La 21.2.2015 KeuPa HT - KooKoo

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoo matkustaa tänään KeuPan vieraaksi Keuruulle, Alla oleva KKtigin toisesta ketjusta lainattu teksti kertoo kaiken olennaisen tilanteesta mihin mestiksessä on ajauduttu siirtoraja pelleilyjen vuoksi. Tätä pelleilyä tullaan maalivahtien osalta näkemään lisää pudotuspeleissä.

Tämä on aivan naurettava tilanne, nyt hereillä Mestiksen johto ja lopettakaa tämä pelleily. Tänäänkin KooKoota vastaan KeuPa laittaa KalPan Samu Perhosen, kun Cloutier vetää jo viidettä peliä putkeen taas Rämön ollessa telakalla.

Ei jumalauta mitä touhua.
KooKoon kokoonpanoon pieniä muutoksia. Jesse Koskinen ja Aki Juusela tänään sivussa,koska heidän Suomisarjasta hankittu kuntopohja ei ole vielä riittävällä tasolla, että pystyisivät mestiksessä pelaamaan kunnolla kaksi peliä peräkkäisinä päivinä. Teemu Rinkinen ja Pauli Levokari palaavat kokoonpanoon. Eihän KooKoolla muita pelaajia näiden lisäksi olisi edes pelikykyisenä.

Onhan tämä tilanne todella naurettava. KeuPan maalivahdit Erno Suomalainen ja Petri Pitkänen eivät ole viime aikoina saaneet maalillaan edes rantapalloa kiinni, mutta nyt kun vastaan luistelee KooKoo, onkin KeuPan maalilla yht´äkkiä Samu Perhonen. Bravo jääkiekkoliitto! Hyvin te vedätte.

Liigamaalivahti KeuPaan


KooKoo tänään:

Ykkönen
:
Teemu Rinkinen- Juuso Rajala - Joona Karevaara
Esa Lehikoinen - Lauri Kärmeniemi

Kakkonen:
Arttu Heikkinen - Tomi Peltonen - Olli Julkunen
Jarno Lippojoki - Markus Västilä

Kolmonen:
Mika Koivisto - Jan-Mikael Juutilainen - Timo-Pekka Heikkinen
Marlo Koponen - Ossi Ikonen

Nelonen:
Jere Espo - Sami Tamminen - Niklas Appelgren
Pauli Levokari

Maalivahdit:
Frederic Cloutier (Santeri Levänen)

Sivussa:
Mikko Rämö
Aki Kangasmäki
Henri Tuominen
Mikko Virtanen
Aki Juusela
Jesse Koskinen
 
Viimeksi muokattu:

Magnesia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
SaPko ja Akatemia peleillä tuli tehtyä hyvää tiliä pitkävedosta. Nyt yritetään ottaa kesäloma rahat KeuPan voitolla.

KeuPa jos saa hyvän taistelun päälle, mv peli onnistuu niin pisteet jää varmasti Keuruulle.
 

sapko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Kun aina kivitetään vain kiekkopäättäjiä (usein kyllä aiheesta) niin voidaan myös kysyä miksi seurat lähtevät mukaan näihin pelleilyihin. Olisi vaan KeuPakin pelannut omillaan.
 

emz1

Jäsen
Kun aina kivitetään vain kiekkopäättäjiä (usein kyllä aiheesta) niin voidaan myös kysyä miksi seurat lähtevät mukaan näihin pelleilyihin. Olisi vaan KeuPakin pelannut omillaan.
KeuPa on ottanut viimeisessä viidessä ottelussa 29 maalia omiin. Miksiköhän ne käytti päättäjien salliman keinon?
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Tänään vielä turpaan Keuruulta niin heitän virtuaalisen kausikorttini mestistv:n jäälle. Sentään Rinkinen tekee paluun joten toivoa on että ykkönen hoitaa homman ja jos Freddie saa edes sen kuuluisan rantapallon kiinni. Ja perhana nuo oman pään hölmöilyt pois tai Mattila pääsee taas kertomaan miten tämä perseily opettaa joukkuetta, tosin voisi se oppi joskus näkyä otteissa.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kun aina kivitetään vain kiekkopäättäjiä (usein kyllä aiheesta) niin voidaan myös kysyä miksi seurat lähtevät mukaan näihin pelleilyihin. Olisi vaan KeuPakin pelannut omillaan.
Olen tästä samaa mieltä. Toisaalta turha syyttää KeuPaa, jos säännöt sallivat tämmöisen pelleilyn. Osettavaa touhuahan tuo kuitenkin kiletämättä on. KeuPalla on kaksi pelikykyistä maalivahtia, mutta silti hankitaan liigavahti avuksi. Toisaalta 29 maalia mennyt KeuPan maaliin viidessä viimeisessä ottelussa.

Jos KeuPa voittaa liigamaalivahdin ansiosta, niin enitenhän tästä pelleilystä kärsii KeuPan kovimmat kilpakumppanit K-Vantaa ja Peliitat, jotka kamppailevat KeuPan kanssa viimeisestä pudotuspelipaikasta. KooKoolle on loppujen lopuksi ihan sama, miikä sijoitus tulee olemaan runkosarjassa. Kotietu kuitenkin jo varmistettu ajat sitten.

KooKoolla Mikko Rämö on loukkaantunut ja Frederic Cloutier pelaa kovassa ottelutahdissa viidettä peliä putkeen. Jos nyt vielä Frederic Cloutier loukkaantuisi niin toivoisin, että KooKoo näyttäisi närhen munat tälle pelleilylle ja peluuttaisi siinä tapauksessa omia A-junnujen maalivahteja myös edustusjoukkueen pelissä eikä lähtisi hankkimaan enää tässä vaiheessa kautta vahvistukseksi liigavahteja. Oksettavaa touhua! Olen samaa mieltä, Janne Sinkkosen kanssa, että tämähän on täysin väärin kaikkia muita sarjassa olevia joukkueita kohtaan, jotka eivät ole lähteneet mukaan tähän kyseenalaiseen toimintaan.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Jaahas, taasko se on pelipäivä.. Edellisessä neljässä pelissä kevyet 27 maalia omiin ja tänään maalilla näköjään Mestis-tason maalivahti. En itsekään arvosta moista pelleilyä alkuunkaan, mutta minkäs teet kun liitto tällaisen porsaanreiän tarjoaa ja omat veskarit eivät saa vetoketjuakaan enään kiinni.

On ollut tällä viikolla lähes huvittavaa seurata kouvolalaisten "miracle on the ice" -puheita pitkään sairaslistaan vedoten. KeuPan kokoonpanosta tänään poissa muun muassa ykköspakki Vili Palola, eniten maaleja iskenyt Kaarlo Jormakka, hyökkäyksen tärkein palanen Janne Kumpulainen sekä joukkueen ainut puolustava sentteri Matias Kiiskinen. Lisäksi poissa ovat Jani Ollitervo, Samuli Paananen ja Svante Myllylahti. Jonkun varmasti myös unohdin. Onneksi KeuPan rosterissa riittää silti laatua ja laajuutta vaikka Neuvostoliiton Punakoneelle jakaa ettei tuollaiset loukkaantumiset missään tunnu. Kouvolan amatööreillä saattaa olla tänään jopa pienet mahdollisuudet hakea Miracle on the ice parista loukkaantumisesta huolimatta.

Kotijoukkueen itseluottamus on tällä hetkellä nollassa. Yksikin maali riittää katkaisemaan KeuPan selkärangan. Viime otteluissa puolustuspelaaminen ja vastustajien merkkaaminen oman maalin läheisyydessä on ollut tasoa kiekkokoulu. KeuPan kiekollisella ja pienikokoisella pakistolla tulee olemaan tänään entistä suurempia vaikeuksia KooKoon voimahyökkääjiä vastaan oman maalin edessä, esimerkiksi Rinkinen ja Karevaara mainitakseni. Toivottavasti KooKoo ei tänään nappaisi jäähyjä, sillä KeuPan ylivoima on ollut surkeaa sekä kentällä, että tilastojen valossa. Alivoimamaaleja on tullut KeuPan verkkoon varmaan enemmän kuin muita Mestis-joukkueita vastaan yhteensä.

Toiveissa on, että KeuPa saisi edes ripauksen energiaa ja peli-iloa tähän otteluun vaikka viime otteluiden jälkeen se saattaa vaikeaa olla. Toivotaan myös, että Perhonen onnistuisi pitämään lukemat tasaisina mahdollisimman pitkään. Veikataan tulokseksi KooKoon miracle on the iceä lukemin 1-5.

p.s Onko Kouvolasta tulossa jonkinlaista fanibussia tähän matsiin?
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
On ollut tällä viikolla lähes huvittavaa seurata kouvolalaisten "miracle on the ice" -puheita pitkään sairaslistaan vedoten.
No huh huh. Ei mene hyvin KooKoon faneillakaan, jos ovat yhdistäneet kyseisen "miracle on the ice" -lauseen jo KeuPa-KooKoo
peliinkin. Koen myötähäpeää kyseisten henkilöiden toimesta. Ei mene KooKoollakaan tietysti hyvin, jos yksi liigamaalivahti kääntää KeuPan noin selväksi suosikiksi.

p.s Onko Kouvolasta tulossa jonkinlaista fanibussia tähän matsiin?
Ilmeisesti pikkubussi, jossa on kymmenkunta henkilöä, on lähtenyt tulemaan hetki sitten kohti Keuruuta.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Tärkeä voitto, varsinkin henkisesti. Espo teki kaksi hienoa maalia, ensimmäinen ehkä KooKoon komein lämärimaali tällä kaudella. Hyvää tekemistä myös Appelgreniltä (2 syöttöä), varsinkin kolmannen maalin esityö oli mainio. Samoin Tamminen pelasi taas tosi hyvin ja Koskinen antoi loistavan syötön Karevaaran maaliin. Hyvin pelasi Jesse muutenkin, enemmän kuin hyvä startti paluulle. Hyvä päivä omille pojille siis.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös