tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
TuTo kohtaa tänään SaPKon kupittaalla. Molemmilla joukkueilla on erinomaiset vierasottelut alla, joten on lupa odottaa hyvää peliä. TuTolta on edelleen sivussa Jalo, mutta muuten kokoonpano näytää varsin lupaavalta ja ketjuisa on ideaa. Mielenkiintoista nähdä mikä on TuTon vire ja pystyykö SaPKo vastaamaan siihen? Veikataan kuitenkin, että tänään kuusi on koristeltu, kulkuset kilisevät ja petteri punakuonokin löytyy hallilta.

TuTo tänään:

Laine-Kokkonen-Kulmala
Vuorisalo-Friman

Keinänen-Pulliainen-Kuru
Linke-Karhu

Moisio-Uski-Rautajoki
Viirlas-Virkki

Lindsten-Meri-Lehtinen
Franssila

Kähkönen
Meri
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
SapKo voitti eilen Leki:n puhtaasti 6-0. Muutenkin heillä on henki päällä. Jos alussa TUTO saisi heti hengen päälle, niin voittoa voitaisiin heti odotella.
Similän tilastoissa vielä aamulla oli eilsen ottelun torjunnoissa komeat 110, joista vikassa erässä 90. Siis jos tuo pitäisi paikkansa, niin halvatun paljon saataisiin töitä tehdä.

Nyt siis voitto kuitenkin kotiin.
 
Viimeksi muokattu:
Sini-puna-valkoinen Savo
Kyllä ne Similän torjunnat tais olla oikein eilisessä pelissä eli halvatun paljon olis pitänyt töitä tehdä, jotta voiton olisitte ottaneet. Mutta nää pisteet oli SaPKolle tarpeen, teillä niille ei olisi juurikaan ollut käyttöä.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

TOVERIT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Hieno matsi vaikka turpiin tulikin! Arvostan tapaa jolla Sapko pisteet otti, taistelemalla ja vääntämällä. En ole noin hyvää Sapkoa nähnyt moneen vuoteen ja pisteet ansaitusti itään. TuTokaan ei huono ollut. Eka erässä oli paikat ottaa kuskin paikka matsissa, mutta ei ollut riittävästi tappamisen halua tilanteissa kuitenkaan. Sitten pari lipsahdusta mm. entiseltä Sapkolaiselta ja siinä sit oltiin kanveesissa!
Hyvä tunnelma hallissa ja toivoisin tällaista useammin! Nyt vaan muutamat tietysti taas kitisevät, että oli liian meluisaa, torvet pois jne. Sanon jo etukäteen, että ei tarvi enää sitten hallille tulla, jos kuulo ei kestä. Kiitos!
 
Karsintasarja takaisin!

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
Hieno matsi vaikka turpiin tulikin!
Ensimmäisessä erässä Toverit vei hyvällä liikkeellä peliä, mutta viimeistely oli huonoa. Esim. Kuru ei saanut takakulmalta kiekkoa tyhjään maaliin. Toisessa erässä kotijoukkue sai paljon jäähyjä ja sen myötä Sapko pääsi tekemään ottelun ensimmäisen maalin. Kolmannessa erässä Toverit hallitsi, mutta pässit tekivät enemmän maaleja.

Ei ollut kovin kummoinen ottelu. Minua ei haitannut ilmeisesti pikkujoulua viettänyt torvilla varustautunut porukka, joka sai baarikatsomossa kovaa meteliä aikaiseksi. Sama porukkahan oli viime joulukuussakin elämöimässä yhdessä pelissä. Saisivat mielellään käydä useamminkin hallissa.

Katsojia ilmoitettiin olevan yli 1700. Mistähän tuokin luku oli saatu, kun ovilla korttejakaan ei lukijalla luettu. Ovella positiivista oli, että tällä kertaa turvakopeloinnin suoritti nätti tyttö eikä ruma karpaasi kuten yleensä.
 
Sain matsin juuri katsottua ja kotijoukkue tuntui vähän vaisulta. Toki mitään poisottamatta SaPKon jämäkältä esitykseltä.
Tuto ei juuri päässyt maalipaikoille, tai ainakaan hyville sellaisille ja kun päästiin, niin mielikuvitus loppui, koska Iso Paha Similä pitäisi saada reilusti liikkeeseen, että tilaa löytyisi.

Loppua kohden hieman enemmän laatupaikkoja kun SaPKo alkoi ehkä pikkaisen varmistella.

Hatunnosto kuitenkin SaPKon viikonlopulle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy