La 20.11.2021 Jokerit - Spartak Moskova

  • 4 618
  • 104

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dynamo Moskova
On toi Lehterä vaan hidas.
Ajattelin 1. erässä täsmälleen samoin.

2. ja 3. erässä aloin katsoa häntä eri silmin ja sen perusteella pakko todeta: Jori Lehterä on loistava pelaaja, vaikka hidasjalkainen. Mahtuisi edelleen meikäläisen Jokereihin.

Esim. hänen syöttötaitonsa on hieno. Kiekko menee ketjukaverin lapaan eikä polven korkeudelle tai metri eteen tai taakse. Taitava ja älykäs keskushyökkääjä. Hän muistuttaa Vadim Shipatshovia. Molemmat ovat klassisia hyökkäyspeliä luovia senttereitä.

Lehterän laiturit pelasivat ottelun alussa suht vaatimattomasti, erityisesti # 14 Elias Pettersson. Hänkin sai jostakin puhtia ja syötti Spartakin johtomaalin 3-2:een.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vaaaarallinen kahden maalin johto ekan erän jälkeen. Nyt ressaa. Tai siis ei, vaihteeksi saattaisi olla tulossa stressitön rutiinivoitto.
Jinx jinx. Kiva tsiigailla jälkilähetyksenä tätä junakolaria hyvän ekan erän jälkeen. Maanantaina sitten muistetaan, että peli kestää 60-65 minuuttia, ei 20 minuuttia.
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dynamo Moskova
Ottelu oli pettymys.

Jokerit näytti ylivoimaiselta 1. erässä, kun Spartak jäi liikenopeudessa ja kiekollisessa pelaamisessa aivan kuin jalkoihin. Myös Spartakin maalivahtipeli vaikutti heikohkolta.

Ehdin jo ihmetellä, miten Spartak onnistui vastikään voittamaan SKA:n 2-1.

Jotenkin tästä ottelusta syntyi tunne, että Spartakin kavennusmaali 2. erän lopussa oli hetki, joka käänsi pelin kulun. Spartak näytti ennen sitä, jos ei alistuneelta, niin vaisulta. Vierasjoukkue sai kavennuksesta selvästi potkua, ”haistoi veren” ja iski.

Tämän pelin 2. ja 3. erässä Jokerit näytti joukkueena heikolta henkisesti. Olisi ollut hyvä, jos valmentaja olisi pystynyt herättelemään ja sytyttämään joukkueen 2. erätauolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös