Kysymyksiä keskustelupalstan moderaattoreille ja ylläpidolle II

  • 1 070 643
  • 6 246

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Onko osiosta nimeltään "Otteluketjufoorumi" enää mitään järkeä?

Ottelukohtaisia ketjuja ei enää juuri avata. Mistä tämä johtuu? Eikö nykyajan kiireinen ihminen kerkeä analysoimaan pelejä? Pelien jälkeen viestejä tulee vähän, jos ei pelissä tapahdu jotain sykähdyttävää ja jos sitä otteluketjua on edes olemassa.

Koko kierroksen otteluseurantaketju yritetään tappaa joukkueiden osioista löytyvillä turhilla lässytysketjuilla. Sisäsiittoista läpsyn läpsyä. Sama kuin läpsyttimillä vihtoisi saman joukkueen fania selkään saunassa ja tarjoaisi kossua.

Älypuhelimien ihmeaikana luulisi reaaliaikaisen otteluseurannan olevan kultakaivos, seurasi peliä mistä vain, jos haluaa infota tai kommentoida salaman nopeasti. Ei tunnu olevan käyttöä kyseisellä palstalla.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Roku

ElmerMoody

Jäsen
Suosikkijoukkue
✦ IFK ✦
Otteluketjufoorumin alle ottelukohtaiset seurantaketjut. Eikö tuo nyt olisi kaikkein loogisin ratkaisu? Ja tiedän, sitä on ehdotettu jo miljoona kertaa, mutta jostain syystä näin ei tapahdu.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Osaisiko @Ylläpito kertoa, että miksi nykyään ei toimi noi hälytykset kuin ehkä 50% ajasta? Tämän viimeisen päivityksen jälkeen ja kun olen ottanut tykkäyksitä hälytykset pois päältä. En tiedä liittykö asiat toisiinsa, mutta lainauksia menee jatkuvasti ohi ja ei sellaisia lainauksia, että käyttäjä olisi esim. kirjoittanut ensin ja lainannut sitten vaan niitä ihan oikeita lainauksia mihin käyttäjä sitten kommentoinut.
 

Työmyyrä58

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja Boston Bruins
Millä tonne alas mun profiiliin saa kirjoitettua jonkun hassun pippelivitsin?
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
@Moderaattorit , saako pelikieltoon silloin lievennystä jos toteaa viestissä "Otan tästä mielellään pelikiellon vastaan" eli ns. tunnustaa rikoksen? Näitä aina joskus näkee ja usein selviää viikolla.
 
@Moderaattorit , saako pelikieltoon silloin lievennystä jos toteaa viestissä "Otan tästä mielellään pelikiellon vastaan" eli ns. tunnustaa rikoksen?

Jokainen tapaus käsitellään erikseen ja muuttuvia tekijöitä on paljon, mutta ei tuosta nyt taida apua sanktioiden välttämiseen olla. Ehkä jopa päinvastoin: jos kirjoittaja selvästi itsekin tiedostaa toimivansa sääntöjenvastaisesti ja vielä sen jälkeenkin päättää kuitenkin lähettää viestinsä, niin eipä tuota ainakaan voida minään vahinkona tehtynä rikkeenä pitää.

Sen sijaan siitä voi joskus ollakin apua, jos sattuu tunnekuohuissaan kirjoittamaan jonkun epäasiallisen viestin, mutta hoksaa sitten itse hetkeä myöhemmin poistaa viestiin tuoreeltaan tai edes pyytää anteeksi epäasiallisuuden kohteelta.

T: Modet
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Kysyisin moderaattoreille että miten astroturffaukseen täällä voi vastata?

Henkilöllisyyden arvuutteluun on ollut selkeä nollatoleranssi ymmärretävistä syistä, mutta tämä linja mahdollistaa esimerkiksi sen että kun Suomen suosituimmalla jääkiekkopalstalla ollaan niin esim pelaaja-agentit levittelevät täysin valheellisia huhuja osana sopimusneuvotteluja niin tätä toimintaa ei voi mitenkään kommentoida ilman että pelikielto napsahtaa.

Varmaan näitä viestejä raportoida moderaattoreille, mutta ovatko ne nuo säännön 12 vastaisia vai ei? Kaupallisen toiminnan edistämistä, mutta mikä on modejen tulkinta?
 
@SergeiK

Sekä perättömien huhujen tarkoituksellinen spämmääminen että kaupallisen toiminnan edistäminen on kiellettyä, mutta monesti nämä on hankalia asioita puuttua, kun ei meilläkään ole usein varmuutta kirjoittajien todellisista agendoista. Kyllä näistä joka tapauksessa kannattaa meille raportoida, niin tulevat sitten ainakin huomioiduksi.

Perättömien huhujen kiistäminen ei ole kiellettyä, mutta muistutetaan nyt kuitenkin kaikkia tuosta mainitusta henkilöllisyyden arvuuttelusta, joka on ehdottoman kiellettyä. Eli vaikka kuinka tekisi mieli arvella jotain nimimerkkiä pelaaja-agentiksi tai vaikkapa pelaajan sukulaiseksi, niin jättäkää väliin.

T: Modet
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Kunhan pohdin itekseni: meillä kun on jo tykkäyksetkin täällä käytössä, niin onko mahdollisuus oman profiilikuvan lisäämiseen ollu @Ylläpito lla joskus edes harkinnassa? Toisi ainakin palstalle lisää väriä imo.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mitäs jos suosikkijoukkue-kohdassa nimen alla olisikin suhteellisen pieni joukkueen tai liigan logo? Vaikka maksimissaan kolme eri logoa per käyttäjä. Saattaisi tuoda juuri sopivasti väriä palstalle ja oman joukkueen tunnustaminen logon voimin tuntuu mukavalta.

En ole erityisen innostunut siitä, että osa käyttäjistä käyttää tuota suosikkijoukkue-kohtaa allekirjoituksen tavoin hassutteluun, jolloin siitä ei kovin helposti käy selväksi mitään hyödyllistä. Logosta käy hyvin nopeasti ja helposti selväksi kyseisen käyttäjän suosikkijoukkue - pelkkä vilkaisu riittää.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Jos palstasofta antaa mahdollisuuden poistaa avattaret käytöstä, niin miksipä halukkaat eivät voisi niitä käyttää. Sama pätee jo allekirjoituksiin.
 

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Jos palstasofta antaa mahdollisuuden poistaa avattaret käytöstä, niin miksipä halukkaat eivät voisi niitä käyttää. Sama pätee jo allekirjoituksiin.

Jos kyselyn perusteella murskaenemmistö on sitä mieltä, että ei avataria (edes mahdolliseksi), niin miksipä ne pitäisi käyttöön mahdollistaa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Olisiko aika ottaa lusikka kauniiseen käteen ja sulkea nuo joukkuekohtaiset seurannat? Kävin pitkästä aikaa kurkkaamassa, mitä Otteluketjufoorumille kuuluu. Viikkoon ei ole avattu muita matsiketjuja kuin TPS:n peleistä. On siellä hämäyksen vuoksi yksi Kerhon pelikin, mutta sekin on vain otsikoitu hiukan persoonallisesti. Edellinen oikeasti ei-Tepsin peliä koskeva ketju on 12.2.

Nyt myönnätte virheenne ja otteluseuranta pakotetaan matsikohtaisiin ketjuihin. Eihän tässä ole enää mitään järkeä.
 

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Ei nyt kesken kauden kannata mitään korjausliikkeitä tehdä...
 

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Q
Yhteisessä otteluseurannassa joku saattaa sanoa pahasti ja sit jollekkin tulee paha mieli... yhyy yhyy

Itse selailin erätauoilla palstaa ennen, mutta ei nykyisin jaksa käydä parikymmentä ketjua läpi.
Ei sitä yhteistä seurantapaskaa kukaan halua. Seurantasivulle aina ottelusta ketju ja kaikki ko. otteluun liittyvä keskustelu sinne. Ennakot, seuranta ja jälkipelit. Siten kultakin kierrokselta on max. sen verran otteluketjuja kuin on pelejä ko. päivänä.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Eddie Howe, Sir Bobby, Rock of Gibraltar
Ihan tämmöinen yleinen kysymys, onko ManUn joukkueketjussa kiellettyä siis yrittää keskustella ManUn päävalmentajasta? Vai onko teillä liian kiire käydä esim. tapaamisketjussa huomauttamassa että täällä saa vaan suunnitella tapaamista?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös