Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

La 13.1.2018 Ässät - Lukko

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana PataJaska, 13.01.2018 klo 13.40.

 1. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Jospa taas vaihteeksi avattaisiin otteluketjukin ihan ajoissa..

  Taas kerran Lukko-peli, näistä menee jo lähes maku kun tuntuu, että likimain joka toinen viikko näitä tahtoo olla. Tosin tämä taitaakin nyt sitten olla kauden viimeinen kohtaaminen, kun tässä esimerkiksi maakunnan sisäisen puolivälieräsarjan mahdollisuus näyttää hyvin utopistiselta taas tänäkin vuonna

  Kotijoukkueen päävalmentaja on viime aikoina päässyt arvostelemaan joukkueen jyrkin sanoin, sen verran pitkäksi on tämä Ässien alavire taas venähtänyt. Osin voi mennä massiivisen loukkaantumislistan taakse, osin taas ei voi. Viime viikonloppuna esimerkiksi asioiden mennessä vain aivan vähän eri tavalla, Ässät olisi saanut jopa 4-5 pistettä, mutta mitäpä sitä jossittelemaan kun nolla tuli. Joka tapauksessa paineet voittamiseen, etenkin kotona, alkavat taas olla jo aika isot. Rosteri on kuitenkin edelleen sellainen, että tavallaan tulosta täytyisi voida odottaa näilläkin miehillä

  Korhonen-Makkonen-Laganiere
  Peltola-Taimi

  Lähteenmäki-Kärki-Kotkniemi
  Matushkin-Vuorisalo

  Saha-Kuparinen-Insam
  Mäkelä-Tuohilampi

  Huhtanen-Appelgren-Lamberg
  Walli

  Kiviaho
  (Bernard)

  Rosterissa ainoana asiana huomio kiinnittyy siihen, että VIIMEINKIN luoja edes tietää miten pitkään aikaan Kiviaho on taas aloittava maalivahti. Miehen option käyttö tuossa juuri julkaistiin, joten sen kunniaksiko sitten, tiedä häntä

  Lähdetään nyt siitä, että Lukko-ottelu tulee tähän väliin oikeaan paikkaan, koska niin äärimmäisen inhottavia tappioita tässä on tullut viimeisen viikon aikana useita. Nyt ei riitä, että pisteet ovat melkein taskussa kuten ovat useimmissa aiemmissa viime aikojen peleissä olleet, nyt pitäisi varmistaa että ne myös jäävät sinne taskuun. Äärimmäisen haastava ilta on varmasti edessä, mutta Lukko on kaatunut tällä kaudella useamman kerran ihan puhtaalla hengen voimalla, joten se on ainakin hyvä tavoitetila..
   
 2. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Tämä on Ässille kriittinen peli: tappioputki pitää saada nopeasti poikki jotta väli kuuden joukkoon ei kasva nopeasti mahdottomaksi kiriä kiinni

  Kiviaho maalilla on ratkaisevassa osassa, koppi pitää tarttua heti alusta asti. Jos Lukko pääsee parilla helpolla maalilla johtoon niin se on vaikea lyötävä. Jos kerrankin kävisi Ässillä edes pieni munkki ja saataisiin ekoille minuuteille joku pomppumaali niin sen voimin saataisiin ehkä se Isomäen lauantaihurmos sytytettyä...
   
 3. Jeppe_68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Enpä muista koska viimeksi on lähdetty näin heikoista asetelmista paikallispeliin. Ässillä sairaslista nälkävuoden pituinen eikä asiaa paranna se, että vemppamiehet edustavat joukkueen kärkipelaajia. Maalivahdit on ansiokkaasti valmennettu siihen tilaan että mestis olisi oikeampi sarja näille sankareille, kumpikaan ei saa kiinni rantapalloakaan. Puolustuksen stunttimiehet ja kasipakit ovat ilmeisesti jo kaikkensa antaneet, nykyään ei onnistu edes se pleksin kautta purku vaan niistäkin kiekot karkailevat katsomoon. Seuraukset sitten sen mukaan, eli alivoimaa ja maaleja omaan päähän.

  Eipä siinä, meikkis lähtee katselemaan asenteella kova känni ja noloja huutoja koko pelin ajan. Toivottavasti kotijoukkue jaksaa sinnitellä pitempään kuin minä. Tulosvetoon Ässät 0,1,2 ja Lukko 8, 9 ja 10.
   
 4. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lukko tänään:

  Mv: Kähkönen (Ylönen)

  I: Niskala-Motin; VandeVelde-Ramstedt-Koivisto
  II: Ahonen-Riikola; Keräen-Ilomäki-Liedes
  III: Marttinen-Sevänen; Suuronen-Tiivola-Antonen
  IV: Koivistoinen-Friberg-Claireaux
  (7. pakki Mäkinen)

  Eli torstain pelin kuumeen takia väliin jättänyt Johan Motin palaa takaisin omalle paikalleen ja Atte Mäkinen siirtyy takaisin seiskapakiksi. Muita muutoksia ei torstaiseen ole, eikä mikään ihme sillä minusta Lukko pelasi silloin ihan kelpo pelin sarjajohtajaa vastaan.
   
 5. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lukon vaikea ajanjakso takanapäin ja tässä viimeisen kuukauden ajan on pelit kulkeneet taas paremmin, viimeisestä 9 matsista 18 pistettä eli 2 p/ottelu. Positiivista on, että uudet miehet Ramstedt ja VandeVelde ovat parantaneet ja päässeet pisteiden makuun. Kun vielä Ässillä on viime aikoina mennyt heikommin, niin Lukon pitäisi kai olla ennakkosuosikki, mutta näissä peleissä harvemmin on menneillä ollut merkitystä. Tasainen matsi varmaan odotettavissa, kertoimetkin ennakoivat tätä: 2,35 - 4,00 - 2,40. Ja matsin jälkeen tässä ketjussa isoveli sitä ja tätä, suippokorvat, hitsaajat, 1963, RTK jne.
   
 6. Jussizip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Väsyneet ja myötähäpeää aiheuttavat provot
  Ässillä taitaa olla nyt viimeisestä 8 ottelusta raavittu miehekkäät 2 pistettä? Peli ollut aivan saatanan huonoa eikä käytännössä mikään ole toiminut. Maalivahdit eivät ole onnistuneet, puolustus ajoittain käytännössä vitsi ja hyökkäyksessä tarvitaan tolkuton määrä maalipaikkoja, jotta saadaan kiekkoa verkkoon.

  Rehellisesti sanottuna illan ottelusta ei ole kyllä juurikaan mitään odotuksia. Lukko on pelannut hyvin viime aikoina ja tulee takuulla kovaa heti ottelun alusta asti.

  Veikataan 1-5 lopputulos vaikka tottakai edes 1 piste lämmittäisi mieltä.

  Mukavaa kiekkoiltaa kaikille!
   
 7. Sisäliitin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Miksi tämäkin koitos alkaa vasta 18.30?

  Ihan turhaa ja typerää venyttää näitä viikonloppupelejä noin myöhään.
   
 8. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Hallin ohjeismyynnin kannalta varmaan hyvä tuo myöhäisempi aika. Kaljaa menee enemmän ja ihmisiä alkaa hiukomaan, joten makkarakin maistuu.
   
 9. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Vastasit itsellesi, viikonlopun takia tietenkin alkaa myöhemmin. Nyt voi sitten pelin jälkeen mennä hallilta suoraan kapakkaan jatkamaan iltaa, ei tarvitse edes mennä välissä kotiin ottamaan lisää pohjia vain siksi, koska on liian aikaista *hymiö*

  Perheelliselle onkin sitten jo iso ero tuossa puolentoista tunnin viiveessä normaalilauantaihin nähden, se on totta..
   
 10. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool
  Illan peli auttaa pitämään vaimon tyytyväisenä. Muutimme taannoin Raumalle ja sanoin meneväni baariin katsomaan peliä. Vaimo ei ajatuksesta pitänyt, mutta kerroin hänelle Ässien olevan nykyään niin paska, että joudun kuitenkin lähtemään kotiin jo viiden minuutin pelin jälkeen Lukon johtaessa 0-2. Tosin Kiviahon ollessa maalissa tulee jo Lukon kaksi ensimmäistä laukausta luultavasti menemään maaliin, joten ehkä saan lähteä kotiin jo minuutin jälkeen. En taida tilata isoa tuoppia. Ehkä jonkin shotin voi ehtiä juomaan, ennenkuin peli on ratkennut.
  Vitun Kiviaho! Miten voi laittaa maalille kaverin, josta oma valmentajakin on sanonut, ettei saa edes vetoketjua kiinni?
   
 11. Stuttgarter Jäsen

  Lainaus:
  Voimia.

  Nelosketjun voisi laittaa pelin avaavaksi ketjuksi jäälle. Ohjeistuksena koko peliksi yksinkertainen kiekko päätyyn, aja ja ärsytä. Kananmunat kainaloissa fleguilu saisi pikku hiljaa loppua. Illan matsiin seisomakatsomo loppuunmyyty ja A-katsomot lähestulkoon loppuunmyyty kaikki. Eli yli 6000 katsojan pitäisi mennä tänään rikki. Loppuunmyytyyn halliin tuskin aivan riittää.
   
 12. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool
  Lainaus:
  Kiitos! Niitä todella tarvitaan. Ei tätä paikkaa turhaan kutsuta Suomen persereiäksi, mutta minkäs teet, kun molempien työpaikat ovat täällä.
  Nelosketju voisi tosiaan laittaa laidat ryskymään, koska maalien muodossa ei tule olemaan kotiyleisöllä juhlittavaa.
   
 13. Jukan takahiukset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Rutiinivoittoa Lukko lähtee hakemaan tänään ja kaikki muu paitsi kolme pistettä raumalaisille on iso pettymys. Ilmeisesti paikalliselta jullekerholta puuttuu tänään useampi pelaaja, mutta loukkaatumisten taakse ei kannata mennä, eikä sitä korttia ole toistaiseksi vielä käytettykään. Vähän ehkä vilauteltu tulevan tappion syyksi. Lukolta puuttuu pari kovaa laituria, mutta muutoin joukkue on kasassa.

  Porilaiset rypevät tappioputkessa ja näin tulee myös jatkumaan. Suora voitto Lukolle tänään siis. Onneksi myös sieltä on lyhyt kotimatka takaisin sivistykseen, etteivät paikalle menevät Lukon kannattajat altistu liikaa yksinkertaisuuden alhoon.

  Hyvää peli-iltaa ihan kaikille.
   
 14. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Jaahas Lukon loistava ylivoima vei pisteet Raumalle tänä iltana. Osittain nähtiin aika railakasta taklauspeliä. Satakunnan keskinäisten pisteet jäivät tällä kaudella Lukolle pistein 10-8.
   
 15. 1963_Neveragain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Satakunnan Herra!

  Ässille (Pisteautomaatille) tsemppiä loppukauteen.
   
 16. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kliininen vierasvoitto. Yv alkaa toimia. Kähkönen hjyvä, vaikka nollapeli meni halvalla. Kiitos Lukko.
   
 17. Ultraorthdoxjew Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko. Sympatiat Ilvekselle.
  Aiai, kun tekee hyvää. Positiivista Lukon kannalta oli, että ylivoima toimi. Porilaisten kannalta highlightit jäivät suippojen suurimpaan huppin eli taklauksiin.
   
 18. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ässät-Lukko 1-4.

  Viime aikoina Lukon vieraspelit eivät ole oikein sujuneet, mutta tänään oli hyvä ja ehjä vieraspeli.

  Ylivoimakin, jota on haukuttu vissiin lokakuusta asti ja joka on jo parissa viime pelissä osoittanut heräämisen merkkejä, toi vihdoin myös tulosta, 3/3 eli Lukko viimeisteli sadan prosentin tehokkuudella ylivoimistaan.

  Toinen tärkeä tekijä voitossa oli Kaapo Kähkönen, sarjan paras maalivahti.

  Lukolle ei kolmannessa erässä tullut minkäänlaista paniikkia missään vaiheessa, vaikka semmoista hiukan pelkäsinkin.

  Ja kun vielä mainitsen että Teemu Ramstedt ja Chris VandeVelde olivat hyvin pelanneen Lukon parhaita hyökkääjiä ja loistavia kesken kauden tehtyjä hankintoja, niin eipä tässä muuta.
   
 19. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Mielestäni ihan tasainen ottelu, Lukon parempi erikoistilannepelaaminen ratkaisi. Hallilla vaikutti olevan hyvä tunnelma.

  Lainaus:
  Ja tänään Ramstedt 1+2, Vandevelde 1+2.
   
 20. Jussizip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Väsyneet ja myötähäpeää aiheuttavat provot
  Lainaus:
  Ei kauas jäänyt omasta vedosta. Lukon erinomainen ylivoimapeli oli tänään se mikä erotti tänään joukkueet. Ässien yv heikkoa edelleen, vaikka päästiin 5v3 tahkoamaan lähes 2min.

  #pahapaikka jne. Kauas on valahdettu sijalta 4.
   
 21. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  Kyllä Ässien pelissä näkyi pakostakin loukkaantumistilanne. Joukkue jaksoi kyllä painaa läpi pelin aktiivisesti ja olla fyysinen, mutta järki ja ratkaisijat puuttuivat tyystin. Ahon haastattelusta ennen peliä oli pääteltävissä, etteivät kaikki velat edes sairastuvalla ole, joten huonoja uutisia voi olla vielä lisääkin luvassa.

  Lukolle tärkeä voitto ja pisteet. Ylivoima oli tänään rautaa ja vaikka joku porilainen otteluketjusss puhuikin suonenvedosta, niin onhan tuolta rosterilta nyt lupa odottaakin tehoja. Toki tänään onnistui jo "liiankin" hyvin, mutta joka tapauksessa ylivoimapeli näyttikin siltä miltä pitää. Oli hienoa, että joukkue tuli pukukopista vielä jäälle kiittämään kannattajia.
   
 22. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Aivan aluksi haluan kiittää illan taklaajia ja taklattavia, hienoa toimintaa. Monta taklausta, kovavauhtistakin, mutta ei törkeyksiä. Pienet miinukset Claireauxille pienestä filmistä (mutu) ja Lähteenmäelle vähän turhan optimistisesta kurvista paineen alla.
   
 23. Nigi Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä, molemmat joukkueet jakelivat painavia ja puhtaita pommeja, oli ilo seurata sitä.
   
 24. Jeppe_68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Samoin näin myös minä. Niskala otti muutaman painavan pommin aika hienosti, ei kääntyillyt vaan veti keuhkot täyteen ilmaa ja vastaanotti taklauksen. Arvostan kyllä.
   
 25. sob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, FC Jazz, ..... Oulu Ermines
  Railakasta taklauspeliä, Suippojen kliinistä suoritusta vieraskaukalossa ja tehokasta ylivoimaa. Eipä siinä kotijoukkueella ollut juuri mitään palaa. Erityiskiitos Veikkaukselle, joka on antanut siipirikon Ässien vastustajille loistavia kertoimia viimeiset viikot - pelikassa kasvaa.