Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Kupiainen Jokipoikien toimitusjohtajaksi

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana PeTo Joensuu, 06.03.2012 klo 13.00.

 1. PeTo Joensuu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat,Tappara.
 2. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Mikä tässä ihmetyttää? Tunnetko tyypin?

  Minulle täysin tuntematon suuruus, siksi kyselen.
   
 3. PeTo Joensuu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat,Tappara.
  Enpä kyllä miestä paremmin tunne. Ihmettelin vain kun ei oikein jokipolta tällaisia yhteisjulkaisuja monestikaan ole tullut. Siis ihmettelin julkaisutapaa, en miestä itseään. Ikää enemmän kuin entisellä toimarilla ja ehkä kokenusta myöskin. No, aika sen näyttää. Matikainen on kuitenkin aloittanut työt :)