La 28.12.2019 Otteluseuranta (3. kisapäivä)

  • 38 894
  • 327

Nelone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Fagemolle kisojen kolmas tehopiste, kun hyökkäyspään aloituksen jälkeen hän sai maukkaan syötön viivasta poikittain Söderströmiltä paukuttaen one-timerin alakulmaan, kun Annunen ei ollut patjoineen enää edessä. Ruotsi yksi, Sveitsi nolla.

itse en meinaa löytää tähän toimivaa striimiä, kanukkien peliin kyllä löytyy... Voitko linkata tähän tai vaikka yv?
 

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
Dorofeyeville vähintään kuudes laadukas maalipaikka turnauksessa ja vihdoin hän onnistuu maalin edestä nostamaan kiekon rystyltä sisään. Jo oli aikakin!

E: Höglander alustaa ja Fagemo ohjaa maalin edestä illan toisensa. Yksi turnauksen parhaista laituripareista onnistuu jälleen.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
On kyllä heikkoa pelaamista puolustajilta. Ihan vapaasti saa mennä maalille. Nyt oli Byram vuorossa.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Hauskan näköinen tämän B-lohkon sarjataulukko kahden kierroksen jälkeen:
Kaikilla viidellä joukkueella 3 pistettä.
edit.: lisäerikoisuutena, että ensimmäisenä ja viidentenä olleet joukkueet vaihtavat keskenään paikkaa, Kanada putoaa viidenneksi ja Venäjä nousee ensimmäiseksi.
 
Viimeksi muokattu:

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
Viides maali Venäjälle ja vihdoin Zamula-Romanov-Morozov-Podkolzin nelikosta joku pääsee tehoille Sokolovin ohjattua Zamulan viivatoimituksen ohi Hoferin.

Samalla Ruotsi on varmistamassa 50. peräkkäistä voittoaan alkusarjassa myös 5-0 johdon myötä. Viimeisen osuman niittasi Raymond ylivoimalla oikeasta siivestä, jos pätkivä striimi näytti oikein.
 

Zigmund

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Onhan tää aikamoista ryöpytystä Punakoneelta. Ois saanu Kanada edes vähän jännittävämmän väännön tästä järjestää.
 

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
Mikäs Ruotsin saldo on noissa 12 puhtaan pelin turnauksessa? Ovatko vetäneet edes ekaa katkasupeliä puhtaalla saldolla lohkonelosia vs?
Viime vuonna Ruotsi hävisi puolivälierän Sveitsille, mutta muilla 11 kerralla se on edennyt mitalipeleihin. Saldona on yksi maailmanmestaruus, viisi MM-hopeaa, yksi maailmanmestaruuskisojen pronssinen mitali ja neljä neljättä sijaa.

Lähde: Sweden men's national junior ice hockey team - Wikipedia

EDIT: Anteeksi, tietysti tänä vuonna Ruotsi hävisi puolivälierän Sveitsille, koska elämme yhä vuotta 2019 ja puolivälierät pelataan aina tammikuun puolella, mutta viime MM-turnauksessa se hävisi Sveitsille. Jos ymmärrät, mitä tarkoitan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös