La 21.11.2020 Kärpät - Ässät

  • 1 615
  • 13

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Vaikea sanoa mitä tästä pelistä odottaisi. Ässät haki eilen upeasti vieraspisteet Kuopiosta numeroin 4-0. Tässä auttoi osittain se, että KalPa jäähyili normaalia enemmän mutta Ässät oli muutenkin hyvä ja ansaitsi 3 pistettä. Oulusta ollaan harvoin pisteitä kotiinviemisiksi napattu ja vaikeaa se tulee olemaan tänäänkin. Mutta hyvällä maalivahtipelillä ja tiiviillä puolustamisella, vastahyökkäyksistä maalit iskien, on se tänään(kin) mahdollisuuksien rajoissa.

Tänään on hyvä tilaisuus näyttää, että Daavid voi kaataa Goljatin...
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Vähän samaa mietettä mitä laitoin jo ässäosioon, eli lähtökohdat tietysti todella erilaiset iltaan. Kärpät sai aivan ilmaiseksi ylimääräisen koko viikon mittaiseksi venähtäneen huilin väärän koronahälytyksen takia, toki tämä saattaa tietysti kääntyä myös joukkuetta vastaan, mutta toisaalta vaikea uskoa että noin piinkovat ammattilaiset viikon pelaamattomuudesta nyt hirveästi kärsisivät. Ässät taas oli jo ehtinyt peruuttaa kaikki matkat ja hotellivaraukset, ja pelaajat luulivat että Kuopiosta tullaan suoraan takaisin kotiin. Ilmeisesti torstaiaamuna matkaan lähtiessä sitten kuulivat (organisaatio sai tiedon vasta myöhään keskiviikkoiltana), että tämä peli pelataan kuitenkin, eli todella mielenkiintoista nähdä millainen Ässät kaukaloon luistelee. Atulla ja kumppaneilla on poikkeuksellinen tilanne valmistaa joukkue tähän peliin, ja se on tehtävä alle vuorokaudessa bussimatkan aikana.. ei ole helpot lähtökohdat vaikka miten katsoisi. Onneksi eilen otettiin hieno voitto ja todella ryhdikkäällä esityksellä, joten se poistaa ensinnäkin paineita tästä illasta, kun pisteitä tältä reissulta on jo povarissa..

Kärppien oletan itse olevan hurjan vimmainen tänä iltana, koska edellinen kotipelinsä oli historiallinen turpasauna. Toivottavasti pelin alussa oltiin yhtä valmiina kuin eilen oltiin, niin ainakin jonkin pisteen saaminen mukaan Poriin ei ole mitään ihan pelkkää haihattelua..
 

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät tänään.

73 Otto Kivenmäki - 22 Roni Hirvonen - 39 Nick Merkley
72 Nicolai Meyer - 93 Jesperi Kotkaniemi - 40 Sebastian Wännström
97 Jouka Juhola - 21 Niklas Appelgren - 67 Jasper Lindsten
9 Tommi Laakso - 16 Niko Kivelä - 14 Atte Mäkinen

26 Kasper Kotkansalo - 7 Jakob Stenqvist
55 Andreas Borgman - 37 Rami Määttä
15 Aleksi Varttinen - 28 Niklas Peltomäki
91 Teemu Vuorisalo

32 Rasmus Tirronen (35 Rasmus Korhonen)
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Melkoinen vedenjakaja illan peli Kärpille. Nyt on valmennukella ollut aikaa hieroa pelitapaa kuntoon ja miettiä ongelmakohtia ja jos peli näyttää vieläkin samalle kuralle, niin melko mietteliääksi vetää kyllä. Toki Karvisen ja Sulakin poissaolot vaikuttavat melko suuresti joukkueen dynamiikkaan, mutta ei auta mitään. Turha sen taakse ainakaan on mennä häviön hetkellä.

Kohta hallille.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpiltä voi odottaa mitä vaan. Sekoilun jatkumisesta selkeään kotivoittoon. Vältettiin onneksi Lukon ja Ilveksen kohtaamiset tässä välissä. Ässät on sopiva nyt, kun kuitenkin ihan voitettavissa. Mutta eilinen osoitti, ettei Ässätkään ihan heittopussi ole. Lukkoa vastaan kärsitty turpasauna voidaan jättää omaan arvoonsa. Aika laimeat on odotukset kyllä itsellä.
 

Pedon kynnet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt on Kärpille sitten se viikontakaisen HIFK matsin jälkeionen kasvojenpesu. Ei sillä että helppoa siitä tulee, sillä Ässillä on oikeasti hyvä joukkue ja heidänkin viikontakainen oli jonkinlainen pohjakosketus. Onko "lepo" etu Kärpille versus pelituntuma, joka Ässillä parempi. No, hyvää kiekkoiltaa odotellen... parempi voittakoon.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No jos kerran pari kertaa 7 vuoteen saadaan pisteet Oulusta, niin nyt olisi hyvä hetki muuttaa rytmiä, ja viedä kaikki pisteet seuraavat 7 vuotta. Tai ainakin mulle kävisi. Melkoinen peikko on Kärpät Ässille, josko sieltä jotkut b-junnut sais vastaansa. Olis mahdollisuuksia, ehkä. Tai sitten ei.
Kovaa se kotijoukkue taas tullee, ainakin erien alkuun. Se rynnistys on kestettävä. Pari vastahyökkäysmaalia ja kärppänippu on vaikeuksissa.
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Ässät jaksoi noin 58 minuuttia, mutta sitten alkoivat lähes kaksi kokonaista peliä vuorokauden sisällä painaa jaloissa. Seliniltä ja kumppaneilta voisi tietysti kysyä että pitikö siihen jatkoajan ylivoimaan laittaa Hirvosta ja Kivenmäkeä joilta silmin nähden oli mehut lopussa niin että helpotkin syötöt livahtivat ohi. Olisiko esimerkiksi Appelgren, Lindsten tai Juhola jaksanut paremmin hoitaa homman voitoksi.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Lähellä oli ryöstö Oulusta mutta ei ihan rutiini riittänyt puolustamaan johtoa. Mahdollisuuksia oli pariin kertaan. Kärpät painoi pelin väkisin tasoihin. Tirroselle meni muutama vähän helposti, tosin koppasi pari pahaakin paikkaa osin taidolla ja osin tuurilla
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Annunen voitti Tirrosen. Jatkoajan hölmöili Ässät itse.

3p oli otettavissa, ei kelvannut. 2p oli otettavissa, ei kelvannut. 1p jäi kun heikon pelin pelannut Puljujärvi kärkkyi ja Meyeriä ei puolustaminen kiinnostanut.

Tiukka peli. Ennakkoon 1p olisi ollut kova suoritus, mutta pelin nähneenä pettynyt fiilis.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ensimmäinen peli tälle syksyä jonka näin. Oli siinä omat puutteensa, mutta odotin paljon pahempaa varsinkin päävalmentajan tämänviikoisten lausuntojen perusteella. Nyt ollaan kuitenkin valovuosi edellä siitä mihin huonoimmillaan sukellettiin HaapaMikon ja Alatalon ankeimpina päivinä kymmenen vuotta sitten. Erätauolla tais Kapanenkin hoksata että rentoutta ja itseluottamusta uupuu Kärpän pelissä. Tänään oli kyllä paikkoja riittämiin, mutta eipä niin vaan uppoa. Jännä peli kyllä ja ihan katsomisen arvoinen, hyvin tsempattiin ja päästiin suosta viime hetkillä.
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Kärpät on tällä hetkellä kuin pätkivä turbomoottori. Kun se lähtee vauhtiin, se menee vaikka puuhun, mutta ero hyvän ja huonon suorituksen välillä on liian suuri. Jotenkin tuntuu, että Kärpissä kaikki yksilöt eivät palaa logolle. Ässät oli hyvin mukana. Kärppien rutiini oli tänään yhden pykälän parempi. Kumpa #4 olisi vielä elossa. Voisi kertoa, mihin ja miten tuota kiekkoa kuuluu laukoa esim. ylivoimalla. Mustikkamäen kesäteatterin harrasteryhmäkin oppisi nopeammin kuin Selinin suojatit.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Ihan hyvin tässä voisi nyt lukea, että Kärpät hölmöili ihan itse. Nimittäin jos kiekko ei olisi tullut Puljujärvelle vaan maalin eteen, jonne Pulju oli jättänyt miehensä vapaaksi. Kärppien peli ei voi jatkossa perustua tuollaisiin riskinottoihin ja yksittäisen pelaajan haluun tehdä sankaritekoja. Väärin voitettu siis.

Sehän oli toden totta täydellinen all-in-tilanne, voitto tai tappio. Mikäli kiekko olisi tosiaan päätynyt maalin eteen, olisi voinut kysyä, miksi Puljujärvi kyttäsi läpiajoa, eikä pitänyt vaikkapa Meyeriä. Hieno karkumatka silti ja pelin kolmas helpohko maali Tirroselle.

Pelissä tapahtui riittävän paljon, joten sitä oli aika viihdyttävää seurailla. Ei Kärpilläkään mahdollisimman helppoa ole juuri nyt, varmaan karanteenitkin haittaavat, mutta on tuossa muutakin sekaisin. Omissa kolisee aivan liikaa, vaikka nyt se voittoon asti riittikin.

Kunykistä tykkäsin jo SaiPa-aikoina, eikä ole syytä muuttaa mielipidettä. Hieno kiekkoilija on hän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös