La 11.1.2020 Otteluseuranta (Liiga)

  • 38 672
  • 619

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olipahan näppärä laukaus Ikoselta. Ja ikävä kyllä Puljujärven pelaaminen näyttää siltä, ettei tämä tule koskaan luomaa uraa NHL:ssä. Pellailu kuvastaa tuota hyvin, pitkiä kaarroksia, ja pelaamisen tempo jotenkin "alhaista". Esimerkiksi Ruotsalainen puolta metriä lyhempänä menee tilanteisiin paljon hanakammin, Puljujärveltä kaipaisi tuota.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Missä muuten Jussi Jokinen ja Janne Pesonen? Kalastusreissulla Norjassa?
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Joku voisi sanoa median ajojahdiksi, yleensä kuvataan jäähyn saanutta aitiossa, mutta Tapparan peleissä vain Rautakorpea
Ei savua ilman tulta? Eiku. ;)
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hoksasin juuri että Ilveksellä on saumat nousta sarjakakkoseksi tänään. Aivan uskomaton nousu Ipalta ollut tuon karmean alun jälkeen
 

33720

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jauhojengi
Maccelli teki aika lailla mitä tahtoi ekassa erässä. Oli loistava. Ipan nelonen myös loistava. Muutenkin hyvä esitys hyökkäyspäässä koko joukkueelta. Omassa päässä välillä sitten heikompaa.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Missä muuten Jussi Jokinen ja Janne Pesonen? Kalastusreissulla Norjassa?

Jätetty kotiin huilaamaan? Eivät pysy Ipan junnujen vauhdissa. No eipä silti, kyllä Kärpät oli kliinisen vahva ensimmäisessä erässä. On tässä vähän sellainen fiilis, että Ilves yrittää ja pysyy melkein rinnalla, mutta lopulta Kärpäsillä on taas se yksi kaksi maalia enemmän.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Jukurien valmentajanvaihdos taisi sitten toimia yhtä hyvin kuin VR:n asiakaspalvelu.
 

Maski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hyvä eka erä Oulussa. Ipan pitäis kyllä tän tasoista vastustajaa vastaan tehdä kovemmalla prosentilla maaleja. Veikkaan, että tokassa ja kolmannessa erässä ei pääse yrittään näin montaa kertaa. Lammikko on kyllä hyvä, molemmissa päissä kenttää.
 

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
Lappeenrannassa ei vieläkään osata laskea, JYP yv.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Harmillinen erän loppu. Ilves on ollut hyvä.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Eikös ne yleensä ole maksaneita katsojia? Vai miten se väkimäärä hallista lasketaan? Nykyään kai viivakoodi lukijalla pystyy, ennen ei
Kouvolassa laskettiin ja ilmoitettiin jo liki koko viime vuosikymmen vain paikalla olevat katsojat.

Käytännössä tuo tarkoitaa sitä, että KooKoon yleisömäärä on aika lähellä Liigan viidenneksi tai kuudenneksi suurin, kun HPK ja TPS jäävät ainakin taakse.

Mitään avaruustiedettä tuon ei välttämättä tarvitse olla sillä monessa muussa lajissa ovilla on järjestysmiehet, joilla on kädessään laitteet joilla he laskevat yhteen tapahtumaan sisään tulevat ihmiset.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Tps mies vetää korkeallamailalla nii linjuri viheltää poikki ku kiekko tapparalla
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös