La 21.9.2019 Dinamo Minsk - Jokerit

  • 13 981
  • 185

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
3-0 hyvää yötä. Kriisijoukkue.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt voisi pistää koko jengin Vantaalle ja ottaa sieltä pelaajat ja valmennuksen Ilmalaan. Ei se nyt ainakaan huonommin menisi...
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Juu, tältä illalta jäi nyt tähän. Jos ma on samaa paskaa, niin tuskin viitsin ke ilmestyä hallille raiskausta katsomaan.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Tuo Jokereiden Lööv näyttää aivan Terran Sandwithilta kun olisi paikka ollut tehdä maali. Ei muuten Jonnet muista.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ketjuja voisi sekoittaa ihan urakalla, nää ei ainakaan toimi edes vähää alusta. Ei tosin toimi mikään muukaan, Jäniskin on hävinnyt pelinsä Ehrothia vastaan tähän mennessä 100-0. Kaks viimeistä karmeita imurointeja.
 

Ruutu8

Jäsen
Sanoin tämän jo aiemmin, mutta vittu tappelis/hämmentäis edes, jos ei muussa pärjätä. Mutta vielä mitä. Täysin tunteetonta ja halutonta harmaata paskaa koko Jokerijoukkue. Hävetkää.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Marjamäen Jokerit on Minskissä. Mutta ei pelissä. Peruspelaamisessakin isoja puutteita. Minsk ei ihmeitä esitä, mutta se riittää. Marjamäen aika Jokereissa tulisi päättää. Ei tuolla tavalla voi jatkaa. Enää.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Peli ois tasainen jos laitettas paikoista sisään. Oli yksi tasakentällisin ja toinen yv:llä. 100% viimeistelyllä se ois vaan 3-2.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Mikään ei oo ainakaan parantunut viime keväästä. Tänä vuonna kausi päättyy ennätys aikaisin kun Ilmalassa ei pudotuspelejä pelata.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Koskee myös Kurria ja Jokereissa ei tarvitse taistella. Mistään.

Ei mua muuten Kettererin onnistuminen haittaisi, mutta naapurilla näytettiin ettei kolmella veskarilla voi treenata. Ja sehän ei olisi kivaa, että meiltä joku tuolla tavalla työnnettäisiin johonkin siivouskoppiin vaihtamaan kamat ja vetämään omat treeninsä.
 

HokiTero87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT,FPS,NHL
Pelissä EI OLE tunnetta, en usko että ongelma on jätkissä. Jokainen haluaa voittaa, aina, joka päivä. Uus koutsi sisään jos, seuraavista 2 pelistä tulee 0-1 pistettä. Olli ottaa myllyä, Jesse röyhii, pillu ajaa kaikkea mitä liikkuu. Pieniä asioita.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Kaikkien aikojen kovin JOUKKUE vai miten se meni? Eihän tuolla edes yritetä enää. Viikko aikaa valmistautua ja peli on tälläistä. Maanantaina ei voi Late enää olla penkin takana.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereilla pitäisi olla enemmän leveyttä ja enemmän poppareita. Paikasta kokoonpanossa pitäisi olla verinen tappelu käynnissä koko ajan. Ei ole.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä nyt Kurri rupeaa siinä mielessä olemaan kusisessa paikassa että Latelle ei tietenkään kiva ole kenkää antaa mutta jotain pitää nyt tehdä ennenkuin kausi on ohi ennen joulukuuta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös