Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

La 1.2.2014 HIFK - SaiPa

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana ahal, 31.01.2014 klo 22.57.

 1. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lauantai-illan huumaa tiedossa huomenna Nordiksella, kun kaksi viime peleissä alistettua ja kovia kokenutta jengiä kohtaa toisensa. Koitos on kauden neljäs keskinäinen, ja hieman yllättäen sputnikit ovat vieneet aiemmat, niukasti mutta ansaitusti. Viimeksi joulun alla Lappeenrannassa Rami kehui matsia vuolaasti.

  Sen jälkeen on tapahtunut paljon. Joulutauon jälkeen Tirkkosen suojatit neppailivat muutaman matsin mustelmia välttäen. Koutsi antoi palautetta kaiken kansan kuullen, ja kuinka ollakaan: Jaffalassa jääpussit loppuivat kesken. Samalla kolme pakkia ja yksi hyökkääjä siirtyi jsp:lle. Osa on siellä vieläkin, kaikkiaan heitä on seitsemän (7). Loput on kursittu kokoon mustalla jesarilla, ja hämmästyttävän hyvin ovat pysyneetkin. Ihmeteippiä. Kazakstanista lennätettiin vielä apuun luottosoturi Pukan Mikko. Siirron myötä pakkejakin on ollut käytössä kolme paria. Hyökkääjiä tasan neljä ketjua.

  Tammikuun aikana keltamustat ovat voittaneet seitsemästi, jos oikein laskin. Pari viimeistä matsia on mennyt kuitenkin vihkoon. Ensin kyykytti Kärpät Oulussa ja eilen Lukko Lappeessa. Mieleen ovat hiipineet Edu Kettusen laulun sanat: Saatanan kone älä hyydy... Joten vähän sekavissa tunnelmissa just nyt eletään.

  Seurasin vuorotellen illan kolmea liigamatsia, Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä. Yhden erän kutakin. Kiitos Ruutu.fi:lle säästin monta kymppiä livekiekkomaksuissa ja vielä enemmän hohhoijaa-fiiliksissä. Putkeen ei mennyt HIFK:llakaan Jyskälässä, ja tappion lisäksi hoitoa tarvitsivat ainakin Söde (sormi) ja Puustinen (ranne). Nordiksella tiedossa siis kokoonpanomuutoksia. No SaiPasta pelaavat kaikki "vähänkin terveet", mutta Kohon tilanne selvinnee vasta päivän aikana.

  Lopuksi "hauska" havainto: JYP-HIFK-matsin aikana rinta rinnan täyttyi sekä otteluseurantaketju että HIFK:n peliesitykset kaudella 2013-14 -ketju... Kun jo nyt aloitetaan spekulointi huomisillan koitoksesta, saatetaan otteluketjussa ylittää maaginen 100 viestin raja. Tiistaina Kärpät-SaiPa kirvoitti jo 90 viestiin, mikä ei ole ihan tavanomaista. Pohjoisen väki oli ihmeissään. Yleensä viestiluku on siinä 50:n paikkeilla, korkeintaan.

  Itse matsin tuloksesta totean "johtavan" tavoin, että "peli näyttää kaiken..." ja että "sitä saa mitä tilaa..." Toiveissa rehti, kaveria kunnioittava koitos.
   
 2. PatrickKane95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Jotenkin mielessä siintää SaiPan voitto mutta pelottaa että tuo heiveröisen pakiston perseily jatkuu koskien lähinnä Spangia ja Riikolaa. Ikävää että PSN ja Pukka joutuvat kärsimään noiden kahden hölmöilyistä.

  Jos saataisiin sekä Koho että Rissanen mukaan niin odotan että se viikon ensimmäinen ja ainoa voitto tulee.
   
 3. Bacon Jäsen

  SaiPa pelannut koko viikolla yhden hyvän erän. Nyt on kasvojenpesun paikka. HIFKillä todella rankka peli alla JYPiä vastaan ja tosiaan sieltä taisi Söderholm ja Puustinen vielä pudota pois. HIFK on sijalla 7 ja SaiPa sijalla 3. Eroa näiden välillä on 9 pistettä. Voitolla SaiPa alkaa olla jo todella lähellä paikkaa kuuden joukkoon, mutta jos HIFK voittaa niin tässä saadaankin vielä kalsarit vaihtaa moneen otteeseen. Panokset pelissä on siis aika kovat ja se varmasti tulee näkymään kentällä.

  Jos SaiPa pystyy pelaamaan normaalin hyvän pelin, jalka ja kiekko liikkuu niin uskon, että HIFK tulee väsymään ottelun aikana ja silloin SaiPalla on paikka hoitaa pisteet kotiin. Mutta jos näitä kahta edellistä peliä miettii niin siitä normaalista hyvästä pelistä en menisi takuuseen. Toivottavasti saadaan Koho tai Rissanen tai molemmat kehiin, nyt heille on tarvetta. Jännä peli tästä todennäköisesti tulee enkä lähde lopputulosta veikkaamaan, koska niissä harvemmin olen osunut, mutta peli päättyy 4-1 tai 1-4.
   
 4. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Rami vaikutti sen verran kiukkuselta eilen, että veikkaan tänään tulevan kentälle suht ärsytetty IFK. 6-0 tai sitten 1-3.
   
 5. Maigeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK❤️ The Habs, Everton FC, Joe Finley
  HIFK Ikväll

  Luttinen - Ramstedt - Pakarinen
  Peltonen - Elkins - Somervuori
  Hári - Ikonen - Partanen
  Leinonen - Nykopp - Thang

  Fernholm - DeSantis
  Eklund - Teppo
  Mäkelä - Salmi

  Husso
  (Lundström)
   
 6. #71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
  SaiPa Nordiksella lauantaina... Viime vuosia peilaten aika helppo ennustaa: SaiPa luistelee IFK:lta jalat alta, eikä IFK saa paikan paikkaa kuin vasta kolmannen erän lopussa, jolloin kavennusmaalilla ei ole enää mitään väliä. Katsojien turhautuminen on käsin kosketeltavaa, ja tämä näkyy varsinkin Salmi, Teppo, Eklund -tason pakeissa paskoina ratkaisuina. Husso pitää lukemat siedettävinä.

  1-4.

  Toivon koko sydämestäni olevani väärässä. Joskus olis kliffa nähdä vanha kunnon alkurynnistys, jossa peli on ekan kympin jälkeen 3-0 ja vastustaja lyöty jäänrakoon jokaisella osa-alueella. Ei oo tällä kaudella näkynyt moista.
   
 7. Bruno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingfors IFK, NP#4,
  Pelon sekaiset fiilikset taas vaihteeksi. Tänään on pakko ottaa voitto, jotta pysytään kuuden sakin tahdissa mukana. Ei se neljäs tai kolmaskaan sija vielä kaukana ole, mutta ehkä pitää olla realisti ja tyytyä siihen viidenteen tai kuudenteen sijaan. Ei ole kylläkään kivaa, koska silloin vastaan pudotuspeleissä asettuu SaiPa tai JYP. Noh, pelataan runkosarja loppuun ensin.
  Kokoonpanoa on rukattu osittain pakostakin ihan kunnolla. Ennustan Eklund-Teppo-parin aiheuttavan alkoholin kulutusta tänä iltana.
  Voittoa toivotaan, mutta onhan viime vuosina SaiPa hakenut melkoisella prosentilla pisteet Nordikselta.
   
 8. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Lainaus:
  HIFK + kotikaukalo ja SaiPa vastassa. Edellä mainittu toive on täysin absurdi. Todennäköisempää on, että SaiPa tulee ja jyrää kotijoukkueen nuolemaan haavojaan illan pimeinä tunteina. Kotijoukkueen fyysisyyttä nyt on turha odottaa tai mitään alkurynnistyksiä, ne ovat historiaa jota kaiholla muistelee.
   
 9. Coxkyttä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Onhan näitä ifk-fanien kirjoitteluja ollut hauska lukea..
  Huuu, Meitä pelätään!
  Tosiasiassa, älkää nyt repikö sukkahousujanne, saas nähdä ketä täällä on pelikunnossa
   
 10. Theofilus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  SaiPa ikväll:

  Tavi-Flinck-Mankinen
  Vauhkonen-Davis-Leivo
  Jokinen-Hämäläinen-Venäläinen
  Toivanen-Giliati-Suutari

  Glenn-Maalahti
  Spang-Savilahti
  Pukka-Riikola

  Markkanen (Bernard)

  Eli Koho edelleen sairaana ja Rissasella jotain vaivoja.
   
 11. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Lainaus:
  Eli päätön pyöriminen jatkuu viikon kolmannessa pelissä. SaiPalle ei sovi pitkät voittoputket, kun niitä tahtoo seurata yhtä pitkä tappioputki. Täytyy vain odotella ukkoja sairastuvalta. Toivottavasti ei tiputa siihen mennessä kovin alas sarjataulukossa.

  Edit. Niin ja 3-0 tai 3-1 kotijoukkuueelle.
   
 12. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Oiskohan ollut aika antaa Andylle taas vuoro maalilla?

  Ja kyllä noita ketjuja olisi juu saatu sekoittaakin.

  No, pelolla odotellaan...
   
 13. TheJackal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadin ykköset -> HIFK
  Seuraavat asiat puoltavat vierasvoittoa: IFK pelasi eilen, Saipa ei. IFK:lta tippui eilen Puustinen ja Söderholm sairastuvalle pitkäksi aikaa. Lisäksi Jokela sai kolhuja ja on sivussa tänään. Eilinen peli oli todella HUONO ja luokatonta lähes alusta loppuun. En usko, että tuosta ottelusta oollaan palauduttu alle 24tunnissa.

  Ja seuraavat asiat puoltavat kotivoittoa:


  Hauskaa iltaa!
   
 14. Lindfors Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, YNWA
  Minä uskon kotijoukkueen voittoon.Eilisen jälkeen on Rami herättänyt äijät saletisti. Ok Pudi ja Söde vex,mutta eivät he mitään sateentekijöitä ole viime aikoina olleet sen enempää,kuin muutkaan.
   
 15. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Eipä tosiaan hyvältä näytä SaiPan tilanne, kun sentterikalustona on pätevät 3- ja 4-sentterit sekä kaksi laitahyökkääjää. Jos olisi edes seitsemäs pelikuntoinen pakki, niin Maalahti voisi pelata senterinä ja Giliati saataisiin koohottamaan kakkosketjun laidalle.

  Jostain syystä kristallipallo on kuitenkin optimistinen, ja näyttää SaiPalle 3-2 voittoa jatkoajalla. SaiPan maalit tekevät Tavi ja Davis, sekä ajassa 62.37 Kalle Maalahti. Meijän poikien menestys perustuu siihen, että Markkanen ei hörppää tänään yhtään helppoa, ja toista kertaa yhdessä pelaavat ketjut saavat puolustuspelin toimimaan paremmin kuin Lukko-ottelussa.
   
 16. kalkkifredi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
  Mitäs täällä negaillaan? Kyllä minä näen, että tässä lauantaisessa huumassa IFK:lla on ihan hyvät saumat viedä tää matsi jatkoille ja hoitaa ekstrapojo rankkariskabassa!

  Tänään se tapahtuu, testicle on ice!
   
 17. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Aina niin "helppo" SaiPa vastassa ja pistekin olisi oikein mukava yllätys suoraan sanottuna. Molemmilla ukkoja klesana, mutta noilla mennään mitä on ja parempi vieköön pisteet ja mielellään niin, että tuomarit eivät olisi kovin isossa roolissa. Jos ei Mankinen tee maalia niin olen ottamatta bisseä, eli kaljat kylmään stana.
   
 18. Samppakanki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Eka kymppi kertoo paljon. Jos jatketaan siitä mihin Lukkoa vastaan jäätiin, sen huomaa kyllä taas ihan kaikesta tekemisestä jo alusta lähtien. Lukko riisui SaiPan kaikista aseista. Mielenkiinnolla odotellaan, kyllä nyt pitäs alkaa taas niitä pisteitä ottaa, sieltä tulee muuten kaverit takaa ohi, ja lujaa.
   
 19. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kaiken järjen mukaan SaiPalla ei pitäisi tuolla kokoonpanolla olla mitään asiaa pisteille. Eli voittohan sieltä tulee, harmi ettei HIFK:lla liene tänään mikään juhlapeli niin 150% varmuutta asialle ei saada, mutta 100% riittää tänään.
   
 20. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Jees, tämä esitys palautti uskoa kummasti. Andy Bernardin voittoputki on nyt kolmen ottelun pituinen, ja reilusti paskaa niskaansa joiltain SaiPan kannattajilta saanut Dan Spang näytti että ainakin hyökkäyspäässä homma toimii.

  Ensi viikolla SaiPalla on vastassa KalPa, Jokerit ja Pelicans, ja eiköhän tällaisella esityksellä ropise pisteitä muiltakin kuin HIFK:lta.
   
 21. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Pisteautomaatti toimi taas oikein kivasti, neljä matsia ja neljä voittoa SaiPalle. Kom igen HIFK!

  Ei vaan komee vierasvoitto tolla vemppalistalla, paljon parjatut Spang ja Bernard pääs näyttämään, Spangille kevyt 0+3 ja Bernardille taas voitto, hyvä tietää että Markkasella on sittenkin ihan kelpo stuntti.
   
 22. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Niin, miksi muuten Bernard aloitti vaikka liigan sivuille ja SaiPan omaan twitteriin oli merkitty Jussi aloittamaan? Kohon tauti leviää?
   
 23. #71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
  Ihan odotetunlainen peli.

  Keväällä sitten katotaan, montako playoff-sarjaa ne meidän pojat voittaa. Mielellään näen uusinnan viime keväästä.
   
 24. D - fence Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, kiekkoon osuva pakki, hampaaton kanadalaine
  Takaisin voittokantaan. Maalahdessa muhii valtava potentiaali, kotimainen nouseva kiekollinen pakki. Nyt olisi tehtävä pitkä sopimus, vaikka vähän pitäisi epäsaipamaisesti laittaa euroja tiskiin. Ihan Ok kiekkopeli, jonkin verran taklauksia ja kovaa yritystä. HIFK:n eilinen peli näkyi jaloissa. Giliati alkaa tulla takaisin. Klassinen esimerkki pelaajasta, jonka pitää saada kiukkua ja kierroksia, että alkaa päästä pelin sisälle. Tyhmiä jäähyjä tulee väkisinkin, mutta loppujen lopuksi tämähän on viihdettä. Eli IFK:n näköinen pelaaja olisi kyllä:) Pernod ei voitosta huolimatta vakuuta edelleenkään. Lisäksi häiritsee, että aiheuttaa edelleen aivan liikaa oman pään aloituksia kiekon turhilla sulkemisilla.

  Hifk jätti itsestään vaarattoman kuvan, mutta Ramin kanssa on kova pala playoff:ssa.
   
 25. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  Vähän turhan kylmää bisseä, mutta meneehän tämä alas kuitenkin. Hengetön kotijengi, kuten uumoilinkin ja ansaitut pisteet vierailijoille tänään(kin).