Tila
Viestiketju on suljettu.

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
Vuoden 2016 MM-kisojen välierässä kohtaavat rakkaat viholliset Yhdysvallat ja Kanada. Kanada on ollut turnauksessa vakuuttava, mutta kuten alkulohkon Suomi-ottelu osoitti, se ei ole mahdoton kaadettava. On kuitenkin todettava, että Yhdysvaltojen voitto olisi jättiyllätys - varmasti yksi MM-kisahistorian suurimpia yllätyksiä.

Keith Kinkaid pelasi loistopelin Tshekkiä vastaan, ja saman pitää toistua mikäli USA mielii loppuotteluun mennä. Cam Talbotin taas "pitää" pomputtaa vähän samaan tapaan kuin Suomi-ottelussa. En usko, että USA saa melko ohkaisella hyökkäyskalustollaan luotua tarpeeksi maalipaikkoja ottelun voittamiseen joten Talbotin ja puolustuksen "apua" tarvittaneen.

En jaksa uskoa Miracle on Ice 2:een. 2-5 Kanadalle. Toivottavasti olen kuitenkin väärässä.
 
Slovensko, Slovensko, héja héja héja, Slovensko!

Byvajet

Jäsen
Niin huonolta näyttää Kanadan peli, että pelkään joutuvani näkemään Vesa-Matti Loirin torilla.
 
”Espoon kaupunki etsii Espoo Innovation Gardenin innovaatioekosysteemin orkesterointiin tiimin vetäjää. Tehtävänä olisi törmäyttää ja verkottaa sekä ymmärtää startupien kasvupolun eri vaiheet.”
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.