Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Jokereiden kiertue jatkuu Podolskissa ja isäntänä on HK Vitjaz. Vitjazin kausi on ollut pettymys ja joukkue löytyy Läntisen konferenssin sijalta yhdeksän. Odotukset olivat varmasti korkeammalla kun joukkue sai hankittua hyviä vahvistuksia. Mattias Tedenby, Justin Danforth ja Kaspars Daugavins ovat kaikki uusia pelaajia ja ovat olleet joukkueen syömähampaita. Linus Hultstrom oli myös hankintana hyvä SHL;stä ja kantaa isoa vastuuta takalinjoilla. Kokenut Alexander Syomin ja SKA:sta saapunut Alexander Dergachyov ovat hyviä pelaajia myös joten Vitjazilta olisi voinut odottaa huomattavasti enemmän. Aikasemmin Vitjazissa on ollut paljon Suomalaisia, mutta nyt ei ole enää ainuttakaan. Edellisessä ottelussa Vitjaz taipui jatkoajalla Dinamo Minskille maalein 4-3. Edellisestä seitsemästä ottelusta joukkue on hävinnyt kuusi kertaa joten todella nihkeää on ollut. Joitain huhuja on ollut että SKA:n pohatta Roman Rotenberg aloittaisi taas perinteisen tyhjennysoperaation Vitjazista. Ainakin Danforthin nimi on ollut esillä. Palkkakaton luulisi vaikeuttavan tätä touhua jonkun verran. Loukkaantumisia joukkueessa ei ole ollenkaan joten sillä saralla tilanne on hyvä. Vitjaz on muista Moskovan seudun joukkueista poiketen pelannut tyhjille katsomoille joten Jokerit pelaa jälleen tyhjille katsomoille.

Jokereiden kiertue alkoi katkeralla tappiolla Nižni Novgorodissa kun Torpedo katkaisi Jokereiden kolmen ottelun voittoputken maalein 3-2. Esitys ei ollut lähelläkään tiistain tasolla Dynamoa vastaan, mutta niin paljon Jokerit loi avoimia paikkoja että voitto olisi pitänyt ottaa. Tappio kirpaisi normaalia enemmän. Heikko toisen erän alku ja Lindbäckin epävarmat otteet käänsivät ottelun kulun. Torpedon maalivahti oli myös liekeissä joskin Jokereiden yritykset huippupaikoissa olivat todella pehmoisia. Tälläisiä otteluja mahtuu aina muutamia kauteen joten ei kannata kauaa surkutella tappiota. Mikäli Jokerit kykenee samaan paikkamäärään Vitjazia vastaan niin voiton pitäisi kaiken järjen mukaan olla selviö. Brian O’Neilin pisteputki tuli päätökseen ja jälleen kerran Jokerit joutui muuttelemaan ketjuja. Saku Mäenalasen paikka ei nykyisillä otteilla ole todellakaan O’Neilin vierellä joten voi olla että muutoksia tulee. Ilmeisesti Jokerit ei saa ollenkaan mukaan Helsinkiin jääneitä Reginiä, Savinaista, Pihlströmiä ja Sklenickaa tälle rundille Venäjän naurettavien sääntöjen takia. Janis Kalninsia odottelin maalille Torpedoa vastaan joten nyt lienee hänen vuoronsa.

Vitjaz ja Jokerit ovat kohdanneet KHL:än runkosarjassa 12 kertaa ja voitot ovat Jokereille 9-3. Jokerit on voittanut seitsemän edellistä kohtaamista ja ei ole kertaakaan hävinnyt Podolskissa KHL-aikana.

Erikoistilanteet %

yv

Vitjaz 21.8
Jokerit 25.4 (sarjan toiseksi paras)

av

Vitjaz 75.2
Jokerit 86.6 (sarjan kolmanneksi paras)

Parhaat pistemiehet

1. Justin Danforth 12+17 = 29
2. Kaspars Daugavins 7+16 =23
3 Mattias Tedenby 9+12 =21

1. Brian O’Neil 6+22= 28
2. Niklas Jensen 10+7= 17
3. Jordan Schroeder 5+9 = 14

Maalivahtien torjunta%/ päästetyt ka per ottelu
Ilya Ezhov 90.2/ 3.08
Anton Todykov 91.8/ 2.89

Anders Lindbäck 91.9/ 2.43
Janis Kalnins 91,5/ 2.21

Seuraa heitä

Justin Danforth on tuttu pelaaja Liigasta voittaen sarjan pistepörssin ja on jatkanut KHL:ssä samalla tavalla vetäen yli piste per peli-tahdilla . Aina ei Liigastarat onnistu KHL:ssä, mutta Danforth on osoittanut kuuluvansa tälle tasolle.

Mattias Tedenby on pienikokoinen taskuraketti joka muodostaa vaarallisen tutkaparin Danforthin kanssa.

Alexander Sjomin tuo kaivattua tulitukea kärkiketjulle. Entinen NHL-pelaaja on parhaimmillaan edelleen huippuvaarallinen kaveri KHL:ssä

Jevgeni Artjuhin pelaa edelleen valitettavasti. Edellinen kohtaaminen on varmasti kaikkien muistissa kun mies taklasi törkeästi päähän Alex Grantia. Ollut yllättävän rauhallinen tällä kaudella ottaen vain 12 min jäähyjä.

Niklas Jensenin edellinen maali syntyi 3.11. Pitkä aika ilman maaleja Jokereiden parhaalla maalintekijällä.

Jordan Schroeder oli erinomainen edellisessä ottelussa. Muiden tuhlailu vesitti hyvät tehopisteet Nižni Novgorodissa.

Jonathan Pudakselta odottelen edelleen paljon enemmän. Ei vain millään meinaa onnistua oikein missään.

Alex Grant palaa "rikospaikalle" ja toivotaan ettei tuo tälli ole takaraivossa.

Jokerit lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja historia on erinomainen Podolskista. Jokerit on edellä erikoistilanteissa ja jos tehokkuus paranee niin voitto on todennäköinen. Hereillä täytyy olla Vitjazin vaarallisten hyökkääjien kanssa ja myös Artjuhinin kanssa. Sattumaa tai ei niin jälleen sarjaohjelmassa on mielenkiintoinen yksityiskohta kun tämän ottelun jälkeen Jokerit kohtaa yllättäen SKA:n vieraissa. Muistetaan edellisen ottelun tapahtumat niin mikään yllätys ei olisi kun jälleen Jokereiden tärkeitä pelaajia telotaan. Rotenbergin tuntien kaikki on mahdollista.Veikataan että ottelu päättyy 2-4 Jokereille.

Ottelu alkaa klo 16.30 V Sport Jääkiekolta ja Viaplaylta. Ottelun selostaa Nuutti Vihtilä.
 
Viimeksi muokattu:

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Erinomainen, pankin tyhjentävä ketjunavaus ja ei voi kuin kiittää laadukkaasta pohjustuksesta meidän muiden iloksi. Tänään tosiaan pelit jatkuu ja prosenttien sekä muutenkien tilastojen valossa vierasvoitolta haisee. Toivottavasti tosiaan Kalnins tänään maalilla, sillä olisi kiva taas vaihteeksi nähdä mikä vire kaverilla päällä. Sotshia vastaan, kun viimeksi pelasi, oli ainakin hyvä. Ja kyllä se Eelinkin sihti on selvästi sieltä taas löytymässä alkukauteen verrattuna ja maaleja alkanut syntymään, jos ei nyt aivan liukuhihnalta, niin kuitenkin enenevässä määrin. Onko jopa niin, että viimeiseen kolmeen pelaamaansa otteluun tehnyt kaksi maalia. Tai sitten toi on neljään pelaamaansa, mutta kuitenkin. Onnistumiset ruokkii onnistumisia. Eipä omalta osaltani muuta kuin mukavaa pelipäivää kaikille ja isolla Jokereita lapulle, niin saa mamma joululahjoja.
 
Kattilallinen perunoita on parempi kuin tyhjä ämpäri

F#21

Jäsen
Nyt on kyllä halliäänet ja selostus epäsynkassa. Vai onko näiden vieraspelien osalta ollut aiemminkin näin?

Edit. Äänenvoimakkuuden osalta siis.
Edit2. Nyt korjattu.
 
Viimeksi muokattu:

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Melkoinen läpsyttelypeli. Ei vaatisi kovin paljon kierroksia Jokereiden koneesta, että saataisiin tuo Vitjazin hupipakisto tekemään vähän töitä.
 
Pöö
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy