La 28.11.2020 Ilves - KalPa

  • 4 146
  • 38

Ist0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toimiva Ilves, Jets, Leki
Nää vois jatkossa laittaa vaikka spoiler tageihin, niin ei mene muilla mielenkiinto pelistä ;)

Helppoja ennustaa. Kun KalPan kaltainen joukkue ajautuu hakkaamaan päätä seinään, ei siellä ole sitä kliinistä maalintekijää solmua avaamaan.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Olipas pleijarilätkää. Ihan miehekäs esitys vierailta mutta näköjään KalPa ottaa Kupsista mallia kun tuo Ilves on ylitsepääsemätön vastustaja.

4 pojoo tältä viikoolta on ihan ok suoritus.
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Tärkeä voitto, vaikka ei mitään riemun kiljahduksia muuten aiheuta. Mäkiniemi näyttää, että kyllä sitä potentiaalia on olla ykkösveska Liigassa.
 

Kalix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Koo-Vee, LeKi
Mäkiniemi ja nolla sekä 3 pistettä. Muutoin peli, joka ei tule jäämään muistiin millään tavalla.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Miettinen kritisoi pressissä siitä että ne ekan erän jäähyt oli heppoisia. Eka jäähy oli kieltämättä vähän hiinä ja hiinä, mutta siinä Sebokin boksissa ei oikein ollut muuta mahdollisuutta kuin viheltää kakkonen. Melkoinen suoritus, että 7 sekunnissa ylivoima saadaan taiottua alivoimaksi. Tuohon ei joka jengi pysty.

Hieman alkaa kieltämättä vituttaa tuo Myrrän vaatimaton linja noissa presseissä. Uutta yritystä sitten tammikuussa.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Myrrä vetää omaa linjaansa. Mitä sen pitäisi tehdä? Haukkua tuomarit ja vastustaja? Mies keskittyy omaan jengiinsä ja on oma nöyrä itsensä. Toistaiseksi tyyli toimii erittäin hyvin. Olisiko jopa viimeisen vuoden ajalta paras p/p saldo koko Liigasta.
 

Shiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kyllä Myrrä yhden kerran on vastustajanpelaajaa haukkunut, se oli joku peli viimekaudella KooKoota vastaan. Myrrän mielestä heidän pakki oli telonut Ilveksen pelaajaa tahallaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös