Kumpi saa ensimmäisenä potkut?


  • Äänestäjiä
    192
  • Poll closed .

Js11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Oilers, Jets, Senators
Molempien palli heiluu jo, mutta kumpi putoaa ensin?
Eiköhän 14 päivää riitä tämän äänestyksen lopullisten tulosten selvittämiseen...
 
tässä ja nyt

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
We fight, we march!
Äänestin Leimeä. Oikeita perusteluita en osaa antaa. Äänestin juurikin niin kuin sydämeni sanoo. Suomen potkupallo ei kiinnosta pätkän vertaa.
 
Tiikeri, näytä muna!

scholl

Jäsen
Baxter saa huomenna kenkää. Lehdistötilaisuus oli viimeinen arkku naulaan. Tilalle joku palloliiton omista eli Rive Kanerva esim.
 
Tiedote: scholl is back!

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Baxter saa huomenna kenkää. Lehdistötilaisuus oli viimeinen arkku naulaan. Tilalle joku palloliiton omista eli Rive Kanerva esim.
Juu, liiton sisältä tulee korvaaja, jos potkuihin päädytään. Ei tässä vaiheessa ole varaa palkata uutta valmentajaa ulkopuolelta, kun tänäänkin oli 18000 katsojaa ja nyt kun mahdollisuudet on lopullisesti mennyt, niin mitään yleisöryntäystä on turha odottaa jatkossakaan.
 
"I've been to Liverpool, and never walking alone is actually pretty good advice." - Frankie Boyle -

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Montreal Canadiens, HIFK
Tepsin valmentaja saa kenkää varsin pian.
Palloliitto tuntuu ihastuneen Baxteriin ja olen aika varma, että he tehtailevat hänelle 7+3-mallisen sopimuksen ihan lähiaikoina.
 
"How much damage can you do with a pen?" - Marshall Mathers III

Fordél

Jäsen
Leime saa ensin potkut, koska Palloliitto ei reagoi tähän tilanteeseen yhtä nopeasti kuin Palloseura. Palloliitossa asia analysoidaan tarkasti ja tehdään pitemmän ajan suunnitelma, joten sitä ei päivässä parissa tehdä. Siinä ajassa Leime on varmasti jo saanut potkut.
 
“The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence." - Charles Bukowski

#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hyvinkään Tahko, Pasi Nurminen
Loistava äänestys. Laitoin ääneni Leimelle, veikkaan potkujen tapahtuvan jo tällä viikolla.
 
"Ei siinä ollu mitään epäselvää kellekkään, se oli Myllys pelaa sillon ku Myllystä huvittaa pelata" -Tero Lehterän vastaus kysymykseen hänen mj-aikansa veskaripolitiikasta.

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Uskoisin että Leime saa kenkää jo tällä viikolla.
 
Lihava ei ole kenkään ihminen, vain toinen on laihempi toista.

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Äänestin Leimettä, kun hänet kengitään ensin. Baxter lähtee myös, mutta palloliiton homeinen organisaation vaatii näin ison päätöksen tekemiseen vielä paljon aikaa.
Jos tämän ajan kuitenkin suhteuttaa vaikutuksiin, Leimenkin potkut tulevat tilanteeseen nähden aivan liiaan myöhään eli molemissa tapauksissa on jo kustu omiin muroihin huolella.
 
Minäkö tyhmä - nyt en ymmärrä!?

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Leime. Perusteluina se että SM-liigassa pelejä on enemmän kuin jalkapallon karsinnoissa. Ja kun pelejä on enemmän, huonoja tuloksia voi tulla enemmän. Sen lisäksi Suomen jalkapalloliitto on täynnä muniin puhaltelijoita. TPS:n jääkiekon parissa löytyy ihan varmasti intoa painaa paniikkinappulaa hyvin nopeastikin.
 
Re-emerging from the shadows...
#setunne

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Oletin, että palloliitolla olisi munaa tänään ilmoittaa Baxterin suksivan vittuun, mutta eipä sitäkään tule. Saatana.
 
"Jaffalan vertaaminen Rinkelinmäkeen on tietysti vähän sama, kun yrittäisi verrata Kiasmaa Louvreen." nimimerkki BitterX pohtii jäähalleja.
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Pe tiedotustilaisuus. Eiköhän Baxter saa silloin monoa.
Melkeinpä käy näin.

Heikko karsintamenestys tarkoittaa sitä, että lippujen myyminen jäljellä oleviin kotipeleihin on vaikeampaa kuin mitä budjetoitaessa kuviteltiin. Tilannetta ei helpota se, että nyt joukkueeseen on varmasti oikea aika ajaa nuorempaa kaartia sisään, kun jatkomahdollisuudet on käytännössä ryssitty. Tämäkään ei vauhdita lipunmyyntiä.

Kun tulovirta supistuu niin pitää puuttua kustannuksiin. Kalliin valmentajan palkanmaksu rasittaa muutenkin niukoilla resursseilla toimivaa Palloliittoa, joten Baxterista luopuminen on erittäin lähellä. En tunne sopimuksen irtisanomispykäliä, täytyy vaan toivoa ettei äijälle ole tehty liian höveliä paperia.

Edit: äänestin Baxteria, vaikka kaiken järjen mukaan SM-liigajoukkueen kengänantoketteryyden luulisi olevan eri planeetalta kuin palloporukalla.
 
Ancylusjärven jää, on taakse jäänyttä elämää.

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Harvinaisen hyvä äänestys. Veikkasin Leimeä. Potkupalloihmiset kun ovat hämäläisiä. Turussa on kuitenkin jo tehty paljon myyräntyötä, eikä potkuja voi ilmoittaa ellei voi uutta asiaa virrata.
 
Lähetetty lerppuasemalla varustetusta Mikro-Mikko 2:sta

Hirmumyrsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei Mitään Käyttöä Jätkät ja Märkä Uni Rosterit
Veikkaan, että huomenna molemmat sekä Baxter että Leime saavat firemono intö ass, Jukka Koivu ottaa hallintaansa pallo-pöllöt, ja Tepsiä tulee valmentamaan scholl. Tai AurinkoTami.

Baxter ei saa "potkuja" vaan siirtyy "yhteiymmärryksessä" konsultoimaan suomipallon nuorisotyötä hyökkääjien osalta. Leimestä ei ole varmaa tietoa mitä ryhtyy touhuamaan.
 
I got some great tit's at my yard. I'm observing them with my binoculars. Beautiful.

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
En millään ymmärrä, miksi täällä luullaan Paksterin saavan muka potkut perjantaina. Tässä on kyse edelleenkin siitä tosiasiasta, että Litmanen jatkaa pelaajavalmentajana seuraavat kymmenen vuotta Huuhkajissa.

Leime saa kyllä viikon sisällä monoa monoihinsa ja seuraaja on ah...

Johtava Analyytikko. Ari Vuori hykertelee tyytyväisyyttään.
 
Jarkko Ruutu - Pirullinen Jokeri
Äänestin että ei kumpikaan. Olin kahden vaiheilla, koska Baxterin tilanteesta ei ole selkeyttä.

Leime ei ennen mj-taukoa saa potkuja, ja tuskin sen jälkeen on enää aihettakaan.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Leime saa kenkää ensin, eikös TPS:n johdosta tänään ilmoitettu että kuukauden verran on vielä aikaa ottaa turpaan illasta toiseen.

Jos Baxter puolestaan ei nyt loppuviikosta saa kenkää, ei hän sitten saa lähiaikoinakaan ellei San Marino käy täällä marraskuussa nöyryyttämässä kotijengiä. Tämä tarkoittaa sitä, että Leime erotetaan parin-kolmen viikon kuluttua ja Baxter on silloin vielä mukana.

Uskon kuitenkin, että rajattoman luottamuksen sijaan Palloliiton tiedotustilaisuudessa julkaistaan jotain muutoksia valmennuskokoonpanoon, esim. Ari Hjelmin tai Mika Lehkosuon kerrotaan liittyvän mukaan ryhmään jeesaamaan Baxteria ja tuomaan uusia näkemyksiä mukanaan, mutta Baxter jatkaa kuitenkin vielä osana ryhmää ainakin näennäisenä ykkösenä.
 
Lennart Petrell - Aito IFK-ikoni.

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Niin vain Kimmo Wilska tuli yllättäen takaa ja pesi tämän kaksikon.

Äänestin kuitenkin Leimettä.
 
Don't poke the bear!

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Liverpool
Toivottavasti Baxter joka on pienessä ajassa saanut kohtuullisen Suomen jalkapallomaajoukkueen näyttämään laumalta paviaaneja jotka ei tiedä mikä on pallo ja mitä sillä tehdään.
 
Jesus saves, but Selänne takes the rebound

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Molemmilla ollut sen verran vahvaa tekemistä etten usko kummankaan saavan potkuja.
 
"Raumalla nähdään kierroksen kärkikamppailu, kun sarjakolmonen JYP isännöi vahvistunutta Lukkoa" - Jatkoaika-
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy