La 1.3.2014 Jokerit - HIFK

  • 30 648
  • 115

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Koko Suomi puhunut 105-105, mikä on nyt 106-105. Opetelkaa häviämään kunniallisesti.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Voihan tilastoja tulkita ihan miten itseä lystää ja jos esim. Action Bronson ja teude saavat siitä hyvän mielen, että he laskevat runkosarjamatsien päälle myös playoff-matsit niin suodaan se heille. Toki tällöin pitäisi varmaan laskea myös kaikki eht-matsit jne. mukaan? Lehdet ainakin kirjoittavat, että HIFK on stadin kingi ja minä uskon heitä ja suurinta osaa tällä palstalla :)
 

Brenahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lennu
Anteeks jo etukäteen, en osallistu pippelimiekkailuun voittojen määrästä. Pelistä sen verran, ihan huikeata huomata liigan sivuilta, että Elkins ei saanut tuohon Puustisen maalin syöttöpistettä. Vaikka taisteli sen nimenomaan keskialueella ja tyrkkäsi Juuson läpiajoon.

Plussa annettava molemille jengeille. Taklauksia ja puhtaita sellaisia oli tänään paljon.

IFK oli todella energinen läpi matsin. Parhaiten mieleen jäi viimeaikoina pimennossa olleet Partanen ja Talaja. Jokereilta Hännikäinen oli yritteliäs, mutta sai todella vähän peliaikaa.
 

faro

Jäsen
Action Bronson ja teude saavat siitä hyvän mielen, että he laskevat runkosarjamatsien päälle myös playoff-matsit niin suodaan se heille. Toki tällöin pitäisi varmaan laskea myös kaikki eht-matsit jne. mukaan?

Et sä nyt hyvä mies voi verrata playoff otteluiden voittoja eht otteluiden voittoihin.
 

boretus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hoki Klupi, Saipalle sympatiaa
Hienolle tarinalle arvoisensa päätös!

Näissä peleissä parasta on ollut aina se, että sen hetkisestä sijoituksesta huolimatta voittajaa ei ole koskaan voinut veikata.

Tack HIFK, vi ska se igen. ..
 

P.R. 33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
Nyt on kyllä kaikkien aikojen juupaseipäs-setti menossa. Veikkaan että kun tunnit kääntyvät aamulle ja kisabensaa on enemmän veressä niin meininki vaan kiihtyy. Mutta koska kyseessä on otteluketju niin laitetaanpoas siitä seuraavanlainen setti meidän kantilta:

Koko kaudelta tuttu ilmiö, että hyvää suoritusta seuraa aina notkahdus. Hyökkäyspelaaminen aika aneemisella tasolla, suorastaan perseestä. Koko peli aika tarkkaa ja tylsää, kunnes IFK meni johtoon. Sitten tuli vähän eloa meidänkin hyökkäyksiin ja koko matsiin. Mutta kuten niin helvetin monta kertaa aiemmin tällä kaudella, niin avopaikkoja tuhrataan niin perkeleesti. Husso oli hyvä ja paremman veskarin jengi voitti. Meidän nuori poika maalissa pelasi ihan ok, eikä siihen hävitty.

Puolustuspelaaminen kyllä riittää. Ei naapuri saanut oikeastaan paikkoja yhtään viimeiseen kahteen erään. Tuo paikka josta voittomaali tuli, taisi olla ainoa selkeä. Huolestuttavinta oli jälleen, että systemaattinen hyökkäspaine on vain Teräväisen ketjun harteilla. Vähän on sellainen fiilis, että pikkusen vene vuotaa koko ajan jostain. Tänään se oli hyökkäys ja maalinteko, toisena päivänä se voi olla joku muu.. Kyllä nyt vaan on löydettävä paremmin sellainen meininki kuin oli torstaina Jyväskylässä. Hurjaks menee runkosarjan loppu kyllä.

Olisi ollut perkeleen tärkeät pisteet tänään ja niiden menettäminen tässä ylivoimaisesti eniten vituttaa. Keskiviikkona jatketaan meidän osalta.
 

Zero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja Jokerit. Ja Jukurit nyt mökin takia.
Tasaista tää on ollut, ja hyvä niin. Koska itse olin varautunut julistamaan Jokerit ykköseksi jos voitto olisi tullut tänään, enpä voi rehellisyyden nimessä tehdä muuta kuin onnitella sitten HIFKiä stadin ykköstittelistä. Ikävä paikallispelejä tulee, koitetaan pärjäillä kukin tahollamme.
 

Jokerobin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Capitals
Naurettavaa itkemistä meidän puolelta. Lähtökohtanahan oli nimenomaan et voitot oli tasan 105 ja ne on nyt sit HIFK:lle 106-105. Onnittelut tästä naapuriin.

Ymmärrettävää, että vituttaa, mutta pitää osata myös hävitä. Jos peli olisi mennyt toisin päin olisi täällä huudeltu meidänkin leiristä 106-105.

Ja vitutus on itselläkin on suurempi kuin kertaakaan sitten 2011 puolivälieräsarjan, mutta nyt oltiin huonompia. Ikävä jää vääntöjä. Toivottavasti joskus vielä pelataan samaa sarjaa.

Ja jos joku nyt huutelee, että tosifanit eivät tällaista puhu, heille sanon vain, että vituttaa tosiaan kuin pientö oravaa, mutta tappiot pitää myös mielestäni osata tunnustaa. Ja hieno peli vielä onneksi nähtiin näin vikaksi peliksi.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Onnittelut Hifkille stadin herruudesta! Parempi näin päin, vaikka ex-KalPalaisten takia. Ja uskon että narri-faneja vituttaa, heh. ;)
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Naurettavaa itkemistä meidän puolelta. Lähtökohtanahan oli nimenomaan et voitot oli tasan 105 ja ne on nyt sit HIFK:lle 106-105. Onnittelut tästä naapuriin.
Muuten sama, mutta vaikea ymmärtää naurettava itkemistä. Jokerit voitti pääsarjatason kohtaamiset 118-113. Mestaruudet taasen on HIFK:n hyväksi sikäli kun SM-Sarja lasketaan mukaan. SM-Sarjassa on toisinaan ollut vain kolme osallistujaa josta HIFK:lla kaksi pronssia 39 vuodessa ennen kuin Töölön Vesasta tuli Jokerit.
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Muuten sama, mutta vaikea ymmärtää naurettava itkemistä. Jokerit voitti pääsarjatason kohtaamiset 118-113. Mestaruudet taasen on HIFK:n hyväksi sikäli kun SM-Sarja lasketaan mukaan. SM-Sarjassa on toisinaan ollut vain kolme osallistujaa josta HIFK:lla kaksi pronssia 39 vuodessa ennen kuin Töölön Vesasta tuli Jokerit.

Sä olet kyllä pahempi vitsi kuin palstaveljesi Elton, joka jo kärsiikin ilmeisesti pidempää kirjoituskieltoa. Toivottavasti et eksy enää ensi kaudella mihinkään liigaa koskevaan ketjuun. Ignoreen ihan varmuuden vuoksi.

KIITOS IFK, KIITOS!!!!!!! AIVAN MAHTAVAAA!!!!!!!! Kyllä tämä tuli tarpeeseen, jos Ramin potkiminen ja tämän iltainen peli avaa niitä lukkoja, mitä on selvästi ollut joukkueella viimeisen n. kahden kuukauden aikana niin tästä on todellakin hyvä jatkaa. Tärkeät miehet sairastuvalta takaisin ja voidaan elätellä toiveita jo puolivälierä sarjoista. KIITOS!
 

YksinLäpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihanaa! Hieno nousu ja onneksi Puustinen löysi lopulta maalijyvän. Luttisella oli paikka ratkaista, mutta onneksi Tomekin jengi ei osaa laskea!
Yhteenveto:
Viirit: 7-6!
Runkosarja:106-105!

Asia on loppuunkäsitelty. IFK, stadit ykköset!

Ai hurja! Miä Romahan! Ihanaa draamankaarta koko ottelu! IFK oli hienosti jo pelin alussa mukana. Se saata**n apina ei vaan meinanut millään tippua. Sitten jokrut meni johtoon ja lähellä istunut nuoripelle pomppi tuolilla ja elehti koko ifkn katsomolle ivallisesti. Mutta sitten peli tasottui ja HUPS! IFK meni johtoon! Se poikanen kutistui ja kutistui ja pufhhhh! Tunnelmaa ja kannustusta viimeisen erän, ja eteenkin viimeisten 13min., aikana oli uskomattoman hienosti!

Oikein oli mukava olla mukana, ja lisäksi hyvä olo kolmesta Talviklassikosta! Tre-noll! Mycket kiva!

Vain viimeisen pelin voittaja muistetaan...
Eiks nii?
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jokerit markkinoi katumainoksissa tapahtumaa tuolla 105-105 -asetelmalla, joten kai nyt voi IFK-fanit hyvillä mielin todeta, että 106-105 meille.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Jokerit markkinoi katumainoksissa tapahtumaa tuolla 105-105 -asetelmalla, joten kai nyt voi IFK-fanit hyvillä mielin todeta, että 106-105 meille.

Toki. Lisäksi HIFK voitti keskenäiset kohtaamiset, eikä ku.
 

SamVan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihme veivaamista täällä meneillään! Suakeli juuri pelattiin pirun hyvä lätkämatsi, joka olisi voinut kääntyä kummalle vain, mutta täällä höpötellään jostain tilastoista jotka nyt meni IFK:lle. Kunnia siis sinne. Thats it! Enemmän tässä kyllä harmittaa ettei näitä matseja enää pääse jännittämään.

Molemmat joukkueet kyllä taisteli tänään hienosti, tosin kumma olisi jollei tällaiset matsit pelaajia sytyttäisi. Olisikohan Raimo saanut jalkeille näin taistelevaa IFK:ta? Ja erikoismaininnat molareille! Husso nappasi pari varmaa, ja Niemi hoiti hommansa hienosti todella hankalista lähtökohdista huolimatta.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Onnea ifk:lle stadin herruudesta! Tiukkaa oli, mutta ifk sen ansaitusti vei.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Triplatarkistin asian ja voitot kääntyikin Jokerien eduksi. Olen pahoillani.
Voit yrittää vaikka triplana, mutta sinäkään, narritrolli et saa mustasta valkoista, vaikka kuinka venkoilisit.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En tiedä missä on vika AB:n ym. logiikassa, mutta playoff-sarja on kahden joukkueen välinen yhtenäinen sarja, jossa toinen jengeistä jatkaa ja toisen kausi päättyy. Runkosarja on monen joukkueen välinen sarja, jossa joukkueet kohtaavat toisensa useita kertoja ja saavat voitoista pisteitä, joiden perusteella jengien runkosarjasijoitukset määräytyvät. Runkosarjan voitto ei ole minkään jengin varsinainen päätavoite, vaan runkosarjassa haetaan asetelmia ja toimivaa peliä playoffeihin.

Ts. playoff-sarja voidaan ymmärtää tavallaan yhdeksi otteluksi, sillä mitään arvoa hävityssä sarjassa saavutetuilla voitoilla ei lopulta ole, kun taas jokainen runkosarjassa voitettu ottelu kontribuoi suoraan sarjatilanteeseen pisteiden muodossa. Runkosarja ei ole voitto tai kuolema, vaan mestaruudesta pelaaminen jatkuu kunhan vain sijoittuu riittävän korkealle. Tästä syystä runkosarjaa ei ole mielekästä tarkastella samalla tavalla "yhtenä otteluna".

Kaksi viimeistä keskinäistä playoff-sarjaa menivät ensimmäinen HIFK:lle 4-3 ja jälkimmäinen Jokereille 4-0. Sarjat siis tasan 1-1. Yksittäiset voitot puolestaan ovat näistä Jokereille 7-5, mutta HIFK voitti näinä keväinä yhden mestaruuden Jokereiden nollaa vastaan. Vakavalla naamalla tästä vedetään joidenkin toimesta johtopäätös joidenkin toimesta, että Jokerit on näiden perusteella "Stadin herra"? Valoja päälle sanoisi joku.

Kiitos Jokereille hienoista tunnepitoisista matseista! Tämä oli hieno kiekkoilta ja olisi voinut yhtä hyvin päättyä Jokereiden voittoon (mutta ei onneksi päättynyt).
 

Anakin-Sky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kiitos Jokereille kaikista hienoista matseista ja muistoista. Omassa kisakatsomossa oli matsin jälkeen hienoa muistella kaikkia hetkiä narrifanien kanssa sekä yhdessä surkutella tämän loppua.

Tuomo Ruudun loukkantuminen, Hirson loikkaus, LKP-n pelottava dominointi -11 keväällä, talviklassikot, molemmat poffisarjat edelliskausilta, nämä nousevat päällimmäisenä mieleen näiden kahden helsinkiläisen seuran välisistä kamppailusta.

Kohdatkaamme joskus tulevaisuudessa jälleen kerran rakkaat naapurit.

Lähetetty minun HUAWEI P6-U06 laitteesta Tapatalkilla
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
5 vuotta ja Jokerit on taas back in business. Sitten jatkuu!

Näin uskon.

Noh katotaan. Rottenbergin kivipestyt rahat meinaan tuskin loppuvat ihan tuossa ajassa, mutta katsellaan. Kyllä mäkin toivon että narrit palaa... siis todella toivon. Ja älkää IFK menkö Jokereiden perässä KHL:ään. Sitä en kestäisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös