Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 892 275
  • 21 661

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Minä olin sillä keikalla, muistan hyvin. Tosiasiassa keikkailusta luopumisesta oli päätetty jo paljon ennen. Ainakin Yrjänän päässä. Olihan se mukava slogani heittää, että ”lopetettiin keikkailu kiertueen jälkeen krapulassa ex tempore”. Mutta ei se niin mennyt. Ja kestihän se sentään pari vuotta. Ja keikkatauko poiki CMX:n kaikkien aikojen hienoimman levyn, Dinosauriin.

Mulla on aina paikka Dinosaurus Stereophonicukselle muistoissa. Juuri ilmestyessä olin intissä ja matkat pk-seudulta Vekaralle luin Simmonsin Hyperion-saagaa bussimatkoilla ja kuuntelin Dinosaurusta. Kumpaakaan en voi vieläkään lukea/kuunnella ettei toinen tulisi mieleen. Hienosti ovat fuusioituneet nuo kokemukset mielessä.
 
Viimeksi muokattu:

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Tajusin viiveellä, että Crowded House on tajuttoman kova bändi. Moni muistaa yhtyeen Don't Dream It's Over- & Weather With You -hiteistä, jotka nekin toki ovat nerokkaita pop-sävellyksiä, mutta yhtyeen neljä ensimmäistä julkaisua ovat täynnä aivan upeaa musiikkia. Eli siis albumit S/T, Temple of Low Men, Woodface & Together Alone. Myöhäisempään matskuun en ole ehtinyt perehtyä.



 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Napalm Death - Love @Nantes Death feat


Tämä menee ihan progeksi saatana. Barney hilluu lavalla ja jammailee. Välillä huutaa sitten kunnolla. Shane Embury ja pälvikalju...
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Balance Breachin Dead End Diaries sukelsi tällä kertaa CD-soittimeen. On tää kyllä kovaa kakkaa debyyttilätyksi.
 

ace

Jäsen
Ja keikkatauko poiki CMX:n kaikkien aikojen hienoimman levyn, Dinosauriin.

Keikkatauko on parasta mitä CMX on ikinä tehnyt.

E: Anteeksi negatiivinen offtopic. Monien bändien keikkatauko on vuosien varrella vituttanut, mutta CMX:n ei niinkään. Ei pysty kuuntelemaan sitä tekotaiteellista ja ylimielistä (haastattelujen osalta lähinnä) tuubaa ollenkaan. YUP kuuluu samaan sarjaan.

Tällä hetkellä suurin osa bändeistä pitää pakon sanelemana keikkataukoa, mutta kuuntelussa parhaat niistä ovat säännöllisesti.
 
Viimeksi muokattu:

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Marissa Nadler & Stephen Brodsky - Droneflower

Ei tämä kyllä dronea ole oikein nähnytkään. Tämmöinen semiakustinen ja pörisevä levy. Mukava uusi tuttavuus joka tapauksessa.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siinä missä Pintandwefallin Ringa Manner, Sanna Komi ja Ninni Luhtasaari pyörivät ties kuin monien muiden yhtyeiden parissa ja tekevät soolouraakin, Iiti Yli-Harja on ollut ainakin musiikin suhteen aika hiljaa... tähän asti. RULESin ensilevy (tai kasetti fyysisesti) toimii ihan hyvin. Sopivan retroa melodista syntetisaattorimusiikkia ja onpa siellä Nirvana-coverkin seassa. Duon toinen puolisko on Sarra Keppola - Pinttien Hong Kong, Baby-levyn päätösraidan innoittaja.








Toinen mielenkiintoinen löytö lähipäiviltä on Hexvessel-kitaristi Jesse Heikkisen sooloprojekti Iterum Nata. Jopa hipimpää menoa kuin emobändi, mutta kahdella ensimmäisellä levyllä on vähän kaikenlaista. Youtubeen näkyy tänään ilmestyneen ensimmäinen näyte tulevalta kolmannelta levyltä, mutten vielä ehtinyt kuuntelemaan. Ensi viikon lauantaina Iterum Nata lämmittelee juuri Hexvesseliä Helsingin G Livelabissa.






 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös