Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 881 065
  • 21 519

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllähän The Wildhearts on yksi niitä bändejä, joista jää valtava kysymysmerkki historiaan. Mitäs jos? Loistava bändi, joka olisi voinut valloittaa maailman, mutta vähän liian myöhään ja väärästä maasta. Niin ja vähän liikaa progea musiikissa. Ja vähän liian brittiläinen, sanoinko jo? Mutta niin loistava yhtye silti.

Paskat videot ja muu julkisuus toki ihan turoilemalla hoidettu. Sääli, koska loistava yhtye.

















Viime syksynä näin nämä kaverit viimeinkin. Hitto että olin onnellinen! Aika lähellä vielä originaalia kokoonpanoa. Pääsin läppäämään kättä Gingerin kanssa - se oli kova!

Mahtavaa, että Ginger, Danny ja kumppanit jaksavat kiertää. Ei tullut maailmanmenestystä, mutta meitä faneja riittää!
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Jerry Lee Lewisin vuonna 1964 taltioitu livealbumi Hampurin Star Clubilta lienee ehkä intenssiivisin, hurmoksellisin, hikisin ja räkäisin livetaltiointi koskaan. Jumalauta mikä bändi! Punkkia yli vuosikymmen ennen kuin kukaan oli edes kuullut koko genrestä.

 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jj

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Eläkeläisten keikkaa Wackenissa 2011 katsellaan, eli kuunnellaan. Siis tuolla on vittu yleisöä ihan helvetisti.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuli lusittua kolme iltaa putkeen Amorphiksen seurassa Tavastialla ja lähinnä sitä on soinut kotioloissakin tällä viikolla.

Onhan niillä kaikenlaista biisiä laidasta laitaan, mutta voisi joskus olla mielenkiintoista nähdä akustinen rauhallisempiin biiseihin pohjaava keikka vaikka G Livelabissa. Silent Waters on pirun kaunis biisi.

 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Sanoisin että Desmond Childin kultasormi on vaikuttanut asiaan.
 

redpecka

Jäsen
Raitilla kävin alkuillasta, normaalin näköisä ja kuuloista vaikkakin jotain hörhöä siinä aina, mutta ei ole tämän ketjun asiaa kun viittoili käsillään ilmeisesti audiopiuha irti.

Sittemmin tässä kuuntelussa kotona ollessa on lähibaariterassien rauhoittavaa puheensorinaa tai ehkä jotain tappeluakin välillä - ja sitä on näin vanhana niin onnellinen kun voi itse olla turvassa täällä kotona eikä tuolla sateessa paskomassa housuun.

Kapakoiden sulkeuduttua odotan kuunteluun roska-autojen turvallisia ja kodikkaita pumppujen ja nosturien ääniä. Sehän se on, että jos roskakuski ei tule niin sitä herää yöllä ja jää miettimään mitä nyt on oikein tapahtunut.
 

Redrose

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Mulla soi norjalainen Oslosta kotoisin oleva Airbag -niminen bändi. Laitanpa tähän pitkän biisin v. 2011 julkaistulta albumilta. Upeaa kitarointia ja hyvä laulaja löytyy tästä koti-ikävästä kertovasta biisistä.


 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Näillä keleillä kun sitä on jo tj-kampa käytössä ensi vuoden vappua odotellessa. Ja kaipailee aurinkoa elämään. Niin pistetääs välillä lattaria.

En minä ymmärrä espanjaa, mutta kivasti sorahtelee konsonantit ja muutenkin salsassa scovillet kohdillaan.



Ja perään vähän Santanan tunnelmointia.

 
Viimeksi muokattu:

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings




Triptykon on aina hyvä vaihtoehto. Saatanallisen kovaa musiikkia ja kansitaide sopivan häiriintynyttä. Mitä muuta H. R. Gigerilta voi odottaa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös