Kuka/Ketkä seuraavista treidataan Torontosta tämän vuoden kesällä?

  • 2 212
  • 9

Kuka?

  • Auston Matthews

    Ääniä: 17 13,9%
  • Mitch Marner

    Ääniä: 27 22,1%
  • John Tavares

    Ääniä: 14 11,5%
  • William Nylander

    Ääniä: 63 51,6%
  • Morgan Rielly

    Ääniä: 11 9,0%
  • Ei kukaan

    Ääniä: 29 23,8%

  • Äänestäjiä
    122

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Suomi
Toronto Maple Leafs on isojen kysymysten äärellä. Kysymykset eivät liity syntymiseen, elämiseen tai kuolemaan vaan pelkästään niin turhan päiväiseen asiaan kuin jääkiekko. Paljon on ollut porua siitä, että pitäisikö joku Toronton kovan luokan miljonääri laittaa lihoiksi. Tässä äänestyksessä on tarkoitus ottaa selvää siitä, että kenet juuri sinä veikkaat lähtevän Torontosta tämän kesän aikana.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Nylander on näistä nimistä ainoa, jossa on jotain järkeä. Matthewsistä kannattaa pitää kiinni, Tavaresista ei saada vastineeksi kaupassa tarpeeksi hyvää palasta ja pitäisi varmaan palkkaakin pidättää, Riellylle ei ole korvaajaa, niin häntä ei voi kaupata ja Marner on kova kanadalainen laituri ja uskon, että he haluavat pitää Torontossa kanadalaisen tähtipelaajan. Jäljelle jää Nylander, jonka voinee tulevaisuudessa jotenkin korvata. Sitten pitäisi varmaan löytää joku kauppakumppani, joka haluaa kaupata top 4 -puolustajan Nylanderiin.
 
Suosikkijoukkue
Änärin suomalaiset
Vastasin Morgan Reilly ihan vain sen vuoksi ettei siinä ole mitään järkeä. Noista nimettömin pelaaja mutta ihan vain Toronton puolesta toivon ettei näin kävisi. Ohoh, mitä vittua, meikähän on jo alkanut toivomaan Leafsin pärjäävän. Niin ne ajat muuttuu.

Henkilökohtaisella tasolla toivon että Matthews heivattaisiin hevonhelvettiin ihan vain sen takia etten jostakin syystä tykkää kyseisestä pelaajasta ollenkaan. Järkevintä olisi varmaankin Nylanderin tai Marnerin kauppaaminen. Tavaresia ei ulosteta varmaan mitenkään ellei herra sitten ole sydämeltään torontolainen ja suostuu siirtoon ihan vain helpottaakseen rakastamansa kaupungin tietä kohti Stanley Cupia. Tähän en usko.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Typerintä ehkä on treidata Nylander ja senhän ne varmaankin joutuu treidaamaan.

Luulen että julkinen paine pitää Matthewsin Torontossa ja hän tykkää siitä itsekin. Torontossa media-huomio on hänen kohdallaan suurin ja mies keskittyy jo markkinoimaan tulevaa muotibisnestänsä jääkiekkouran jälkeen.

Tavaresia ei saada mihinkään, koska ei halua lähteä. Ja tietenkin pyhä Ontarion mies, parempaa verta suonissa kuin muilla kanadalaisilla. Tällaiset kaverit on täysin kritiikin ulkopuolella, vaikka vetäisi miten alitasolla.

Marner varmaankin jää, ihan hyvistä pelillis-arvollisista syistä molemminpuolin.
 

mr hat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Pallo-Veikot
Vähän sellainen fiilis on ollut jo pidempään, ettei Auston Matthews tule tekemään enää uutta sopimusta Torontoon. Eikä nämä viimeisen parin vuoden mahalaskut ole ainakaan tunnetta vähentäneet. Jos olisin Matthews (tai hänen agenttinsa) sanoisin että se on 8 x 15 miljoonaa tai sitten voi katsella uutta osoitetta. Enemmän Toronto tarvitsee sentteriään kuin sentteri Torontoa. Siinäpä hikoilisivat sitten että mitäs nyt.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Äänestin kaikkia. Tämä runko on mätä, eikä sillä tulla voittamaan mitään, siksi aika aloittaa rebuild.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Nylanderista se lähtee, joten äänestin häntä. Vaikka Matthews onkin hehkuttanut sitoutumistaan joukkueeseen, en usko hänen pelaavan koko uraansa Torontossa.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Varmaan kännissä äänestin Marneria, vaan pysytään siinä uskossa.

No jos kännissä saat tällaisia visioita, niin voisitko pliis pyrkiä Trelivingin paikalle GM:ksi..? Kunhan siis olisit sit kännissä sielläkin. Marner noista nimittäin pitäisikin treidata. Paras vastine, poislukien Matthews jota nyt ei kannata treidata.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös