Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Kurrin kiinteistökaupat

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Major Julli, 27.03.2015 klo 09.08.

 1. Major Julli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
  Avasin tälle oman ketjun, koska ei liity jääkiekkoon taikka Jokereihin, vaikka mukana onkin Kurri, Lepistön faija, Jere Lehtinen ja Venäjän valtio:

  Oudot Venäjä-kaupat: Kurrin yhtiöt ostivat arvoasunnot pilkkahintaan

  Aika erikoinen vyyhti on kasassa, ja seuraavat kommentit perustuvat tuosta luettuun, eivät ole välttämättä faktoja:

  - Kurrin yhtiöt ostivat Venäjän valtiolta pilkkahintaan kiinteistöjä, esim Punavuoresta 4 kämppää, 4 autotallia ja 3 toimistoa yhteishintaan 600.000 €. Kaivopuistosta 103 neliön kämppä alle 200.000 €
  - Kuvioon liittyy myös vaihtokauppa, missä Keva myi suomalaiselle sijoittajpoppoolle 9M€ arvoisen konttorikiinteistön Lauttasaaressa ja vaihtoivat sen eteenpäin Venäjän valtiolle saaden vaihdossa 20M€ markkina-arvoltaan olevat kiinteistöt Helsingistä
  - Venäjän valtio on pidättänyt asiasta Suomessa vastanneen virkamiehen virastaan, syytteet on nostettu Venäjällä ja Suomessa. Mielenkiintoista kyllä, Putin pisti taas tämän heebon esimiehelle potkut viime viikolla.

  Käsittääkseni tässä on rikosnimikkeinä, jos oikeuteen koskaan mennään, törkeä petos ja rahanpesu. Veropuoli vaikuttaa olevan puhdas. Mielenkiintoista on vaan se, että tämä saattaa olla asianomistajarikos, ja siinä tapauksessa voidaan veikkailla antaako Rotembergit Venäjän valtion ajaa oikeutta Kurria vastaan vaiko vihelletäänkö peli poikki.

  Noin yleisellä tasolla on ikävää että arvostetut ex-kiekkoilijat, joilla on rahaa ihan riittämiin aiemminkin, ovat epäiltynä osallisina nyt Suomen mittakaavassa erittäin isossa talousrikostutkinnassa.
   
 2. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Todella erikoinen tai pitäisikö oikeastaan todeta, että tyypillinen juttu ja palaneen käry tuoksahtelee jälleen nenään.

  Eiköhän näillekin suhmuroinneille pian puolustelijansa löydy, mitään ei olla tiedetty ja niin poispäin.
   
 3. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Aika hyviä sijoituksia Kurrin kantilta katsottuna. Kelpaisi etenkin 103 neliötä Kaivopuistosta jos hinta on maltilliset alle 200 keuroa. Ilmeisesti joku on unohdettu voidella tai on tapahtunut ajatusrikos kun asian tiimoilta on venäjällä oikein pidätyskin tehty.
   
 4. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Huomasin sattumalta Kurri-kauppojen oikaisun viime viikolta ja ihan jotenkin vain arvasin että @Major Julli ja/tai @MustatKortit ovat asiaa Jatkoajassa käsitelleet. Piti selata neljä sivua taakse Vapaan ketjuissa, mutta sitten tämä löytyi. Ja kirjoittajat meni täysin oikein vaikka AB:ta en arvannutkaan!

  Oisko IL vetänyt mutkat suoraksi vai mitä on pääteltävissä alla olevasta:

  MTV Uutiset oikaisee nettisivuillaan 24. maaliskuuta julkaisemaansa Iltalehti-lainaa Jari Kurrin kiinteistökaupoista.

  Jutussa kerrottiin Iltalehden artikkelin perusteella, että keskusrikospoliisi selvittää Kurrin sijoitusyhtiöiden osuutta Kevan kohutussa Venäjä-kaupassa, josta Venäjän federaatio teki keskusrikospoliisille virka-apupyynnön viime syksynä.
  Toisin kuin Iltalehdessä annettiin ymmärtää, Kurri ei ole koskaan ollut ABC Invest Oy:n osakkaana tai sijoittanut yhtiöön.
  Iltalehden jutussa kerrottiin myös, että osa kiinteistöistä olisi siirtynyt vaihtokaupan myötä ABC Invest Oy:lle ja Cavitas Oy:lle, mutta todellisuudessa kyseessä oli normaali kauppa, ja myyjänä suomalainen yhtiö.

  Oikaisu: Iltalehden uutiseen Jari Kurrin kiinteistökaupoista - Rikos - Uutiset - MTV.fi

   
 5. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Lainaus:
  Hienoa, mikäs siinä jos ja kun asiaan on saatu oikaisu!
   
 6. Major Julli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
  Näin on. Itsekin pidin hiukan omituisena tuon alkuperäisen jutun selostusta ja siksi mainitsinkin alkuperäisessä viestissäni että välttämättä IL ei uutisoinnut huolella läpikäytyjä faktoja. Tuossa jutussahan oli käyty kauppahintoja läpi muttei muistettu että Kurrin yhtiöille kuului vähemmistöosakkaana vain osa kiinteistöistä. Tästä seurannutta tasearvoa oli sitten tulkittu koko kaupanhintana. Lisäksi Kurri oli uutisoitu omistajaksi yhtiöihin joissa ei oikeasti ollut mukana.

  Tutkinta jatkuu mutta tämänhetkisessä tiedossa Kurrit ja kumppanit eivät ole syyllistyneet mihinkään laittomaan.