La 1.3.2014 Jokerit - HIFK

  • 30 662
  • 115

Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Katselinitse matsia b16 lohkossa, eli väärällä puolella. (Vaimo on narrifani). Meillä oli vanha kunnon huutokilpa katsomonosassa käynnissä. No voitto tuli ja lopullinen herruus, sanoo AB mitä tahansa. Mun mielestä oli hienoa että henki oli hyvä ja ei näkynyt tappeluja yleisössä ja kentälläkin reilu peli. Pelko oli viime parin vuoden jälkeen muusta.

Aikakauden loppu, se kai jäi käteen. Rakkain inhokkini Otto legendamatsissa, voi saakeli sitä jokerihymyä! Ja peli jotenkin herkisti, oli siinä sitä Stadin juttua mihin ei enää kaiketi palata. Ketä kiinnostaa joku IFK-Blues? Kaikki aikuiset espoolaiset kannattaa joko IFK:ta tai Jokereita. (Joojoo, kärjistän!) Anyway, kiitos narreille! Pelaajille, inhokki-Hjallikselle, typerille kausittain vaihtuville peliasuille ja rakkaille faneille. Hyvää jatkoa venäläisiä vastaan!
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jokainen voi tulkita tilastoja miten haluaa, mutta jos puhutaan keskinäisistä kohtaamisista, joiden perusteella Stadin herruus yleensä on määritelty, niin onhan tuo aika selvä peli Jokereiden eduksi.
Joo, jos teidän markkinointikoneisto jauhaa jotain 105-105-juttua, niin sä voit imeä mun sykkivää. Me ollaan parempia.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ihan rehellisesti en ymmärrä, että miksi täällä pitää narista, että "me ollaan oikeasti parempia kuin te" juttuja. Jokereiden toimistolta erittäin toimiva markkinointikikka saada vähän kiimaa ja tunnetta peliin mainostamalla peliä Stadin Herruus pelinä. Olisko kukaan sitä edes muistanut, jos ei sitä olisi hypetetty median osalta ihan riittämiin?

Aivan ehdottomasti häviän tämän pelin mielummin, jos keväällä saadaan maistaa jotain suurta. Vaikka näiden joukkueiden fanit jaksavat uskoa menetykseen, niin ihan rehellisesti sanoen IFK lähtee lauluun viimeistään Kärppiä vastaan ja Jokerit venymällä supersuoritukseen lähtee lomille välierissä, todennäköisesti jo puolivälierissä.

Vaikka Jokereiden kautta elän, syön, tunnen ja tulen kuolemaan on se vain todettava, että nämä pelit ovat niitä pelejä mitkä sytyttävät kaikkein eniten. Ilman IFK:ta ei olisi koskaan ollut hienoja paikallisvääntöjä. Se jännityksen, ilon, surun, vitutuksen, onnen, koko tunteiden kirjon määrä on loputon lista, mitä näiden joukkueiden välillä on ollut.

Se euforian määrä on ollut aivan käsittämätön mitä ollaan voiton hetkellä saatu kokea(playoff 2012, 8-1 voitto, 5-0 voitto)ja se on antanut voimaa jaksaa myös siinä tavallisen arjen keskellä hyvin pitkään. Tappion hetkellä puolestaan tuntuu kuin maailma kaatuisi päälle. Ahdistuksen ja vitutuksen määrä on sietämätön, kun paikallisessa tulee turpaan (tänään, playoff 2011).

Nämä "pippelinmittaukset" on mielestäni hyvä jättää sivuun molemminpuolin ja todeta vain, että viha-rakkaus suhde on ollut käsinkosketeltavaa kaikki nämä vuodet. Ja vaikka Jokerit tätä peliä tietoisesti mainosti "Stadin Herruus" pelinä, ei tuolla tittelillä ole minkäänlaista arvoa muualla kuin fanien keskuudessa. Itsekin sain aukomista osakseni jopa sellaisilta henkilöiltä, jotka eivät lätkää edes seuraa. Mutta se kuuluu asiaan, vaikka voiton hetkellä en sitä kovinkaan rankasti jaksa oman kaveriporukkani IFK faneille mainostaakaan. Oikeasti se millä on jotain todellista painoarvoa ja merkitystä on vasta tulossa muutaman viikon kuluttua. Mun puolesta IFK saa olla stadin valtias vaikka ukkoylijumalan kuuluttamana, jos Jokerit pystyy kampeamaan itsensä keväällä pitkälle. Varmasti IFK fanit ajattelevat samoin, toki vain päinvastaisella asetelmalla.

Pakko se on lopuksi kiittää IFK:ta niistä tunteista joita kyseinen seura on pystynyt minulle antamaan. Toivottavasti kohtaamme vielä joskus, todellisten panosten äärellä. Valitettavasti se on tällä kaudella enää todella epätodennäköistä. Olen aina haaveillut siitä hetkestä, kun Jokerit ja IFK kohtaisivat finaalisarjassa keskenään, pelaten 7 pelin sarjan. Siinä sitä tunnetta riittäisikin.
 

Toke65

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK ja muita ei oo...
En tiedä...mutta molemmissa leireissä hehkutettiin runkosarjan otteluvoittoja tasan 105-105. Tämän matsin jälkeen voitot 106-105 HIFK:lle. Eli pulinat pois...stadi kuuluu HIFK:lle!

Tasainen matsi... ja voitto olisi voinut mennä kummalle vaan. Ehkä Husso oli se voittava elementti täällä kertaa.

Suurin osa Jokeri-kannattajista on hienoja ihmisiä....mutta itseäni pisti vihaksi se, että joku osa Jokeri-kannattajista buuasi, kun Maamme laulua laulettiin ruotsiksi...hävetkää!! Suomi on kuitenkin kaksikielinen maa.

Toinen nolo asia oli, että megafoonin varressa ollut Jokeri-kannattaja suolsi suuren osan kannatukseen kehottavia huutojaan kirosanoin siivittäminä...ei ollut kovinkaan mukavaa kuultavaa....

Kiitos kuitenkin Jokerit näistä vuosista...ikävä tulee keskinäisiä kohtaamisia! Paljon on ystäviä Jokeri-leirissä...eli toistaiseksi veljellinen kisailu saa päätöksen.
Tsemppiä KHL:ään!

Luultavasti vielä kohdataan kuitenkin...joskus....
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Kiitos Jokereille ja suurimmalle osalle sen kunniakkaista faneista. Taisto on nyt tauonnut, ja eräs osa liigan kiinnostavuudesta katoaa pierun lailla siperian aroille.

Kiitos HIFK pienestä ilon pilkkeestä synkkyyteen. Narrin vaiennut nauru on ikiviihdettä, ja saa aina iloa aikaan.

Soronoo Jokerit, ja menestystä yksinäiseen Gagarin-maljan jahtiin!
 
Suosikkijoukkue
KK
Suurin osa Jokeri-kannattajista on hienoja ihmisiä....mutta itseäni pisti vihaksi se, että joku osa Jokeri-kannattajista buuasi, kun Maamme laulua laulettiin ruotsiksi...hävetkää!! Suomi on kuitenkin kaksikielinen maa.
Tämä välittyi myös satelliitin kautta laivan televisioon, missä tunsimme myötähäpeää. Todella ala-arvoista. Eihän tämä taaskaan kaikkia faneja koske, mutta kyllä sen arvasi, kumman joukkueen kannattajat buu-huutoja laittoi ilmoille. Hävetkää.
Toinen nolo asia oli, että megafoonin varressa ollut Jokeri-kannattaja suolsi suuren osan kannatukseen kehottavia huutojaan kirosanoin siivittäminä...ei ollut kovinkaan mukavaa kuultavaa....
Tätä ei onneksi televisionvälityksellä ainakaan omiin korviini kantautunut. Kyllä on urpoa porukkaa. Häpeä sinä megafoniin huutelija.


Itse pelistä. Todella hieno matsi kaikin puolin. Ennen matsia olin varma, että Jokerit vievät Stadin herruuden. Hienoa taistelua molemmilta joukkueilta. Tuomari tätä peliä eivät ratkaisseet, päin vastoin. He tekivät tästä matsista arvoisensa. Jokerien taistelu ei tällä viimeisellä kohtaamisella riittänyt. Onnea HIFK-faneille, onnea HIFK ja onnea Jokereille KHL:ään. Hieno tapahtuma kaikenkaikkiaan.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei Niemi mikään toivoton imuri ole, mutta vaatinee Jokereilta 3 maalia voitton saavuttamiseksi.
Ei sitten tehty 3 maalia ja turpaan tuli. Koska katsoin pelin paikan päällä, niin en osaa pelistä sanoa muuta kuin että sitä käytiin molemmissa päissä ja vaihtomiehillä on peittävät selät.. Stadion on varsin surkea paikka jääkiekolle.

Sain tekstarin matsin jälkeen: "Stadin gingi on punainen" Onnittelu stadin gingeille. ;)
 

John Copter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nöyrästi ylimielinen rikollislauma, #9
Toinen nolo asia oli, että megafoonin varressa ollut Jokeri-kannattaja suolsi suuren osan kannatukseen kehottavia huutojaan kirosanoin siivittäminä...ei ollut kovinkaan mukavaa kuultavaa....

Samanlainen vittumarko oli myös IFK:n puolella, kirosanoja riitti kun yritti saada porukkaa mukaan ja sitten pohjimmaisena tuo "jos sä vihaat v***n narrei taputa"-rallatus. Edelleenkään en ymmärrä mitä saavutetaan fanikatsomossa haukkumalla vastustajaa ja/tai sen faneja. Tuohon rallatukseen ja taputtamiseen ei kovin moni yhtynyt joten se kuoli nopeasti molemmilla kerroilla kun kaveri sitä yritti masinoida ilmoille.

En tiedä onko kaveri millään tavalla mukana fanitouhussa, mutta jos on, niin joku voisi opettaa käytöstavat ja kertoa että kannattaa voi myös ilman kirosanoja. Ei maistu mun korvaan: "no niin nyt v***u s******a huudetaan noi v***n narrit sinne v***n venäjälle, nihin ne v***u kuuluu, ääntä s*****a!" En mä tosta mieltäni pahoittanut, ja tuskin kukaan muukaan, mutta mun IFK:ta saa ja voi kannattaa myös arvokkaasti.

Olihan siellä taas kiva olla kun keli oli ok, propsit Tomi Tuomiselle ja Hjallikselle lopun punavaltaisesta ilotulituksesta jälleen vaikka voitto tuli meille. Arvostan että otetaan tällaisessa tapahtumassa myös vastustaja huomioon vaikka itse ollaan kotijoukkue ja järjestäjä varsinkin nyt kun tilanne oli voitoissa mikä oli, Tuominen vielä kuulutti jotain että: "illan juttuhan oli että joka tämän pelin vie, on Stadin herra" tms ja sitten lähti rakettia taivaalle. Hienoa.
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Ensinnäkin eilen oli ensimmäinen kerta kun edes kuulen Maamme-laulun ruotsiksi. Suomi on kaksikielinen maa, joo joo joo. Teoria ja käytäntö on kaksi eri asiaa. Jokainen saa olla mitä mieltä haluaa ja mä yhdyn viheltelijöihin siinä mielessä että päällimmäinen ajatus oli "ette oo vittu tosissanne...", kohdistettuna siihen ruotsinkieliseen Maamme-laulun raiskaamiseen.

Mitä taas tulee megafonimiehen kiroilemiseen, niin onpas taas keksitty väkisin jotain kitisemistä. Jos yrittää kannustaa satapäistä ihmismassaa lauantai-iltana pitämään älämölöä, niin kyllähän siinä saa voimasanoja käyttää. Jos kirosanojen paheksunnalta ehti kuunnella mitä siellä kiroiltiin, niin sanoma oli lähinnä "vikat 20min hifk:ta vastaan, nyt kunnon ääntä!".

Jos hifk-fani pahoittaa mielensä lätkämatsissa kiroilusta, se on mielestäni aika tekopyhää. Hifk-fanit eivät sitten varmaan koskaan kiroile lätkämatsissa? Ihme nillittämistä.

Ja ihan yhtä typerää nillittämistä on Jokerileiristä alkaa kiukuttelemaan ja laskemaan tilastoja uudestaan. Jos ennen peliä kaikki ovat kollektiivisesti sitä mieltä että tämä peli ratkaisee herruuden, niin sen verran pitää olla munaa (kuten esim. Zerolla) että tappion tullessa ei laskentatapoja aleta muuttamaan.

Kun peli päättyi eilen, katselin kateellisena hifk:n pelaajien tuuletuksia. Muiden poistuttua Husso jäi vielä huudattamaan faneja, ja pelaajista näki että he todellakin halusivat voittaa. Hifk-faneista taas jäi mieleen se että ääntä alkoi tulla vasta kun oma joukkue pärjäsi. Joten siinä mielessä Jokerifanien kritisoiminen ja mollaaminen on aika naurettavaa. Jokereilla oli pelissä paikat tehdä riittävästi maaleja, mutta kun ei niin ei. Lopussa saatiin vielä pikku mylläkkää ja paikkaa, mutta Husso poimi kaiken. Jotenkin jatkoaika ja rankkarit olisivat olleet tuohon peliin kuin kirsikka kakussa.

Näillä näkymin paikallispelit jäävät tauolle joksikin aikaa. Ellei Jokerit tipu sääleihin niin tuskinpa sitä tällä kaudella playoffeissa nähdään. Kiitos naapureille vuosien varrella saaduista tunteista. Kuitenkin hifk on ainoa asia mitä tästä liigasta jää kaipaamaan.
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Ensinnäkin eilen oli ensimmäinen kerta kun edes kuulen Maamme-laulun ruotsiksi. Suomi on kaksikielinen maa, joo joo joo. Teoria ja käytäntö on kaksi eri asiaa. Jokainen saa olla mitä mieltä haluaa ja mä yhdyn viheltelijöihin siinä mielessä että päällimmäinen ajatus oli "ette oo vittu tosissanne...", kohdistettuna siihen ruotsinkieliseen Maamme-laulun raiskaamiseen.

Jos hifk-fani pahoittaa mielensä lätkämatsissa kiroilusta, se on mielestäni aika tekopyhää. Hifk-fanit eivät sitten varmaan koskaan kiroile lätkämatsissa? Ihme nillittämistä.

Hyvä viesti monilta osin Kyyberiltä. Paljon mielipiteitä ja pohdintaa. Ihmettelen kuitenkin, miksi kiroilun paheksunta on nillittämistä, mutta Maamme-laulun ruotsinkielisestä versiosta valittaminen ei? Jos omaat voimaakkaat mielipiteet, salli ne myös muille. Ei muuta, sorry ot.

Kiitokset HIFK:lle eilisestä ja Jokereille menneistä vuosista vielä kertaalleen.
 

Vanha akka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensinnäkin eilen oli ensimmäinen kerta kun edes kuulen Maamme-laulun ruotsiksi. Suomi on kaksikielinen maa, joo joo joo. Teoria ja käytäntö on kaksi eri asiaa. Jokainen saa olla mitä mieltä haluaa ja mä yhdyn viheltelijöihin siinä mielessä että päällimmäinen ajatus oli "ette oo vittu tosissanne...", kohdistettuna siihen ruotsinkieliseen Maamme-laulun raiskaamiseen.
Nyt hei. Se on ruotsiksi kirjoitettukin ja sittemmin suomennettu. Vähän pitää juuria tuntea ja kunnioittaa.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Kyllähän IFK oli eilen parempi ja on parempi voitoin 106-105. Eipä tuota käy kiistäminen. Pleijareissa Jokereilla saattaa olla enempi voittoja,mutta kyllä naapuriseura on taas ne voitot aika katkerissa paikoissa. Ja kyllä täytyy todeta että vuoden 2011 pleijarisarja tarjosi paljon enemmän elämyksiä ja tunteita kuin kliininen ja täysin tylsä sarja kevällä 2003. Tällä haluan osoittaa,että lätkä on ainakin minulle muutakin kuin pelkkiä tuloksia,vaikka ne tietysti lopulta ratkaisee.

Kyllähän paikallispelejä ikävä tulee varsinkin kun muutenkin v*tuttaa koko KHL. Mutta näitä Stadikan pelejä ei tule yhtään ikävä. Nyt tietysti tämä olisi helppo sanoa,että kirjoitan näin kun Jokerit hävisi kaikki kolme...Ei sen vuoksi,vaan siksi että tuossa ei syntynyt mitäään intensiteettiä kun katsomot on kilometrin päässä eikä edes kaukalon ääniä kuullut tai kiekkoa kunnolla nähnyt. Maalit katsoin sitten telkkarista jälkikäteen...Toki tämäkin tiedossa,mutta kyllä mulle mukavuudenhaluisena ainakin ikävä tuli Areenaa...siellähän se viimeinen peli olisi pitänyt pelata. Kuitenkin jo 17 vuotta ollut Jokerien kotihalli.

No,onhan tässä mahdollista että kohdataan vaikka SÄÄLIpeleissä tai OIKEISSA peleissä tänä keväänä, parin viikon sisällä ollaan viisaampia.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt hei. Se on ruotsiksi kirjoitettukin ja sittemmin suomennettu. Vähän pitää juuria tuntea ja kunnioittaa.

Joo kyllähän tuossa oman tietämättömyytensä paljastaa jos kehtaa oikein puhua Maamme-laulun "raiskaamisesta" ruotsiksi. Hohhoijaa... Kiroilukannattamisista samaa mieltä kuin edellä esitettiin. En minäkään mieltäni pahoita jos joku spede HIFK-fani tuollaista tekee, mutta toivon että hänen huutonsa vaietaan kuoliaaksi, enkä itse ainakaan pysty tuollaisiin yhtymään.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
En ole valmis heittämään hyvästejä HIFK:lle. Meidän pitää kohdata vielä playoffeissa. Sopiiko? Kiitos kaikista vuosista. Mikään ei korvaa teitä. Jotenkin juustoista tämä. Mäkin teitä.
 

Sanchez

Jäsen
Itse ottelu oli kyllä ihan kuraa viimeistä erää lukuunottamatta. Yleisökin heräsi ja IFK:n "fani"- puolella oli erittäin mieluisa meininki.

Kyllä Narreja tulee ihan helvetin ikävä. Oikeasti ainoat matsit jotka kiinnosti jo kun aamulla heräsi ja tietää että lähtee paikanpäälle katsomaan. Tsemppiä Venäjälle ja toivottavasti kohtaamme vielä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös