Pardus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Laser HT, KISE
Tänään SaPKo - Viro. Virolta puuttuu kokoonpanostaan kymmenen parasta pelaajaansa, joten sillä ei tule olemaan mitään saumoja ottelussa, vaikka harjoitusmatsi onkin kyseessä. Veikkaan 8-1 SaPKolle.
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Tänään SaPKo - Viro. Virolta puuttuu kokoonpanostaan kymmenen parasta pelaajaansa, joten sillä ei tule olemaan mitään saumoja ottelussa, vaikka harjoitusmatsi onkin kyseessä. Veikkaan 8-1 SaPKolle.
Viron kokoonpano:

GK: Villem-Henrik Koitmaa, Aleksei Terentjev

D: Artjom Abramov, Sergei Gulov, Oleg Smirnov, Sergei Novikov, Igor Savvov, Pavel Narvet, Aleksandr Ossipov

F: Vassili Titarenko, Anton Nekrassov, Maksim Semjonov, Aleksandr Smetanin, Deniss Konõšev, Aleksei Sibirtsev, Veiko Süvaoja, Olle Sildre, Jaanus Sorokin, Jan Rajevski, Anton Perov, Kaspar Karik, Mihkel Võrang, Roman Andrejev, Artur Minin

Suomessa ovat tällä kaudella pelanneet Pietarsaaren Jeppiksen Koitmaa, Porvoo Huntersin Minin ja kolme ottelua KooKoossa loukkaantumisia paikkaillut entinen Viron huippupelaaja, nykyisin enempi valmentelemiseen keskittyvä Olle Sildre.

Pääosa kokoonpanosta tulee Viron liigasta. Liiga on tänä vuonna erittäin tasainen, mutta joukkueitakaan ei ole kuin kolme ja kierroksia ei ole edes montaa pelattu jouluun mennessä. Toiminta on tältä pohjalta aivan käsittämätöntä puuhastelua tällä hetkellä Virossa ja uskon että SaPKo antaa kyytiä, riippuen sen pelaavasta kokoonpanosta.
 
"Milloin viimeksi liigaan on joku joukkue noussut karsintojen kautta?"
- Kimmo Rannisto

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
SaPKo-Viro

Yleisömäärä pettymys SaPKo:lle, täyttä tupaa tavoiteltiin? Jos näin on niin miksi Viro, miksei yritetty saada liigajengiä Talvisaloon? Muistan vieläkin sen zembalon mikä oli muutama vuosi sitten Savonlinnassa, kun HIFK pelasi harjoitusottelun SaPKo:a vastaan joulukuussa, oliko 2005 vai 2006? Paikalla olin ja oli kyllä Talvisalo ääriään myöten täynnä ja tunnelma huikea.
 
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen"
Sean Connery as John Patrick Mason in The Rock
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
J.Hotti sanoi:
HIFK pelasi harjoitusottelun SaPKo:a vastaan joulukuussa, oliko 2005 vai 2006? Paikalla olin ja oli kyllä Talvisalo ääriään myöten täynnä ja tunnelma huikea.
Joulukuussa 2004 itseasiassa. Kausi oli 2004-05, joka oli siis NHL:n työsulkukausi. HIFK:lla oli mukana ainakin Jarkko Ruutu ja Roman Vopat, mutta esimerkiksi J. Karalahti puuttui kokoonpanosta (oliko maajoukkueen mukana?) ja tietenkin Kimmo Kuhta.

IFK voitti pelin 9-2. Ja peli peli pelattiin 17.12. Kylmät väreet meni pitkin selkää, kun kuulutettiin "SaPKon vastustaja on tänä iltana Helsingin IFK" Huh huh... Silloin muuten oli laajemminkin juttua siitä ja savonlinnalaiset olivat sitä mieltä, että ainoa oikea vastustaja 75-vuotisjuhlapeliin on IFK.

Ja ettei mene offtopics, niin onhan tuo yleisömäärä aika huikea pettymys. Mutta vastustaja oli toisaalta aika vaitonainen. Joku liigajoukkue olis kerännyt paljon enemmän porukkaa.
 
"I mitt fall kan man nog tala om "En gång IFK, alltid IFK. Jag var IFK-fan då jag var liten, men sen blev det lite Jokerit där emellan" - Sean Bergenheim

minarc

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Boston Bruins
Hurja yleisötavoite johtui siitä, että muutama fani halusi SaPKoon "Machuldan" tasoisen pelimiehen ja johto vastasi haasteeseen, että 3000 katsojaa eli myytyä lippua niin hankitaan joku.
"Oikea" tavoite olisi varmaan jossain 1200-1400 paikkeilla ollut?

Itse peli oli juuri sellaista perus höntsäämistä, kuten voi tuollaisen pelin kuvitella olevankin, kyllä tuohon jotain oheisohjelmaa olisi pitänyt saada mahtumaan. Vähän jäi sellainen kuva, että siitä mentiin missä aita matalin.

Muistaakseni jostain luin aikoinaan, että liigaporukoita oli kysytty, mutta ei oikein aikataulut sopineet ja vastaan saatiin sitten Viro. Työkaveri kyllä aikoinaan minulle kertoi, ettei Virolaisillä miehillä tee mitään, naisilla nyt vähän jotain.

Mutta ei siinä mitään ihan mukava tapahtuma oli. Ainakin itse tykkäsin kovasti katsoa välillä tälläistä ei niin totista peliä.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
minarc sanoi:
kyllä tuohon jotain oheisohjelmaa olisi pitänyt saada mahtumaan. Vähän jäi sellainen kuva, että siitä mentiin missä aita matalin.
Sellainen kuva itsellenikin vähän jäi. Jotain vähän ekstraa olisi pitänyt olla. Vaikka joku lauluesitys, joku laajempi yleisökilpailu tai jotain. Tosin epäilen, että vaikka oheistapahtumat olisivatkin olleet ns. "kunnossa", niin jos vastustaja on tosiaan Viron maajoukkue, niin eihän se ketään kiinnosta. Vastustajaksi mikä tahansa liigajoukkue, niin homma olisi ollut ihan erilainen ja yleisön kiinnostus aivan toista luokkaa.

Ja niinhän ne olisivat olleet loppunumerotkin tosin.
 
"I mitt fall kan man nog tala om "En gång IFK, alltid IFK. Jag var IFK-fan då jag var liten, men sen blev det lite Jokerit där emellan" - Sean Bergenheim

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Olikos Ika Lehkonen Viron penkin päässä?
 
Playoffsissa ei hyvää virettä saa päälle nappia painamalla. Se pitää rakentaa jo runkosarjan aikana. Pitää olla kuuma joukkue oikeaan aikaan - Teemu Selänne
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy