Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

La 13.12.2014 TUTO Hockey-SaPKo

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana tosiasia, 13.12.2014 klo 13.50.

 1. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TuTo kohtaa tänään SaPKon kupittaalla. Molemmilla joukkueilla on erinomaiset vierasottelut alla, joten on lupa odottaa hyvää peliä. TuTolta on edelleen sivussa Jalo, mutta muuten kokoonpano näytää varsin lupaavalta ja ketjuisa on ideaa. Mielenkiintoista nähdä mikä on TuTon vire ja pystyykö SaPKo vastaamaan siihen? Veikataan kuitenkin, että tänään kuusi on koristeltu, kulkuset kilisevät ja petteri punakuonokin löytyy hallilta.

  TuTo tänään:

  Laine-Kokkonen-Kulmala
  Vuorisalo-Friman

  Keinänen-Pulliainen-Kuru
  Linke-Karhu

  Moisio-Uski-Rautajoki
  Viirlas-Virkki

  Lindsten-Meri-Lehtinen
  Franssila

  Kähkönen
  Meri
   
 2. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  SapKo voitti eilen Leki:n puhtaasti 6-0. Muutenkin heillä on henki päällä. Jos alussa TUTO saisi heti hengen päälle, niin voittoa voitaisiin heti odotella.
  Similän tilastoissa vielä aamulla oli eilsen ottelun torjunnoissa komeat 110, joista vikassa erässä 90. Siis jos tuo pitäisi paikkansa, niin halvatun paljon saataisiin töitä tehdä.

  Nyt siis voitto kuitenkin kotiin.
   
  Viimeksi muokattu: 16.12.2014 klo 14.17
 3. Linnankundi Jäsen

  Kyllä ne Similän torjunnat tais olla oikein eilisessä pelissä eli halvatun paljon olis pitänyt töitä tehdä, jotta voiton olisitte ottaneet. Mutta nää pisteet oli SaPKolle tarpeen, teillä niille ei olisi juurikaan ollut käyttöä.
   
 4. TOVERIT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Hieno matsi vaikka turpiin tulikin! Arvostan tapaa jolla Sapko pisteet otti, taistelemalla ja vääntämällä. En ole noin hyvää Sapkoa nähnyt moneen vuoteen ja pisteet ansaitusti itään. TuTokaan ei huono ollut. Eka erässä oli paikat ottaa kuskin paikka matsissa, mutta ei ollut riittävästi tappamisen halua tilanteissa kuitenkaan. Sitten pari lipsahdusta mm. entiseltä Sapkolaiselta ja siinä sit oltiin kanveesissa!
  Hyvä tunnelma hallissa ja toivoisin tällaista useammin! Nyt vaan muutamat tietysti taas kitisevät, että oli liian meluisaa, torvet pois jne. Sanon jo etukäteen, että ei tarvi enää sitten hallille tulla, jos kuulo ei kestä. Kiitos!
   
 5. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Ensimmäisessä erässä Toverit vei hyvällä liikkeellä peliä, mutta viimeistely oli huonoa. Esim. Kuru ei saanut takakulmalta kiekkoa tyhjään maaliin. Toisessa erässä kotijoukkue sai paljon jäähyjä ja sen myötä Sapko pääsi tekemään ottelun ensimmäisen maalin. Kolmannessa erässä Toverit hallitsi, mutta pässit tekivät enemmän maaleja.

  Ei ollut kovin kummoinen ottelu. Minua ei haitannut ilmeisesti pikkujoulua viettänyt torvilla varustautunut porukka, joka sai baarikatsomossa kovaa meteliä aikaiseksi. Sama porukkahan oli viime joulukuussakin elämöimässä yhdessä pelissä. Saisivat mielellään käydä useamminkin hallissa.

  Katsojia ilmoitettiin olevan yli 1700. Mistähän tuokin luku oli saatu, kun ovilla korttejakaan ei lukijalla luettu. Ovella positiivista oli, että tällä kertaa turvakopeloinnin suoritti nätti tyttö eikä ruma karpaasi kuten yleensä.
   
 6. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Tuleeko näistä TuTon kotimatseista maalikoosteet ja pressitilaisuudet johonkin jossain vaiheessa?
   
 7. Sain matsin juuri katsottua ja kotijoukkue tuntui vähän vaisulta. Toki mitään poisottamatta SaPKon jämäkältä esitykseltä.
  Tuto ei juuri päässyt maalipaikoille, tai ainakaan hyville sellaisille ja kun päästiin, niin mielikuvitus loppui, koska Iso Paha Similä pitäisi saada reilusti liikkeeseen, että tilaa löytyisi.

  Loppua kohden hieman enemmän laatupaikkoja kun SaPKo alkoi ehkä pikkaisen varmistella.

  Hatunnosto kuitenkin SaPKon viikonlopulle.