La 12.1.2019 Ässät - SaiPa

  • 1 552
  • 12

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ässien ja SaiPan kauden kolmas keskinäinen mitellään tänään Isomäessä. Molemmat lähtevät otteluun voitto allaan, kun Ässät haki eilen pisteet Hakametsästä kaatamalla Ilveksen 1-2 ja SaiPa kävi ryöstöretkellä Raumalla torstaina hakemalla rankkarivoiton maalein 4-5. Joukkueiden välisistä otteluista voitot ovat 1-1: syyskuussa SaiPa voitti 4-1, mutta joulukuussa Ässät nappasi pisteet lukemin 2-1.

Kotijoukkue Ässien kokoonpanot:

Kärki-Tiivola-Rekonen
Marttinen-Peltomäki

Juhola-Makkonen-Kulmala
Peltola-A. Varttinen

Huhtanen-Sillanpää-Saha
Tuohilampi-Taimi

Salmio-Sammalisto-M. Varttinen
Salmela

Bernard (Kiviaho)

Matias Varttinen tekee paluun kokoonpanoon ja Niklas Peltomäki nousee ykköspakkipariin. Seppälä on poissa, hänen paikkansa Peltolan parina ottaa Aleksi Varttinen. Bernard aloittaa maalilla, eilen torjuntavuorossa oli Kiviaho.

Vierasjoukkue SaiPan kokoonpanot:

Morley-Kunyk-Oksanen
Denisov-Kichton

Iso-Mustajärvi-Virtanen-Tanus
Maalahti-Autio

Nättinen-Koho-Goodwin
Salo-Sneck

Vainikainen-Saari-Kuronen
Lehtinen

Tuohimaa (Westerholm)

Ässien loppukauden pelit ovat käytännössä paineettomia, ja sen näkee jo Salmisen myymisestä sekä ketjujen sekoittelusta. 14. sijaan on yhdeksän pisteen matka. Sen sijaan SaiPa taistelee tiukasti pleijaripaikasta ja on taulukossa yhdeksäntenä. Ilves on tosin vain yhden ja JYP kuuden pisteen päässä. Raumalla SaiPa johti jo 0-3 ja 2-4, mutta lopulta yksi piste jäi Lukolle.

Kyseessä on myös Jääkiekkoliiton 90-vuotisottelu. Jokainen seurahan pelaa yhden sellaisen, nyt on Ässien vuoro.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jokunen vuosi sitten, kun SaiPa pelasi peräkkäiset vieraspelit Lukkoa ja Ässiä vastaan, sain kuukauden pelikieltoa kun sanoin että SaiPa on länsirannikon vammaiskiertueella.

Ei mulla oikeestaan muuta.

Mutta arvataanpa silti että tänään SaiPa voittaa taas niinku ne aina vieraissa tekevät. Topi Nättinen tekee pelin kaikki maalit, SaiPalle 9 kpl ja yhden vahingossa omiinkin, peli päättyy siis tasaiseen 9-1 tulokseen. Pelin jälkeen jokavuotiseen tapaansa tyhjennysmyynnit aloittanut Ässät marssittaa kaikki pelaajansa hallin pihalle riviin, kaikilla on hintalaput otsassa ja Lehterä käy sieltä paria ukkoa silmäilemässä, kovia myyntipuheita pitää porilaiset että ota hei tää ni saat tän kaupan päälle, tällä on kato hanskatkin kädessä ni saat tän ja tässä italialaista laatua maalille viekää nyt jumalauta joku näistä pois palkkabudjettia turhan päiten tuhlaamasta. Lehterä antaa myyntihölötysten mennä korvien läpi, hieman kiinnostuneena katselee Kärkeä mutta ei ota ketään koska muistaa siinä kesken kaiken että eihän SaiPalla oo rahaa.
 

alcoholic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Heikoin kotijoukkue vs heikoin vierasjoukkue. SaiPa on viimeisistä 13 vieraspelistään onnistunut voittamaan vain yhden suoraan. Näistä peleistä se saalistanut ainoastaan 8 pistettä. Päästäkseen pisteille vieraissa, SaiPan on tarvinnut tehdä ottelussa vähintään 3 maalia. Ainoa poikkeus tähän on 0-1 voitto Lukosta 6.10.

Ässät on viimeisistä 10 kotiottelusta ottanut mukavat 14 pistettä. Monet ottelut ovat olleet tasaisia, joista 7 on päättynyt maalin erolla suuntaan tai toiseen. Ässien ainut hieman selvempi voitto koko kaudella on KooKoosta, mikä kaatui joulukuun puolivälissä 5-2 numeroin. Tässä 10 pelin otannassa selvin kotitappio on tullut niin ikään KooKoolle, joka lokakuun lopussa haki pisteet Porista 0-3 lukemin.

Kaikki ennusmerkit viittaavat siihen, että ottelusta tulee todella vähämaalinen. Oma veikkaus ottelusta on, että Ässät voittaa lukemin 3-1. Viimeinen maali tulee tyhjiin.
 

redpecka

Jäsen
Pitkästä aikaa sorvin ääressä.

Jokunen vuosi sitten, kun SaiPa pelasi peräkkäiset vieraspelit Lukkoa ja Ässiä vastaan, sain kuukauden pelikieltoa kun sanoin että SaiPa on länsirannikon vammaiskiertueella.

Rankkoja nämä Länsi-Suomen turnaukset. Kastike. Pilli.

Eniten olen kuitenkin huolissani itse pelaajista. Paitsi Vainikaisesta. Hän on hyvä.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Samperi, yksi suosikeistani tulee vastaan ja pakko kyykyttää tänään.Eilinen antoi varmaan jo esimakua, miten loppukausi vedetään. Omiin ei mene montaa, eikä itse tehdä, mutta pelissä mukana koko ajan ja pikkuvoittoja napsitaan. SaiPa ei jumalmoodia saa Porissa päälle, joten Ässille kliininen 2 - 0/1
voitto.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässille pieni muutos kokoonpanoon, Kiviaho pelaa. Andy otti osumaa alkulämmöissä.
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Tämä on oikeasti hyvä asia. En siis mitenkään ole iloinen Andyn loukkaantumisesta, mutta voittava vahti jatkaa.

Edit. Tuohon ylempään viestiin siis vastaus.
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Jokunen vuosi sitten, kun SaiPa pelasi peräkkäiset vieraspelit Lukkoa ja Ässiä vastaan, sain kuukauden pelikieltoa kun sanoin että SaiPa on länsirannikon vammaiskiertueella.
Aika outo juttu. En ymmärrä, että jos sinun joukkueesi on vammainen ja se on "vammaisten kiertueella", niin siinä pitää vielä rankaista kannattajaa pelikiellolla. Osanottoni.
 

redpecka

Jäsen
Joo, eiköhän se ollut tässä Ässien osalta, tuskin enää mestaruutta voittavat vaikka myisivät lisääkin pelaajia.

SaiPalle sen sijaan pronssimestaruus on vielä auki. Vainikainen on hyvä.

P.S. Pahoittelut jos jollain lähetys pätki, se olin minä kun yritin saada akkukaapeleilla Teliaa näkymään ulkomailla.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Kevyesti kaihertaa kolmen maalin johtoaseman menetys, mutta kai näihin tottuu. Kahden vierasvoiton putki on kuitenkin harvinaista herkkua SaiPan kannattajille, joten ollaan tyytyväisiä.

Yhden pisteen hukkaaminen ei varsinaisesti naurata, mutta kyllähän sen vaikean kauden pelanneille Ässille suo. Erityisen hienoa oli se, kun nelosketjun jämä-äijät näytti kärjille ja tiivoloille miten hokia pelataan!
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
4/6 pistettä kahdesta peräkkäisestä vieraspelistä on kyllä aivan loistava saavutus tämän kauden vieras-Saipalta. Mitä sit jos pari lisää olikin otettavissa ilman sulamista? Pari vähemmänkin ois voinu tulla jos Tuohimaa ei ois niin kurko rankkareissa.

Poriin voimia loppukauteen, ja jos SaiPalla ois enemmän rahaa ni kai sieltä joku voitais ottaa palkkapussianne turhasta rasittamasta, mutku ei SaiPalla oo enemmän rahaa ni yrittäkää myydä niitä pelureitanne jonnekin muualle ja kantsuu varmaan mennä jo varailee Yyteristä hyvät paikat, siellä on kevään jälkeen Ässä-pelaajaa joka dyynin takana nautiskelemassa pitkästä ja ansaitusta kesälomasta.
 
Suosikkijoukkue
Ässät, SaiPa, Ketterä
Olisi ollut SaiPalle tärkeät pisteet vaan sössivät itse 3pinnaa. Ässiltä onnistumiset oikeille miehille. Ihan vaiherikas ottelu kuitenkin. Yleisöä oli korkeintaan 1800!
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
4-1 tilanteessa olin varma että se on siinä. Sitten Salmio teki AV-maalin läpiajosta. Joka lamaannutti ShaiBan. Sitten M.Varttinen tulee ja tekee (painosanalla TEKEE!) kaksi maalia. Ja tasoittaa peliin, yleisökös tästä syttyi. Ja jatkoajalla tuntui, että seisomakatsomon päällä oleva lippa romahtaa.
Jositella aina voi mutta olisipa Varttinen tehnyt hattutempun läpiajosta jatkoajalla.
Rankkarit ovat yleensä tuuripeliä, joten en sanoisi että parempi voitti... Mut nää on näitä. Kiitos ässät mahtavasta elämyksestä isomäessä. Näiden takia tätä seurataan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös