tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Taistelu hyvistä pudotuspeliasetelmista tiivistyy hiljalleen. TuTo, Hokki ja Akatemia ovat kaikki kärkkymässä vielä runkosarjan kolmatta sijaa. Teoriassa kärkeäkin voidaan vielä hätyytellä, mutta n.10 pinnan etumatka 10 pelissä vaatii jo kovaa kiriä ja kärjen kyykkäystä. Joukkueiden edellisen kohtaamisen TuTo voitti niukasti kupittaalla, mutta ei Hokkikaan kaukana voitosta ollut. TuTolla on ehkä tänään kuitenkin hieman ehyempi kokoonpano käytettävissä, mutta nyt pelataankin vuorostaan Hokin kotiluolassa. Tiukka peli lienee luvassa. TuTosta vime peleissä esillä ovat hyvin olleet Kulmala ja Kangasniemi, miten lienee tänään käy?

Veikataan Tuton vievän pelin rankkareiden jälkeen 2-3.

TuTo tänään:

J.Laine-T.Laine-Keinänen
Lehtonen-Vuorisalo

Rutanen-Kuru-Kangasniemi
Linke-Tuohilampi

M.Laine-Kulmala-Lehtinen
Virkki-Karhu

Taavitsainen-Heinimäki-Uski
Viirlas

Kähkönen
Niku
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Hyvin on TUTO naaleja onnistunut tekemään. Hokki on ollut kyllä hankala vastustaja ja kuten edellinen, niin tässäkin pelataan edelleen asemista pudotuspeleihin. Tiukkaa ottelua odotan. Tulos voi olla hyvin vähämaalinen tai sitten vedetään tasaisesti 5-5. Pärssinen edelleen pois, mutta onneksi tulosta tekee nyt useampi. Itäisen suomen kierrokset ovat aina ollert vaikeita ja täysiä pisteitä ei monesti saada. Nyt olisi mahdollisuus.
Hyvä peli tästä, niin hyvä on lähteä paluumatkalle.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Eipä paljon TuTo maaleilla juhlinut eilen. Hokki taisi saada peliin hyvän lähdön ja TuTo joutui pitkään takaa-ajoon, mikä ei lopulta aivan riittänyt. Tärkeät pinnat meni kotijoukkueelle ja taistelu asetelmista vain tiivistyy. Akatemia on 5 pinnan päässä ja Hokki 2 pinnan päässä TuTosta. Seuraavaksi TuTolla on todella tärkeät pelit KooKoota ja Akatemiaa vastaan kotona. Mikäli niistä selvitään hyvin, niin loppu runkosarjan näyttää TuTon osalta hieman valoisammalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy