Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 887 583
  • 21 628
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämä kappale ei ainakaan ole meikälle tuttu. Kuuntelen sitä paraikaa ensimmäistä kertaa. Olen mahdollisesti kuunnellut joskus aikoinaan satunnaisesti Eltonin biisejä radiosta, mutta en muista häneltä ulkoa ainuttakaan biisiä. Ei ole tullut kuunneltua. Linkki on ihan jees, ehkä vain hieman pitkäveteinen. Voi myös olla, että olen väsynyt eikä siinä ole todellisuudessa minkäänlaista vikaa.


Nyt on kyllä humpat kohdillaan. Pirteää meininkiä. Tuo Pelicansin entinen turkoosikultainen paita on muuten siisti, diggaan kyllä. Jos jotakin biisiä kelpaa kuunnella pelikaanifanina palattaessa hallilta takaisin kotiin voitonhuumassa, se on juuri tämä. Itse kuuntelisin, jos olisin lahtelainen.

Jatketaan vielä maalibiiseillä. Te molemmat muistanette edesmenneen Espoo Bluesin käyttämän kappaleen "Who Let the Dogs Out". Kuuntelin sen pitkästä aikaa 2-3 viikkoa sitten ja jäin hetkeksi koukkuun. Tämäkin on mukavan pirteä tekele, joka saa melkein tanssimaan. Kertosäe on kova.



Joo tuo Candle in the wind nousi erittäin tunnetuksi kun Elton John esitti sen traagisesti kuolleen Prinsessa Dianan hautajaisissa... Mutta tosiaan kun asiaa yhtään miettii, niin eipä tuo oikein missään soi.

Kaunis biisi mielestäni, mutta ei tuossa videossa kyllä päässyt jotenkin oikeuksiinsa... Olen kuullut parempia liveversioita...
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Tykkään myös tästä Final Countdownin teknoremixistä, johon tulin törmänneeksi jonkin aikaa sitten YouTubessa. Pidän yllättävän paljon teknosta. Tai no, elektroninen musiikki oli ihan ensimmäistä suosikkimusiikkiani, joten ei sikäli mikään iso yllätys.



Tää oli hiton hyvä remix! Kyllä noi saksalaiset vaan taitaa laadukkaan teknon tuottamisen salat.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Anette Olzonin ja Jani Liimataisen The Dark Elementin uutukainen biisi vetoaa jotenkin erityisesti: ilmavan melodinen kappale tunnistettavin Nightwish-vivahtein mutta kuitenkin aivan omalla tatsilla. Toimii!


 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Chelsea Wolfen uusi levy Birth of Violence. Sähkökitarat ovat vaihtuneet akustisiin, mutta meno on erittäin raskasta. Juuri tämmöinen ulkona on kylmä, kohta joutuu menemään töihin levy.





Siitä jytinää teille.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Perjantai 13. päivän satoa

Kuopiolainen Block Buster mm. lämppäili jotain Bon Jovia jo vuosikymmenen alussa, mutta debyyttialbumia saatiin odottaa aina tähän pävään asti. Toimii hyvin, kuten parin keikan perusteella odotinkin. Ei mitään maailman omaperäisintä tavaraa, mutta ihan kivaa mitä lie melodista hardrockia tai garagerockia. En jaksa miettiä genrejä.

Suosikkibiisit ovat ensikuuntelujen perusteella Flammable, Somebody to Shock Me ja Would You Do It Again - joskin vain viimeinen ei ollut ennalta tuttu.

Myös tuottelias Litku Klemetti julkaisi epäonnenpäivänä uuden levyn Ding ding dong. Vaatii ehkä muutaman kuuntelun lisää, biisit menivät ennalta tuttuja lukuunottamatta jotenkin ohi kahdella ensimmäisellä kierroksella.

Mira Luodin Haureuden valtatiel ei puolestaan vaikuta kovin lupaavalta. Siinä missä Tunnelivisio antoi mukavan synkän kontrastin Paula Vesalan lähinnä ärsyttäville renkutuksille, tässä tunnutaan lähteneen liian poppiin suuntaan. Jo pian ensialbumin jälkeen julkaistu Meikkaava messias ja samoihin aikoihin livenä joskus kuultu yhtä kirjainta vaille nimikappale toimivat parhaiten. Mutta kuunnellaan vielä.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Peeveli. Mihin ketjuun sitä kirjoittaisi, mutta innostuin hieman kun huomasin, että vuosituhannen alussa lyhyeksi jääneen uran tehnyt Minerva on aktivoitunut uudelleen.

Jonnet ei muista. Sara Vilander on pienempi kuin kolme.









Saran ja kitaristi Jukka Backmanin uusi bändi Sara & Susiraja (sekin katosi kahden albumin jälkeen) tuli nähtyä livenä, mutta itse Minervaa ei koskaan. Näkyvät ainakin esiintyvän Helsingin Henry's Pubissa 24.10.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Np. Neurosis & Jarboe

Onhan tässä jytinää ja Jarboen laulaminen tuo sopivan lisämausteen Neurosiksen junnaavalle musiikille. Meteli ei tosin pääse ihan Jarboen toisen yhtyeen tasolle, mutta mikä yhtye voisikaan mitään Swansille?
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Kuuntelen pitkästä aikaa Thousand Below:n debyyttialbumia läpi samalla kun tässä kuumeisesti odotan ensi kuussa ilmestyvää bändin toista levyä.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Mount Eerietä on tullut kuunneltua. A Crow Looked At Me on nyt jätetty väliin, koska en niin raskasta aihemateriaalia haluaisi kuunnella juuri nyt. Sen sijaan Lost Wisdom nimistä levyä on tullut kuunneltua vähäsen. Nimihän on lainattu Burzumilta ja siihen ne bläkkis vaikutteet jäävätkin. Sinälläänhän tämä musiikki poikkeaa vähän normaalista musiikista. Tässä on pääasiallisesti akustisia kitaroita ja muutenkin semmoinen trubaduuri esittää laulujaan rakkaudesta fiilis mukana levyllä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös