Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 891 854
  • 21 660

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
Linkin Park ja 20 vuotta täyttävä Hybrid Theory. Se tärkein albumi henkilökohtaisesti. Jatkotuotantokin täynnä omalla tavallaan loistavaa settiä. Vasta viime aikoina on kunnolla tullut tajuttua, miten upea ja monipuolinen bändi LP alkuperäiskokoonpanossaan oli. Benningtonia ei korvaa kukaan, mutta Mike Shinoda tekee sen verran mahtavaa soolomusaa, että ihan hyvillä fiiliksillä ottaisin vastaan LP:n mahdollisen uuden matskun.
Tämä biisi on näemmä eilen julkaistu juuri tuon albumin 20 vuotis juhlallisuuden takia. Mielestäni hienosti tehty eikä tässä oo mitään ylimääräistä. Semmoinen illan viimeinen hidas ja pientä muistelua menneistä.


 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Nasum - Helvete

Onhan tämä vaan ihan helvetin kova levy ja varmaan kuunnelluin Nasumilta itselläni. Soundi kohdillaan ja Mieszko huutaa kyllä tyylikkäästi.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
James Dean Bradfieldin (Manic Street Preachers-vokalisti/kitaristi, jos joku ei tiedä) toinen varsinainen sooloalbumi Even in Exile on juuri nyt ensikuuntelussa. Kolmas, jos pääosin instrumentaalinen The Chamber-soundtrack lasketaan mukaan. Vähän tasapaksulta tämä kuulostaa, mutta annetaan enemmän aikaa. Edelliselle Manics-albumille sekään ei tosin auttanut kovin paljoa, mutta toimisiko tämä samanlaisena bändiuran piristysruiskeena kuin ensimmäinen soolo The Great Western? Ehkä taas tarvitaan myös Nicky Wiren sooloalbumi siihen. (Tulossa joskus?)
 

Sue

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, #89; lentosuukko KooKoolle
Ava Max oli neverheard tähän kesään asti, ennen kuin teini soitti tämän. Oon ollut vähän kallella kypärin tässä, mutta tämän melodiaintro nostaa leukaa ja luo hyväntuulista fiilistä joka kerta.





(Hymykuoppa syvenee aina tässä kohdin:

"In chess, the king can move one space at a time
But queens are free to go wherever they like") ^^
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
King Buzzo, joka tunnetaan paristakin aika veikeästä bändistä, on puskenut basistikaverinsa Trevor Dunnin kanssa varsin mainion akustisen levyn Gift of Sacrifice. Jos Melvins uppoaa, tämäkin uppoaa. Ei tää kauhean kaukana ole, mikä on ihan luonnollista.

Ilmainen näyte:

 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Mors Principium Est - A Day for Redemption

Uusi biisi lokakuussa julkaistavalta albumilta nimeltä Seven. Itselläni on todella isot odotukset bändin uutta albumia kohtaan ja ei tämä uusi biisi niitä ainakaan laskenut.

Sama, MPE on omia suosikkejani melodödiksessä. Varsinkin Dawn of the fifth era -levy. Tykkään enemmän kuin vaikka niistä isommista nimistä.

Linkopii, Linkopii!
Ensiraapaisulla sinänsä yksinkertaista punkrokkia, mutta kuten esim. tuo viimeinen näytä Shoshanna osoittaa, vähän psykedeelisempi tai progressiivisempikin meno luonnistuu. Toinen albumi on tulossa kuukauden päästä.

Minusta kotimaisen kitararokin yksi uusista helmistä, kuten Kynnet, Mara Balls ja Luukas Oja. Linkopiin vanha levy löytyy muuten Bandcampista, on vähän heikosti tarjolla missään.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minusta kotimaisen kitararokin yksi uusista helmistä, kuten Kynnet, Mara Balls ja Luukas Oja. Linkopiin vanha levy löytyy muuten Bandcampista, on vähän heikosti tarjolla missään.
Fyysisenä sitä ei taida löytyäkään muutoin kuin kasettina - sekin on varmaan myyty loppuun ajat sitten. Itse asiassa kun oli niitä Bandcampin COVID19-päiviä, tuli osteltua kaikenlaista, mutta jotenkin muistin että olisin hankkinut tuon jo lähemmäs pari vuotta sitten, kun näin bändin ensimmäisen kerran - juuri Kynsien lämppärinä. Mutta en näemmä ole - kuuntelut on tullut tehtyä Spotifyn kautta, niin ei tullut tarkistettua. Pitää laittaa syyskuun ostoslistalle, mikäli taas tulee COVID-perjantai. Tai joka tapauksessa uuden levyn ilmestymisen aikoihin,
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo




Olen vasta loppukesästä löytänyt tämän keskellä kevään pahinta koronakaaosta julkaistun helmen

Wiskarilta kun ei ole pystynyt millään välttymään, mutta en levykokonaisuuksiin kuitenkaan ole perehtynyt, niin totta puhuen olen viimeiset kymmenkunta vuotta miettinyt kuka hemmetti minulle tulee kaverista mieleen. Enkä vain millään ole keksinyt. Vasta tämä biisi avasi silmäni, Gösta Sundqvist tietenkin! Wiskari on tuotantonsa kanssa totta vieköön kuin meidän aikamme reinkarnaatio hänestä, hauska kuriositeetti tietysti vielä se, että molemmat ovat espoolaisia. Aivan uskomattoman hieno tribuuttibiisi Göstalle, mutta samalla kuulostaa ihan Wiskarin omalta setiltä. Lyriikkojen sanailu on tietysti taas oma lukunsa, kertsin kohdassa "jää juomatta se kylmä alkoholi ton olut" olin ensimmäisellä kuuntelulla ihan että siis mitä äsken lauloi?? Käytännössä "ton" siis oli ikään kuin oma erillinen sanansa siellä välissä. Tuo video vielä jotenkin kruunaa kokonaisuuden, Wiskarin täysin lakoninen esiintymistyyli istuu kuin nenä päähän, ja tuon tytön mukanaolo (liekö muuten Wiskarin oma tytär?) taas on niin mielettömän hirtehistä huumoria, että hattu nousee päästä..
 

Glove

Jäsen
Kajareissa paukkuu jostain syystä Portion Boysia. TUros hevi geestä aloitin ja annoin soida Youtubesta mitä tuli. Tähän päädyttiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös