Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 888 912
  • 21 630

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Ajattelin tässä kuunnella vaihteeksi Kuolemanlaakson debyyttiä Uljas Uusi Maailma kun ei ole hetkeen tullut tätä kuunneltua. Ja onhan tämä kova, vaikka ei ihan Tulijoutsenelle pärjääkään. Santuran studiossa on kyllä saatu hyvät kitarasoundit aikaiseksi. Saisivat kyllä palata keikkalavoille ja studioon pikkuhiljaa. Kyllähän Kotamäki jostain aikaa löytää.



 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Ensi vuonna joulu tulee jo helmikuun puolivälissä, koska silloin Suomen, Maailman ja Universumin kaikkien aikojen paras rockyhtye, Radiopuhelimet, julkaisee viidennentoista albuminsa Kosminen tiedottomuus. Tässä siltä näyte.

 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Ensi vuonna joulu tulee jo helmikuun puolivälissä, koska silloin Suomen, Maailman ja Universumin kaikkien aikojen paras rockyhtye, Radiopuhelimet, julkaisee viidennentoista albuminsa Kosminen tiedottomuus. Tässä siltä näyte.


Tätä on tullut tänään (siis eilen) kuunneltua repeatillä. Aivan perhanan kova ralli!
 

MegaForce

Jäsen


Jollain tapaa kuvaa elämääni tällä hetkellä..
To everything turn, turn, turn
There is a season turn, turn, turn
And a time to every purpose, under heaven
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Kun nyt oli toisessa ketjussa puheena, niin tässäpä Guns’n’Roses-nuorisomusiikkiorkesterin paras ja melkein ainoa hyvä zibale. Hyvyys johtuu siitä, että nimimerkki Axl Rosen ääntä ei juurikaan kuulu. Vähän samalla tavalla kuin Scorpionsin paras biisi on Lovedrive-levyn Coast To Coast. Se on on instrumentaali, siinä ei Klaus Meine uikuta nenäänsä että jyyyyy....

 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Mutaisen ja varsin hiomattoman bluesin edelläkävijä R. L Burnside ja ikuisesti svengaava blues - laukka Rollin’ and Tumblin’





Tässä on niin syvää kerrontaa, että kevyeksi ininäksi jää modernimpi uho-hevi tämän rinnalla.

Well, if the river was whiskey, and I was a divin' duck
Well, I would dive to the bottom, never would I come up
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Tulipahan törmättyä Revolverin juttuun uusista biiseistä ja sieltähän löytyi pari ihan mukavaa, ellei jopa mehevää kappaletta.




Body Count taisi vetäistä raskaimman kappaleensa ikinä. Body Count on mielenkiintoinen räpin ja metallin yhdistelmä, kun sitä ei voi oikein mitenkään kutsua nu-metalliksi. Ihan hyvä kappale.




Carcass onkin sitten varmaan kaikille asiaan perehtyneille tuttu yhtye. Steer vetelee kovia riffejä hatustaan ja taskuistaan. Walker murisee päälle tuttuun tyyliinsä. Kokonaisuudessaan ei mitenkään erityisen hyvä kappale Carcassin mittapuulla, mutta tästä bändistä on aina mukava kuulla jotain.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Tässä laajennellessani musiikkimakuani päätin laittaa vaihteeksi Prurientia soimaan. Frozen Niagara Falls levyä kuuntelen ja kappale Dragonflies To Sew You Up sattuu soimaan tällä hetkellä niin heitetäänpäs se tähän.





Noise on kyllä ihan mukavaa kuunneltavaa välillä. Ihan sen takia koska se on niin luotaantyöntävää musiikkia.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Duran Duran: Rio





Meiän Veskun eli isoveikan levyjä. Vaikka minusta tulikin rokkimies henkeen ja vereen, niin isoveikalta periytyi tietty viehtymys tähän kasarin synapoppiin. Olihan siellä paskaakin, mutta Duran Duran oli loistava, ja on yhä. Duranin Rio oli meitsille ihan maaginen levy ennen heräämistä rokkiin. Se oli siksikin kova, että meiän Vesku näytti minusta ihan Simon Le Bonilta. Silloin se ehkä näyttikin, ihailin isoveikkaa. Se oli hyvännäköinen, sillä oli hienoja vaatteita, mimmejä ja hienoja autoja. Isoveikka oli ihan kuin jostain Duranin videosta. Mutta sitten tuli Andy Mc Coy ja Mike Monroe, jotka veivät nuoren Nummenkallion ihan väärille teille. Duranin merkityksen tunnustan silti elämässäni, vaikka se oli ohikiitävä hetki.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Andy McCoy ja Mike Monroe veivät sinut siis rockin polulle. Meikäläisen kohdalla asian hoiti kyseinen nelikko: Vince Neil, Nikki Sixx, Mick Mars and Tommy Lee..

Nuoresta se lähtee. Eikä tämä ole edes mikään läppä.

Älä mene liian pitkälle sinne rockin polulle. Vanhemman valtiomiehen neuvo. Älä ala ikinä pitää sitä elämäntyyliä normaalina. Fiksuna kaverina varmaan tämän ymmärrätkin. Minä olen yrittänyt elää lähes koko elämäni jonkinlaista rock n´roll elämää ja normaalia elämää rinnakkain. Tällä kokemuksella voisin jo sanoa, ettei kannata. Siihen kaatuu parisuhteet ja kaikki. Pakko valita toinen. Duunit hoituu, kun on ammattilainen, mutta privaattipuolella tulee hankaluuksia.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Tämä samainen saksalaisyhtye, eli Our Mirage julkaisi aiemmin tänä vuonna biisin Different Eyes, josta tuli reilussa parissa kuukaudessa mun (mikäli tilastoihin on luottaminen) kaikkien aikojen kuunnelluin biisi Spotifyssa. Viime viikon perjantaina heiltä tuli ulos tämä kolmas single heidän tulevalta albumiltaan, joka tulee kantamaan nimeä Unseen Relations. Nyt tämäkin biisi on päässyt päivittäiseen soittoon ja päädyinpä ennakkotilaamaan silloin perjantaina tämän levyn Impericonista, vaikka julkaisuun on vielä lähes kaksi kuukautta aikaa.

Tyhmähän mä oisin, jos en haluaisi osoittaa tukeani bändiä kohtaan, joka kirjoitti noinkin upean biisin kuin Different Eyes. Ei nämä muutkaan sinkut nimittäin huonoja ole olleet. After All on näistä soinut selvästi vähiten mutta myös se niin se kuin nyt tämä Unseen ovat nostattaneet odotukset korkealle tämän nuorehkon bändin kakkosalbumia kohtaan.


 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös