin poissaolo tod.näk. kasvattaa tuota eroa tähän peliin tultaessa. Enkä jaksa uskoa, että Kaliniksen maaliintulo tai Mäenalasen tuoma hetkellinen buusti tuota eroa kuroo umpeen. Vierasvoitto.

Tulkaa siti hallille tänään, mutta jätetään ne omat autot kotiin, ettei Greta huuda äitiä ikkunaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: gcz_

Subrosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Halli ei ole hirveästi Marjamäen aikana kiinnostanut ja vaikuttaisi siltä, että nyt alkukautena ei tahdo liittyä tunteita koko kiekkoon. Tälle kaudelle poistui yksi vähistä lempparipelaajistakin Plattin muodossa, edelliselle Huhtala. Eiköhän tätä tule silti Vialta yhdellä silmällä seurattua ja jos syntyy luonteikas, luova taistelu, niin toinen silmä tulee mukaan.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Jotenkin sitä odottaisi ryhtiliikettä, mutta se jäänee haaveeksi. Veikkaan että ensimmäinen kymmenen minuuttia tullaan kovaa, luodaan muutama avopaikka ja tuhritaan yksi tai kaksi ylivoimaa. Sen jälkeen Kaveri iskee avausmaalin ja korttitalo sortuu siihen. Joukkueen itseluottamuksen kannata avausmaali on ihan must. Kaverilla on todella hyvä veskari joten ilman maskia ei maaleja kyllä saada. 1-4 tulosvetoon ja Dawes iskee ainakin yhden maalin
 

SonOfMothMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Arenalle kävellessäni hallin kulmilla leijui vahva ulosteen ja oksennuksen tuoksu. Lieneekö enteilyä kotijoukkueen päivän peliesityksestä... Toivottavasti ei. Mutta tänään olis ihan kiva kun pelattais asenteella vaikka vähän enemmänkin kun toisessa erässä 5 minuuttia
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Sako

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jaahas, taas pelataan Marjamäen jatkosta.

Taidan olla sen verran tyhmä, että katson tämänkin matsin. Tai ainakin siihen asti, kunnes peli on selvä, luottoa ei meinaa löydy yhtään. Ihan sama vaikka on uutta pelaajaa, jos pelitapa ei toimi.

Veikkaan vieraille kliinistä 1-3 voittoa.
 

SonOfMothMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lämmittelyssä Jokereilla on jo päällä nuo uudet keltaiset paidat. Saa nähä miltä näyttävät itse pelissä, mutta ainakin lämmittelyssä ihan makeet kolmospaidoiksi
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Sääli, että Datsyuk on sivussa. Mielellään sitä parit taikatemput näkisi, vaikkakin sitten vastustajan riveissä.

Kauhean suuria odotuksia ei ole. Niin järkyttävää paskaa on tällä kaudella nähty, että ei paljoa hymyilytä. Kunhan ei tarvitse hävetä silmiä päästä, niin ollaan jo oikealla suunnalla.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Idän tän hetken kärki tulee siis mittaamaan Jokereiden nykykunnon ja voivat todeta ettei se hääppöinen ole. Avton puolustus on betonia ja maalia vahtii yksi liigan kovimmista veskareista, joukkue on hyvin organisoitu ja tiukasti valmentajan hanskassa kun meillä vastaavasti puolustus vuotaa kuin seula ja kumpikaan veskareista ei saa edes rantapalloa kiinni, joukkue ei edes tiedä miten ns valmentaja haluaisi joukkueen pelaavan ja peli on lähinnä yksilöihin nojaavaa kaaosta näillä lähtökohdilla pelistä tuskin on luvassa tiukkaa ja kaikki muu kuin runsasmaalinen tappio on yllätys. Marjukan potkut on taas askeleen lähempänä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Paljon paremman näköistä peliä kuin odotin. Ihan kohtuu hyvä alku, nää keltaiset paidat on myös jees!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Moses hommaa Jokerit yv:lle. Nyt saa tehdä.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Selkeä jäähy jää puhaltamatta kun Anttilalta koukitaan kiekko irti. Noh vastahyökkäys ja hetken päästä koomaillaan omissa kaveri yksin maalin eteen ja vieraat johtoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös