Kovimmat siirrot 2023–2024

  • 148 833
  • 666

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Koivisto on kyllä iso hauiksen näyttö vetovoimasta. Olisko tällä hetkellä jopa kovin siirto koko sarjassa?
Torson innoittamana perinteinen ketju pystyyn.

Itse annan tällä hetkellä kovimman siirron tittelin Otto Leskiselle. Vaikea kuvitella, että kovempaa puolustajaa tähän sarjaan enää tulisi.

Sen jälkeen onkin tasaisempaa ja TOP-5 löytyy kyllä vaihtoehtoja ties kuinka paljon. Friman, Palmu, Palve, Westerholm, Eronen, Stenqvist etc etc.
 

Killeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Sinioransseilla laseilla ääni Otto Leskiselle kanssa, mutta toki paljon hyviä vaihtoehtoja Frimanin, Lehterän ja Palmun muodossa.
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
En nosta ylitse muiden ja kaikki on suhteellista, mutta täytyy nostaa tähän ketjuun esille Satakunnan joukkueiden ruotsalaisveljekset.

Davidssonin veljekset näyttäytyvät todellisina ryöstöinä Ässiltä, josta seuraa täytyy onnitella. Molemmat pelasivat itsensä parikymppisinä Tre Kronoriin ja Jonathan kävi myös tarunhohtoisessa. Tällä vuosikymmenellä urat ovat olleet laskusuunnissa ja he olivat Tapparalta lähinnä leveyshankintoja, mutta onnistuivat hyvin rooleissaan. Davidssonit olisivat kauden jälkeen kelvanneet varmasti myös isompiin ympyröihin. Veljekset ovat yhä vasta prime-vuosiensa kynnyksellä, joten isommassa roolissa pienemmissä Ässissä upside voi olla valtava. Ässien onneksi veljekset pelaavat mielellään yhdessä, mutta heidät on todettu hyviksi myös erikseen. Omaan silmään Marcus on heistä monipuolisempi.

Lukko saanee Westerholmin kaksosista tuttua ja turvallista tehtaantakuuta, mitä he toivat kolme vuotta sitten. Lukko oli kyseisellä kaudella myös joukkueena todellisessa nosteessa, mutta tarina jäi koronan vuoksi kesken. Westerholmien ura SHL:ssä on jatkunut hyvin tasaisena, vaikkakaan he eivät ole koskaan taistelleet pistepörssivoitoista. Ennen Lukkoa he menestyivät myös Frölundassa ja Brynäsissä, joten myös voittamisen kulttuuria voi odottaa.
 

AllBehind

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Asiallista keskustelua toivotaan 5.6 asti. Sen jälkeen ketjun voi sulkea, kun Jori Lehterän sopimus IFK:hon julkaistaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Joe

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Asiallista keskustelua toivotaan 5.6 asti. Sen jälkeen ketjun voi sulkea, kun Jori Lehterän sopimus IFK:hon julkaistaan.
Ei riitä. Lehterä ei tule olemaan IFK:ssa niin hyvä kuin Tapparassa. Leskinen (Otto) sen sijaan tulee olemaan loistava. Täten hän on kovin hankinta, kunnes Kärpät ostaa Mannisen ulos sopimuksestaan.
 

Joe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset joukkueet (jokerit on venäläinen)
Varmaan siihen, että siltä puuttuu viereltä ne pelaajat, jotka mahdollisti Lehterälle sen menestyksen sinioransseissa. Euroopan paras maskipeluri, KHL-maalikuningas ja Kemiläinen.
Ei HIFK:ssa tutkaparit tule yhtään kalpenemaan.
 

Vaakuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei riitä. Lehterä ei tule olemaan IFK:ssa niin hyvä kuin Tapparassa. Leskinen (Otto) sen sijaan tulee olemaan loistava. Täten hän on kovin hankinta, kunnes Kärpät ostaa Mannisen ulos sopimuksestaan.

Yksi kovimmista hankinnoista ainakin Lehterä tulee tällä kaudella olemaan. Euroopan parhaan seurajoukkueen primus motor. Jos se ei ole kovin siirto, niin edelle voi mennä vain joku NHL-status-pelaaja tms.

Sillä ei ole mitään väliä tässä karkelossa, miten itse peli seuraavalla kaudella menee. Sitä varten on "Voimasuhteet"-ketju.
 
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, NYR, Inkvisitio 1480-
Kova on luotto Salmelaisen tekemiseen, vaikka joka kevät paketti ollut levällään kuin Jokisen eväät. Jotenkin en vaan usko, että saa KHL:n maalikuninkaan tältä kaudelta tai PPG-tahtia operoivan pakin naarattua jostain.
Vesalainen oli kuitenkin kovemmassa maalitahdissa tällä kaudella, kuin tuo KHL:n maalikuningas, joten voi olla lupa odottaa maaleja tulevaltakin kaudelta. Tokihan siellä on sitten vielä Liigan maalikuningas neljän vuoden takaa. Lepistökin saattaa ihan kohtalaiset tehot painaa vielä, mikäli vaan pysyy kasassa.

Ei ne pelimannit vierellä nyt ainakaan mitenkään radikaalisti huonone, joskaan Savinaisesta nyt on paha pistää paremmaksi tähän sarjaan omassa roolissaan.
 

S.T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Tampa Bay
Perustuen mihin.
Lehterä joutuu operoimaan heikompi tasoisessa valmennuksessa, kun viime kaudella pääsi nauttimaan eurooppalaisen valmennuksen huippua. Joukkueen tärkein pelaaja on päävalmentaja ja HIFK on tehnyt diilin oppisopimuskoulutuksella olevalle valmentajalle.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vähän on värilaseja tässä listassa käytetty. Palve ei ole huippukorin ukko vaikka ok onkin.

Ja pudotuspelien piste-ennätystä kantava pelaaja ei päässyt edes listalle, mutta tosipelit pelataan runkosarjassa…

Otto Leskinen ja Jori Lehterä - kovimmat tiedossa olevat siirrot. Siitähän ei tässä kyselyssä väliä mitä herrat saavat aikaan tulevissa joukkueissa. Lehterä olisi kovin siirto vaikka siirtyisi Saipaan.
 

Baumanrene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara/Liverpool
Palve voi olla ihan huippu tai täysi floppi. Ura ollut tasaisessa laskussa siitä asti, kun tapasi sen tosi teevee kaunokaisen. Johtava pelaaja ei ainakaan kopissa ole, se on varma.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös