Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

La 21.2.2015 Hokki - TUTO Hokey

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana tosiasia, 21.02.2015 klo 16.10.

 1. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Taistelu hyvistä pudotuspeliasetelmista tiivistyy hiljalleen. TuTo, Hokki ja Akatemia ovat kaikki kärkkymässä vielä runkosarjan kolmatta sijaa. Teoriassa kärkeäkin voidaan vielä hätyytellä, mutta n.10 pinnan etumatka 10 pelissä vaatii jo kovaa kiriä ja kärjen kyykkäystä. Joukkueiden edellisen kohtaamisen TuTo voitti niukasti kupittaalla, mutta ei Hokkikaan kaukana voitosta ollut. TuTolla on ehkä tänään kuitenkin hieman ehyempi kokoonpano käytettävissä, mutta nyt pelataankin vuorostaan Hokin kotiluolassa. Tiukka peli lienee luvassa. TuTosta vime peleissä esillä ovat hyvin olleet Kulmala ja Kangasniemi, miten lienee tänään käy?

  Veikataan Tuton vievän pelin rankkareiden jälkeen 2-3.

  TuTo tänään:

  J.Laine-T.Laine-Keinänen
  Lehtonen-Vuorisalo

  Rutanen-Kuru-Kangasniemi
  Linke-Tuohilampi

  M.Laine-Kulmala-Lehtinen
  Virkki-Karhu

  Taavitsainen-Heinimäki-Uski
  Viirlas

  Kähkönen
  Niku
   
 2. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Hyvin on TUTO naaleja onnistunut tekemään. Hokki on ollut kyllä hankala vastustaja ja kuten edellinen, niin tässäkin pelataan edelleen asemista pudotuspeleihin. Tiukkaa ottelua odotan. Tulos voi olla hyvin vähämaalinen tai sitten vedetään tasaisesti 5-5. Pärssinen edelleen pois, mutta onneksi tulosta tekee nyt useampi. Itäisen suomen kierrokset ovat aina ollert vaikeita ja täysiä pisteitä ei monesti saada. Nyt olisi mahdollisuus.
  Hyvä peli tästä, niin hyvä on lähteä paluumatkalle.
   
 3. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Eipä paljon TuTo maaleilla juhlinut eilen. Hokki taisi saada peliin hyvän lähdön ja TuTo joutui pitkään takaa-ajoon, mikä ei lopulta aivan riittänyt. Tärkeät pinnat meni kotijoukkueelle ja taistelu asetelmista vain tiivistyy. Akatemia on 5 pinnan päässä ja Hokki 2 pinnan päässä TuTosta. Seuraavaksi TuTolla on todella tärkeät pelit KooKoota ja Akatemiaa vastaan kotona. Mikäli niistä selvitään hyvin, niin loppu runkosarjan näyttää TuTon osalta hieman valoisammalta.