La 10.4.2010 KalPa - HPK (1.välierä)

  • 28 300
  • 139

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllä, allekirjoitan aivan täysin, mutta mitä hittoa tuo KalPan kiekon toimittaminen maalille liittyy tähän? Tervetuloa playoff-maailmaan, jossa pitäisi saada vähän pohkeille naputella, mutta selvät rikkeet kuten kiekottoman estämiset tulisi kitkeä pois. Näin ei tänään tehty, koska Rönni on Partanen ja Partanen on Rönni.
Ylivoima on aivan liian samanlaista perusjauhamista kuin tasakentällisin pitkin hyökkäyksiin lähtöjen jälkeen pitkät pyöritykset Kerhon päädyssä. Pelin lopussa Kapanen veti kiekon nollakulmasta kovaa vain maalinedustalle, ja kas oli lähellä ettei kiekko pomppinut verkkoon. Toinen vaihtoehto olisi ollut KalPamaisempi kulmaan vetäytyminen ja maalin taakse syöttö omille. Että sen verran kyyti kylmenee jos luodaan about 10 maalipaikkaa pelissä enemmän, ihan vain toimittamalla kiekko maalille.
 

Kuival

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa & Philadelphia Flyers
Ottelusarjan kannalta hienoa ettei Kapaselle loppupeleissä käynyt mitään, vaikka siinä vaiheessa kun linkkasi ulos, niin kieltämättä oli päänsisällä sellainen pieni "jes", vaikkei loukkaantumisia toki kenellekkään toivoisi.

Kyllä kävi. Sekä nilkka että polvi venähtivät ja pelasi puudutuksella loppupelin. Tämä siis Hannesklubilla kuultuna.

Sitten peliin: KalPa pyöri, hyöri ja kierteli nurkissa. Kerho puolusti ja teki neljästä paikastaan kolme maalia. Ottelu ratkesi varsinkin KalPan aivan uskomattoman surkeaan erikoistilannepelaamiseen. Ylivoima oli muniinpuhaltelua ja alivoimalla annettiin kaverin seistä rauhassa Ahosen edessä.

Onnea vain Kerhofaneille, maanantaina uusiksi.

P.S. Kainona pyyntönä: opettelisitte kirjoittamaan nimen oikein: se on KalPa ei Kalpa.
 
Viimeksi muokattu:

Olleri

Jäsen
Hallilta kotiuduttu. Kyllä pitää luottaa KalPaan, vaikka takkiin tulikin. Vaikea vastus HPK kyllä kieltämättä on, mutta maanantaina voitto, niin hyvä tulee. Onko tuo Sahlsted aina ollut noin paska, vai oliko huono peli mieheltä. Jotenkin niin aneeminen pelaaja. Aloitti muistaakseni ykkösessä, mutta tais pelata loppupelin 3 kentässä. Katsomossa on tilaa Kalle. Metakkata monttuun.
 

Giba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kainalniemen Hiki
Pakko myöntää mutta aika pelottavan odotettu lopputulos, vaikka toista oli toiveissa. Kerho oli niin vittumaisen hyvä ja sitkeä kuten pelkäsinkin. Jäätävää ylivoimaa ja aivan huikea Mäenpään pommi siihen päälle, väitän että se oli pelin todellinen voittomaali. Rankusta sisätolppaan ja se ois ollut siinä mutta aika huikea loppu tuli vielä. Pienestä kiinni siis.
KalPahan vei 80% pelistä ja niin tulee tekemään ainakin kotona myös muissa peleissä, vieraissa ehkei niin selvästi. Mutta peli ratkaistaan aina maaleilla ja erikoistilanteilla ja niissä HPK vei tänään pelin ansaitusti. Vaikka Ahonen ei tänään maaleille mitään voinutkaan, niin silti Lassila otti ensimmäisen voiton siinä pelissä. Ai niin, ekan ois Arska voinut kyllä estää, jalat ihmeellisesti auki...

Anyway, olen aika varma silti, että maanantain jälkeen ottelusarja on 1-1, sen verran kova on usko ja luotto jatkoon. Ja sormet ristiin, että Sami on edes 90% kunnossa. Huikeaa sarjaa odottelen ja toivon.
Ja näkikö kukaan tilannetta mistä Kolehmainen lähti suihkuun???

Good luck Kerho, you need that :)
 

Kalevan Kilpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kups
HPK:lta hyvä vieraspeli, sai hyviä paikkoja aikaan vähäisistä hyökkäyksistään. Minusta KalPakaan ei huonosti pelannu, ei vaan tänään uponnut millään, tosin ihan huippupaikat jäi vähiin, vaikka lähelle päästiin mm. muutama sekuntti ennen loppua.

Vähän kyllä kylmäsi ekassa erässä, kun Kapanen nilkutti suoraan koppiin, näkikö kukaan tilannetta? Ite vähän sivusilmällä näin, että pari HPK:n pelaajaa taklasi, mutta mitään törkeyttä ei sivusilmä erottanut. Tuntu siinä vaiheessa että HPK sai semmosen alun kuin ois salaa "toivonutkin". Varmaan monella oli mielessä erän lopun/erätauon Samin kohtalo.

Kermanin jäähyssä maila nousi turhan korkeelle, pahaa koukkua siinä ei tainnu olla. Vihko sai minusta kiekon naamaansa ja siitä nenä(?) auki, toivottavasti ei käynyt pahemmin.

Hartikaiselta taas loistavaa vääntöä, hankki varmaan 5 jäähyä kerholle tänään, eikä kyllä ollut mitään sukelluksia.


Tämmöstä tänään, maanantaina ryöväämään kotietu takaisin.
 

lartama24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Jäähonka + espoolaiset, HIFK
Niin, yhdestä finaalisarjasta. Se ei paljon kuitenkaan ole, kuten sanoin. (Okei, ilmaisin asian aika surkeasti, mutta ei ole paljon kokemusta finaaleista HPK:llakaan) Jos esimerkiksi vertaa Kärppiin.

C'mon, eikös KalPa ollut finaaleissa '92 ja Kerho vuonna '93 ?
(en jaksa tarkistaa mistään, mut molemmat TPS:ää vastaan ?)
 

Rolli92

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vähän kyllä kylmäsi ekassa erässä, kun Kapanen nilkutti suoraan koppiin, näkikö kukaan tilannetta? Ite vähän sivusilmällä näin, että pari HPK:n pelaajaa taklasi, mutta mitään törkeyttä ei sivusilmä erottanut.

Vihko sai minusta kiekon naamaansa ja siitä nenä(?) auki, toivottavasti ei käynyt pahemmin.
Kapasen loukkaantuminen näkyy nelosen maalikoosteessa.Vaaraton kaksinkamppailutilanne, jossa Tuulola työntää Kapasen kumoon. Kapanen liukuu laitaan ja vääntää polvensa.
Ikävämpi juttu teille jos todella kävi pahasti.

Mun silmään näytti Urholta että Vihkolle tuli kevyttä poikkaria naamalle ja siitä nenu auki. Normaalia tönimistä siis, missä maila sattui osumaan naamaan. Varmaksi en sano mutta siltä se minusta näytti.
 
Suosikkijoukkue
KalPa, Barça, KuPS
Lopun mylläkästä olisi KalPan pitänyt tasoittaa, paikkoja oli tarjottimella mutta kun ei niin ei. HPK pelasi viisaasti. Seuraavassa pelissä homma tasoihin ja katsellaan sitten uudestaan.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Bon voyage -fiilis ja sitä rataa

Sitten peliin: KalPa pyöri, hyöri ja kierteli nurkissa. Kerho puolusti ja teki neljästä paikastaan kolme maalia. Ottelu ratkesi varsinkin KalPan aivan uskomattoman surkeaan erikoistilannepelaamiseen. Ylivoima oli muniinpuhaltelua ja alivoimalla annettiin kaverin seistä rauhassa Ahosen edessä.

Plus hyökkäyspäässä(kään) kotijoukkueesta pahemmin kukaan ei päässyt/ollut kiinnostunut menemään maskiin tai ylipäänsä koko hemmetin maalintekosektorille sen liha- ja mailaviidakon läpi.
Sadannen kerran: sama mikä vuosi, vuosikymmen tai vastustaja, AINA tosipeleissä sama homma. Tämä on ja on aina ollut ihanan kuopiolaisen taitokiekon hinta ja kääntöpuoli. Etenkin jos vastustaja on JYP, mikä tahansa Humppatukan jengi tai muuten vaan älyissään oleva ja vauhdissa pysyvä, vastustajan peliä kykenemään lukeva & siihen reagoiva (voima)jengi, riplailu osataan ottaa ihan simppeleillä - siis periaatteessa simppeleillä:) - perusjutuilla (omalle siniselle neljän äijän linja ottamaan volttihyökkäyksiä vastaan, sentteri ja/tai toinen laituri lähes koko ajan pelin alla kun kiekko on vastustajalla, "päällystakit" tärkeimmille pelaajille joka mahdollisen paikan pommeilla, suunsoitolla, koputtelulla ja muulla pikkukivalla höystettynä, keskusta tukkoon omissa ja aktiivipainetta vain kiekollisille pakeille & pelintekijöille kun ei sieltä nurkasta yhtään maalia tehdä jne.) pois. Ja sen jälkeen ei olekaan ihan helpolla kivaa.
Tätä(kin) kutsutaan jääkiekon pelaamiseksi reaalimaailmassa eli kyseessä ei ole arvostelu. Nyt kysytään sitä reagointikykyä KalPan puolelta.
 
Viimeksi muokattu:

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Täällä on turha vinkua vihellyksistä, ja en yleensä teekään sitä, mutta oli kyllä aivan käsittämättömiä jäähyjä.

Noista paikoista perkele pitää iskee kiekot sisään eikä mitään tolppia taas saatana. Ei siitä tuuristakaan haittaa olis, mutta tuurin syy tappio ei ole. Kermanilla aika käsittämättömän huono säkä, Tappara-sarjassa paino ylärimoja ja nyt tolppaan. On niin valtava määrä paikkoja, että on pakko alkaa upota jossain vaiheessa.

Toinen tais tehä yhen enemmän, pitää itse tehdä seuraavalla kerralla. Sarja avattu, nyt ei tarvitse enää säästellä itseään.
 

Sumutorvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja hyvä hoki sen kaikissa ilmenemismuodoissa
Otteluraportissa mainittu jälkipeli?

Eli onko kenelläkään kuopiolaisella syvällä kurkulla tai marlboro-miehellä tietoa mitä hallin käytävillä on ja kenen toimesta tapahtunut? Ilmeisesti Kerho-actionia vai onko viitattu taas tuomareiden palovakuutuksiin koska asiasta valitti tanssi- ja lauluorkesteri Itkijänaiset solistinaan Pekka Virta. Sama P.Virta joka varmaan pitäisi Adolf Hitleriä hyvänä tyyppinä ja ammattimaisena kiekkoilijana ja holokaustiin viattomana jos Kalpan riveissä pelaisi.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Eli onko kenelläkään kuopiolaisella syvällä kurkulla tai marlboro-miehellä tietoa mitä hallin käytävillä on ja kenen toimesta tapahtunut? Ilmeisesti Kerho-actionia vai onko viitattu taas tuomareiden palovakuutuksiin koska asiasta valitti Pekka Virta. Sama P.Virta joka varmaan pitäisi Adolf Hitleriä hyvänä tyyppinä ja ammattimaisena kiekkoilijana ja holokaustiin viattomana jos Kalpan riveissä pelaisi.

Tehdään nyt tämäkin poikkeus eli kommentoidaan asiaa, josta ei ole tietoa:). Jos ja kun jotain viime sarjasta tuttua koutsien ja muun aitioporukan välistä käninää on ilmassa, palataan teemaan Päällystakki. Voi olla rumasti sanottu, mutta silti: kun niillä tärkeimmillä pelaajilla on kokemusta hiukka isommistakin kukkotappeluista ja/tai muuten vaan takana sen verran näyttöjä ja pelivuosikymmeniä, ettei ihan heti mukaan mennä, fiksu psyykkaaja ottaa sen kohteen joka menee. Valitettavasti. Vesilintua tommosilla molemmin puolin - ja varsinkin valmennuksessa, jos KalPa meinaa seuraavan pelin viedä.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Eli onko kenelläkään kuopiolaisella syvällä kurkulla tai marlboro-miehellä tietoa mitä hallin käytävillä on ja kenen toimesta tapahtunut? Ilmeisesti Kerho-actionia vai onko viitattu taas tuomareiden palovakuutuksiin koska asiasta valitti tanssi- ja lauluorkesteri Itkijänaiset solistinaan Pekka Virta. Sama P.Virta joka varmaan pitäisi Adolf Hitleriä hyvänä tyyppinä ja ammattimaisena kiekkoilijana ja holokaustiin viattomana jos Kalpan riveissä pelaisi.

Joka vitun asiasta itketään sinun mittapuun mukaan. Joka vitun itkijä hiihtäkää nyt helvettiin näitten itku-juttujen kanssa.

Olisiko aika lopettaa nämä itku-syytökset? Aika vitun säälittävää paskaa.

Hereille nyt perkele siellä pelataan kiekkoa, eikä mitään jäätanssia.

Heittäkää nyt vittuun nuo säälittävät itku-syytökset ja keskittykää peliin.

Kirjota kiekosta, älä mistään itkuista.

Sama koskee jokaista kirjoittajaa.
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda

Ensimmäinen kasetti pettänyt. Eikai tää nyt ihan noin vakavaa ole? Harvoin näkee nointa monta pahissanaa noin lyhyessä tekstissä, jossa siinäkin on nähtävästi selkeydenvuoksi käytetty enter-nappia normaalia useammin.

Itse kaipailen myös tietoja pukukoppikäytävän päällekarkauksista, anyone?
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Lopettakaa nyt saatana se vinkuminen tässä sarjassa. Saako sellaista pyytää? HPK voitti ja seuraavaan peliin. Maininta heikoista tuomareista on ok, mutta ei sivutolkulla sitä samaa paskaa enää.
 
Viimeksi muokattu:

tembo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joka vitun asiasta itketään sinun mittapuun mukaan. Joka vitun itkijä hiihtäkää nyt helvettiin näitten itku-juttujen kanssa.

Olisiko aika lopettaa nämä itku-syytökset? Aika vitun säälittävää paskaa.

Hereille nyt perkele siellä pelataan kiekkoa, eikä mitään jäätanssia.

Heittäkää nyt vittuun nuo säälittävät itku-syytökset ja keskittykää peliin.

Kirjota kiekosta, älä mistään itkuista.

Sama koskee jokaista kirjoittajaa.

Eihän tää nyt mikään neuvostoliitto ole , jokainen kirjoittaa mitä huvittaa.
Ja onhan toi Virran itku säälittävää
"– Kovasti olen kiinnostunut siitä, mitä tuolla alhaalla tapahtui. Järjestysmiehet vaan jotakin sanoivat, itse en tiedä mistään mitään, Virta kyseli otteluvalvojilta."
En tiedä mistään mitään.... ole sit hiljaa.
 

VP78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Eli onko kenelläkään kuopiolaisella syvällä kurkulla tai marlboro-miehellä tietoa mitä hallin käytävillä on ja kenen toimesta tapahtunut? Ilmeisesti Kerho-actionia vai onko viitattu taas tuomareiden palovakuutuksiin koska asiasta valitti tanssi- ja lauluorkesteri Itkijänaiset solistinaan Pekka Virta. Sama P.Virta joka varmaan pitäisi Adolf Hitleriä hyvänä tyyppinä ja ammattimaisena kiekkoilijana ja holokaustiin viattomana jos Kalpan riveissä pelaisi.


Jopas viisaita veistelet.

Vahva usko on siihen, että maanantaina hämeenlinnassa ei kotijoukkue juhli. KalPalla oli tänäänkin niin paljon paikkoja, että on suoranainen ihme että HPK voitti. Kiekot sisään vastaavista paikoista niin saadaan taas kotietu kuopioon ja sarja poikki ensitilassa.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ensimmäinen kasetti pettänyt. Eikai tää nyt ihan noin vakavaa ole? Harvoin näkee nointa monta pahissanaa noin lyhyessä tekstissä, jossa siinäkin on nähtävästi selkeydenvuoksi käytetty enter-nappia normaalia useammin.

Ei se vakavaa ole, mutta voittajan ei odottaisi solvaavan. En minäkään solvannut HPK:ta, vaikka pelitapahtumiin nähden voiton helpolla saikin. Tuomaritkin avusti, mutta se ei auta mitään. Kaikki energia ja voima siihen seuraavaan peliin.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Eihän tää nyt mikään neuvostoliitto ole , jokainen kirjoittaa mitä huvittaa.
Ja onhan toi Virran itku säälittävää
"– Kovasti olen kiinnostunut siitä, mitä tuolla alhaalla tapahtui. Järjestysmiehet vaan jotakin sanoivat, itse en tiedä mistään mitään, Virta kyseli otteluvalvojilta."
En tiedä mistään mitään.... ole sit hiljaa.

Mitä väliä sillä Virran sanomisilla on? Nauti voitosta, äläkä tuhlaa sitä naukumiseen. Syyllisiä rangaistaan ja sillä selvä. Jos sellaisia on. Aivan vitun yhdentekevää, mitä siellä on sattunut. Pelit pitäisi jatkua ja vain sillä on merkitystä.
 

Sumutorvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja hyvä hoki sen kaikissa ilmenemismuodoissa
Pahoitteluni Tiuke

En mielestäni avautunut sinulle ellet sitten nimerkkisi takana ole Pekka Virta. Kysymykseni oli puhtaasti tasoa mistä valitellaan maanantaina tai kuka mahdollisesti Kerhosta lepää jotain hölmöä tuomareille käytävillä tehtyään.

Mutta huomaan että pahan olosi takana on selkeästi kuningas jääkiekko joka 99% ajasta potkii päähän ja 1 % kokeminen on sitten niin lyhyt hetki autuutta että jättää vain tyhjän olon.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ai ai, tiukka matsi. Hienoja maaleja ja dramatiikkaa. Viisi nättiä maalia ja yhdessä niistä hieno "syväjääsalmi". Kapasellekin pikkupipi, toivottavasti pystyy jatkamaan, ja jatkaahan tuo kun niin televisiossa sanoi.

Mitä ihmettä siellä Rönni ja se toinen puusilmä oikein vihelteli taas? Hiukan kyseenalainen rankkari Kerholle, huvittavia jäähyjä "kampituksista" Kerholle alkupuolella ja mitä tapahtuikaan siinä loppuhetkillä? Maali siirretyn rangaistuksen aikana, kommentaattorien mukaan Mäenpää pelasti maalin, jos näin tapahtui, miksei vihelletty poikki? Mitä Kolehmainen oikeasti teki? Hieno kiekkoilta koko kovia kolauksia kotikatsomossa: Ensin yhtäkkiä peli ei näykään antenniverkossa, vaikka maksettu tästäkin tuubasta on. Sitten vaihtoehtoiseen katselupaikkaan, jossa voi todeta, ettei mitään edellämainittuja tapahtumia viimeisten minuuttien vyörystä joko saada kuvattua tahi ainakaan katsojille välitettyä. Tuttaa, että hienon valtiomiehen nimeä väärikäytetään moisen scheissen yhteydessä. Ja mitä tapahtuukaan sitten hallin käytävillä, siitä liene JA:n toimituksella, Pekka "miellyttävä ääni" Virralla tai SaiPan järjestysmiehillä tietoa enemmän.

Jos Urpopaskan jättää väliin, niin tässä sarjassahan alkaa viihtymään. Hieno tarina takana, varmasti monta edessä. Kuopiolaiset ovat edelleen selkeä suosikki jatkoon, mutta yritetään rimpuilla perässä jatkossa vähän paremmin.
 
Viimeksi muokattu:

VP78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mutta huomaan että pahan olosi takana on selkeästi kuningas jääkiekko joka 99% ajasta potkii päähän ja 1 % kokeminen on sitten niin lyhyt hetki autuutta että jättää vain tyhjän olon.

Jos nyt katsotaan vaikka kulunutta kautta näin kuopiolaisittain niin ei nuo prosentit aivan kohdallaan ole. Kyllä KalPa on viihdyttänyt fanejaan 99% tehokkuudella. Kertoo siitä jo sarjasijoituskin runkosarjassa. Kummallista settiä suollat. Ettet vaan yrittäisi provosoida ;)
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
En mielestäni avautunut sinulle ellet sitten nimerkkisi takana ole Pekka Virta. Kysymykseni oli puhtaasti tasoa mistä valitellaan maanantaina tai kuka mahdollisesti Kerhosta lepää jotain hölmöä tuomareille käytävillä tehtyään.

Mutta huomaan että pahan olosi takana on selkeästi kuningas jääkiekko joka 99% ajasta potkii päähän ja 1 % kokeminen on sitten niin lyhyt hetki autuutta että jättää vain tyhjän olon.

Kirjoitit kirjoitusfoorumille. Enkä ole Pekka Virta. Anteeksi, että vastasin sinun viesteihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös