La 18.3.2023 Ilves - Ässät

  • 4 102
  • 48

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Hävytön maali.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Heimosalmi nukkuu ja Räty helposti 1-0
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Noh, pelille nopea maali tekee hyvää. Joutuu Ässätkin tekemään muuta kuin sumputtaa.
Tää on ihan totta, vaikka se hinkkaaminen Ässien laariin menisikin. Mutta olipa ankea nukkuminen Heimolta ja Kontiolan syöttö kyllä perkeleen hieno. Nyt rivit kasaan ja Ässien oma kiekollinen peli hippasen parempiin kantimiin. Röyhkeyttä mennä Ipan maalille prkl!
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Ekan erän perusteella kyllä tässä ihan saumat on, mut Ipa käytti tylysti paikat hyväkseen.
 

Värilasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Siinä ei jäänyt jossiteltavaa. 5v5 pelissä ei Ilveksellä mitään hätää, toki ylivoima oli täysin neppailua varsinkin lopussa. Tästä on hyvä jatkaa ja kova sarja varmasti tulee.

30min Ilves pelaili näennäisesti mutta silti vielä räppäsivät pari maalia.
 

Pika1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ekan erän Ässät pysyi hyvin kyydissä parista takaiskusta huolimatta. Sitten alkoi bensa loppumaan.
Vakuuttava voitto Ipalle ja ottelusarja nyt 1-0.

Seuraavaksi Poriin yrittämään toista kiinnitystä. Palttoon napit tiukasti kiinni ja nöyrästi tukkimaan omaa maalia.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tässä oli näyte liigan kärjestä, kova kyyti. Kunhan pojat tuon sisäistää, ja mikseivät sitä tekisi, niin eiköhän tästä tule sarja, hyvä sellainen.
 

Ilvessydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves. TUTO
Hienoa nähdä kapteeni Suomelta onnistumista, vaikka omalla tasolla ei paluunsa jälkeen ole ollut.
Melkoinen myllytys Ipalta, mutta maanantaina Porissa ei parane löysäillä yhtään, Ässät on kova kotona. Mikään itsestään selvä 4-0 sarja tämä ei ole.
 

Iitee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Koovee, Hifk
Tässä oli näyte liigan kärjestä, kova kyyti. Kunhan pojat tuon sisäistää, ja mikseivät sitä tekisi, niin eiköhän tästä tule sarja, hyvä sellainen.

Kaikki on sarjan osalta auki. Tuo hyökkäämisen rentous ja maalinteon helppous voi vaihtua kahdessa yössä tuskaksi, se on nähty aiemminkin. Uskon vakaasti, että Ilves ei lipsu tämän sarjan aikana, mutta mahdollista se on. Siksi Porin otteluun ei tuumaakaan periksi, vaan samanlaista voittoa on haettava.

Jos Ässien kannalta asiaa ajattelee, niin heidän tulisi pystyä pitämään Porin ottelu maalin pelinä ja kääntää se itselleen. 1-0 olisi Ässille arvokkaampi voitto kuin 5-4. Sen pitäisi todistaa itselleen ja Ilvekselle, että se kykenee sulkemaan luukut nyt niin kuin se teki runkosarjassa. Sitä kautta tulevat mahdollisuudet, sillä maalintekokilpailun Ässät häviää lopulta.
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tyly ja vakuuttava esitys Ilvekseltä, erinomaista että oltiin valmiita viikon tauon jälkeen. Ässät tehtiin melko aseettomasti ja omista paikoista rangottiin, Ässäpuolustuksen avittamana. Kyllä aika helposti pääsi Virtanen ja Suomi lapioimaan kolmannessa erässä.

Porissa lähtee sitten nollista ja tätä ei muista kukaan
 

WillieGunn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tuo hyökkäämisen rentous ja maalinteon helppous voi vaihtua kahdessa yössä tuskaksi, se on nähty aiemminkin.

Eihän tuohon tarvita kuin avausmaali vastustajalle. Näin on monta kertaa käynyt. Tänään saatiin maaleja vähän liian helpolla. Vaikka johdettaisiin selvästi, niin tempo pitäisi pitää kovana. Pelataan sarjaa ja Ilveksen liikkeeseen ei Ässät pysty vastaamaan. Siellä on myös tankissa vähän vajausta säälien takia. Porissa pelataan varmasti ihan erinäköinen peli. Ipalle tullee alakertaan lisää kokoa Salmelan/Moron muodossa ja alakenttien laitureitakin varmaan kierrätetään. Napit kiinni palttoosta. Kaikki on ihan kesken.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilveksen täytyy saada jatkoa silmälläpitäen ylivoimansa toimimaan. Toki viisi maalia tasakentällisin tehtynä yleensä riittää, mutta eiköhän jatkossa nähdä vähämaalisempia otteluita.

Hyökkäyspään kiekonriistot tuottivat eilen hyvin tulosta. Kivi puuttunee tuohon ja keksii lääkkeen tulla Ilveksen karvauksen alta pois.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös