Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 881 085
  • 21 519

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jukka Nousiainen

Paljon on kaveri hienoa musaa tehnyt, mutta silti nämä Jytämimmien kanssa tehdyt ovat parhaita:









Näissä haisee bensa, hiki ja Mennen. Niin hyvin on 70-luku haistettu ja maistettu, ettei edes yllätä, että tekijät eivät ole siellä päin olleetkaan. Joskus kauempaa näkee tarkemmin. Siinä tulee myös taito kiteyttää. Sitä tässä juuri on.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Crystalline menee 1 000 000 Lightyearsin, Truen ja Limitlessin seuraan listan jatkeeksi Amaranthen kauneimpiin yksittäisiin biiseihin. Ehdottamasti oma ykkössuosikki tältä uusimmalta lätyltä. Menee kyllä heittämällä samalla all time top 5 biiseihin tältä bändiltä. Toivon kovasti että tämä kipale saa vielä musiikkivideonsa!


 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eilen 12 vuotta täytti Guns n Roses yhtyeen uusin albumi, sitä tässä juhlan kunniaksi kuuntelen cd-soittimellani, nauttikaa te muut Slashin kitaroinnista



 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Tässä kun on taiteillut elämän ja kuoleman välillä, niin musa on ollut myös sen mukaista. Oon kuunnellut paljon Nick Cavea. Olihan tuolla vahva vaikutus myös Peaky Blinders sarjaan. Mutta seuraava biisi on se, joka hautajaisissani pitää soittaa. Kun joskus 20 vuoden kuluttua lähden pois.



 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Sannin kelpaat kelle vaan. Ihan hirveä tulkinta. Eihän tuo osaa laulaa ollenkaan.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Lahti.

Minä annan sinulle anteeksi. Meidän ei olisi ikinä pitänyt liikaa lähentyä. Taika katosi.

Mutta nyt on vähän aikaa kulunut, minä asun taas Stadissa ja huomaan tykkääväni lahtelaisista rockbändeistä edelleen. Kuten olen aina tykännytkin.

Nähdään taas, Lahti. Ja varmasti nähdään. Kunhan ei enää liian läheisiksi tulla. Pidetään se sopiva etäisyys, niin kaikki toimii.

Kiitos hienosta rockista, jota Tehis parhaiten edustaa.


 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Nostalgiatrippi ysärille. Crash Test Dummiesin "God Shuffled His Feet" kuuntelussa. Ehkäpä jonkun makuun ylituotettu levy, mutta omiin korviini kuulokekarkkia parhaasta päästä. Poimitaan kappaleista vääjäämättömän vanhentumisen kunniaksi suosikkini "Afternoons and coffeespoons".


 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Eräässä toisessa ketjussa kehuttiin vanhempaa Ghostia. Olen samaa mieltä. Varsinkin reilun vuosikymmenen takainen debyyttialbumi Opus Eponymous on täyttä timanttia alusta loppuun. Kitarariffivetoista metallia (huomaa että bändin primus motor eli Tobias Forge on itsekin alunperin kitaristi).

Toki uudempikin materiaali uppoaa meikäläiseen, mutta kaksi ensimmäistä albumia parhaiten. Koronan vuoksi täksi vuodeksi lupailtu uusi albumi siirtynee valitettavasti vuoden 2021 loppupuolelle.

Forge on nero!





 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Bernard Butler. Mies ja nero.

Jos Bernard olisi jatkanut Suedessa, niin se olisikin ollut ihan liikaa. Bernard Butler ja Brett Anderson mahtuvat samaan bändiin vain ajoittain. Molemmat ovat ihan liian täydellisiä.

Nämä Bernardin soolot ovat olleet kyllä ihan jäätävän kovia. Menevät tasavertaisesti sinne Sueden levyjen rinnalle. Ihan käsittämättömän upeita kappaleita. Eikä Bernard laulanut Suedessa, mutta nyt laulaa. Ja niin upeasti.

















Ja heti kun Bernard ja Brett tekivät jotain taas yhdessä, taika oli tallella ja loisti niin suuresti:





Nää äijät on vain niin upeita! Britpop forever!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: M10

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jo eilen mainostamani Oranssifestin taltioinneista menossa Kuusamo. Teksti-TV 666-pääjehun Tero Huotarin uusi bändi, jolta on toistaiseksi tullut vain yksi biisi virallisesti ulos - tuon keikan avausraita Sä etsit jotain. Vähän niin kuin Tekstareita hitusen rouheammalla otteella ja vähemmällä kitara-arsenaalilla. Viimeinen biisi tosin kuulostaa kovastikin Teksti-TV:ltä.

Demis Roussosin näköinen kitaristi on myös jostain muualta tuttu, mutten nyt keksi mistä.




(Soitto alkaa n. 12 minuutin kohdalta)
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Muistin eilen erästä coverkokoelma-albumia Spotifysta kuunnellessani, että tällainenkin bändi kuin New Years Day on ollut jo aika kauan olemassa enkä ole oikein ikinä antanut heille edes tilaisuutta, en vaikka olen tykännyt naissolistisesta rockista aina teinivuosilta ja Flyleafista, Evanescencensta ja Paramoresta lähtien.

No tänään ja eilen en sitten olekaan paljon muuta kuunnellut New Years Dayn tuoreimman albumin lisäksi (Aloitan yleensä uuteen bändiin tutustumiseen uudesta tuotannosta siirtyen hiljalleen kohti vanhempaa. Moni tekee luultavasti just päinvastoin?).

Tässä nyt muutama biisi joka on soinut tänäänkin repeatilla








 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Tämä on nyt soinut tiuhaan. Jos ei välitä Collinsin satulannuuskintasaundista, niin biisi on jopa yksi Genesiksen parhaista. A Trick Of The Tail -levy oli vielä hyvinkin progea.


 
(1)
  • Tykkää
Reactions: M10

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään viettää 75-vuotispäiväänsä ainakin Deep Purplesta ja Rainbowsta tuttu basson soittaja Roger Glover. Sen kunniaksi hieman harvinaisempaa tuotantoa miehen uralta kuuntelussa, tykkään tästä kasarimeiningistä vaikkei varmaan kaikille Purple diggareille ole ollut mieleen koko Accidentally on Purpose albumi.



 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Olen sen verran nuori, että tämä oli ensitutustumiseni tähän bändiin:





Hyvä tavaton, Metallicaan ensikontakti ei sentään ollut se kamala musta albumi, joka oli ja on ikuisesti mustaa paskaa. Aatelkaa, jos ensitutustuminen populaarimusiikkiin on grunge tai mikä se on nu-metal? Ei tulevaisuus hyvältä näytä.

Ennen oli paremmin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös