La 12.10.2019 Pelicans - KooKoo

  • 1 386
  • 3

Snacilep

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Leijonat, Ukraina
KooKoo saapuu tänään Lahteen Pelicansin vieraaksi. Kouvolalaisjoukkue on viime vuosina ollut Pelicansille vaikea vastus ja helppoa peliä tuskin on tänäänkään luvassa. Kotijoukkue on tehnyt kaksi muutosta kokoonpanoonsa eilisen jälkeen. Maalilla Tolvanen korvaa Karhusen ja Nieminen korvaa Lahtisen ykkösketjun laidassa. Vierasjoukkueella Kähkönen ja Gallo vaihtavat paikkoja ja Halonen tulee Haukelandin tilalle maalinsuulle.
Kokoonpanot:

Pelicans

Nieminen - Björninen - Ylönen
Jürgens - Shchemerov

Mustonen - Toivola - Tanus
Jaakola - Vorobei

Tyrväinen - Hari - Aaltonen
Pynnönen - Teppo

Vartiainen - Elimäki - Merelä
Pietroniro

Tolvanen
Karhunen

KooKoo

Hakulinen - Strömberg - Haataja
Seppälä - Caito

Oden - Koivisto - Mingoia
Bonsaksen - Pelli

Kähkönen - Karlsson - Gallo
Manninen - Berger

Suuronen - Ojantakanen - Jokinen
Rautanen

Halonen
Haukeland
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
En nähnyt kolmatta erää, mutta ainakin kahden erän perusteella numerot olisivat voineet olla jopa isommat kuin 1-5. Tämä oli sellainen peli, missä toiselta onnistui kaikki ja toiselta ei mikään.

Käännekohta oli tuo eka onnekas maali. Omassa päässä KooKoolla on jo ehkä tällä kaudella ollutkin välillä onnea, mutta maalinteossa ei sitten tippaakaan. Hirveä määrä paikkoja ja laukauksia on tarvittu jokaista maalia kohden, joten ehkäpä tuolle lahjamaalillekin oli jo aikansa... Näytti minusta siltä, että siinä tuli joku kenttämestarin erikoinen, joten en pistäisi ainakaan täysin Tolvasen piikkiin.

Mutta eipä vakuuttanut Pelicansin maalivahdit muutenkaan. Hyvistä maskeista huolimatta meni vähän helpon näköisesti pari maalia. Ensin tyhjänä ammoittaneeseen etuylänurkkaan ja myöhemmin taisi mennä längistäkin sisään. Haloselta puolestaan yllättävänkin varma esitys, ei nyt kovin kaukana tainnut olla, etteikö olisi pitänyt nollia.

YV:llä ja AV:llä KooKoo oli huimasti Pelicansia parempi ja nuo kaksi maalia Jaakolan ranagaistuksen aikana ratkaisivat pelin. Mutta kyllä KooKoon pelaaminen oli selvästi vastustajaa pirteämmän ja määrätietoisemman näköistä myös tasakentällisin. Helppoja virheitäkin KooKoo teki vähemmän kuin kotijoukkue.
 

IceMaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trashers, Flyers
Sen verran ovat tilastot muuttuneet, että Hakulisen ensimmäinen maali on vaihtunut syötöksi ja maali merkitty maskissa seisseelle Mingoialle. Näin Strömbergiltä syöttö siitä maalista pois.

Mingoia jatkaa siis kultakypärä päässä.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Kyllähän tuo Pelsulta oli ekassa erässä aina tuohon kenttämestarin erikoiseen asti ihan sen näköistä, että ei ollut suuremmin hätää. Sitten tuon onnekkaan pompun jälkeen homma lässähti lopullisesti tuohon Jaakolan huolimattomaan taklaukseen. Kaksi maalia tuolla alivoimalla omiin ja sitten vielä Schemerovin tunarointi hyökkäyssinisellä niin viimeinen voikin sitten sammuttaa valot Pelsun kopista. Sisuuntuneesti tuli kuitenkin kotijoukkue viimeiseen erään, vaikka se 0-5 tilanteessa kovin laiha lohtu olikin.

Karhunen kyllä imaisi tuon Hakulisen läpiajo sutaisun puikoista sisään, Tolvasella taas ei ollut mitään palaa noissa maaleissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös