Kysymyksiä keskustelupalstan moderaattoreille ja ylläpidolle II

  • 1 070 616
  • 6 246

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Sääntöjä päivitettiin viimeksi muutama vuosi sitten ja siinä yhteydessä poistettiin myös aikoinaan käytössä olleet rajoitukset ja ohjeet sen suhteen mihin osioihin äänestyksiä saa laittaa. Äänestysten lisääminen keskusteluketjuihin ei siis ole kiellettyä. Sen sijaan puhtaat äänestysketjut, eli sellaiset, missä itse äänestys on pääosassa kuuluvat edelleen tuonne omaan äänestysfoorumiinsa.

Äänestyksistä ei ole ainakaan toistaiseksi ollut tietääksemme suurempaa haittaa tai harmia palstalle. Jos kuitenkin alkaa olla haitaksi, niin puutumme joko tapauskohtaisesti tai mietimme sääntöjä uudestaan. Pitkän äänestysluettelon näkyminen jokaisen sivun alussa on ehkä turhaa. @Ylläpito tietänee, josko tähän löytyisi joku helppo ratkaisu.


T: Modet
Kiitos vastasuksesta, ja ennen kaikkea hyvästä vastauksesta, joskin kesti turhan pitkään. En ole huomannut tuota asiaa ssäännöissä vaikka olen pyörinyt täällä jo kohta 16 vuotta ilman muutamaa päivää pitempiä taukoja.

Minullakaan ei ole koskaan ollut mitään noita äänestyksiä vastaan. Vastaan niihin jotka kiinnostaa itseäni ja muut jätän yksinkertaisesti huomioimatta. Nyt minulla (ja näköjään muillakin) alkoi ärsyttämään kun aivan turha äänestys (otteluseurannan kannalta) pomppasi silmille koko ajan sellaisessa ketjussa missä vaihtuu uusi sivu joka yhdeksäs minuutti.

Tämähän ei edelleenkään ole mikään suuri ongelma, palstan kokoon nähden, siihen löytyy jopa muutama nopea ja helppo ratkaisu:
- Äänestys näkyy vain sivulla 1
- Äänestyksen voisi piilottaa jos haluaa
- Ei mitään äänestyksiä mihinkään seurantaketjuun, ihan vain siksi että niissä saattaa viestejä tulla sivukaupalla lyhyessä ajassa

Nämä ovat minun mietteet, maailma ei ole mennyt rikki tästä kyesisestä äänestyksestä, eikä edes jatkoajan keskustelupalsta, mutta kaikkea voi parantaa askel kerralla.

Edit:

Ja nyt kysymys siirtyy eteenpäin @Ylläpito . Onko jompikumpi/molemmat kaksi teknistä vaihtoehtoa helposti tehtävissä? Kolmas vaihtoehto taas kuuluu sääntöpuolelle joista modet päättää.

Ja samalla voisitte muuten piilottaa kaikki otteluseurantaketjut nimimerkiltä @Leon ettei edes tiedä että niitä on edelleen olemassa, niin ei tarvitse hukata turhaa energiaa niiden olemassaolon valittamiseen (pieni loppukevennys tämän asian tiimoilta). ;)
 
Viimeksi muokattu:

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Voisitte muokata Huuhkajien kisaketjun vuoden oikein. Kiitos.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Puuttuu sellainen viime kauden otteluketju paskanjauhannalle.

Tajusin tänään saman eli olisiko mahdollista palauttaa viime kaudelta/kausilta tuttu joukkuekohtainen otteluseurantaketju tai oikeammin voiko sellaisen perustaa? Eli jos sitä käytetään, sitä käytetään ja jos ei käytetä, se kuolee pois eli lopulta vain mahdollisuuksia.

Mielestäni tuolle olisi ehdottomasti tarvetta, koska se ainakin näin etäkannattajana on ollut jopa olennainen osa ottelukokemusta. Pidemmät analyysit sitten ottelun jälkeen, mutta matsin aikana lyhyttä reagointia viesteillä, jotka nyt hukkuvat isoon kierroskohtaiseen otteluketjuun.

Odottelen vastausta, kiitos. @Moderaattorit
 

Trekolmestar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Miksi yleisen Applen tuotteisiin liittyvän ketjun nimi on edelleen Apple - Omena mätänee?
Ketju on avattu yli kahdeksan vuotta sitten ja sen avauksen ydinajatus kaiketi oli, että Applen liikeidean perusteet ovat murentumassa. Firma voi hyvin ja porskuttaa edelleen. Kauanko yhden omenan mätänemiseen menee aikaa? Miksi otsikko ei voi olla neutraali?
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Asian eteen voisi tehdä jotakin. Ehkäpä ensimmäisenä askeleena palauttaa joukkuekohtaiset otteluseurannat. Otteluketjufoorumi alkaa olla selvästikin tiensä päässä.

Nämä piti siirtyä otteluketjuihin, mutta kun kukaan ei uskalla avata sellaista ja jos joku avaakin, niin kukaan ei ainakaan uskalla käyttää sitä otteluseurantaan. Vastustan keskivahvasti joukkuekohtaista otteluseurantaa, mieluummin ottelukohtainen niin saadaan siihenkin vähän kipinää eikä vaan oman porukan kesken värilasien takaa hymistelyä, jossa vieraisiin pöytiin huutelemista ei suvaita.
 

redpecka

Jäsen
Minä olen ainakin vanhanaikainen tässä suhteessa ja tykkään kunnon otteluseurantaketjuista. On se yleinen kaatopaikka-chattiketju ja sitten se joukkueidenvälinen ketju jossa juttelen toistaiseksi vaikka yksinäni. Pelin jälkeen menen SaiPa-osioon ja siellä onkin jossain kausiketjussa tsättäilty kaks tuntia keskenään. Just!

En tule asiasta itkemään jos Jatkis päättää taipua takaisin viime kauden idiotismiin, mutta ennen virallista ilmoitusta paluusta paskaan aion vähän itkeä ja toivon pientä säpinää peliä katsovilta kirjoittelijoilta kyseessäolevaan peliketjuun.

- Paitsio!
- No eihän ollu!
- Vittu mikä sika toi svedupelle!
- Lisätietoja tästä?
- Raportoitu, tykätty, Y-veitsi selkään.
- Pidä vittu pää kiinni jos ei ole mitään sanottavaa.
- Siellä on se ignore-nappula jos pää ei kestä.
- Hahhah! Ai tosta jäähy! Kiviä taskuun saatana.
- Törkee taklaus, selkeesti nousee luistimet jäästä.
- Mutta ei noin vaan voi pelata kiekollisena metri irti laidasta, ihan pussy-liiga.
- Vedä käteen!

Nää ois kivoja ja pelin jälkeen palattaisiin taas asialinjalle otteluketjussa. Mutta ei sitten jos kukaan ei enää tahdo.
 
Niin. Otteluseuranta taitaa olla näitä asioita, joiden järjestämiseen on yhtä monta näkemystä kuin on palstan käyttäjiä. Yksi pitää yhdestä tavasta, toinen toisesta ja kolmas kolmannesta. Meille tuli melkoinen määrä negatiivista palautetta joukkuekohtaisista seurannoista ja nyt kun viralliset joukkuekohtaiset otteluseurantaketjut poistuivat, me olemme jälleen saaneet paljon negatiivista palautetta.

Emme kuitenkaan lähde nyt ottamaan askelta taaksepäin vaan katsomme ainakin tällä hetkellä, mihin tilanne kehittyy ja löytääkö käyttäjät otteluketjut. Emme halua tehdä tässä asiassa nyt hätiköityjä johtopäätöksiä.

Voimme myös sen verran paljastaa, että suunnitelmissamme on suorittaa pitkästä aikaa palstan käyttäjäkysely. Otteluseuranta tuntuu aiheuttavan paljon keskustelua, joten tästä aiheesta voisi kysyä kyselyn yhteydessä. Tämä toisi todennäköisesti paremman otoksen käyttäjien halusta kuin mielipiteiden keruu vaikkapa tämän ketjun välityksellä.

T: Moderaattorit
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Laitetaan nyt samaan syssyyn, että onko se nyt täysin mahdotonta, kun pelit ja ajat yms. on tiedossa, että jos ei joku mode jaksa, niin joku algoritmi tekisi edes ne ketjut peleille sinne otteluseurantaan? Tällä säästyttäisiin monelta vaivalta ja se on yksi iso syy miksi ketjuja ei ainakaan konkarit jaksa avata kun niissä on joskus oltu varsinkin tiukkana niistä muotosäännöistä.
 
Jos puhutaan jostain algoritmista, niin @Ylläpito osannee vastata tuohon parhaiten. Todennäköisesti sellaisen saisi, mutta emme tietysti osaa vastata siihen, kuinka vaikeaa sellainen on tai löytyykö tekniikan puolelta tärkeämmän prioriteetin hommia. Tekniikan puolella saattaa olla muutenkin omat suunnitelmansa, miten ja mihin suuntaan otteluseurantaa pitäisi kehittää.

Mitä otteluketjujen avaamiseen tulee, ymmärrämme kyllä historian tuoman painolastin. Mutta osaltaan siksi kirjoitimme kesällä näin otteluketjufoorumin pelisääntöihin
Tämän muutoksen vuoksihan tärkeintä otteluketjujen avauksissa on se että ne avataan. Olisihan se hienoa, jos otteluketjuissa olisi hyvä alustus tai edes kokoonpanot, mutta näiden ketjujen osalta emme rupea lätkimään ketjunavauskieltoja puutteellisten avausten vuoksi.

Moderaattorit
 

Ylläpito

Administrator
Laitetaan nyt samaan syssyyn, että onko se nyt täysin mahdotonta, kun pelit ja ajat yms. on tiedossa, että jos ei joku mode jaksa, niin joku algoritmi tekisi edes ne ketjut peleille sinne otteluseurantaan? Tällä säästyttäisiin monelta vaivalta ja se on yksi iso syy miksi ketjuja ei ainakaan konkarit jaksa avata kun niissä on joskus oltu varsinkin tiukkana niistä muotosäännöistä.

Tässä koeluontoisesti yksi ketju luotu automatiikalla:

 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Jos koetaan, että automaattisesti luotu viestiketju rohkaisee ihmiskirjoittajia aktivoitumaan, niin totta kai sellainen on mahdollista toteuttaa.
Kiitos. Tällä tavallahan tähän helpoiten selvyyden saa.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
- - - onko se nyt täysin mahdotonta, kun pelit ja ajat yms. on tiedossa, että jos ei joku mode jaksa, niin joku algoritmi tekisi edes ne ketjut peleille sinne otteluseurantaan?
Jos koetaan, että automaattisesti luotu viestiketju rohkaisee ihmiskirjoittajia aktivoitumaan, niin totta kai sellainen on mahdollista toteuttaa.
Kah... pari vuottahan siinä meni, kun ensimmäistä kertaa ehdottelin Otteluketjujen virallisia avauksia.

Yhtenä ratkaisuna pitäisin sellaista, että Toimitus ottaisi otteluketjujen avaamisen asiakseen. Muistaisin ainakin joskus asian olleen (olisiko ollut silloin, kun Otteluketjufoorumi tuli uutena joskus vuoden 2005 paikkeilla?) niin, että Toimitus kävi avaamassa otteluketjut. Käytännössä näissä avausviesteissä ei ollut mitään muuta kuin linkki Jatkoajan toimittajien tekemiin otteluennakoihin. Tästä se keskustelu kuitenkin lähti liikkeelle. Jo valmiiksi avattuun ketjuun on huomattavasti helpompaa kirjoittaa viestejä kuin avata ketju itse.
Ehdotustani ei tosin käsitelty ensimmäiseen kuukauteen ja itse toimenpiteissä näemmä kesti sen kaksi vuotta.

Käsiteltiinkö samalla ehdotustani siitä, että myös Moderaattorit ja/tai Jatkoajan verkkolehden toimittajat voisivat avata otteluketjuja?
Pakko myöntää, ettemme käsitelleet.

Mutta mikäli tällaiseen toimintaan ryhtyisimme, tällaisen toteutus kannattanee hoitaa automatiikan kautta sen sijaan, että kasvattaisimme modetiimin tai toimituksen jo nyt suurta työkuormaa.

Moderaattorit
Mä en ollut tuolloin hirvittävän innostunut automatiikasta - enkä ole vieläkään - mutta parempihan sekin on kuin ei ketjuja ollenkaan. Nyt jokaiselle matsille saadaan omat Otteluketjut auki pelipäivän aamuna. Voi olla, että wanhan koulukunnan kasvattina mulla oli turhiakin pelkoja automatiikkaa kohtaan. Ainakin toistaiseksi homma näyttää toimivan: siirretyistä SPO-TPS ja KÄR-TPS -matseista automatiikka ei ole avannut Otteluketjua.
 

Liitteet

  • 2020-10-17 - Otteluketjut.jpg
    2020-10-17 - Otteluketjut.jpg
    89,1 KB · kertaa luettu: 107

redpecka

Jäsen
@Ylläpito Automaattisista ketjunavauksista.. Onko siis niin, että jos joku on ehtinyt innoissaan vaikka edellisenä päivänä avata otteluketjun niin silloin Ylläpito/automatiikka ei avaa sitä turhaan toiseen kertaan?

Ja päinvastoin, jos joku haluaa avata ketjun Ylläpito-automatiikan jälkeen niin se Ylläpito-avaus häviää (jos siihen ei ole tullut vielä viestejä tms..) kuten tämän päivän kierroksella on ilmeisesti käynyt. (Muut otteluketjut avattu automaattisesti aamulla ja SaiPa-JYP vasta puolilta päivin ihmisvoimin, kuten ylempää @Mr.Fox viestin liitteestä kätevästi näkee.)

Hyvä systeemi ylipäätään tämä nykyinen ainakin teoriassa, katsotaan jaksaako ihmiset ylipäätään kumminkaan enää kirjoitella mihinkään missä on vihulaiskannattajia ilkeesti seassa.
 

Ylläpito

Administrator
@Ylläpito Automaattisista ketjunavauksista.. Onko siis niin, että jos joku on ehtinyt innoissaan vaikka edellisenä päivänä avata otteluketjun niin silloin Ylläpito/automatiikka ei avaa sitä turhaan toiseen kertaan?

Tässä on ollut automatiikan lisäksi päällä varmuuden vuoksi ennakkomoderointi noille ketjuille, mutta tarkoitus olisi jatkossa antaa kejujen vain tulla julki itsestään. Sitä ainakin toivoisi, että jos jo avattu ketju ja automatiikalla luotu ketju olisi otsikoiden osalta identtiset, niin tuplaaei turhaan luotaisi. Mutta nyt en ole 100% varma. Kyseessä on palstsohjelmiston vakio-ominaisuus keskustelupalstan päässä ilman meidän kustomointeja.

Ja päinvastoin, jos joku haluaa avata ketjun Ylläpito-automatiikan jälkeen niin se Ylläpito-avaus häviää (jos siihen ei ole tullut vielä viestejä tms..) kuten tämän päivän kierroksella on ilmeisesti käynyt. (Muut otteluketjut avattu automaattisesti aamulla ja SaiPa-JYP vasta puolilta päivin ihmisvoimin, kuten ylempää @Mr.Fox viestin liitteestä kätevästi näkee.)

Ei häviä automaattisesti. Kuten edellä totesin, oli ennakkomoderointi päällä. Itse ketjut luotiin aamulla automatiikalla, mutta sivullekirjoittanut muisti vasta puoliltapäivin klikata viestit esiin, jolloin joku ystävällinen sielu oli jo ehtinyt luoda kyseisen ketjun.

Tähän ketjujen avaamiseen on turhaa sitoa meidän osalta yhtään lisäkäsityötä - oli sitten toimitus, modet tai ylläpito. Automatiikka puskee ketjut ulos ja turha sitä ennakkomoderointiakaan on pitää päällä ja jättää sen varaan, että ylläpidosta tai modeista käy joku napsimassa ne esiin. Jos joku ketju joskus tulee tuplana, niin sitten sen voi yhdistää/poistaa kun ehtii.

Ja edelleen, jos homma parin viikon päästä vaikuttaa hölmöltä niin voidaan lopettaa kokeilu.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Tässä on ollut automatiikan lisäksi päällä varmuuden vuoksi ennakkomoderointi noille ketjuille, mutta tarkoitus olisi jatkossa antaa kejujen vain tulla julki itsestään. Sitä ainakin toivoisi, että jos jo avattu ketju ja automatiikalla luotu ketju olisi otsikoiden osalta identtiset, niin tuplaaei turhaan luotaisi. Mutta nyt en ole 100% varma. Kyseessä on palstsohjelmiston vakio-ominaisuus keskustelupalstan päässä ilman meidän kustomointeja.

Ei häviä automaattisesti. Kuten edellä totesin, oli ennakkomoderointi päällä. Itse ketjut luotiin aamulla automatiikalla, mutta sivullekirjoittanut muisti vasta puoliltapäivin klikata viestit esiin, jolloin joku ystävällinen sielu oli jo ehtinyt luoda kyseisen ketjun.

Tähän ketjujen avaamiseen on turhaa sitoa meidän osalta yhtään lisäkäsityötä - oli sitten toimitus, modet tai ylläpito. Automatiikka puskee ketjut ulos ja turha sitä ennakkomoderointiakaan on pitää päällä ja jättää sen varaan, että ylläpidosta tai modeista käy joku napsimassa ne esiin. Jos joku ketju joskus tulee tuplana, niin sitten sen voi yhdistää/poistaa kun ehtii.

Ja edelleen, jos homma parin viikon päästä vaikuttaa hölmöltä niin voidaan lopettaa kokeilu.
No tällä lyhyellä otannalla niin ovat olleet yhtä kommentoituja ja seurattuja kuin palstalaistenkin avaamat, lisäksi ovat nostaneet lukukertoja liki tuhatta myös sellaisissa peleissä mistä tuskin olisi kukaan ketjua edes avannut, samaten saaneet tähän mennessä kommentteja kerännyt jokainen. Toistaiseksi siis ainakin minusta ihan positiivinen ilmestys, vaikka vielä ei miksikään yleisöryntäykseksi kutsuisikaan.

Mutta tämä toki subjektiivinen mielipide. Varmasti palstalaisilla olisi sanansa sanottavana asiasta, vähän on vain ollut hiljaista.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Mulla on ainakin mennyt kokonaan kiinnostus otteluseurantaan. Tykkäisin juurikin ylläpidon avaamissa ketjuissa seurata oman joukkueeni ottelua, mutta yksin ei viitsi. Kieltäkää tuo otteluseurantaketju ja mennään, niinkun modet sanoi, otteluseuranta otteluketjuissa. Tuo seitsemän ottelun sekemetelishatti on ihan perseestä.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Multa meni kiinnostus Kerhon kausiketjuun just äsken. En ehtinyt pelin aikana nettiä avaamaan ja vieraiden lähdettyä Kerho-osioon. Ihan pelkkää otteluchattia siinä yhdessä megaketjussa. Onko syynä ottelufoorumin yleisseuranta? Jatkoaika on rikki. Korjatkaa.
 

redpecka

Jäsen
Mulla on ainakin mennyt kokonaan kiinnostus otteluseurantaan. Tykkäisin juurikin ylläpidon avaamissa ketjuissa seurata oman joukkueeni ottelua, mutta yksin ei viitsi. Kieltäkää tuo otteluseurantaketju ja mennään, niinkun modet sanoi, otteluseuranta otteluketjuissa. Tuo seitsemän ottelun sekemetelishatti on ihan perseestä.
Niin, nyt oli illan kierroksella normaaliin tapaan sekametelikierrosketju ja jokaiselle ottelulle oma ketjunsa. La 17.10.2020 Otteluseuranta (Liiga)

Mutta tässä linkki sinne Lukko-pelin ketjuun: La 17.10.2020 Lukko - KooKoo

Ja tässä esim linkki SaiPa-JYP-pelin ketjuun: La 17.10.2020 SaiPa - JYP

Palstalaisistahan tämä loppujen lopuksi kiinni on. Jos ei halua kirjoittaa niin varmaan kuihtuu koko paska ennen pitkää.
 

444

Jäsen
Jos valtaosa tykkää kirjoittaa sinne sekameteliketjuun eikä ottelukohtaiseen seurantaan, niin miksi se suositumpi pitäisi sulkea ja kieltää? Siksikö, että muutama saa siitä hengenahdistusta? Ei jatkoaika ole rikki, jos valtaosa on eri mieltä teidän kanssanne. Megaketjun kieltäminen varmaan johtaisi siihen, että ottelukohtaiset täyttyisivät viesteistä. Samoin kristillisdemokraatit voittaisivat seuraavat vaalit, jos muut puolueet kiellettäisiin. Ja vaniljajäätelö olisi parasta, jos muita vaihtoehtoja ei olisi. Silti syön mieluummin muuta ja äänestän jotain muuta. Ja kirjoittelen megaketjuun. Jatkoaika ei ole rikki.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Jos valtaosa tykkää kirjoittaa sinne sekameteliketjuun eikä ottelukohtaiseen seurantaan, niin miksi se suositumpi pitäisi sulkea ja kieltää? Siksikö, että muutama saa siitä hengenahdistusta? Ei jatkoaika ole rikki, jos valtaosa on eri mieltä teidän kanssanne. Megaketjun kieltäminen varmaan johtaisi siihen, että ottelukohtaiset täyttyisivät viesteistä.
Sulla ei ole nyt syyt ja seuraukset ihan hallussa. Mennäänpä historiaan. Kun täällä oli tiukin kuri ikinä, otteluketjut lukittiin, jottei niihin edes voinut kirjoittaa matsien aikana. Jollain ihmeellä kirjoittajakunta sai äänensä kuuluviin ja sitten modet perustivat armollisesti otteluseurannan, joka on siis se nykymuotoinen sekametelisoppa. Mitään muuta syytä tuolle megaketjulle ei ole. Ymmärrettävistä syistä suuri osa kirjoittajista keksi porsaanreiän viime kaudella ja oman joukkueen seuranta siirtyi joukkefoorumien puolelle omiin hiekkalaatikkoihinsa. Se vähäkin keskustelu muiden kannattajien kesken näivettyi niistä otteluketjuista, mitkä olivat alunpitäen erittäin hedelmällisiä keskustelulle. Nyt tehtiin tälle kaudelle uusi linjaus ja otteluketjuihin oli sallittua tehdä otteluseurantaa ilman pelkoa pelikiellosta. Tosin vanha kansa ei taida edelleenkään uskaltaa hiiskahtaa matsien aikana otteluketjuihin, koska siitä saa PENALTTIA! Näin on aina tehty, kukaan ei tiedä miksi, mutta en uskalla muuttaa omaa toimintaani.

Mitä vikaa olisi siinä ideassa, että se megaketju lukittaisiin, jos joku sen erehdyksessä avaa ja matseista keskustellaan siellä, missä kuuluukin, eli siinä matsiketjussa? Ja samoin jos joukkuefoorumi täyttyy matsichatista, pieni ärähdys, että hus ottelufoorumin puolelle. Aika nopeasti kulttuuri omaksutaan ja veikkaan, että valtaosa olisi tyytyväisempiä kuin nyt. Olen aika vahvasti sitä mieltä, että valtaosa ei todellakaan pidä tuosta megachatista. Meidät on vain opetettu siihen.
 
Viimeksi muokattu:

444

Jäsen
Mitä vikaa olisi siinä ideassa, että se megaketju lukittaisiin, jos joku sen erehdyksessä avaa ja matseista keskustellaan siellä, missä kuuluukin, eli siinä matsiketjussa? Ja samoin jos joukkuefoorumi täyttyy matsichatista, pieni ärähdys, että hus ottelufoorumin puolelle. Aika nopeasti kulttuuri omaksutaan ja veikkaan, että valtaosa olisi tyytyväisempiä kuin nyt. Olen aika vahvasti sitä mieltä, että valtaosa ei todellakaan pidä tuosta megachatista. Meidät on vain opetettu siihen.
Se vika, että minä en pitäisi ko. muutoksesta. Ja koska minua ei kiinnosta lukea ainoastaan oman joukkueen peleistä enkä jaksa hyppiä ketjusta toiseen lukemassa muiden peleistä, kun kaikki on kätevästi samassa paikassa.
Perustelu on siis sama kuin sinullakin: oma napa. Kaikki muu on spekulaatiota; meistä kumpikaan ei tiedä, mitä valtaosa palstalaisista haluaa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Perustelu on siis sama kuin sinullakin: oma napa. Kaikki muu on spekulaatiota; meistä kumpikaan ei tiedä, mitä valtaosa palstalaisista haluaa.
Muistatko SINÄ sitä aikaa, kun otteluketjuissa keskustelu kävi vuolaana? Ei taida olla ihan pelkästään meidän kahden välinen mielipide-ero nyt kyseessä. Kiva kärjistys silti, pinnat siitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös