Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Kyseenalaiset taklaukset ja muut törkytemput Suomi-sarjassa

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana The Rock, 21.01.2018 klo 22.52.

 1. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Sanoisinko, että suhteellisen idioottimainen teko VG-62:sen Stenka Karlssonilta tänään Porissa. Harmi etteivät Karhu HT ja VG-62 ehkä enää kuluvalla kaudella kohtaa, sillä veikkaisin muuten Karlssonin saavan aikamoisen sakinhivutuksen porilaisilta.

  Sama sankarihan teloi jo aiemmin tällä kaudella Huntersin Roope Sipiläisen pitkälle sairauslomalle törkeällä polvitaklauksella, joten on jännä nähdä mitä jälkiseuraamuksia tästä on luvassa, sillä KHT-veskari Niklas Lehti on varmasti jokusen hetken tositoimista sivussa aivotärähdyksen takia.
   
 2. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Jaaha, mikähän tässä nyt on ollut ideana? "Höh, en saanut maalia, menenpä ja kolaan vastustajan maalivahdin mennessäni kun se oli niin tyhmä että ei antanut mun tehä maalia." Itse toimin samaan malliin NHL-konsolipelissä joskus 8-vuotiaana.

  Miksi muuten Jari Levonen oli tässä tuomarina? Onko aikaisemminkin ollut Porin Suomi-sarjapeleissä tuomaroimassa?
   
 3. Laus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, FPS
  Lainaus:
  On ainakin aiempina vuosina ollut monestikin. Miksei olisi ? Tänään ei ollut liigassa eikä mestiksessä pelejä.
   
 4. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Jostain syystä minulla on ollut oletus, ettei vakituisesti Liigassa viheltävät tuomarit paljoa alemman sarjatason matseja viheltelisi, etenkään Suomi-sarjan. Kai noistakin sitten ihan hyville korvauksille pääsee.
   
 5. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Kotkassa on tälläkin kaudella varsin usein joku Liigaa viheltävistä tyyliin Suorsa, Luoma-aho, Kaukokari... eli kyllähän näitä ylemmillä sarjatasoilla pilliin vislaavia jannuja nähdään pitämässä tuntumaa yllä myös Suomi-sarjassa.
   
 6. zeitgeist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset pikkuseurat
  Ei kyllä voi kiekkoilija juuri enää huonommin käyttäytyvää tempausta keksiä kuin oli tuo Stenkan "idea". Himmensi kyllä tuo uutinen iloani VG:n kahdesta arvokkaasta vieraspisteestä. Perinteisesti VG on pelannut sisäsiistiä kiekkoa, mutta näköjään siihen ei voi enää luottaa - toivottavasti eivät tuollaiset otteet yleisty. On noita päähän kohdistuvia taklauksia kuitenkin muissakin SS-pelipöytäkirjoissa varsin monesti nähty, joten hieman huolestuttavalta näyttää. Ei noilla "palkoilla" pitäisi joutua kärsimään aivotärähdyksistä tai hampaanpaikkauskuluista.

  Mutta toisin kuin The Rock epäili, niin pitäisin mieluummin todennäköisenä, että Karhu ja VG ottavat vielä uuden kierroksen play-outissa, Muik ei niitä enää millään kiinni saa ja Haukatkin tuntuu mielellään pitävän etäisyyttä varmaankin toivoen juuri Muikista omaa vastustajaansa.
   
 7. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Toivotaan suurin piirtein loppukauden kakkua. Sen verran typerä, turha ja raukkamainen temppu. Ja todella pahan loukkaantumisen riski tuollaisessa tempussa on. Ja vielä aiempaa historiaa toisesta raukkamaisesta tempusta.
   
 8. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
 9. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Ilta-Sanomat ei Veegan ulosajetun valmentajan nimeä julkaissut, mutta Rannikkoseudun jutun mukaan kyseessä oli Petteri Oiva.
   
 10. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  VG-62:sen puolustaja Stenka Karlsson on saanut Satakunnan Kansan mukaan Jääkiekkoliiton kurinpitovaliokunnalta peräti 15 ottelun mittaisen pelikiellon, miehen telottua taannoin Karhu HT:n maalivahti Niklas Lehden.
   
 11. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Asiallisen mittainen kielto tuollaisesta tempusta.
   
 12. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Samaa mieltä etenkin, kun Karlsson on myötänyt kyseessä olleen tyylipuhtaan koston. Lehti taitaa tämän jutun mukaan olla loppukauden sivussa, joten on mielestäni oikeus ja kohtuus, että sama kohtalo on myös hänen telojallaan.
   
 13. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Vaikka itse temppu oli alhainen, niin hatunnosto siitä Karlssonille että on myöntänyt asian. Yleensähän näissä loppuun asti väitetään että täysin tahaton vahinkohan se oli.
   
 14. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Oliko ensimmäinen kurinpitopäätös koskaan missään, jossa rikkoja myöntää kostaneensa?
   
 15. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Ainakaan omaan silmään ei aiemmin moista rehellisyyttä rikkoneen pelaajan taholta ole osunut.
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  Ilves - SaiPa
  • 1.93
  • 3.65
  • 3.40
  Lukko - JYP
  • 1.98
  • 3.60
  • 3.30
  Hermes - KeuPa HT
  • 1.86
  • 4.05
  • 3.20
  Ketterä - Jokipojat
  • 1.94
  • 4.00
  • 3.00
  LeKi - RoKi
  • 1.52
  • 4.50
  • 4.60