Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

La 19.12.2009 SaPKo-Viro

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Pardus, 19.12.2009 klo 12.29.

 1. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Tänään SaPKo - Viro. Virolta puuttuu kokoonpanostaan kymmenen parasta pelaajaansa, joten sillä ei tule olemaan mitään saumoja ottelussa, vaikka harjoitusmatsi onkin kyseessä. Veikkaan 8-1 SaPKolle.
   
 2. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Lainaus:
  Viron kokoonpano:

  GK: Villem-Henrik Koitmaa, Aleksei Terentjev

  D: Artjom Abramov, Sergei Gulov, Oleg Smirnov, Sergei Novikov, Igor Savvov, Pavel Narvet, Aleksandr Ossipov

  F: Vassili Titarenko, Anton Nekrassov, Maksim Semjonov, Aleksandr Smetanin, Deniss Konõšev, Aleksei Sibirtsev, Veiko Süvaoja, Olle Sildre, Jaanus Sorokin, Jan Rajevski, Anton Perov, Kaspar Karik, Mihkel Võrang, Roman Andrejev, Artur Minin

  Suomessa ovat tällä kaudella pelanneet Pietarsaaren Jeppiksen Koitmaa, Porvoo Huntersin Minin ja kolme ottelua KooKoossa loukkaantumisia paikkaillut entinen Viron huippupelaaja, nykyisin enempi valmentelemiseen keskittyvä Olle Sildre.

  Pääosa kokoonpanosta tulee Viron liigasta. Liiga on tänä vuonna erittäin tasainen, mutta joukkueitakaan ei ole kuin kolme ja kierroksia ei ole edes montaa pelattu jouluun mennessä. Toiminta on tältä pohjalta aivan käsittämätöntä puuhastelua tällä hetkellä Virossa ja uskon että SaPKo antaa kyytiä, riippuen sen pelaavasta kokoonpanosta.
   
 3. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
 4. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  SaPKo-Viro

  Yleisömäärä pettymys SaPKo:lle, täyttä tupaa tavoiteltiin? Jos näin on niin miksi Viro, miksei yritetty saada liigajengiä Talvisaloon? Muistan vieläkin sen zembalon mikä oli muutama vuosi sitten Savonlinnassa, kun HIFK pelasi harjoitusottelun SaPKo:a vastaan joulukuussa, oliko 2005 vai 2006? Paikalla olin ja oli kyllä Talvisalo ääriään myöten täynnä ja tunnelma huikea.
   
 5. Moderaattorit Jäsen

  Edelliset viestit siirretty SaPKon kausiketjusta oikeaan paikkaan eli otteluketjufoorumille.

  - Moderaattorit -
   
 6. Rocket Richard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Joulukuussa 2004 itseasiassa. Kausi oli 2004-05, joka oli siis NHL:n työsulkukausi. HIFK:lla oli mukana ainakin Jarkko Ruutu ja Roman Vopat, mutta esimerkiksi J. Karalahti puuttui kokoonpanosta (oliko maajoukkueen mukana?) ja tietenkin Kimmo Kuhta.

  IFK voitti pelin 9-2. Ja peli peli pelattiin 17.12. Kylmät väreet meni pitkin selkää, kun kuulutettiin "SaPKon vastustaja on tänä iltana Helsingin IFK" Huh huh... Silloin muuten oli laajemminkin juttua siitä ja savonlinnalaiset olivat sitä mieltä, että ainoa oikea vastustaja 75-vuotisjuhlapeliin on IFK.

  Ja ettei mene offtopics, niin onhan tuo yleisömäärä aika huikea pettymys. Mutta vastustaja oli toisaalta aika vaitonainen. Joku liigajoukkue olis kerännyt paljon enemmän porukkaa.
   
 7. minarc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Boston Bruins
  Hurja yleisötavoite johtui siitä, että muutama fani halusi SaPKoon "Machuldan" tasoisen pelimiehen ja johto vastasi haasteeseen, että 3000 katsojaa eli myytyä lippua niin hankitaan joku.
  "Oikea" tavoite olisi varmaan jossain 1200-1400 paikkeilla ollut?

  Itse peli oli juuri sellaista perus höntsäämistä, kuten voi tuollaisen pelin kuvitella olevankin, kyllä tuohon jotain oheisohjelmaa olisi pitänyt saada mahtumaan. Vähän jäi sellainen kuva, että siitä mentiin missä aita matalin.

  Muistaakseni jostain luin aikoinaan, että liigaporukoita oli kysytty, mutta ei oikein aikataulut sopineet ja vastaan saatiin sitten Viro. Työkaveri kyllä aikoinaan minulle kertoi, ettei Virolaisillä miehillä tee mitään, naisilla nyt vähän jotain.

  Mutta ei siinä mitään ihan mukava tapahtuma oli. Ainakin itse tykkäsin kovasti katsoa välillä tälläistä ei niin totista peliä.
   
 8. Rocket Richard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Sellainen kuva itsellenikin vähän jäi. Jotain vähän ekstraa olisi pitänyt olla. Vaikka joku lauluesitys, joku laajempi yleisökilpailu tai jotain. Tosin epäilen, että vaikka oheistapahtumat olisivatkin olleet ns. "kunnossa", niin jos vastustaja on tosiaan Viron maajoukkue, niin eihän se ketään kiinnosta. Vastustajaksi mikä tahansa liigajoukkue, niin homma olisi ollut ihan erilainen ja yleisön kiinnostus aivan toista luokkaa.

  Ja niinhän ne olisivat olleet loppunumerotkin tosin.
   
 9. Blackorange Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Mestis
  Olikos Ika Lehkonen Viron penkin päässä?
   
 10. Anttiii Jäsen

  Lainaus:
  Siellähän se !