Kyllä on kyyti kylymää

  • 9 265
  • 31

Big Bear

Jäsen
Hienoa oli nähdä, kuinka fanit kaikesta huolimatta kannustaa loppuun asti. Näin sen olla pitääkin. Niin kuin Maso sanoi, tällaiset joukkueet ansaitsevat olla Mestiksen kärkisijoista taistelemassa.
Nyt on nostettava hattu korkealle Karhukoplaa kohtaan. Vaikka kausi meni lopulta miten meni, niin neljännen pelin lopputapahtumat ilahduttivat suuresti. On meillä lätkäkulttuuria, hienoa!
 

Karvanaama

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK
Joku siellä IPK: somessa kertoikin että Karhu herää vasta talviunesta ja alkaa ärisemään. Minne se jäi? Mikä ärinä? Onnittelut Rokille.
Olitte voittavaa kiekkoa pelaava joukkue ja jatkopaikka on teidän.
Kaudesta jäi kaksitahoinen mieli. Pettymys päällä.
Nyt Karhulauma on hyvin pestynä ja lingottuna odottamassa uutta kautta. Kyyti oli todellakin kylmää...
Kateellisena katson TUTO:n ja KooVee:n taistelua. Siellä pelataan sentään asenteella isompia vastaan.
Palataan syyskuussa asiaan kun enin vitutus on loppunut.
 

tzuiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Manchester Broilers, IPK
Viimeinen peli summasi hyvin koko sarjan. Kurittomia jäähyjä IPK:lle laskin 4 kpl vaikka tuomarit antoivatkin pelata aika ronskisti. Werbikin tälläisesta jäähystä tuli 0-3 maali. Lisäksi Rokilla oli melkoista hilloa kahdessa ensimmäisessä maalissa kun menivät IPK pelaajista sisään. Lopussa ylivoimalla ilman mokkea IPK:n peli näytti hyvältä ja maaleja tuli kun oltiin Sunin edessä maskissa.
Jotain vammaa lienee ollut IPK puolustajilla koska Huttunen näytti olevan nopein luistelija. Tähän Roki sitten iski karvaamalla kovaa syvältä päädystä. Tänään Rokin ei tarvinnut esittää juuri mitään ihmeellistä saadakseen voiton.
 

Velhelmiina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Ette kyllä huonolle hävinnyt, RoKi tulee voittamaan mestaruuden. Eilisestä ihmettelin kyllä Cottonin poissaoloa ja että tilalle oltiin laitettu Kivioja. Huttuselle iso käsi, taisi olla Oton uran viimeinen peli eilen.
 
Suosikkijoukkue
Ipk
Sen verran tietoa Cottonista oli että mahatauti piti hänet poissa pelistä. Ja kyllä itsenikin yllätti ettei hallin toinen pää tyhjentynyt kokonaan vaan sinnekin jäi ihmisiä yllättävän paljon kiittämään joukkuetta kaudesta. Karhukoplan puolesta kiitos kaikille tästä kaudesta. Yritämme parantaa ensi kaudeksi kannustusta vielä paremmaksi
 

Sven Tuuva

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Kalpa & Jokerit

Tuossa on vähän selitetty, miksi kyyti oli kylmää loppukaudesta.

Lyhykäisyydessään:
-Randelin pelattiin puhki
- Cotton pelasi loppukaudesta puolikuntoisena, joka vaikutti selvästi hänen pelaamiseen.
- Sentterivaje ( Lantta →Kalpa)
- johtavien pelaajien pitkät loukkaantumiset
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös