swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Että tällaista tarjolla Kajaanissa tänään. Sarjan kärjessä keikkuva vierailija saapuu Oulusta tappio niskassaan, eilen myös tappion kokeneen Hokin vieraaksi. Kotijoukkueen sarjan alku on ollut luvalla sanoen kaikkea muuta kuin hyvä, vieraissa on tullut turpaan, kotiottelut on voitettu, mutta otteluiden alut varsinkin, on olleet vaikeita niin kotona kuin vieraissakin.
Eilinen taisi olla malliesimerkki Hokin tänä kauden ongelmista, peli oli ohi alle viiden minuutin ja loppukiri oli vain silmän lumetta, maalinteko tökki, ylivoima surkeaa.
Tänään on kotivoittoputki vaarassa katketa, mutta toivotaan että Mikkelin reissu olisi sisuunnuttanut kotijoukkueen ja jospa vihdoin se kuuluisa oma pelitapa alkaisi näyttää jotain merkkejään.
Rasmus Rinne aloittaa maalilla, Hämäläinen siirretty kolmosketjun keskelle, siinäpä suurimmat kokoonpano muutokset.
 

freetime

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki ja Kärpät
Surkeaa, kaikin puolin erittäin surkeaa.. täytyy todeta tämän hetkisestä Kajaanin hokin pelistä. Tämän iltainen peli oli huonointa kiekkoa mitä olen ikinä nähnyt kotijoukkue hokin pelaavan mestiksessä tai suomi-sarjassa.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Totaalista paskaa, vielä kurittomampaa, munatonta ja halutonta kuin Vaasan-Nikken aikana.
Ei minkäänlaista pelisuunintelmaa tai pelitapaa, mitähän siellä on kesällä tehty. Valmennusta myöten koko porukka kuin muissa maailmoissa ensimmäiset 40 min.
Kiva kuulla missä nyt mättää ''Valmentaja'' Karppisen mukaan.
Herätys nyt, kohta kukaan ei käy tuollaista taaperusta edes katsomassa, tänäänkin jäätiin alle 700:n arvaatkaa vaan onko ensiviikon lauantaina senkään vertaa.
Hävetkää.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Tärkeää saada pisteitä pohjoisen kiertueelta. Laajasti onnistumisia ja kärkipaikka säilyy Lempäälässä. Hyvä jätkät!
 
''Ei niin näkyvä, ei niin suosittu, mutta paras.'' Rafael Janne Ojasesta 4.1.2009 Ojasen omassa ketjussa.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy