Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 881 312
  • 21 523

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings




Burn, Hollywood, Burn ja voi miettiä ihan vapaasti raivoavan mosh pitin ympärilleen. Exhibit B: The Human Condition on kyllä raju levy.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Sattuipa sopivasti.

Tää juuri on se ainut Coldplay-biisi, mihin olen joten kuten jopa tykästynyt. Onhan se ihan mainio homma, että tuon kokoinen bändi kuin Coldplay on saanut parissa vuosikymmenessä aikaiseksi yhden sellaisenkin biisin, joka sopii minun makuun kuin hattu päähän.

EDIT: Ja tästäkin kiitän enemmän synnynnäistä kiinnostustani tähtiä kohtaan kuin tätä maailman yliarvostetuimpiin kuuluvaa kööriä. Tavallaan jopa melko looginen "sattuma" että fanitan Dallas Starsia ja olen tähdistä ja tähtitieteestä kiinnostunut.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Aah... Musanostalgiat. En tiedä mistä tämäkin biisi tuli taas mieleeni, mutta saman tien mieleeni muistui elävästi vuosi 2007 ja talvinen välitunti kasiluokalla. Seisoin (tarpeeksi) syrjässä kaikista muista kevyen lumipeitteen jo saaneella maankamaralla ja hyräilin tätä biisiä itsekseni välitunnilla. Iskä ei tainnut ikinä oikein fanittaa tätä, muistan hämärästi että auton radiokanava saattoi vaihtua jos Ihmisten edessä alkoi soimaan. Koskaan en tätä ymmärtänyt (joskaan en myöskään kritisoinut). Minusta tämä kuitenkin oli ja on edelleen parhaita Jenni Vartiaisen kirjoittamia biisejä kauniine pianomelodioineen.

 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
@Breeze Harbour Itseasiassa Teemu Brunilan säveltämä ja sanoittama kappale, joka on "asia, mikä "avautui"-osastoa, koska luulin, että se oli Mariskan käsialaa. Mariska on kyllä tehtaillut biisejä tuolle levylle, mutta Soundi kehui taas arvostelussaan Jenni Vartiaisen kirjoittamia kapaleita albumilla. :)

Ah, hemmetti. Sehän on oli "Missä muruseni on", jossa oli Mariskan sanat. Anyways, Jenni Vartiainen on hyvä.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Hyvä että muistutin itseäni alitajuisesti kuuntelemaan tän albumin taas kannesta kanteen. Tämä on oikeastaan sellainen albumi jota en monesti edes osaa kuunnella muuten kuin kannesta kanteen. Erittäin vahva vuoden albumi-ehdokas oman "bändipoolini" sisällä.

 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Duran Duranin keikka, taas. Kenellä on pistää kehiin tällainen hittipotpurri Beatlesin tällä puolen?




Jos kuuden ensimmäisen biisin joukkoon on varaa heittää Hungry Like the Wolf, Union of the Snake ja Bond-tunnari, niin ollaan aika varmoilla vesillä. Useimmat pop/rockbändit ottaisivat kiljuen minkä tahansa näistä encoreensa, mutta Duranit lämmittää näillä yleisön. Parempaa on vielä tulossa!
 
Viimeksi muokattu:

Redrose

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Tässä yli neljä tuntia kestävä video kahden loistavan bändin konserteista. Ekana soittaa puolalainen Quidam ja siitä parin tunnin päästä alkaa Southamptonista kotoisin olevan IQ:n osuus. Kuvan laatu on videossa erinomainen. Kannattaa ehdottomasti katsoa nämä keikat.



 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Mukava löytää aina välillä puolivahingossa näitä piilotettuja aarteita Spotifysta. Tämä Deep as Ocean taitaa olla proge-metalcorea tai jotain sinne päin. Toimii! Bändin kotimaa on niinkin eksoottinen kuin Italia.

 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Päätin vihdoinkin päästää irti ahdasmielisyydestäni Kristen Mayn Flyleafia kohtaan ja otin bändin (toistaiseksi) viimeisen albumin Between The Stars kuunteluun. Ei tää oikeestaan oo ollenkaan hullumpi levy, kun ei odota laulajan kuulostavan Laceylta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös