Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

La 17.11.2007 Jukurit-Titaanit

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Toimitus, 17.11.2007 klo 03.17.

 1. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  JA ennakon mukaan Jukureilla on taas uusi pelaaja, loukkaantuneena tosin: Sivussa kotijoukkueelta on yhä hyökkääjät Miro Laitinen ja Taneli Hiltunen. Mitäköhän vaasalaiset tuosta tuumivat..

  Titaanit selvisi yllättävän vähällä TuTo-pelissä eilen. Itse odotin oikein rökälenumeroita TuTolle. Jospa ne sitten tänään napsahtaisivat Jukureille. Maalinteko on ollut niin tuskaista kotijoukkueelle, että jos/kun se joskus aukeaa, niin se voi tosissaan aueta oikein murskavoitolla. Ehkä jo tänään.

  Tervetuloa vaan Tillanen ja Kovanen Kalevankankaalle. Teitä on monet odottanut..

  edit. Lainanuoret pudotti sitten Jesse Kiukkaan kokoonpanosta. Että silleen.
   
  Viimeksi muokattu: 17.11.2007 klo 12.38
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Titaanit tänään:

  Titaanit

  1. kenttä:
  #55 Kolhonen - #7 Kauppinen - #18 Häkkinen
  #24 Ruohola - #44 Jäske

  2. kenttä:
  #17 Kovanen - #26 Koidahl - #71 Essen
  #20 Pylväläinen - #13 Jernberg

  3. kenttä:
  #78 Pehu - #15 Kansikas - #10 Valli
  #4 Haapalainen - #45 Jokiraita

  4. kenttä:
  #21 Rämä - #84 Horto

  Maalivahdit:
  #1 Tillanen (AK)
  #30 Valkama

  Lähde: www.mestis.fi

  * Kapealla materiaalilla ollaan liikenteessä, mutta eilenkin mentiin pääasiassa kolmella ketjulla TuToa vastaan. Kokoonpano on itseasiassa lähes identtinen eiliseen, sillä poissa ovat vain A-junnujen mukaan Espooseen lähetetyt Joni Kulmakivi ja Jyri Seppinen. Maalissa jatkaa Kai Tillanen, joka toivottavasti sekoittaa Mikkelin, kuten mies otteluennakossa lupaili.
   
 3. Jugorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
  Lainaus:
  Näköjään oli tosiaan tarvetta näille pelaajille, kun on loukkaantumisiakin ja ei hyökkääjiä riitä... Nyt sitten kaksi yritteliäimpää Jukuria tippui kokoonpanon ulkopuolelle eli Mäkinen kolmanneksitoista hyökkääjäksi ja Kiukas katsomoon. Ensimmäisiä kertoja, kun ihan oikeasti pistää vihaksi Jukureiden toiminta. En tiedä onko tästä vastuussa manageri Mikko Romo, päävalmentaja Makkonen vai kenties he yhdessä.
   
 4. Pingu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Jukurit
  Lainaus:
  Mäkistä eilen kaipaili useampikin ihminen, ihmettelivät kovasti miksei häntä päästetty jäälle.
  Se itseänikin harmitti, Kallen menoa on ollut ilo seurata, vauhtia piisaa. Sähikäiseksi häntä on useampi sanonut.
  Kiukas on ollut myös muutamassa pelissä jotka näin erittäin positiivinen yllätys, yritystä oli enemmän kuin monella muulla.

  Hämäläisellä oli vielä hiukkasen pelituntuma karkuteillä, eikä ihme, mutta eiköhän se sieltä takaisin löydy.
   
 5. jesse72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
  Lainaus:
  Syvältä, syvältä, syvältä tää touhu. Ok, onhan Kemppainen/Salminen/Aaltonen pelimiehiä, mutta Kiukkaalle ja Mäkiselle märkä rätti vasten kasvoja. Vaikka kuinka hyvin vedät, katsomo kutsuu.

  KooKoo sentään antaa luottoa omille. Sompi, Räty ja Arola olivat isossa roolissa SaPKon kaadossa. Peliaika se junnua kehittää ja kasvattaa, ei katsomossa istuminen.

  Oishan Jesse Kiukasta voinut kokeilla vaikka kakkosen laidalla, kuitenkin pirun nopea ja taitava pelaaja, joka ei taida olla omillaan nelosen laidalla?