Kuinka Liigan ja KHL-Jokereiden suhde tulisi järjestää?

  • 204 634
  • 1 640

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Kaikenlainen yhteistyö sen porukan kanssa on pois suljettava.
Voi kyllä olla, että venäjämieliset alkaa tunnustelemaan YYA-sopimusta myös suomalaisten kanssa. Kunhan Espoo nousee takaisin Liigaan niin pääkaupunkiseudun kiintiö alkaa olla tosin täynnä.
Pieni pelko kyllä alkaa hiipimään perestroikkaan, siitä että paine Narrien muuttamiseksi takaisin suomalaiseksi seuraksi kasvaa ja PaSkan paluu muuttuisi mahdolliseksi.
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jokereilla alkaa olemaan viimeiset mahdollisuudet siirtyä Liigaan. Siellä on nuoremmat fanit jo täysin venäläistyneitä (sekä pari hieman isompaa fania) eikä heitä kiinnosta Liigaan paluu tippaakaan. Nyt jos koskaan on aika pelastaa nämä pääkaupunkiseudun lapset jotka syntyy Jokereita kannattavaan perheeseen tai päätyy kannattamaan heitä muuta kautta. On se nyt kumma jos suomalaisen kannattajan yksi suurimmista haaveista on jonkun Gagar Cupin voittaminen.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Samaa mieltä + lisäyksenä se että Jokerit voisi mun puolesta muuttaa kokonaan Venäjälle. Eiköhän heille sinne saada halli pystyyn. Pelimatkatkin lyhenisivät.
Ja jotta katsomot saataisiin vallitsevissa olosuhteissa turvallisiksi, ratkaisukin on jo valmiina. Sinne mahtuu narrifanit istuskelemaan.
 

Liitteet

  • 929E6D90-608F-48EC-AFB3-117ACD0CBE98.jpeg
    929E6D90-608F-48EC-AFB3-117ACD0CBE98.jpeg
    931,1 KB · kertaa luettu: 307

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Mielestäni tuolla järjestelyllä tehtäisiin myös hallaa mikäli tavoite on tosiaan saada Jokerit takaisin. Vuoden keikka Suomessa lievittäisi monien Jokerikannattajien pahimpia vierotusoireita ja toisaalta tällainen kädenojennus saattaisi helpottaa Jokerien KHL-keikan jatkumista myös taloudelliselta kantilta katsottuna. En myöskään tykkää siitä, että säntäillään keinotekoisesti seinne ja tänne eli en tahdo vuodeksi Liigaan Jokereita tai mitään muutakaan joukkuetta. En myöskään näe, että maailman uskomattomin ja käsittämättömän täydellinen nimi tekisi "Finlandia trophya" kiinnostavaksi.

Voihan se noinkin olla, mutta uskotko siis, että jos Jokeri kannattajat saisivat vuoden seurata pelejä pelkästään Suomessa, niin he saisivat siitä ihan uutta voimaa jatkaa uudelleen Venäjällä? Meinaa itse voisin kuvitella Jokeri kannattajilla olleen henkisesti suhteellisen vaikeat kuusi vuotta ja jos sen perään pääsisivät vuodeksi "kotiin", niin itse voisin kuvitella heillä paluun Venäjälle olevan kovempi paikka, kuin mitä sinne lähtö ensimmäisellä kerralla oli. Silloinhan kaikki oli tavallaan auki ja ennakkoluuloton seikkailu edessä. Nyt kuuden vuoden jälkeen Jokeri kannattajat tietäisivät aika tarkalleen, mitä on luvassa, kun sinne sitten palaisivat. Eli jos ekalla kerralla odotukset olivat heillä elokuva mielessä jollain Jackie Chan toimintakomedia tasolla, niin kuuden vuoden jälkeen odotukset olisivat varmaan lähinnä jollain Aki Kaurismäen elokuvien tasolla.

Ja mitä taloudellisiin edellytyksiin tulisi, niin tuskin yksi kausi Liiga seurojen ympäröimänä muuttaisi tilannetta merkittävästi kymmeniä miljoonia euroja tappiota vuosittain tekevään bisnekseen ja jos se väliaikainen kilpailu olisi vielä nimenomaan Liigasta erillinen rinnakkaiskilpailu, niin eihän Liiga joukkueiden tarvisi tv-rahojaan ja muitakaan sponsorirahojaan laittaa jakoon, koska ei olisi uutta Liigaosakasta, jolle rahaa jakaa.

Ja onhan tuo totta tuokin, että tuosta voisi tulla vain vuoden väliaikainen juttu, mutta nyt tässä tosiaan korona päällä. Eikös syksyllä tule myös käsiteltäväksi joku keissi, että saako Venäjä noin ylipäätään jatkaa kansainvälisessä urheilussa ja onhan se Jokereiden sponsori/omistaja tahokin kunnostautunut siinä määrin ympäristöasioissa, että onkohan heillä vielä ensi vuonna intoa olla projektissa mukana? Tossa on niin monta liikkuvaa osaa tällä hetkellä ilmassa, että ainakin itse lähtisin kokeilemaan vuoden testiä ja jos ei natsaa, niin ei natsaa. Mut ehkä siihen lokakuun ensimmäiseen on vaan vääjäämättä liian vähän enää aikaa, että tällaisia lennokkaita ideoita lähdettäisiin ajamaan tuotantoon.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Rinnalle kehiteltäisiin vuodeksi jonkinlainen Finlandia trophy kilpailu, johon jokainen Liiga joukkue osallistuisi ja johon kaikki Liiga pelit myös laskettaisiin ikäänkuin runkosarjaan. Tässä olisi sitten mukana myös Jokerit ja pelaisi neljä kertaa jokaista Liiga joukkuetta vastaan. Kun kaikki ovat pelanneet 60 peliä, katsotaan kenellä on paras rekordi ja sille jaettaisiin Finlandia trophy. Toisaalta jos tähänkin haluttaisiin kevään pelejä, niin Liigan pudotuspeleistä jäisi viisi joukkuetta ulos ja sitten olisi vielä Jokerit. Eli Finlandia trophyn neljä heikointa pelaisi ensimmäisen pudotuspelikierroksen ja sitten kaksi parasta tulisi mukaan toisellakierroksella/välierissä.
Näissä sun sarjajärjestelmäsekoiluissa ei ole koskaan ollut mitään järkeä mutta tämä oli absurdein koskaan. Sain oikeasti migreenikohtauksen kun luin tätä pyörittelyä. Olihan tämä läppä?

Liigan ja liigajoukkueiden ei pidä missään nimessä auttaa "hädän hetkellä" olevia Jokereita. Kokonaan eri juttu on se että mikäli koko KHL on vaarassa ja Jokerit saa keploteltua itsensä siitä pihalle niin sitten voidaan alkaa neuvottelemaan mahdollisesta paluusta, toki pitää olla varmistus siitä että KHL-peikko on karistettu kokonaan pois kannoilta.

Itse Jokerit on KHL:ään lähtenyt joten se on ihan heidän oma henkilökohtainen helvetti yrittää luovia jotenkin eteenpäin. Aivan vihoviimeinen ratkaisu olisi auttaa Jokereita nyt vuosi eteenpäin ja antaa näiden jatkaa sitten vuoden päästä normaalisti KHL:ssä.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt kun korona estää mahdollisesti Jokereiden pelit kohelossa, niin Jokereiden pitäisi saada pelata liigaa ensi kaudella. Nähdään hallilla!
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mika täällä puhutaan jostain auttamisesta sun muusta? Kyllä taas mopot keulii joillakin. Jokerit pitää välivuoden, jos eivät lähde Venäjälle tai laki/suositukset kieltää sen ja that's it. Ei siinä apuja tarvita varsinkaan Liigasta, eikä Jokereiden intressit varmasti muutenkaan ole siellä. Pelaajia saattaa irrota ja irtoaakin lainalle tai ehkä ihan vakituisesti, koska luultavasti Jokerit joutuisi lomauttamaan/irtisanomaan pelaajia tuossa tapauksessa. En tiedä. Jos välivuodella on niin kalliit seuraukset, ettei Harjavalta enää paina euroja tiskiin, niin ei Jokereilla vielä ole mitään mahdollisuuksia palata Liigaan ilman namusetiä. Palataan tuohon asiaan parin vuoden päästä sitten, jos näin käy.

Jokereilla alkaa olemaan viimeiset mahdollisuudet siirtyä Liigaan. Siellä on nuoremmat fanit jo täysin venäläistyneitä (sekä pari hieman isompaa fania) eikä heitä kiinnosta Liigaan paluu tippaakaan. Nyt jos koskaan on aika pelastaa nämä pääkaupunkiseudun lapset jotka syntyy Jokereita kannattavaan perheeseen tai päätyy kannattamaan heitä muuta kautta. On se nyt kumma jos suomalaisen kannattajan yksi suurimmista haaveista on jonkun Gagar Cupin voittaminen.
Niinkuin tässä. On totta, että fanipohja on muuttumassa ja sukupolvet vaihtumassa. Iso osa on jo kasvanut KHL-ajassa, eikä heitä voisi vähempää kiinnostaa Liiga. Mutta nuo Liigaan palaamisjutut on aivan absurdeja, ja ihmettelen aina miten tuo otetaan esiin näissä keskusteluissa. Ei Jokereilla olisi mitään edellytyksiä palata Liigaan heti, jos rahoitus loppuu. Tuohon kun otetaan vielä se huomioon, että varmasti tuon jälkeen etsittäisiin uusia rahoittajia, koska esimerkiksi Kurri ei halua Jokereita Liigaan, niin tuo on niin kaukainen asia, ettei sitä kannata vielä edes ajatella. Ei yhdenkään seuran kohdalla spekuloida näin paljoa sarjan vaihtamisesta. Kurrikin tätä ihmetteli haastattelussa, että miksi tuota edes spekuloidaan niin usein, koska Jokerit on ja kuuluu nyt KHL:ään, halusi sitä moni tai ei. Emme voi tietää minkälaisia sopimuksia siellä on solmittu.

En sano tätä edes Jokereiden kannattajana, vaan yleisesti. Jäitä hattuun. Siitä on jo kuusi vuotta.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tuohon kun otetaan vielä se huomioon, että varmasti tuon jälkeen etsittäisiin uusia rahoittajia, koska esimerkiksi Kurri ei halua Jokereita Liigaan, niin tuo on niin kaukainen asia, ettei sitä kannata vielä edes ajatella.

Ihan vaan pikaisesti Kurrista, ainakin ne kommentit jotka löysin oli tähän paikkaan täysin odotetut. Taustajoukoissa ei varmasti tykättäisi jos hän sanoisi, että Liigakin houkuttelee. SItä on sitten vaikeampi tietää mitä Kurri ajattelee ihan oikeasti, mutta varmaan KHL:ssä on henkilökohtaisesti ihan kivaa hyvän pestin ja ison pelaajabudjetin (ja suomalaisten pelaajien osalta sijainnin Suomessa) helpottaessa joukkueen kasaamista.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
koska esimerkiksi Kurri ei halua Jokereita Liigaan,

En itse kaipaa enkä halua Jokereita Liigaan, mutta sen totean että eihän Kurri mitään muuta voisi sanoa, halusi ihan mitä tahansa. Olisi erikoista että KHL:n hallituksessa istuva jäbä kertoisi haluavansa pois.

Edit: @Erätauko oli jokusen sekunnin nopeampi.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En itse kaipaa enkä halua Jokereita Liigaan, mutta sen totean että eihän Kurri mitään muuta voisi sanoa, halusi ihan mitä tahansa. Olisi erikoista että KHL:n hallituksessa istuva jäbä kertoisi haluavansa pois.
Se on ihan yleisessäkin tiedossa, että myös hallituksen ulkopuolella oleva "siviili" Kurri on julistanut epävirallisesti, ettei Liiga ole missään intresseissä.

Se siitä off-topicista.

Jännä nähdä nuo Jokereiden pelaajien sopimukset, että pitääkö ne irtisanoa, vai voiko pelaajan lähettää lainalle esimerkiksi Liigaan. Useamman vuoden sopimuksen omaavista varmasti halutaan pitää kiinni, joten joku Pakarinen tai Schroeder varmasti kelpaisi joukkueille kauden lainaksi.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Se on ihan yleisessäkin tiedossa, että myös hallituksen ulkopuolella oleva "siviili" Kurri on julistanut epävirallisesti, ettei Liiga ole missään intresseissä.

Se siitä off-topicista.

Jännä nähdä nuo Jokereiden pelaajien sopimukset, että pitääkö ne irtisanoa, vai voiko pelaajan lähettää lainalle esimerkiksi Liigaan. Useamman vuoden sopimuksen omaavista varmasti halutaan pitää kiinni, joten joku Pakarinen tai Schroeder varmasti kelpaisi joukkueille kauden lainaksi.

Kaikella kunnioituksella sua kohtaan näihin "ihan yleisessä tiedossa"-juttuihin törmää usein, mutta minä kaipaisin kättä pidempää. Tuon varjollahan voi väittää vaikka mitä ilman minkäänlaista näyttöä asiasta. Eipä sillä, Kurri on ns. hillotolpalla KHL:ssä, joten miksipä hän haikailisi muutosta. Oletettavasti koko Kurrin paketti murenisi Liigassa ja ehkä hän tietää itsekin että muutoksen myötä hänen osaamisensa joutuisi kovaan testiin.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaikella kunnioituksella sua kohtaan näihin "ihan yleisessä tiedossa"-juttuihin törmää usein, mutta minä kaipaisin kättä pidempää
Esimerkiksi Kurri on hyvin useassa yritystilaisuudessa pelien jälkeen ja ennen pelejä näin sanonut, kun aina riittää utelijaita kysyjiä. Lisäksi satun työni puolesta tuntemaan hyvin Kurrin perhetutun, joka kanssa on sanonut samaa. Toki näilläkin on uutisarvo nolla, koska todisteita en pysty antamaan. No, sivuutetaan se aihe, koska en pysty tässä nyt todistamaan kuulemiani. Muutenkaan ei kuulu tähän ketjuun.
 
Mitä sitten tosiaan tuohon Liigaan, niin jos pelaaminen ei Liiga brändin alla onnistuisi millään tavalla, niin sitten tosiaan poikkeuksellisesti vain kaksi rinnakkaista kilpailua tulille yhdeksi vuodeksi. Liiga tosiaan supistaisi omaa runkosarjaansa siten, että otteluita olisi 56 per joukkue ja niiden pelien perusteella mentäisiin sitten normisti kevään pudotuspeleihin.

Rinnalle kehiteltäisiin vuodeksi jonkinlainen Finlandia trophy kilpailu, johon jokainen Liiga joukkue osallistuisi ja johon kaikki Liiga pelit myös laskettaisiin ikäänkuin runkosarjaan. Tässä olisi sitten mukana myös Jokerit ja pelaisi neljä kertaa jokaista Liiga joukkuetta vastaan. Kun kaikki ovat pelanneet 60 peliä, katsotaan kenellä on paras rekordi ja sille jaettaisiin Finlandia trophy. Toisaalta jos tähänkin haluttaisiin kevään pelejä, niin Liigan pudotuspeleistä jäisi viisi joukkuetta ulos ja sitten olisi vielä Jokerit. Eli Finlandia trophyn neljä heikointa pelaisi ensimmäisen pudotuspelikierroksen ja sitten kaksi parasta tulisi mukaan toisellakierroksella/välierissä.

Ettei tulisi hankauksia sponsoreiden kanssa, niin kaikki Liigan sitoumukset sponsoreiden suuntaan yltäisi täysimääräisinä myös tähän Finlandia trophyyn. Eli esim. tv-oikeudet menisivät suoraan ja ilman lisähintaa Telialle jne.

Vilkaisin kuka onkaan ketjuun kirjoittanut ja luettuani viestisi voin todeta, etten pettynyt taaskaan. Hienoja formaatteja jaksat kyllä kehitellä ja mikäpä siinä, hauska niitä on lukea, vaikka niissä ei aina realismin kanssa mitään tekemistä olisikaan.

Mitä ketjun aiheeseen tulee, niin tulevan kauden osalta ovi on Liigaan kyllä jo suljettu Jokereilta. Tapahtuipa lähiviikkoina mitä tahansa.
 
Viimeksi muokattu:

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Esimerkiksi Kurri on hyvin useassa yritystilaisuudessa pelien jälkeen ja ennen pelejä näin sanonut, kun aina riittää utelijaita kysyjiä. Lisäksi satun työni puolesta tuntemaan hyvin Kurrin perhetutun, joka kanssa on sanonut samaa. Toki näilläkin on uutisarvo nolla, koska todisteita en pysty antamaan. No, sivuutetaan se aihe, koska en pysty tässä nyt todistamaan kuulemiani. Muutenkaan ei kuulu tähän ketjuun.

Sen vielä lisään, että uskon kyllä että Kurri ei haluakaan Liigaan. Jos itsekin pyörittäisin firmaa sellaisessa ympäristössä jossa voin räimiä tappioita vaikka kuinka ja joku kuittaa ne, niin en nyt kiljuen syöksyisi normaalin markkinatalouden kiirastuleen.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Esimerkiksi Kurri on hyvin useassa yritystilaisuudessa pelien jälkeen ja ennen pelejä näin sanonut, kun aina riittää utelijaita kysyjiä. Lisäksi satun työni puolesta tuntemaan hyvin Kurrin perhetutun, joka kanssa on sanonut samaa. Toki näilläkin on uutisarvo nolla, koska todisteita en pysty antamaan. No, sivuutetaan se aihe, koska en pysty tässä nyt todistamaan kuulemiani. Muutenkaan ei kuulu tähän ketjuun.

Uskon kyllä sua, mutta aika vaikea noistakaan on varmaan erotella mikä on Kurrin oma aivan henkilökohtainen kanta. Ja ennen kaikkea se mikä tuo kanta olisi ilman KHL:n tuomaa hillotolppaa. Tämän verran vielä halusin sanoa tästä.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja ennen kaikkea se mikä tuo kanta olisi ilman KHL:n tuomaa hillotolppaa. Tämän verran vielä halusin sanoa tästä.
Totta. Onhan se selvä ja totta, että tuskin Kurriakaan, eikä ketään, itseni mukaanlukien, kiinnostaisi tämä KHL-homma pätkääkään ilman suuria rahoja. Ei mua kiinnostas yhtään pelata tai katsoa ulkomaalaista sarjaa, jos budjetit ei antaisi sitä eroa. Jos KHL:ssä ja Jokereilla budjetit olisi Liiga-luokkaa, niin kiljuen takaisin Liigaan, vaikka heti. Täähän pitäisi olla ihan selvää jokaiselle suomalaiselle.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Miten se vanha venäläinen sananlasku menikään?

"Kun Tsaari antaa munan, niin samalla hän ottaa kanan"

Omasta mielestäni tässä eletään koko Jokerit-organisaation ratkaisevimpia hetkiä. Nyt jos koskaan olisi sätkynukella, joka paremmin tunnetaan myös Jari Kurrina, aika ilmoittaa KHL-ristiretken olevan ohitse ja Jokerit lähtee organisaationa hattu kourassa anomaan pelipaikkaa Liigasta kaudesta 2021-2022 lähtien.

Kyllä se viimeinenkin uskottavuus menisi Pietarin Jokereina, mutta pahaa pelkään, ettei pallo ole Kurrin hallussa tässä asiassa.

Parempaa vaihtoehtoa palata takaisin Liigaan ja suomalaiselle kiekkokartalle ei enää tule.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Miten se vanha venäläinen sananlasku menikään?

"Kun Tsaari antaa munan, niin samalla hän ottaa kanan"

Omasta mielestäni tässä eletään koko Jokerit-organisaation ratkaisevimpia hetkiä. Nyt jos koskaan olisi sätkynukella, joka paremmin tunnetaan myös Jari Kurrina, aika ilmoittaa KHL-ristiretken olevan ohitse ja Jokerit lähtee organisaationa hattu kourassa anomaan pelipaikkaa Liigasta kaudesta 2021-2022 lähtien.

Kyllä se viimeinenkin uskottavuus menisi Pietarin Jokereina, mutta pahaa pelkään, ettei pallo ole Kurrin hallussa tässä asiassa.

Parempaa vaihtoehtoa palata takaisin Liigaan ja suomalaiselle kiekkokartalle ei enää tule.

Kuinka helpolla Jokerit pääsisi edes irti KHL:stä?
Ovat kumminkin tehneet sopimuksen KHL:ssä pelaamisesta. Olikohan vuonna 2017 niin julkaistiin uusi 5vuoden sopimus. Tuskin siitä irti pääsee ihan vain ilmoittamalla että adios
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kuinka helpolla Jokerit pääsisi edes irti KHL:stä?
Ovat kumminkin tehneet sopimuksen KHL:ssä pelaamisesta. Olikohan vuonna 2017 niin julkaistiin uusi 5vuoden sopimus. Tuskin siitä irti pääsee ihan vain ilmoittamalla että adios
Ei. Tuo 5 vuoden sopimus on historiaa. Nyt sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, niinkuin kaikilla muillakin joukkueilla maailman sarjoissa.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uskon kyllä sua, mutta aika vaikea noistakaan on varmaan erotella mikä on Kurrin oma aivan henkilökohtainen kanta. Ja ennen kaikkea se mikä tuo kanta olisi ilman KHL:n tuomaa hillotolppaa. Tämän verran vielä halusin sanoa tästä.

Mitä merkitystä Kurrin näkemyksillä lopulta edes on? Jokereiden paikka KHL:ssä on riippuvainen – Kurrista riippumattomien – rahoittajien ja näiden taustavaikuttajien haluista ja toisaalta on oletettavissa, että Kurrilla tuskin tulisi olemaan nykyistä asemaa, edes nimellisesti, Jokereissa, mikäli Jokerit jossain muodossa siirtyisi Liigaan.

Minä uskon, että Jokerit romahtaa, jos se ei jatka KHL:ssä. Hallikysymys on taustalla iso tekijä, pitäisi löytää uudet omistajat, sopeuttaa toiminnot uuden toimintaympäristön mukaisiksi ja mahdollisesti luoda toimintastrategia täysin uusiksi.
 
Viimeksi muokattu:

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Hei Spedet. Miltä kuulostaisi vuosi Suomessa ja Mestiksessä? Pääsisitte mittaamaan taso eroa Venäjän liigan ja Suomen Mestiksen välillä. Siellähän on samoja pelaajiakin. Ja slogan ”Siperia opettaa” sopisi kuin Putin Kremliin kauden ajaksi. Samalla tulisi vähän testattua tuota käsitystä siitä kuinka venäläiset pumppaavat rahaa suomalaisen kiekkoilun kehittämiseksi.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Hei Spedet. Miltä kuulostaisi vuosi Suomessa ja Mestiksessä? Pääsisitte mittaamaan taso eroa Venäjän liigan ja Suomen Mestiksen välillä. Siellähän on samoja pelaajiakin. Ja slogan ”Siperia opettaa” sopisi kuin Putin Kremliin kauden ajaksi. Samalla tulisi vähän testattua tuota käsitystä siitä kuinka venäläiset pumppaavat rahaa suomalaisen kiekkoilun kehittämiseksi.

Tämä itse asiassa voisi olla ihan ok vaihtoehto.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
"Pietarin Jokerit" olisi kyllä niin absurdi juttu, että toivottavasti kukaan ei enää sen jälkeen uskottelisi mitään suomalaisuudella. Ilmeisesti näin tulee kuitenkin tapahtumaan, ettei Jokerit vetäydy KHL:stä, mikä sekin on vastaavasti kannattajiensa mukaan järjetön ajatus.

Mitä on Helsingin Jokereista jäljellä pitkänlinjan kannattajille? Mitä tekee siis Suomessa asuvat Jokerien kannattajat? Muuttavatko hekin Venäjälle?
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös