La 12.5.2018 Otteluseuranta (9. kisapäivä)

  • 102 031
  • 1 172
Tila
Viestiketju on suljettu.
Huvittaa myös tämä tietty vähättely mikä nyt alkaa esiintymään, kun voitto onkin selvästi tulossa.

"Nooh, katsotaan sitten mitalipeleissä".

Ei sillä, ihan tottahan se on, että ei nämä alkuhöntsät mitään lopullista vielä ole ja hommat muuttuu kyllä, mutta luultavasti aika moni näistäkin huutelijoista huuteli ennen tätä matsia, että tulee 8-0 turpaan ja saa taas hävetä, kun isot starat pyörittää meidän EHT-koohottajia.

Mulle tulee tästä pelistä aika vahvasti mieleen kahden vuoden takainen alkulohkomatsi Suomen ja Kanadan välillä. Taisi päättyä 4-0 Suomelle. Ennen sitäkin peliä tietäjät tiesi, että ei pärjää EHT-jätkät Kanadan tähdille.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Aika jykevästi tuli McDavidin maila naamaan. Kanukit yrittivät saada suomalaisia pikku turpakäräjille punttien tasaamiseksi, mutta aika vaisu yritys.
 

Nerozki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy, Man Utd
Taisi olla pari vuotta sitten sama tilanne, että alkulohkossa dominoitiin Kanadaa, mutta ratkaisu peleissä Kanada jyräsi sitten yli. Hyvä voitto tulossa, mutta kun pudotusvaihe alkaa, niin tällä tuloksella ei ole enää mitään tekemistä.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Teräväinen jäähylle
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Teräväinen ei osaa ilmeisesti luistella takaperin
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Siinä meni korkea maila tuomareilta ohi silmien.
 

juhis82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Detroit Red Wings,Kanada
Nyt on kaikki tähdet Suomen puolella. Muilla joukkueilla huonommat jengit. Onhan joo hyviä pelaajia jokaisessa joukkueessa mutta joukkuelaji ja siltä pohjalta Suomi on ylivoimainen ja siihen kun lisätään tuomarit vielä niin mikä voisi mennä pieleen :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös