Lätinät pelaajien palkoista – kuinka paljon tälle pelaajalle maksetaan palkkaa?

  • 2 431
  • 3

KOLT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tässä ketjussa voi vapaasti jauhaa siitä, kuinka paljon kullekin pelaajalle seura maksaa tai maksaisi palkkaa. Kelpaako?

Vituttaa, kun toistuvasti avaa siirto- tai huhuketjun vain lukeakseen siitä, minkä verran taas joku seura maksaa tai maksaisi jollekin pelaajalle. Saatana. Eikö se nyt ole pääasia, että meidän maan pääsarjassa pelaa nyt ja tulevaisuudessa niitä koviakin kiekkoilijoita, oli se palkka sitten 50k tai 500k.
 

Baldrick

Jäsen
Kuten @Kukko ansiokkaasti toi esiin, niin lihapiirakkojen ja naggimugien voimalla pyhästi rahoitetut joukkueet ovat hyvempiä. Parasta tietysti olisi, jos lihataskut ja kyrsät olisivat oma_tekemiä, tai vähintään samalta paikkakunnalta.

Palkoistahan tiedämme sen verran, että Ilves ja Kärpät maksaa mottipäisiä, mutta Ilves-fanit eivät tätä voi hyväksyä, kun taas pohojoosessa ollaan ylpeitä, että on sitä pätäkkää millä ryövätä pikkuseurojen tähtipelaajat. HIFK ja Tappara myös maksaa rekkalastillisia, mutta koska fanit tietävät, että hyville pitää maksaa (ja HIFK maksaa hyvin huonoillekin), niin asiasta ei nouse porua, kun kukaan ei sitä kommentoi. Lukkokin maksaa hyvin, mutta sitä varten on perustettu firma, jolla maksella, niin vääntö vain menee lähinnä siihen, että onko RTK halal vai haram kiekkofanin mielenmaisemassa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Suomessa voidaan rahastoinnin takia spekuloida oikeastaan vain ulkkareiden palkoista, he eivät 99% varmasti rahastoi mitään palkastaan. Kotimaiset isotuloiset, jotka tienaavat satoja tuhansia kaudesta, todennäköisesti rahastoivat maksimit niin todellisia palkkoja ei saada jälkeenpäin edes verotiedoista revittyä irti. Sieltä voi joltain puuttua esimerkiksi 100 000e joka on rahastoitu.
 

Eetska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Luin jostain tältä palstalta, että Kärpät maksaa mottipäisiä 500k palkkoja jollekkin pelaajille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös