ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lauantai-illan huumaa tiedossa huomenna Nordiksella, kun kaksi viime peleissä alistettua ja kovia kokenutta jengiä kohtaa toisensa. Koitos on kauden neljäs keskinäinen, ja hieman yllättäen sputnikit ovat vieneet aiemmat, niukasti mutta ansaitusti. Viimeksi joulun alla Lappeenrannassa Rami kehui matsia vuolaasti.

Sen jälkeen on tapahtunut paljon. Joulutauon jälkeen Tirkkosen suojatit neppailivat muutaman matsin mustelmia välttäen. Koutsi antoi palautetta kaiken kansan kuullen, ja kuinka ollakaan: Jaffalassa jääpussit loppuivat kesken. Samalla kolme pakkia ja yksi hyökkääjä siirtyi jsp:lle. Osa on siellä vieläkin, kaikkiaan heitä on seitsemän (7). Loput on kursittu kokoon mustalla jesarilla, ja hämmästyttävän hyvin ovat pysyneetkin. Ihmeteippiä. Kazakstanista lennätettiin vielä apuun luottosoturi Pukan Mikko. Siirron myötä pakkejakin on ollut käytössä kolme paria. Hyökkääjiä tasan neljä ketjua.

Tammikuun aikana keltamustat ovat voittaneet seitsemästi, jos oikein laskin. Pari viimeistä matsia on mennyt kuitenkin vihkoon. Ensin kyykytti Kärpät Oulussa ja eilen Lukko Lappeessa. Mieleen ovat hiipineet Edu Kettusen laulun sanat: Saatanan kone älä hyydy... Joten vähän sekavissa tunnelmissa just nyt eletään.

Seurasin vuorotellen illan kolmea liigamatsia, Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä. Yhden erän kutakin. Kiitos Ruutu.fi:lle säästin monta kymppiä livekiekkomaksuissa ja vielä enemmän hohhoijaa-fiiliksissä. Putkeen ei mennyt HIFK:llakaan Jyskälässä, ja tappion lisäksi hoitoa tarvitsivat ainakin Söde (sormi) ja Puustinen (ranne). Nordiksella tiedossa siis kokoonpanomuutoksia. No SaiPasta pelaavat kaikki "vähänkin terveet", mutta Kohon tilanne selvinnee vasta päivän aikana.

Lopuksi "hauska" havainto: JYP-HIFK-matsin aikana rinta rinnan täyttyi sekä otteluseurantaketju että HIFK:n peliesitykset kaudella 2013-14 -ketju... Kun jo nyt aloitetaan spekulointi huomisillan koitoksesta, saatetaan otteluketjussa ylittää maaginen 100 viestin raja. Tiistaina Kärpät-SaiPa kirvoitti jo 90 viestiin, mikä ei ole ihan tavanomaista. Pohjoisen väki oli ihmeissään. Yleensä viestiluku on siinä 50:n paikkeilla, korkeintaan.

Itse matsin tuloksesta totean "johtavan" tavoin, että "peli näyttää kaiken..." ja että "sitä saa mitä tilaa..." Toiveissa rehti, kaveria kunnioittava koitos.
 
Tanskan kruununprinssi leikkauksessa - hovin mukaan ensi viikolla Suomeen tulee kruununprinsessa. Yle.fi 4.9.2018.

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jotenkin mielessä siintää SaiPan voitto mutta pelottaa että tuo heiveröisen pakiston perseily jatkuu koskien lähinnä Spangia ja Riikolaa. Ikävää että PSN ja Pukka joutuvat kärsimään noiden kahden hölmöilyistä.

Jos saataisiin sekä Koho että Rissanen mukaan niin odotan että se viikon ensimmäinen ja ainoa voitto tulee.
 

Bacon

Jäsen
SaiPa pelannut koko viikolla yhden hyvän erän. Nyt on kasvojenpesun paikka. HIFKillä todella rankka peli alla JYPiä vastaan ja tosiaan sieltä taisi Söderholm ja Puustinen vielä pudota pois. HIFK on sijalla 7 ja SaiPa sijalla 3. Eroa näiden välillä on 9 pistettä. Voitolla SaiPa alkaa olla jo todella lähellä paikkaa kuuden joukkoon, mutta jos HIFK voittaa niin tässä saadaankin vielä kalsarit vaihtaa moneen otteeseen. Panokset pelissä on siis aika kovat ja se varmasti tulee näkymään kentällä.

Jos SaiPa pystyy pelaamaan normaalin hyvän pelin, jalka ja kiekko liikkuu niin uskon, että HIFK tulee väsymään ottelun aikana ja silloin SaiPalla on paikka hoitaa pisteet kotiin. Mutta jos näitä kahta edellistä peliä miettii niin siitä normaalista hyvästä pelistä en menisi takuuseen. Toivottavasti saadaan Koho tai Rissanen tai molemmat kehiin, nyt heille on tarvetta. Jännä peli tästä todennäköisesti tulee enkä lähde lopputulosta veikkaamaan, koska niissä harvemmin olen osunut, mutta peli päättyy 4-1 tai 1-4.
 
Tissit.

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rami vaikutti sen verran kiukkuselta eilen, että veikkaan tänään tulevan kentälle suht ärsytetty IFK. 6-0 tai sitten 1-3.
 
Vaihtoaitio.net

Maigeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK❤ The Habs, Everton FC, Joe Finley
HIFK Ikväll

Luttinen - Ramstedt - Pakarinen
Peltonen - Elkins - Somervuori
Hári - Ikonen - Partanen
Leinonen - Nykopp - Thang

Fernholm - DeSantis
Eklund - Teppo
Mäkelä - Salmi

Husso
(Lundström)
 
Stadin Kingit - HIFK
Runkosarja: 106-105, Playoffsarjat: 2-2 , Mestaruudet: 7-6

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
SaiPa Nordiksella lauantaina... Viime vuosia peilaten aika helppo ennustaa: SaiPa luistelee IFK:lta jalat alta, eikä IFK saa paikan paikkaa kuin vasta kolmannen erän lopussa, jolloin kavennusmaalilla ei ole enää mitään väliä. Katsojien turhautuminen on käsin kosketeltavaa, ja tämä näkyy varsinkin Salmi, Teppo, Eklund -tason pakeissa paskoina ratkaisuina. Husso pitää lukemat siedettävinä.

1-4.

Toivon koko sydämestäni olevani väärässä. Joskus olis kliffa nähdä vanha kunnon alkurynnistys, jossa peli on ekan kympin jälkeen 3-0 ja vastustaja lyöty jäänrakoon jokaisella osa-alueella. Ei oo tällä kaudella näkynyt moista.
 
Hau, hau!

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4,
Pelon sekaiset fiilikset taas vaihteeksi. Tänään on pakko ottaa voitto, jotta pysytään kuuden sakin tahdissa mukana. Ei se neljäs tai kolmaskaan sija vielä kaukana ole, mutta ehkä pitää olla realisti ja tyytyä siihen viidenteen tai kuudenteen sijaan. Ei ole kylläkään kivaa, koska silloin vastaan pudotuspeleissä asettuu SaiPa tai JYP. Noh, pelataan runkosarja loppuun ensin.
Kokoonpanoa on rukattu osittain pakostakin ihan kunnolla. Ennustan Eklund-Teppo-parin aiheuttavan alkoholin kulutusta tänä iltana.
Voittoa toivotaan, mutta onhan viime vuosina SaiPa hakenut melkoisella prosentilla pisteet Nordikselta.
 
Selvä mies ei Sisulle haise.
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Rami vaikutti sen verran kiukkuselta eilen, että veikkaan tänään tulevan kentälle suht ärsytetty IFK. 6-0 tai sitten 1-3.
HIFK + kotikaukalo ja SaiPa vastassa. Edellä mainittu toive on täysin absurdi. Todennäköisempää on, että SaiPa tulee ja jyrää kotijoukkueen nuolemaan haavojaan illan pimeinä tunteina. Kotijoukkueen fyysisyyttä nyt on turha odottaa tai mitään alkurynnistyksiä, ne ovat historiaa jota kaiholla muistelee.
 

Coxkyttä

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onhan näitä ifk-fanien kirjoitteluja ollut hauska lukea..
Huuu, Meitä pelätään!
Tosiasiassa, älkää nyt repikö sukkahousujanne, saas nähdä ketä täällä on pelikunnossa
 
"Heti kun näen Giliatin, pyydän häneltä nimmarin!"- Bubi Wallenius, radio puheen kommentaattorina.

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPa ikväll:

Tavi-Flinck-Mankinen
Vauhkonen-Davis-Leivo
Jokinen-Hämäläinen-Venäläinen
Toivanen-Giliati-Suutari

Glenn-Maalahti
Spang-Savilahti
Pukka-Riikola

Markkanen (Bernard)

Eli Koho edelleen sairaana ja Rissasella jotain vaivoja.
 
Tää on meidän joukkue.

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
SaiPa ikväll:

Tavi-Flinck-Mankinen
Vauhkonen-Davis-Leivo
Jokinen-Hämäläinen-Venäläinen
Toivanen-Giliati-Suutari

Glenn-Maalahti
Spang-Savilahti
Pukka-Riikola

Markkanen (Bernard)

Eli Koho edelleen sairaana ja Rissasella jotain vaivoja.
Eli päätön pyöriminen jatkuu viikon kolmannessa pelissä. SaiPalle ei sovi pitkät voittoputket, kun niitä tahtoo seurata yhtä pitkä tappioputki. Täytyy vain odotella ukkoja sairastuvalta. Toivottavasti ei tiputa siihen mennessä kovin alas sarjataulukossa.

Edit. Niin ja 3-0 tai 3-1 kotijoukkuueelle.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Oiskohan ollut aika antaa Andylle taas vuoro maalilla?

Ja kyllä noita ketjuja olisi juu saatu sekoittaakin.

No, pelolla odotellaan...
 
Bileet oli hyvät, tunnelma oli rento ja aurinkokin oli pilvessä.

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin ykköset -> HIFK
Seuraavat asiat puoltavat vierasvoittoa: IFK pelasi eilen, Saipa ei. IFK:lta tippui eilen Puustinen ja Söderholm sairastuvalle pitkäksi aikaa. Lisäksi Jokela sai kolhuja ja on sivussa tänään. Eilinen peli oli todella HUONO ja luokatonta lähes alusta loppuun. En usko, että tuosta ottelusta oollaan palauduttu alle 24tunnissa.

Ja seuraavat asiat puoltavat kotivoittoa:


Hauskaa iltaa!
 
Life sucks then you die.

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Minä uskon kotijoukkueen voittoon.Eilisen jälkeen on Rami herättänyt äijät saletisti. Ok Pudi ja Söde vex,mutta eivät he mitään sateentekijöitä ole viime aikoina olleet sen enempää,kuin muutkaan.
 
Eilen, tänään, huomenna, IFK.
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eipä tosiaan hyvältä näytä SaiPan tilanne, kun sentterikalustona on pätevät 3- ja 4-sentterit sekä kaksi laitahyökkääjää. Jos olisi edes seitsemäs pelikuntoinen pakki, niin Maalahti voisi pelata senterinä ja Giliati saataisiin koohottamaan kakkosketjun laidalle.

Jostain syystä kristallipallo on kuitenkin optimistinen, ja näyttää SaiPalle 3-2 voittoa jatkoajalla. SaiPan maalit tekevät Tavi ja Davis, sekä ajassa 62.37 Kalle Maalahti. Meijän poikien menestys perustuu siihen, että Markkanen ei hörppää tänään yhtään helppoa, ja toista kertaa yhdessä pelaavat ketjut saavat puolustuspelin toimimaan paremmin kuin Lukko-ottelussa.
 
Mieluummin optimisti ja väärässä, kuin pessimisti ja oikeassa.

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
Mitäs täällä negaillaan? Kyllä minä näen, että tässä lauantaisessa huumassa IFK:lla on ihan hyvät saumat viedä tää matsi jatkoille ja hoitaa ekstrapojo rankkariskabassa!

Tänään se tapahtuu, testicle on ice!
 
Our citizens have concealed weapons. If you kill someone, we will kill you back.

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Aina niin "helppo" SaiPa vastassa ja pistekin olisi oikein mukava yllätys suoraan sanottuna. Molemmilla ukkoja klesana, mutta noilla mennään mitä on ja parempi vieköön pisteet ja mielellään niin, että tuomarit eivät olisi kovin isossa roolissa. Jos ei Mankinen tee maalia niin olen ottamatta bisseä, eli kaljat kylmään stana.
 
en gÅng IFK alltid IFK!
Non,je ne regrette rien.

Samppakanki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eka kymppi kertoo paljon. Jos jatketaan siitä mihin Lukkoa vastaan jäätiin, sen huomaa kyllä taas ihan kaikesta tekemisestä jo alusta lähtien. Lukko riisui SaiPan kaikista aseista. Mielenkiinnolla odotellaan, kyllä nyt pitäs alkaa taas niitä pisteitä ottaa, sieltä tulee muuten kaverit takaa ohi, ja lujaa.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ville Koho
Kaiken järjen mukaan SaiPalla ei pitäisi tuolla kokoonpanolla olla mitään asiaa pisteille. Eli voittohan sieltä tulee, harmi ettei HIFK:lla liene tänään mikään juhlapeli niin 150% varmuutta asialle ei saada, mutta 100% riittää tänään.
 
- Tämä oli aika groteski peli, SaiPan valmentaja Tero Lehterä kuvasi. Groteski tarkoittaa adjektiivina suhdatonta, irvokasta tai eriskummallista.
Etelä-Saimaa 22.12.2018
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jees, tämä esitys palautti uskoa kummasti. Andy Bernardin voittoputki on nyt kolmen ottelun pituinen, ja reilusti paskaa niskaansa joiltain SaiPan kannattajilta saanut Dan Spang näytti että ainakin hyökkäyspäässä homma toimii.

Ensi viikolla SaiPalla on vastassa KalPa, Jokerit ja Pelicans, ja eiköhän tällaisella esityksellä ropise pisteitä muiltakin kuin HIFK:lta.
 
Mieluummin optimisti ja väärässä, kuin pessimisti ja oikeassa.

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pisteautomaatti toimi taas oikein kivasti, neljä matsia ja neljä voittoa SaiPalle. Kom igen HIFK!

Ei vaan komee vierasvoitto tolla vemppalistalla, paljon parjatut Spang ja Bernard pääs näyttämään, Spangille kevyt 0+3 ja Bernardille taas voitto, hyvä tietää että Markkasella on sittenkin ihan kelpo stuntti.
 
RAPORTOI

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ville Koho
Niin, miksi muuten Bernard aloitti vaikka liigan sivuille ja SaiPan omaan twitteriin oli merkitty Jussi aloittamaan? Kohon tauti leviää?
 
- Tämä oli aika groteski peli, SaiPan valmentaja Tero Lehterä kuvasi. Groteski tarkoittaa adjektiivina suhdatonta, irvokasta tai eriskummallista.
Etelä-Saimaa 22.12.2018

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Ihan odotetunlainen peli.

Keväällä sitten katotaan, montako playoff-sarjaa ne meidän pojat voittaa. Mielellään näen uusinnan viime keväästä.
 
Hau, hau!

D - fence

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, kiekkoon osuva pakki, hampaaton kanadalaine
Takaisin voittokantaan. Maalahdessa muhii valtava potentiaali, kotimainen nouseva kiekollinen pakki. Nyt olisi tehtävä pitkä sopimus, vaikka vähän pitäisi epäsaipamaisesti laittaa euroja tiskiin. Ihan Ok kiekkopeli, jonkin verran taklauksia ja kovaa yritystä. HIFK:n eilinen peli näkyi jaloissa. Giliati alkaa tulla takaisin. Klassinen esimerkki pelaajasta, jonka pitää saada kiukkua ja kierroksia, että alkaa päästä pelin sisälle. Tyhmiä jäähyjä tulee väkisinkin, mutta loppujen lopuksi tämähän on viihdettä. Eli IFK:n näköinen pelaaja olisi kyllä:) Pernod ei voitosta huolimatta vakuuta edelleenkään. Lisäksi häiritsee, että aiheuttaa edelleen aivan liikaa oman pään aloituksia kiekon turhilla sulkemisilla.

Hifk jätti itsestään vaarattoman kuvan, mutta Ramin kanssa on kova pala playoff:ssa.
 
Miracles do happen...just believe

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Jos ei Mankinen tee maalia niin olen ottamatta bisseä, eli kaljat kylmään stana.
Vähän turhan kylmää bisseä, mutta meneehän tämä alas kuitenkin. Hengetön kotijengi, kuten uumoilinkin ja ansaitut pisteet vierailijoille tänään(kin).
 
en gÅng IFK alltid IFK!
Non,je ne regrette rien.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy