Ilmoitukset

Nimimerkki wilco on asetettu viikon pelikieltoon hänen kirjoitettuaan ison kasan täysin turhia viestejä Telian ketjuun.

Emme hyväksy nimimerkin ja oikean nimen yhdistämistä edes huumorin varjolla. Tämän vuoksi nimimerkki sajuki on saanut TPS-osioon kirjoitetusta viestistään viikon pelikiellon.

Nimimerkki Tietotoimisto on palkittu hänen Donald Trumpin ketjuun kirjoittamasta henkilökohtaista hyökkäyksestään viikon pelikiellolla.

Nimimerkki Mr. Wonderful on passitettu viikon pelikieltoon turhasta ja sisällöttömästä onelinerista. Viesti löytyy Riku Kallioniemeä käsittelevästä ketjusta.

Nimimerkki Petra85 on saanut viikon pelikiellon, sillä hänen viestiensä taso on ollut niin sisällöllisesti kuin kieliopillisesti kehnoja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr huilaa seuraavan kuukauden kirjoitettuaan Jokerit-osioon viestin, jonka ainoa anti keskustelulle oli pään aukominen toiselle käyttäjälle. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki kiwipilot on passitettu kahden viikon pelikieltoon. Hänkin keskittyi Jokerit-osiossa asian sijasta henkilökohtaisuuksiin. Myös tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Action Bronson kirjoitti Jokerit-osioon viestin, joka oli täynnä riidan haastamista ja pään aukomista. Olimme jo aiemmin antaneet vastaavanlaisten viestien vuoksi ketjunootin, ja koska kyseisen nimimerkin rikehistoria on mittava, koimme parhaaksi poistaa hänen kirjoitusoikeudet kokonaan.

Nimimerkki Keskikalja on saanut viikon pelikiellon, sillä hän on kirjoittanut lukuisia sisällöttömiä onelinereita, joiden kielioppi on ollut heikkoa.

Sulje ilmoitus

Emme salli nimimerkin ja oikean nimen yhdistämistä tai arvuuttelua edes huumorin varjolla. Tämän vuoksi nimimerkki MR8 on asetettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Kyseenalaiset taklaukset ja muut törkytemput Suomi-sarjassa

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana The Rock, 21.01.2018 klo 22.52.

 1. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Sanoisinko, että suhteellisen idioottimainen teko VG-62:sen Stenka Karlssonilta tänään Porissa. Harmi etteivät Karhu HT ja VG-62 ehkä enää kuluvalla kaudella kohtaa, sillä veikkaisin muuten Karlssonin saavan aikamoisen sakinhivutuksen porilaisilta.

  Sama sankarihan teloi jo aiemmin tällä kaudella Huntersin Roope Sipiläisen pitkälle sairauslomalle törkeällä polvitaklauksella, joten on jännä nähdä mitä jälkiseuraamuksia tästä on luvassa, sillä KHT-veskari Niklas Lehti on varmasti jokusen hetken tositoimista sivussa aivotärähdyksen takia.
   
 2. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Jaaha, mikähän tässä nyt on ollut ideana? "Höh, en saanut maalia, menenpä ja kolaan vastustajan maalivahdin mennessäni kun se oli niin tyhmä että ei antanut mun tehä maalia." Itse toimin samaan malliin NHL-konsolipelissä joskus 8-vuotiaana.

  Miksi muuten Jari Levonen oli tässä tuomarina? Onko aikaisemminkin ollut Porin Suomi-sarjapeleissä tuomaroimassa?
   
 3. Laus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, FPS
  Lainaus:
  On ainakin aiempina vuosina ollut monestikin. Miksei olisi ? Tänään ei ollut liigassa eikä mestiksessä pelejä.
   
 4. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Jostain syystä minulla on ollut oletus, ettei vakituisesti Liigassa viheltävät tuomarit paljoa alemman sarjatason matseja viheltelisi, etenkään Suomi-sarjan. Kai noistakin sitten ihan hyville korvauksille pääsee.
   
 5. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Kotkassa on tälläkin kaudella varsin usein joku Liigaa viheltävistä tyyliin Suorsa, Luoma-aho, Kaukokari... eli kyllähän näitä ylemmillä sarjatasoilla pilliin vislaavia jannuja nähdään pitämässä tuntumaa yllä myös Suomi-sarjassa.
   
 6. zeitgeist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset pikkuseurat
  Ei kyllä voi kiekkoilija juuri enää huonommin käyttäytyvää tempausta keksiä kuin oli tuo Stenkan "idea". Himmensi kyllä tuo uutinen iloani VG:n kahdesta arvokkaasta vieraspisteestä. Perinteisesti VG on pelannut sisäsiistiä kiekkoa, mutta näköjään siihen ei voi enää luottaa - toivottavasti eivät tuollaiset otteet yleisty. On noita päähän kohdistuvia taklauksia kuitenkin muissakin SS-pelipöytäkirjoissa varsin monesti nähty, joten hieman huolestuttavalta näyttää. Ei noilla "palkoilla" pitäisi joutua kärsimään aivotärähdyksistä tai hampaanpaikkauskuluista.

  Mutta toisin kuin The Rock epäili, niin pitäisin mieluummin todennäköisenä, että Karhu ja VG ottavat vielä uuden kierroksen play-outissa, Muik ei niitä enää millään kiinni saa ja Haukatkin tuntuu mielellään pitävän etäisyyttä varmaankin toivoen juuri Muikista omaa vastustajaansa.
   
 7. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Toivotaan suurin piirtein loppukauden kakkua. Sen verran typerä, turha ja raukkamainen temppu. Ja todella pahan loukkaantumisen riski tuollaisessa tempussa on. Ja vielä aiempaa historiaa toisesta raukkamaisesta tempusta.
   
 8. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
 9. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Ilta-Sanomat ei Veegan ulosajetun valmentajan nimeä julkaissut, mutta Rannikkoseudun jutun mukaan kyseessä oli Petteri Oiva.
   
 10. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  VG-62:sen puolustaja Stenka Karlsson on saanut Satakunnan Kansan mukaan Jääkiekkoliiton kurinpitovaliokunnalta peräti 15 ottelun mittaisen pelikiellon, miehen telottua taannoin Karhu HT:n maalivahti Niklas Lehden.
   
 11. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Asiallisen mittainen kielto tuollaisesta tempusta.
   
 12. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Samaa mieltä etenkin, kun Karlsson on myötänyt kyseessä olleen tyylipuhtaan koston. Lehti taitaa tämän jutun mukaan olla loppukauden sivussa, joten on mielestäni oikeus ja kohtuus, että sama kohtalo on myös hänen telojallaan.
   
 13. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Vaikka itse temppu oli alhainen, niin hatunnosto siitä Karlssonille että on myöntänyt asian. Yleensähän näissä loppuun asti väitetään että täysin tahaton vahinkohan se oli.
   
 14. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Oliko ensimmäinen kurinpitopäätös koskaan missään, jossa rikkoja myöntää kostaneensa?
   
 15. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Ainakaan omaan silmään ei aiemmin moista rehellisyyttä rikkoneen pelaajan taholta ole osunut.